- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.941
Deneyim birgün inşaAllahYeşil mercimek aşırı severim ben ya bazen canım çok çeker öylesine haşlar yerim. Eskiden hiç yemezdim çok kötü gelirdi sonradan aşık oldum
Tamam ortağımCanım listede değişiklik oldu sanırm ortağız 2miz
Canım zincir marketlerde dondurulmuş sebze oluyor onlara bakmanı öneririm :)Evde hiç sebze yokbu gün alışverişe çıkacaktık arabayı sanayiye bırakmış eşim yarın alacakmış
Yemek napsam bilmiyorm
Aaa eksik kalmissin bi lezzettenDaha önce hiç yapmadım yeşil mercimek yemeği
Tavuğumda var aslında fırına tavuk sürebilirm yanına bulgur pilavıyla
Bide tarhana çorba yapayım
Yarın markete gidersek kalan günleri sebze ağırlıklı geçirmek istiyorum 79ları görmek istiyorum en geç 2 haftaya
Orticim menün çok iyi. Keşke spor da yapabilsek.12:30 1 yumurtayla menemen, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
15:00 1 elma, 1 kase yogurt
18:30 1 tabak kuru fasulye, 2 kasik pirinc pilavi, tursu
su:3 litre
Spor yok
Cherry Mom Mehfam balpamuk
Esra’cım ben bugün Pazartesi olduğunun bile farkına varamadığım için tartılmadım. Yarın sabah tartılıp yazayım.@hawar da mı tartı detoksunda :))
@birsevgi
balpamuk
@nnurc
@muhursuzpusula sizlerde pazartesi kiloları ne durumda kızlar
Tmm canım yarın sabah söylersin nasılsın ?Esra’cım ben bugün Pazartesi olduğunun bile farkına varamadığım için tartılmadım. Yarın sabah tartılıp yazayım.
Ağrılar devam mı devam etmiyorsa sıkıştırcammOrticim menün çok iyi. Keşke spor da yapabilsek.Bir şey diyemiyorum çünkü ben de yapamıyorum bu aralar.
Hoşbuldum CanımGirdin artık radara
Bu hafta yandın
Merhaba kızlar. Hoş geldiniz aramıza. Sağlıkla ulaşalım inşallah istediğimiz kiloya
Hoşbuldukk inşallahHosbuldummm sende hosgeldinnn
Kuru biber , patlıcan varsa onu yap Canım. Ben geçen kıymalı yaptım enfes oldu. Eşim sebze kurusunu ağzına koymaz normalde kıymalı olunca bayıla bayıla yediEvde hiç sebze yokbu gün alışverişe çıkacaktık arabayı sanayiye bırakmış eşim yarın alacakmış
Yemek napsam bilmiyorm
Sonradan düzeltme yapmıştım bugün eski listeyi alıntılamışım kızlarCanim onun ortagi bu hafta musade istedi yalniz yani
Aynı şey bende kereviz için söz konusuydu. Eskiden hiç sevmezdim sonra çok sevdim. Ama bu sevgiyi fazla abarttım geçenlerdeYeşil mercimek aşırı severim ben ya bazen canım çok çeker öylesine haşlar yerim. Eskiden hiç yemezdim çok kötü gelirdi sonradan aşık oldum
Ben de bayılırım yeşil mercimeğe. Canım istedi bakAaa eksik kalmissin bi lezzettenozellikle eristeli yesil mercimek yemegi cok guzel oluyor bazen yemek gibi bazen corba gibi yaparim ben. Diyette oldugumdan beri kendiminkini ayirir eristeyi oyle koyarim. Tavsiye ederim
Ayy kerevizin bin bir türlü halini denedim hiç yiyemiyorum sadece kayın validem yaptığında yiyebiliyorum :)Aynı şey bende kereviz için söz konusuydu. Eskiden hiç sevmezdim sonra çok sevdim. Ama bu sevgiyi fazla abarttım geçenlerdeA101 3liraya düşmüştü kilosu. Kaç kilo aldım bilmiyorum gözüm döndü herhal. 5 kiloluk koca tencere doldu Bi hafta her gün kereviz yemek zorunda kalmıştım. Artık daha bi dahaki seneye kadar ağzıma sürmem
Ben de bayılırım yeşil mercimeğe. Canım istedi bakBugün değil belki ama yarın yapacam
Merhaba Gül Su hoşgeldinMerhaba kizlar hepinize guzel haftalar diliyorumNikinik yönlendirdi araniza katilabilirim umarim.
Ismim Gül Su 26 yasindayim evliyim 1 oglum var 2 yasinda 60 ile hamile kaldim 85 ile dogum yaltim oglum kisa sure emdi meme reddinden dolayi cok mucadele versemde birakti ve bende fazlaliklarimdan kurtulma cabasina girip 58 kiloya dustum hersey harikaydi taaa kii calismaya baslamamla o kara günler basladi 10 kilo dan fazlasini aldim eminin net guncel kilomu bilmihorum ama bacaklarim kapali yuruyemiyorum artikacinasi haldeyim ee zayifken benim ayiyogi pesimden ayrilmiyodu simdi kanka olduk resmen uzun zamandir aklimda vermek ama su bogazimi nefsimi bir turlu tutamiyorum dedim bu is bole olmazz benim diyet friends bulmam lazim iste burdayim
Ad: Gül Su
Yas: 26
Boy: 165
Kilo: tahmini 72 falan aksam tartima pil alacagim
Hedef: asil hedef 55 ama ufak hedefler koyuyorum hep kendime
Medeni durum: evli
Meslek: Yönetim Kurulu Yardimcisi
Cocuk: 1
Daha once bir takima dahil oldun mu? : hayir keske
Kilo alma nedeni: burda bir personel var yiyip yiyip kilo almayan cinsten beraber yemege cikalim caya cikalim diye diye sistim.
Saglik sorunu : cok sukur dusuk tansiyon disinda birseyim yok
Kilo verme nedeni: niye kilolu olayim ki cocugun enerjisine yetisemiyorum.
Bizim de yemeklerimiz ayrıdır malesef. Ortak yemeklerimiz sadece etli olanlarKızlar az önce eşime waffle yaptım
Kendime de kahve ve meyve hazırladım :)
Sizde nasıl oluyor bu diyet süreçlerinde eşiniz size destek oluyor mu ? :) benim ki olmaya çalışıyor ama çok yemek seçiyor begenmeyince (sebze hiç yemez neredeyse) bu beni çok yıpratıyor off her gün ona ayrı yemek düşünmekten delircem .
Ooooo wawww baya yemişsin.Aynı şey bende kereviz için söz konusuydu. Eskiden hiç sevmezdim sonra çok sevdim. Ama bu sevgiyi fazla abarttım geçenlerdeA101 3liraya düşmüştü kilosu. Kaç kilo aldım bilmiyorum gözüm döndü herhal. 5 kiloluk koca tencere doldu Bi hafta her gün kereviz yemek zorunda kalmıştım. Artık daha bi dahaki seneye kadar ağzıma sürmem
Aynen bizimki de yemediği kadar yedi almadığı kadar aldı yığdı eve yığdıBizim de yemeklerimiz ayrıdır malesef. Ortak yemeklerimiz sadece etli olanlarDiyet yaparken de destek ise sözlü sadece. Ben ne zaman diyete başlasam adamın iştahı açılıyor. Dün marketten gelirken 3 ekmek almış misal ve ben ekmek yemiyorum
Ben de ayrı yapıyorum çoğunlukla. Oğlanla eşime ayrı, en küçüklere ayrı, kızıma ayrı kendime ayrı ömrüm mutfakta geçiyorKızlar az önce eşime waffle yaptım
Kendime de kahve ve meyve hazırladım :)
Sizde nasıl oluyor bu diyet süreçlerinde eşiniz size destek oluyor mu ? :) benim ki olmaya çalışıyor ama çok yemek seçiyor begenmeyince (sebze hiç yemez neredeyse) bu beni çok yıpratıyor off her gün ona ayrı yemek düşünmekten delircem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?