Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa eksik kalmissin bi lezzetten ozellikle eristeli yesil mercimek yemegi cok guzel oluyor bazen yemek gibi bazen corba gibi yaparim ben. Diyette oldugumdan beri kendiminkini ayirir eristeyi oyle koyarim. Tavsiye ederim

12:30 1 yumurtayla menemen, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek

15:00 1 elma, 1 kase yogurt

18:30 1 tabak kuru fasulye, 2 kasik pirinc pilavi, tursu

su:3 litre
Spor yok

Cherry Mom Mehfam balpamuk
Orticim menün çok iyi. Keşke spor da yapabilsek. Bir şey diyemiyorum çünkü ben de yapamıyorum bu aralar.

Girdin artık radara
Bu hafta yandın

Merhaba kızlar. Hoş geldiniz aramıza. Sağlıkla ulaşalım inşallah istediğimiz kiloya
Hoşbuldum Canım
Hosbuldummm sende hosgeldinnn
Hoşbuldukk inşallah
Evde hiç sebze yok bu gün alışverişe çıkacaktık arabayı sanayiye bırakmış eşim yarın alacakmış
Yemek napsam bilmiyorm
Kuru biber , patlıcan varsa onu yap Canım. Ben geçen kıymalı yaptım enfes oldu. Eşim sebze kurusunu ağzına koymaz normalde kıymalı olunca bayıla bayıla yedi

Yeşil mercimek aşırı severim ben ya bazen canım çok çeker öylesine haşlar yerim. Eskiden hiç yemezdim çok kötü gelirdi sonradan aşık oldum
Aynı şey bende kereviz için söz konusuydu. Eskiden hiç sevmezdim sonra çok sevdim. Ama bu sevgiyi fazla abarttım geçenlerde A101 3liraya düşmüştü kilosu. Kaç kilo aldım bilmiyorum gözüm döndü herhal. 5 kiloluk koca tencere doldu Bi hafta her gün kereviz yemek zorunda kalmıştım. Artık daha bi dahaki seneye kadar ağzıma sürmem
Aaa eksik kalmissin bi lezzetten ozellikle eristeli yesil mercimek yemegi cok guzel oluyor bazen yemek gibi bazen corba gibi yaparim ben. Diyette oldugumdan beri kendiminkini ayirir eristeyi oyle koyarim. Tavsiye ederim
Ben de bayılırım yeşil mercimeğe. Canım istedi bak Bugün değil belki ama yarın yapacam

Ayy kerevizin bin bir türlü halini denedim hiç yiyemiyorum sadece kayın validem yaptığında yiyebiliyorum :)

Merhaba Gül Su hoşgeldin
Çalışma hayatına başlayınca kilo verilir nasıl Kipa aldın diyecektim kiiii kilo alma nedenini altta okuyana kadar arkadaş çok çok fazla etkiliyor hak veriyorum. Ama mutlaka önüne bir set koyman lazım ya iradenle set koyacaksın yada samimi arkaşın ise ben bunları yedikten sonra mutsuz oluyorum beni en azından yönlendirme / teklif etme demelisin hafta sonu evde diyet yapsan haftanın 5 günü yine aynı şeylere maruz kalacaksın

Daha önce çok güzel kilo vermiş bir kere o bedeni yaşamışsın şuanki rahatsızlığın muhtemelen ondan eminim yine yapacaksın ve bu sefer bizlerle daha kolay olacak inşallah

Benim ismimde Esra, takım kaptanıyım 34 yaşındayım bir oğlum var 4 yaşında.
Tekrar aramıza hoşgeldin

Kızlar az önce eşime waffle yaptım
Kendime de kahve ve meyve hazırladım :)
Sizde nasıl oluyor bu diyet süreçlerinde eşiniz size destek oluyor mu ? :) benim ki olmaya çalışıyor ama çok yemek seçiyor begenmeyince (sebze hiç yemez neredeyse ) bu beni çok yıpratıyor off her gün ona ayrı yemek düşünmekten delircem .

Bizim de yemeklerimiz ayrıdır malesef. Ortak yemeklerimiz sadece etli olanlar Diyet yaparken de destek ise sözlü sadece. Ben ne zaman diyete başlasam adamın iştahı açılıyor. Dün marketten gelirken 3 ekmek almış misal ve ben ekmek yemiyorum

Ooooo wawww baya yemişsin. Tarif alabilir miyim benim de pek aram yok onunla. Çocukken annem yapardı patatesle ben hangisi patates hangisi kereviz uğraşa uğraşa ayırırdım

Aynen bizimki de yemediği kadar yedi almadığı kadar aldı yığdı eve yığdı
Dün dedim artk hani biz senle iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diyette destek olacaktık bu ne dedim ya

Ben de ayrı yapıyorum çoğunlukla. Oğlanla eşime ayrı, en küçüklere ayrı, kızıma ayrı kendime ayrı ömrüm mutfakta geçiyor
Çocuk olduğu için mecbur kurabiye poğaça vs de yapılıyor. Yoksa abur cubur istiyorlar. Öyle nefs savaşıyla geçiyor günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…