Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tmm canım yarın sabah söylersin nasılsın ?
İyiyim Esra’cım,teşekkürler.
Bu regl dönemi karın ağrıları beni öldürüyor. Yine zor dönemimdeyim. Alıştınız artık bana. Ayın yarısı resmen yokum. bu haftadan sonra yine hayata dönerim. Bu hafta eksi gelirim ama... periyodik dönemi büyük ölçüde atlatmış, rahatlamış olacağım inşallah.
Sen nasılsın?
Bu arada sen de hala diyete devam ediyor musun?

Ayy bu annelerin ve eşlerin hakkı ödenmez :) Allah yardımcımız olsun az önce 2 makina çamaşır astım daha 2 makina daha var yemek işine hiç girişmedim çünkü hiç planım yok

Ay kardeşiiim valla dün gece pizza söyledi ben yemedim mideme dokunuyor dedim yoksa daha da ısrar ediyor :) ben üşenmem yemek konusunda ama çok sıkılıyorum çok yorgun oluyorum eşim hemen yemek söyleyelim diyor dışardan yiyebileceğim çok az şey var bunu bildiği halde

Ağrılar devam mı devam etmiyorsa sıkıştırcamm
Yok hakikatten artık spor yapmak istiyorum ama dün-bugün ağrım fena yaa.. Sanki günler ilerledikçe daha çok ağrım oluyor artık off çok sıkılıyorum bu işten.

Geçen gün bir grupta birisi sormuş; “ben regl öncesi hem çok gergin oluyorum hem de ağrı çekiyorum özellikle doğumdan sonra daha kötü oldum benim gibi olan var mı, varsa ne yapıyorsunuz?” diye sormuş.
Birisi de doktor bana ilaç olmayan ama eczanede satılan “pasif mood” diye bir kapsül verdi onu alıyorum reglden 5 gün önce içmeye başlıyorum bütün şikayetlerim yok oldu demiş. Valla alıp kullanmayı düşünüyorum ben de artık. Sanırım passiflora bitkisi varmış içeriğinde, yatıştırıyorsa demek... Bana o dönem toplu yutsam anca! Bir daha ki döngüde deneyeceğim...

Benimki yiyerek destek oluyor. O yiyince bana kalmıyor yiyemiyorum iyi oluyor

Benimki yiyerek destek oluyor. O yiyince bana kalmıyor yiyemiyorum iyi oluyor
Ay bak o konuda da dertliyim sorma bizimkinin sevdiği bir şeyi yaparım mesela o hafta yemeyeceği tutar . Bana kalır yaptığım şey o zamanda çöpe gitmesin diye çok yediğim olmuştur.

Kerevizi ben de severim ama sadece yogurtlu salatasını yapiyorum. Bildiğin tarifler varsa paylasirsan sevinirim

Benim eşimde aynı
Sebze 0 üstelik birde oğlum var o da hamurcu
eşim etçi oğlum hamurcu ben sebzeci Ama eşim beni ayartmaya çalışmaz yemek seçer o ayrı bende ona saygı duyuyorum artık yapacak bir şey yok :)i
çok canı isterse arada kendine göre bir kaç dilim tatlı alır çayıyla yer bana teklif bile etmez yer misin alayım mı falan diye başta öyle anlaştık çünkü bana yaptırmada, yemem için teklifte etme kendine al sessizce ye kalk demiştim 1.5 yıldır böyleyiz :) sende eşinle anlaş mutlaka bak emek sarfediyorum beni üzme de :)

Benim esim cok sukur sebze yer yemek secmez ama cay yani hic eksik kalmaz ya tatli ya kuruyemis ya cips bi o kadar da zayiftir onu da kısıtlamak istemiyorum ben yiyemiyorum bari o yesin

Bende iyiyim canım bugün yine Ankara karlıydı Emreyle dışarı çıktık geldik :)
Canım geçen yazdım ama sen görmemişsindir bu ay bende magnezyum takviyesi çok çok işe yaradı hem regli hem migrene 0 ağrı ile geçiriyorum bu dönemi denedin mi hiç ?
Tam diyet diyemeyiz ama dikkat ediyorm hep ölçülü gidiyorum canım haftada 3 günde spor yapıyorum bu hafta birde yeşil çaya başladım regli bitsin bakalım 60 kg biraz eksi yönde oynamıştır inşallahh :)))

Hemen buzluğaaa :)))

Kızlar çalışma masası alıcam iki tane model arasında kaldım linklerini paylaşıyorum bi bakıp yorum yaparsanız çok mutlu olurum.

Senin irade level atlamış

Homedora olanı koyu renk onu daha çok sevdim - belki görsel kaynaklı bilemedim ama hem rengi daha hoş gibi hemde ahşap kısmı öbürüne göre daha kalın duruyor demir kısımları da daha kalın sanırım
ama görsel olarak ikiside hoş sadece dediğim sanki biraz daha kaliteli gibi

Hos buldum Esra ins en kisa zamanda hepimiz istedigimiz bedene ulasiriz ve orada kaliriz

1. Daha kaliteli gibi duruyor ama bana biraz kucuk geldi 2. De daha orjinal ve kullanisli. Ama ikisi de guzel simdiden gule gule kullan

Hos buldum Esra ins en kisa zamanda hepimiz istedigimiz bedene ulasiriz ve orada kaliriz
Umarımmm :)

Her gün menülerimizi aşağıdaki sayfada paylaşıyoruz ayrıca sayfamızın üst kısmında etiketi de var istersen yarından itibaren sende başlayabilirsin bugün belki dikkat etmemişsindir menüne :)

Bende öyle düşünüyorum. İkeanın masası var eşimde onu çok seviyoruz ama bunun kitaplık bölümleri çok kullanışlı geldi :) neyse begenmezsem iade ne yapalım artık

Bende öyle düşünüyorum. İkeanın masası var eşimde onu çok seviyoruz ama bunun kitaplık bölümleri çok kullanışlı geldi :) neyse begenmezsem iade ne yapalım artık

Teşekkür ederim canım :) bende birinciyi kaliteli buldum ikinci de çok fonksiyonel geldi
İkea mobilyaları kaliteli oluyor aynen ama bunlarında yorumları güzel şimdiden güle güle kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…