- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.961
İyiyim Esra’cım,teşekkürler.Tmm canım yarın sabah söylersin nasılsın ?
Ayy bu annelerin ve eşlerin hakkı ödenmez :) Allah yardımcımız olsun az önce 2 makina çamaşır astım daha 2 makina daha var yemek işine hiç girişmedim çünkü hiç planım yokBen de ayrı yapıyorum çoğunlukla. Oğlanla eşime ayrı, en küçüklere ayrı, kızıma ayrı kendime ayrı ömrüm mutfakta geçiyor
Çocuk olduğu için mecbur kurabiye poğaça vs de yapılıyor. Yoksa abur cubur istiyorlar. Öyle nefs savaşıyla geçiyor günler
Ay kardeşiiim valla dün gece pizza söyledi ben yemedim mideme dokunuyor dedim yoksa daha da ısrar ediyor :) ben üşenmem yemek konusunda ama çok sıkılıyorum çok yorgun oluyorum eşim hemen yemek söyleyelim diyorBizim de yemeklerimiz ayrıdır malesef. Ortak yemeklerimiz sadece etli olanlarDiyet yaparken de destek ise sözlü sadece. Ben ne zaman diyete başlasam adamın iştahı açılıyor. Dün marketten gelirken 3 ekmek almış misal ve ben ekmek yemiyorum
Yok hakikatten artık spor yapmak istiyorum ama dün-bugün ağrım fena yaa.. Sanki günler ilerledikçe daha çok ağrım oluyor artık off çok sıkılıyorum bu işten.Ağrılar devam mı devam etmiyorsa sıkıştırcamm
Benimki yiyerek destek oluyor. O yiyince bana kalmıyor yiyemiyorum iyi oluyorKızlar az önce eşime waffle yaptım
Kendime de kahve ve meyve hazırladım :)
Sizde nasıl oluyor bu diyet süreçlerinde eşiniz size destek oluyor mu ? :) benim ki olmaya çalışıyor ama çok yemek seçiyor begenmeyince (sebze hiç yemez neredeyse) bu beni çok yıpratıyor off her gün ona ayrı yemek düşünmekten delircem .
Ay bak o konuda da dertliyim sorma bizimkinin sevdiği bir şeyi yaparım mesela o hafta yemeyeceği tutar . Bana kalır yaptığım şey o zamanda çöpe gitmesin diye çok yediğim olmuştur.Benimki yiyerek destek oluyor. O yiyince bana kalmıyor yiyemiyorum iyi oluyor
Kerevizi ben de severim ama sadece yogurtlu salatasını yapiyorum. Bildiğin tarifler varsa paylasirsan sevinirimAynı şey bende kereviz için söz konusuydu. Eskiden hiç sevmezdim sonra çok sevdim. Ama bu sevgiyi fazla abarttım geçenlerdeA101 3liraya düşmüştü kilosu. Kaç kilo aldım bilmiyorum gözüm döndü herhal. 5 kiloluk koca tencere doldu Bi hafta her gün kereviz yemek zorunda kalmıştım. Artık daha bi dahaki seneye kadar ağzıma sürmem
Ben de bayılırım yeşil mercimeğe. Canım istedi bakBugün değil belki ama yarın yapacam
Benim eşimde aynıKızlar az önce eşime waffle yaptım
Sizde nasıl oluyor bu diyet süreçlerinde eşiniz size destek oluyor mu ? :) benim ki olmaya çalışıyor ama çok yemek seçiyor begenmeyince (sebze hiç yemez neredeyse) bu beni çok yıpratıyor off her gün ona ayrı yemek düşünmekten delircem .
Benim esim cok sukur sebze yer yemek secmez ama cay yani hic eksik kalmaz ya tatli ya kuruyemis ya cips bi o kadar da zayiftirKızlar az önce eşime waffle yaptım
Bende iyiyim canım bugün yine Ankara karlıydı Emreyle dışarı çıktık geldik :)İyiyim Esra’cım,teşekkürler.
Bu regl dönemi karın ağrıları beni öldürüyor. Yine zor dönemimdeyim. Alıştınız artık bana. Ayın yarısı resmen yokum.bu haftadan sonra yine hayata dönerim. Bu hafta eksi gelirim ama... periyodik dönemi büyük ölçüde atlatmış, rahatlamış olacağım inşallah.
Sen nasılsın?
Bu arada sen de hala diyete devam ediyor musun?
Hemen buzluğaaa :)))Bizim de yemeklerimiz ayrıdır malesef. Ortak yemeklerimiz sadece etli olanlarDiyet yaparken de destek ise sözlü sadece. Ben ne zaman diyete başlasam adamın iştahı açılıyor. Dün marketten gelirken 3 ekmek almış misal ve ben ekmek yemiyorum
Senin irade level atlamışBen de ayrı yapıyorum çoğunlukla. Oğlanla eşime ayrı, en küçüklere ayrı, kızıma ayrı kendime ayrı ömrüm mutfakta geçiyor
Çocuk olduğu için mecbur kurabiye poğaça vs de yapılıyor. Yoksa abur cubur istiyorlar. Öyle nefs savaşıyla geçiyor günler
Homedora olanı koyu renk onu daha çok sevdim - belki görsel kaynaklı bilemedim ama hem rengi daha hoş gibi hemde ahşap kısmı öbürüne göre daha kalın duruyor demir kısımları da daha kalın sanırımKızlar çalışma masası alıcam iki tane model arasında kaldım linklerini paylaşıyorum bi bakıp yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
Homedora Diana ÃalıÅma Masası Ceviz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Diana ÃalıÅma Masası Ceviz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Mordeka Kitaplıklı ÃalıÅma Masası Bilgisayar Masası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MORDEKA Kitaplıklı ÃalıÅma Masası Bilgisayar Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Hos buldum Esra ins en kisa zamanda hepimiz istedigimiz bedene ulasiriz ve orada kalirizMerhaba Gül Su hoşgeldin
Çalışma hayatına başlayınca kilo verilir nasıl Kipa aldın diyecektim kiiii kilo alma nedenini altta okuyana kadararkadaş çok çok fazla etkiliyor hak veriyorum. Ama mutlaka önüne bir set koyman lazım ya iradenle set koyacaksın yada samimi arkaşın ise ben bunları yedikten sonra mutsuz oluyorum beni en azından yönlendirme / teklif etme demelisin hafta sonu evde diyet yapsan haftanın 5 günü yine aynı şeylere maruz kalacaksın
Daha önce çok güzel kilo vermiş bir kere o bedeni yaşamışsın şuanki rahatsızlığın muhtemelen ondan eminim yine yapacaksın ve bu sefer bizlerle daha kolay olacak inşallah
Benim ismimde Esra, takım kaptanıyım 34 yaşındayım bir oğlum var 4 yaşında.
Tekrar aramıza hoşgeldin
1. Daha kaliteli gibi duruyor ama bana biraz kucuk geldi 2. De daha orjinal ve kullanisli. Ama ikisi de guzel simdiden gule gule kullanKızlar çalışma masası alıcam iki tane model arasında kaldım linklerini paylaşıyorum bi bakıp yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
Homedora Diana ÃalıÅma Masası Ceviz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Diana ÃalıÅma Masası Ceviz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Mordeka Kitaplıklı ÃalıÅma Masası Bilgisayar Masası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MORDEKA Kitaplıklı ÃalıÅma Masası Bilgisayar Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Umarımmm :)Hos buldum Esra ins en kisa zamanda hepimiz istedigimiz bedene ulasiriz ve orada kaliriz
Bende öyle düşünüyorum. İkeanın masası var eşimde onu çok seviyoruz ama bunun kitaplık bölümleri çok kullanışlı geldi :) neyse begenmezsem iade ne yapalım artıkHomedora olanı koyu renk onu daha çok sevdim - belki görsel kaynaklı bilemedim ama hem rengi daha hoş gibi hemde ahşap kısmı öbürüne göre daha kalın duruyor demir kısımları da daha kalın sanırım
ama görsel olarak ikiside hoş sadece dediğim sanki biraz daha kaliteli gibi
Teşekkür ederim canım :) bende birinciyi kaliteli buldum ikinci de çok fonksiyonel geldi1. Daha kaliteli gibi duruyor ama bana biraz kucuk geldi 2. De daha orjinal ve kullanisli. Ama ikisi de guzel simdiden gule gule kullan
Bende öyle düşünüyorum. İkeanın masası var eşimde onu çok seviyoruz ama bunun kitaplık bölümleri çok kullanışlı geldi :) neyse begenmezsem iade ne yapalım artık
İkea mobilyaları kaliteli oluyor aynen ama bunlarında yorumları güzel şimdiden güle güle kullanın :)Teşekkür ederim canım :) bende birinciyi kaliteli buldum ikinci de çok fonksiyonel geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?