Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam Gul Su , hosgeldin. Insallah hep beraber kilolaru verip eriyelim

Aynen acıktıkça yeşil çay içeceğim artık

En erken 17:30 diyordu ben duramadım. Evde de baya cıss var gözüm kayıyor regl olunca en iyisi yiyim gitsin dedim. Tek öğün canım başka yok maalesef
Ilk gunler zor olur canim. Masallah iradene. Ben her 3-4 saatte yiyorum bazen 3 saat beklemek zor geliyor

Kızlar kereviz muhabbeti dönmüş ben de sonradan tanıyıp aşık olanlardanım
Bir tarif de ben vereyim size. Çeşit olsun

Kanalıma hoş geldiniz
PORTAKALLI KEREVİZ
-1 Adet soğanı zeytin yağında kavuruyoruz. (Normalde fazla kavurmam soğanı ama kerevize biraz kavurmak yakışıyor)
-Bir kaba iki mandalina ya da bir büyük portakal sıkıyoruz. Kerevizleri o kaba doğrayıp harmanlıyoruz. (böylelikle hem biraz marine olmuş oluyor hem de kararmıyor) Tuzunu da üzerine ekleyip suyuyla birlikte tencereye koyuyoruz. Bu kadar.
-eğer suyu azalırsa biraz daha portakal ya da mandalina suyu ya da normal su ekleyebilirsiniz. Biz ailecek biraz susuz seviyoruz.

Seviyeler bitince denerim inşallah teşekkürler şimdi meyve yasak :))

Aynen acıktıkça yeşil çay içeceğim artık

En erken 17:30 diyordu ben duramadım. Evde de baya cıss var gözüm kayıyor regl olunca en iyisi yiyim gitsin dedim. Tek öğün canım başka yok maalesef
İyi yapmışsın aç olunca onları yemektense normal öğününü ye daha iyi

Ben bir kere denemistim bunu icine biraz kereviz sapi da koymustum. Saptan midir nedir sevmemiştim. Bir de boyle deneyim tesekkurler canim

canım tebrik ederim

tabiii benim gibi bakla böreğin üstüne içilmezse işe yarar kaptanım

sadece kiraz sapı mı demliyordun canım?
Allah seni napmasin börek yanına mi yaptın kuzum ben zaten iki gunde bı yeşilçay içiyordum tartı günleri öncesinde sabahtan kirazsapini 1.5 bardak su ile kaynatıp sonra içine yeşilçay koyup 1 dk da beraber kaynatiyordm ciddi ödem bosaltiyordu

Canım ek bir şey yazan olmayınca ben 4 olarak ekledim listeye
Tamam canım tekrar bi denicem bakalım akşama şimdi baya yorgunum :))menü yazdıktan sonra ek spor yapınca nerden yazıyoruz. Ben menü yazmayı unuturum pek alışık değilim aklıma gelir gelmez yazıyorum
İyi yapmışsın aç olunca onları yemektense normal öğününü ye daha iyi
Aynen canım bakalım yarın akşama kadar nasıl geçecek

Hoşgeldin Canım, ben de bugün katıldım takıma

Mathilda03 YaparsinMinii ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz

Aynen bizimki de yemediği kadar yedi almadığı kadar aldı yığdı eve yığdı
Dün dedim artk hani biz senle iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diyette destek olacaktık bu ne dedim ya

Ay bak o konuda da dertliyim sorma bizimkinin sevdiği bir şeyi yaparım mesela o hafta yemeyeceği tutar . Bana kalır yaptığım şey o zamanda çöpe gitmesin diye çok yediğim olmuştur.

Benim esim cok sukur sebze yer yemek secmez ama cay yani hic eksik kalmaz ya tatli ya kuruyemis ya cips bi o kadar da zayiftir onu da kısıtlamak istemiyorum ben yiyemiyorum bari o yesin

Kızlar Allah yardımcınız olsun, zaten diyetin verdiği bir yorgunluk ve heran aç olma durumunda çeşit çeşit yemek hazırlamak büyük başarı

Ben de çocuklara ayrı hazırlamak zorunda kalıyorum ama diyetten bağımsız bu durum, küçük olan sağolsun doğrudüzgün bişey yemez.

Ben eşimi tembihlerim destek olması için ve o da ben kaçamak yapacakken anında müdahale edip önümden almaya çalışır ve o anda benim şalterlerim atar. “şuan karışma“ “şuan istemiyorum desteğini” diye bir kriz yaratırım, küserim filan. Aradan 1 saat geçince de niye izin verdin diye ikinci bir kriz.
Amaaaaan keşke metabolizmam makine gibi çalışsaydı da bütün bunlara gerek kalmasaydı

Ay zor ya Allah yardımcın olsun

Eklemeler de yine aynı menü spor sayfasından canım

Benim 3 numara da hiç bişey yemez havayla besleniyor sanki Kızım da çok seçer 5 tane ancadır yedikleri. Eşimle büyük oğlan sebze yemez. Hepsinin ortak yediği mercimek köfte var. Haftada 2 kere mercimek köfte yaparım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…