- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.981
Selam Gul Su , hosgeldin. Insallah hep beraber kilolaru verip eriyelimMerhaba kizlar hepinize guzel haftalar diliyorumNikinik yönlendirdi araniza katilabilirim umarim.
Ismim Gül Su 26 yasindayim evliyim 1 oglum var 2 yasinda 60 ile hamile kaldim 85 ile dogum yaltim oglum kisa sure emdi meme reddinden dolayi cok mucadele versemde birakti ve bende fazlaliklarimdan kurtulma cabasina girip 58 kiloya dustum hersey harikaydi taaa kii calismaya baslamamla o kara günler basladi 10 kilo dan fazlasini aldim eminin net guncel kilomu bilmihorum ama bacaklarim kapali yuruyemiyorum artikacinasi haldeyim ee zayifken benim ayiyogi pesimden ayrilmiyodu simdi kanka olduk resmen uzun zamandir aklimda vermek ama su bogazimi nefsimi bir turlu tutamiyorum dedim bu is bole olmazz benim diyet friends bulmam lazim iste burdayim
Ad: Gül Su
Yas: 26
Boy: 165
Kilo: tahmini 72 falan aksam tartima pil alacagim
Hedef: asil hedef 55 ama ufak hedefler koyuyorum hep kendime
Medeni durum: evli
Meslek: Yönetim Kurulu Yardimcisi
Cocuk: 1
Daha once bir takima dahil oldun mu? : hayir keske
Kilo alma nedeni: burda bir personel var yiyip yiyip kilo almayan cinsten beraber yemege cikalim caya cikalim diye diye sistim.
Saglik sorunu : cok sukur dusuk tansiyon disinda birseyim yok
Kilo verme nedeni: niye kilolu olayim ki cocugun enerjisine yetisemiyorum.
Cay ic canim, kessin istahini.Çok acıktım 15:30 da yedim bakalım yarın akşam nasıl olacak
:) Kaçta ymen gerekiyordu canım ? ara öğün yok değil mi ?Çok acıktım 15:30 da yedim bakalım yarın akşam nasıl olacak
Aynen acıktıkça yeşil çay içeceğim artıkCay ic canim, kessin istahini.
En erken 17:30 diyordu ben duramadım. Evde de baya cıss var gözüm kayıyor regl olunca:) Kaçta ymen gerekiyordu canım ? ara öğün yok değil mi ?
Ilk gunler zor olur canim. Masallah iradene. Ben her 3-4 saatte yiyorum bazen 3 saat beklemek zor geliyorAynen acıktıkça yeşil çay içeceğim artık
En erken 17:30 diyordu ben duramadım. Evde de baya cıss var gözüm kayıyor regl oluncaen iyisi yiyim gitsin dedim. Tek öğün canım başka yok maalesef
Valla ben o zamanlar her gün 1 kilo sütten muhallebi yapar tek başıma yerdimIlk gunler zor olur canim. Masallah iradene. Ben her 3-4 saatte yiyorum bazen 3 saat beklemek zor geliyor
Lahmacun, ızgara köfte, tavuk şiş, mangal evi, balık, vb benim aklıma gelenlerTavuk iptal eşim dışardan ısmarlıcakmşaklıma hep lavaşlı ekmekli şeyler geliyor
Seviyeler bitince denerim inşallah teşekkürlerKızlar kereviz muhabbeti dönmüş ben de sonradan tanıyıp aşık olanlardanım
Bir tarif de ben vereyim size. Çeşit olsun
Kanalıma hoş geldiniz
PORTAKALLI KEREVİZ
-1 Adet soğanı zeytin yağında kavuruyoruz. (Normalde fazla kavurmam soğanı ama kerevize biraz kavurmak yakışıyor)
-Bir kaba iki mandalina ya da bir büyük portakal sıkıyoruz. Kerevizleri o kaba doğrayıp harmanlıyoruz. (böylelikle hem biraz marine olmuş oluyor hem de kararmıyor) Tuzunu da üzerine ekleyip suyuyla birlikte tencereye koyuyoruz. Bu kadar.
-eğer suyu azalırsa biraz daha portakal ya da mandalina suyu ya da normal su ekleyebilirsiniz. Biz ailecek biraz susuz seviyoruz.
Canım ek bir şey yazan olmayınca ben 4 olarak ekledim listeyeCherry Mom tabataya ne karar verdiniz puan konusunda.
İyi yapmışsın aç olunca onları yemektense normal öğününü ye daha iyiAynen acıktıkça yeşil çay içeceğim artık
En erken 17:30 diyordu ben duramadım. Evde de baya cıss var gözüm kayıyor regl oluncaen iyisi yiyim gitsin dedim. Tek öğün canım başka yok maalesef
Ben bir kere denemistim bunu icine biraz kereviz sapi da koymustum. Saptan midir nedir sevmemiştim. Bir de boyle deneyim tesekkurler canimKızlar kereviz muhabbeti dönmüş ben de sonradan tanıyıp aşık olanlardanım
Bir tarif de ben vereyim size. Çeşit olsun
Kanalıma hoş geldiniz
PORTAKALLI KEREVİZ
-1 Adet soğanı zeytin yağında kavuruyoruz. (Normalde fazla kavurmam soğanı ama kerevize biraz kavurmak yakışıyor)
-Bir kaba iki mandalina ya da bir büyük portakal sıkıyoruz. Kerevizleri o kaba doğrayıp harmanlıyoruz. (böylelikle hem biraz marine olmuş oluyor hem de kararmıyor) Tuzunu da üzerine ekleyip suyuyla birlikte tencereye koyuyoruz. Bu kadar.
-eğer suyu azalırsa biraz daha portakal ya da mandalina suyu ya da normal su ekleyebilirsiniz. Biz ailecek biraz susuz seviyoruz.
Allah seni napmasin börek yanına mi yaptıncanım tebrik ederim
tabiii benim gibi bakla böreğin üstüne içilmezse işe yarar kaptanım
sadece kiraz sapı mı demliyordun canım?
Tamam canım tekrar bi denicem bakalım akşama şimdi baya yorgunum :))menü yazdıktan sonra ek spor yapınca nerden yazıyoruz. Ben menü yazmayı unuturum pek alışık değilim aklıma gelir gelmez yazıyorumCanım ek bir şey yazan olmayınca ben 4 olarak ekledim listeye
Aynen canım bakalım yarın akşama kadar nasıl geçecekİyi yapmışsın aç olunca onları yemektense normal öğününü ye daha iyi
Hoşgeldin Canım, ben de bugün katıldım takıma
Kızlar az önce eşime waffle yaptım
Kendime de kahve ve meyve hazırladım :)
Sizde nasıl oluyor bu diyet süreçlerinde eşiniz size destek oluyor mu ? :) benim ki olmaya çalışıyor ama çok yemek seçiyor begenmeyince (sebze hiç yemez neredeyse) bu beni çok yıpratıyor off her gün ona ayrı yemek düşünmekten delircem .
Bizim de yemeklerimiz ayrıdır malesef. Ortak yemeklerimiz sadece etli olanlarDiyet yaparken de destek ise sözlü sadece. Ben ne zaman diyete başlasam adamın iştahı açılıyor. Dün marketten gelirken 3 ekmek almış misal ve ben ekmek yemiyorum
Aynen bizimki de yemediği kadar yedi almadığı kadar aldı yığdı eve yığdı
Dün dedim artk hani biz senle iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diyette destek olacaktık bu ne dedim ya
Ben de ayrı yapıyorum çoğunlukla. Oğlanla eşime ayrı, en küçüklere ayrı, kızıma ayrı kendime ayrı ömrüm mutfakta geçiyor
Çocuk olduğu için mecbur kurabiye poğaça vs de yapılıyor. Yoksa abur cubur istiyorlar. Öyle nefs savaşıyla geçiyor günler
Ay kardeşiiim valla dün gece pizza söyledi ben yemedim mideme dokunuyor dedim yoksa daha da ısrar ediyor :) ben üşenmem yemek konusunda ama çok sıkılıyorum çok yorgun oluyorum eşim hemen yemek söyleyelim diyordışardan yiyebileceğim çok az şey var bunu bildiği halde
Ay bak o konuda da dertliyim sorma bizimkinin sevdiği bir şeyi yaparım mesela o hafta yemeyeceği tutar . Bana kalır yaptığım şey o zamanda çöpe gitmesin diye çok yediğim olmuştur.
Benim eşimde aynı
Sebze 0 üstelik birde oğlum var o da hamurcu
eşim etçi oğlum hamurcu ben sebzeciAma eşim beni ayartmaya çalışmaz yemek seçer o ayrı bende ona saygı duyuyorum artık yapacak bir şey yok :)i
çok canı isterse arada kendine göre bir kaç dilim tatlı alır çayıyla yer bana teklif bile etmez yer misin alayım mı falan diye başta öyle anlaştık çünkü bana yaptırmada, yemem için teklifte etme kendine al sessizce ye kalk demiştim1.5 yıldır böyleyiz :) sende eşinle anlaş mutlaka bak emek sarfediyorum beni üzme de :)
Benim esim cok sukur sebze yer yemek secmez ama cay yani hic eksik kalmaz ya tatli ya kuruyemis ya cips bi o kadar da zayiftironu da kısıtlamak istemiyorum ben yiyemiyorum bari o yesin
Tamam canım tekrar bi denicem bakalım akşama şimdi baya yorgunum :))menü yazdıktan sonra ek spor yapınca nerden yazıyoruz. Ben menü yazmayı unuturum pek alışık değilim aklıma gelir gelmez yazıyorum
Aynen canım bakalım yarın akşama kadar nasıl geçecek
Benim 3 numara da hiç bişey yemez havayla besleniyor sankiMathilda03 YaparsinMinii ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz
Kızlar Allah yardımcınız olsun, zaten diyetin verdiği bir yorgunluk ve heran aç olma durumunda çeşit çeşit yemek hazırlamak büyük başarı
Ben de çocuklara ayrı hazırlamak zorunda kalıyorum ama diyetten bağımsız bu durum, küçük olan sağolsun doğrudüzgün bişey yemez.
Ben eşimi tembihlerim destek olması için ve o da ben kaçamak yapacakken anında müdahale edip önümden almaya çalışır ve o anda benim şalterlerim atar. “şuan karışma“ “şuan istemiyorum desteğini” diye bir kriz yaratırım, küserim filan. Aradan 1 saat geçince de niye izin verdin diye ikinci bir kriz.
Amaaaaan keşke metabolizmam makine gibi çalışsaydı da bütün bunlara gerek kalmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?