- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.001
Canım maşallah yine çok güzel bir spor ve menüyle gelmişin.15 Şubat 2021
8:00 2 bardak sirkeli su
10:30 sade türk kahvesi
15:30 10 kaşık nohut 6-7 kaşık bulgur pilavı
17:00 sade tükr kahvesi
akşam açlık hissedince yeşil çay içerim
su: 2,5 litre
spor 3 mil leslie= 67,5 puan
200 ip atlama= 40 puan
100 jumping jack= 20 puan
Toplam: 127,5 puan
Cherry Mom Pain Killer
2 numaralı spor yapıldıNikinik
Çocuklar genelde öyle galiba düzgence yemek yemeye başlamaları 7 8 yaş@Mathilda03YaparsinMinii ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz
Kızlar Allah yardımcınız olsun, zaten diyetin verdiği bir yorgunluk ve heran aç olma durumunda çeşit çeşit yemek hazırlamak büyük başarı
Ben de çocuklara ayrı hazırlamak zorunda kalıyorum ama diyetten bağımsız bu durum, küçük olan sağolsun doğrudüzgün bişey yemez.
Ben eşimi tembihlerim destek olması için ve o da ben kaçamak yapacakken anında müdahale edip önümden almaya çalışır ve o anda benim şalterlerim atar. “şuan karışma“ “şuan istemiyorum desteğini” diye bir kriz yaratırım, küserim filan. Aradan 1 saat geçince de niye izin verdin diye ikinci bir kriz.
Amaaaaan keşke metabolizmam makine gibi çalışsaydı da bütün bunlara gerek kalmasaydı
Tamam canım teşekkür ederim yaparsam eklerimAy zor ya Allah yardımcın olsun
Eklemeler de yine aynı menü spor sayfasından canım
Bu kısaltılmış hali canım uzundu normalde. Bu yılki 11 Nisanda karaciğer temizliği yapılacak sonra Ramazan var Ramazandan sonra da devam edecekler ama benim hedefim karaciğer temizliği sanırım bitiririm.Canım maşallah yine çok güzel bir spor ve menüyle gelmişin.
ama bu diyet çok uzun zaman sürmeyecek demi, detox gibi çünkü.
Oy oy oy ne zor ya. Normal kadınlar için bile zorsa benim başaramamam normal yani.Benim 3 numara da hiç bişey yemez havayla besleniyor sankiKızım da çok seçer 5 tane ancadır yedikleri. Eşimle büyük oğlan sebze yemez. Hepsinin ortak yediği mercimek köfte var. Haftada 2 kere mercimek köfte yaparım ben de
Ya meyvelerin bile tadını bilmiyor. 2 yaşına kadar ne güzel herşeyi yedirmiştim. Sonra bıraktı teker teker. Hala daha dönem dönem en sevdiği şeyleri bırakıyor.Çocuklar genelde öyle galiba düzgence yemek yemeye başlamaları 7 8 yaşöncesi hep makarna patates pilav kurabiye poğaça kek
Ama eşine de ayrı acıdım şuanben olsam hayatta karışmazdım hâlâ karışıyorsa yine iyi
Birincisi çok şıkmış canım. Kullanış açısından da daha rahat olur bence.Kızlar çalışma masası alıcam iki tane model arasında kaldım linklerini paylaşıyorum bi bakıp yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
Homedora Diana ÃalıÅma Masası Ceviz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Diana ÃalıÅma Masası Ceviz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Mordeka Kitaplıklı ÃalıÅma Masası Bilgisayar Masası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MORDEKA Kitaplıklı ÃalıÅma Masası Bilgisayar Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Benimki de öyle canım. 2 yaşından sonra seçici oluyorlar. Değişiyor ama zevkleri sürekli. Peyniri ağzına sürmez mesela. Ancak omletin içinde. Zamanla alıştılar inşallahOy oy oy ne zor ya. Normal kadınlar için bile zorsa benim başaramamam normal yani.
Ya meyvelerin bile tadını bilmiyor. 2 yaşına kadar ne güzel herşeyi yedirmiştim. Sonra bıraktı teker teker. Hala daha dönem dönem en sevdiği şeyleri bırakıyor.
Eşimde artık önce göz ucuyla bakıyor, ben yemeyi abartırsam karışayım mı şimdi diye soruyor
Ya adamın günahı ne@Mathilda03YaparsinMinii ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz
Kızlar Allah yardımcınız olsun, zaten diyetin verdiği bir yorgunluk ve heran aç olma durumunda çeşit çeşit yemek hazırlamak büyük başarı
Ben de çocuklara ayrı hazırlamak zorunda kalıyorum ama diyetten bağımsız bu durum, küçük olan sağolsun doğrudüzgün bişey yemez.
Ben eşimi tembihlerim destek olması için ve o da ben kaçamak yapacakken anında müdahale edip önümden almaya çalışır ve o anda benim şalterlerim atar. “şuan karışma“ “şuan istemiyorum desteğini” diye bir kriz yaratırım, küserim filan. Aradan 1 saat geçince de niye izin verdin diye ikinci bir kriz.
Amaaaaan keşke metabolizmam makine gibi çalışsaydı da bütün bunlara gerek kalmasaydı
İnşallah canım, çevreden böyle duyunca rahatladım ben de biraz. Büyük olanı sağolsun bebeklikten bu yana hiç zorluk çıkarmamıştı. İkinci öyle olmayınca şaşırdım kaldım.Benimki de öyle canım. 2 yaşından sonra seçici oluyorlar. Değişiyor ama zevkleri sürekli. Peyniri ağzına sürmez mesela. Ancak omletin içinde. Zamanla alıştılar inşallah
Her türlü otu yerim ebegümeci dahilBen bir kere denemistim bunu icine biraz kereviz sapi da koymustum. Saptan midir nedir sevmemiştim. Bir de boyle deneyim tesekkurler canim
Bi tırsmadım değil şimdi ben de karışsam mı karışmasam mı diyeOy oy oy ne zor ya. Normal kadınlar için bile zorsa benim başaramamam normal yani.
Ya meyvelerin bile tadını bilmiyor. 2 yaşına kadar ne güzel herşeyi yedirmiştim. Sonra bıraktı teker teker. Hala daha dönem dönem en sevdiği şeyleri bırakıyor.
Eşimde artık önce göz ucuyla bakıyor, ben yemeyi abartırsam karışayım mı şimdi diye soruyor
Ay ona ben de gıcığım. Sorar yaparım sonra yemez bana kalır. Kavga çıkartırım.Ay bak o konuda da dertliyim sorma bizimkinin sevdiği bir şeyi yaparım mesela o hafta yemeyeceği tutar . Bana kalır yaptığım şey o zamanda çöpe gitmesin diye çok yediğim olmuştur.
Benimki de gizli gizli yiyor canım çekmesin diye ona daha çok gıcık oluyorum çünkü açık mutfak bizim. Zaten görüyorum her şeyiBenim eşimde aynı
Sebze 0 üstelik birde oğlum var o da hamurcu
eşim etçi oğlum hamurcu ben sebzeciAma eşim beni ayartmaya çalışmaz yemek seçer o ayrı bende ona saygı duyuyorum artık yapacak bir şey yok :)i
çok canı isterse arada kendine göre bir kaç dilim tatlı alır çayıyla yer bana teklif bile etmez yer misin alayım mı falan diye başta öyle anlaştık çünkü bana yaptırmada, yemem için teklifte etme kendine al sessizce ye kalk demiştim1.5 yıldır böyleyiz :) sende eşinle anlaş mutlaka bak emek sarfediyorum beni üzme de :)
Ya dünyada ne güzel yemekler varTavuk iptal eşim dışardan ısmarlıcakmşaklıma hep lavaşlı ekmekli şeyler geliyor
Aaa sen karış. Ortilik müessesesi kocalık müessesesinin üstündedirBi tırsmadım değil şimdi ben de karışsam mı karışmasam mı diye
sen anormal kadın mısın valla tembelliğin kitabını yazarım ama başa gelince çekiliyor
Ay kaptanım çok çok özür dilerim ben yazmışım ama göndermemişimhawar da mı tartı detoksunda :))
@birsevgi
@balpamuk
@nnurc
@muhursuzpusula sizlerde pazartesi kiloları ne durumda kızlar
Rica ederim canımAy kaptanım çok çok özür dilerim ben yazmışım ama göndermemişim
Cuma 67.7
Bu sabah 68.4
+700
Aaa sen karış. Ortilik müessesesi kocalık müessesesinin üstündedir
Hoşbuldum Canım
Nefis yemek tarifinden bakarak bazen portakallı bazen de klasik anne usulü yapıyorum. Soğanı kavurup, salça ekliyom. Sonra kerevizleri de koyup kısık ateşte onu da kavurup suyunu ekleyip limonunu sıkıp pişiriyom.Ooooo wawww baya yemişsin.Tarif alabilir miyim benim de pek aram yok onunla. Çocukken annem yapardı patatesle ben hangisi patates hangisi kereviz uğraşa uğraşa ayırırdım
Hmm onu yapmadım ben hiç. Baş kısmından yapıyosun galiba.Kerevizi ben de severim ama sadece yogurtlu salatasını yapiyorum. Bildiğin tarifler varsa paylasirsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?