Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu sabah kg 54 cikti benim. Cuma kg 53.4 olmasi lazim. Regl oldum bugun ondan dolayi fazla cikmis olmasi lazim. Hedef kg 52.5 Cherry Mom
Selam canım
Senin kilon biranda çok düşmüyor artık cuma günü 52.5 biraz fazla geldi gözüme ama spor olabilirse neden olmasın

Ben bir kere denemistim bunu icine biraz kereviz sapi da koymustum. Saptan midir nedir sevmemiştim. Bir de boyle deneyim tesekkurler canim
Saptandır o saptan Portakallıya sap, yaprak girmiyo
Hoşbuldum Canımm

Sporda eklenirse çok güzel bir menü canım tebrikler
Ballı ılık su için bravo hergün içebiliyor musun ? Takımda sirkeli su içen kızlarda var :) o da faydalıymış
Sporun harika bugün spor günü olduğu için Nikinik etiketli yazabilirsin gözden kaçmasın
Spor no 3 1 saat eliptik gibi :)
Cumartesi pazartesi çarşamba spor günlerimiz
Menün içinse normalde makarna pilav aynı günde olmasa iyi olur diyeceğim ama günede çok erken başlamışsın güzelde spor yapmışsın o yüzden telefi etmiştir diye düşünüyorum:) afiyet olsunnn

Bu akşam uyumadan çok iyi bir spor hedefliyorum :) şimdi çok su içtim 10 gibi başlarım inşallah teşekkür ederim darısı diğer günlerin başına

Hoşbuldum Canım
Limonlu suya bi haftadır başladım. Her gün içmeye çalışıyorum Kaptanım. Sirkeliyi denedim ama tadını sevemedim.
Pilav yemeyecektim ama dayanamadım kokusuna
Spor beni çok zorladı, 1 saat fazla yorucu geldi Ama daha size söyledim diye son 30 dk son 10dk dayan diye diye bitirdim

Merhaba kizlar
Pazartesi tartilarini takip edemedim gerilere gittim ama cok gidemedim. Cumadan beri bende eksi goremedim regl olacakmisim ondanmis moralim bozulmaya baslamisti regl de hic aklima gelmemisti. Bugun de +200 geldim cumaya eksiyi gorurum insallah hafta sonu hep +1 lerde gezdim psikolojim bozuldu.

Canım ortim ne zamana kadar oruç tutacaksın, yine çok iyi spor var maşallah menüde harika
Ortim bitti oruç işi suyu normal zaman gibi tüketemedim ödemli hissediyorum yarın güzel bi normal düzende besleneyim diyorum artık ramazana kadar oruç tutmam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…