- 23 Mart 2016
- 29.852
- 90.314
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.141
Tmm canım anlaştık :)Tamam inşaAllah kaptanım cuma gününkü kiloma göre alırısn listeye inşaAllah
Canim kilo verip hedef kiloya yaklasinca gayet normal bu rehavet dozunda oldugu surece problem yok bence. Biraz rolantide gider sonra tam gaz asilirsin insallahCanım eminim güzel sonuç alacağına
Ben sana layık olamıyorum o ayrı hafta donu için kusur bakma
Cidden eskiden böyle değildim ne oluyor bilmiyorum
O zaman herkes cuma gunu cigkofte yesin butun hafta bisi yemesek de olurBı kaç gün vardı aramızda doğru, inşallah atlatırsın kazasız belasız
Ben de özledim canım ZALIM FELEK ayırdı bizi
Aaa hala burda olduğunuza inanamıyorum
Ya hiç aç tartilamadim kibugün iftar öncesi bile acayip tok hissediyordum kendimi,niye böyle oldum bilmiyorum ne olduysa cigkofteden sonra oldu
Aslında (adımdan da anlaşılacağı gibi) hiiiicc sevmeyiz konuşmayı değil miHedef60kgolmak
Canım gece içilen su prganlari yoruyor diye biliyorum bı araştırır misin?Böbreklerine zarar vermesin
Sizlere yetismeye calisiyorum ondan bu azmimOrtim hah şöyle sporlarla gel,mıh TE sem sonyalnız gece uyumama gibi bir planın yoksa yesilcayi akşam içme, uykusuzluk yapıyor ya da uyku kalitesini düşürüyor diye biliyorum
Arım balım peteğimyine çok güzel bir menü sendeki menüler bende de olaydı aaahhh(Hüseyin turan'dan sana gelsin )
Listeye girmen icin bi iki cift kelam edeyim diye dusunerek alintiladim ama son sayfalara gelince karar verildigini gordumCherry Mom kaptanım ben biraz daha böyle devam edim listeye girmeden alışana kadar...... Diye düşünüyordum ama listeye girmem benim faydama olacak çünkü liste sorumluluğu kaçamaklarımı engelleyecek inşaAllah haftaya listeye girmek istiyorum inşaAllah
Anca o sorumluluk beni izaya sokar
Yoksa diyetim çok esnek olacak
Form caylari, kayisi, sirkeli su belki deva olur canim. Hepimizin basindaBu arada diyette 2.ci haftam ve eskisi gibi wcye çıkamıyorum nasıl düzene girecek?Cherry Mom
Hep hayirlisini diliyoruz hayirlisi boyleymis demek. Inan senin adina sevindim sonradan pisman olmak yerine simdi pisman olman bin kat daha iyi. Allah hayirli kisilerle karsilastirsin canim seniHerkese merhaba,
10-15 sayfa falan olmuş okuyamadım açıkcası hiç birini. Dün geceye kadar uğrunda onu kazanmak için delicesine savaştığım, daha 3-5 gün öncesi çok özlediğini söyleyen, son 3,5 aydır ayrı olmamıza rağmen hala kavuşacağımızı, çok sevdiğini ve evleneceğimizi söyleyen, 3,5 ay önceki ayrılık sebebi ise öyle saçma ki (benim borcum varmış haberi yokmuş o yüzden güvenmiyormuş) ama buna rağmen güvenmek için zaman istedi ve güvensin diye elimden gelen herşeyi yapmama rağmen, dün akşam benim mesaj atmam sonucu fikirlerini belirtip, sevgisinden emin olmadığını hala güveninde bir değişiklik olmadığını, onca yaşanmışlıklarımıza rağmen bir telefon mesajıyla bildiren bir adamdan tamamen ayrıldım. Ama hala yüzsüzce kendisini aşırı haklı görüp, benim üste çıkmaya çalıştığımı tamamen ben haksızmışım gibi davranması da tuz biber etti. Bu kadar zamanımı ona harcadığıma üzülüyorum, hatta ne olduğu hep belli olmasına rağmen görmek istemedim. Neyse oldu bitti artık önüme bakma vakti
Zeytinyağlı bol yeşillikli salata iyi gelir bence. Özellikle içinde tere, roka bulunan salata yapabilirsin. Kan grubun neydi?Bu arada diyette 2.ci haftam ve eskisi gibi wcye çıkamıyorum nasıl düzene girecek?Cherry Mom
Sağol canım, Allah razı olsun canımBazen bitirmek en güzeli heleki seni üzen ve seni haketmeyen insanlar için..
Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın kuzum hiç üzülüp sıkma canını
hayırlısı olsun canım
Rabbim öyle bir insan çıkarsın ki karşına iyi ki bitmiş dedirsin
Erkekler çok bencil maalesef. Biz hep duygusal düşünüyoruz ama onlar sadece kendini düşünüyor
üzme tatlı canını belli ki sen elinden geleni yapmışsın zorlama olacaksa olurr olmayacaksa olmaz.. kendini yıpratma canım kapat defteri bence kaderinde varsa dönüp dolaşıp seni bulacak nasılsa o yüzden acaba olur muydu deme ..
Hep hayirlisini diliyoruz hayirlisi boyleymis demek. Inan senin adina sevindim sonradan pisman olmak yerine simdi pisman olman bin kat daha iyi. Allah hayirli kisilerle karsilastirsin canim seni
Efem canım
Üzülmez mi tabii üzülür insan zaman veriyoruz emek veriyoruzBu arada menü yazamayacağım çünkü ortada bir menü yok. Hani cıs falan değil hiç birşey yok. Bütün gün uyudum hiç bişey yemedim akşam 11 gibi muz ve mandalina yiyebildim sadece o kadar. Su desen o da yok. Bütün gün uyudum ama ben bu süreçleri bu kişiyle daha öncede yaşadım (bir kaç kez ayrılmıştık) ama bu defa içim biraz daha rahat ama yinede üzülüyo insan işte ne bileyim...
Sağol canımListeye girmen icin bi iki cift kelam edeyim diye dusunerek alintiladim ama son sayfalara gelince karar verildigini gordumhayirli olsun
Form caylari, kayisi, sirkeli su belki deva olur canim. Hepimizin basinda
Salata bu ara çok ihmal ettimZeytinyağlı bol yeşillikli salata iyi gelir bence. Özellikle içinde tere, roka bulunan salata yapabilirsin. Kan grubun neydi?
@hawar da mı tartı detoksunda :))
birsevgi
@balpamuk
@nnurc
muhursuzpusula sizlerde pazartesi kiloları ne durumda kızlar
[/QUOTE
77.7
77.0Hedef listemdeki eksiklikler
@nnurc
S Suskunhanim
@thequeensgambit
birsevgi güncel ve hedef
@Sena616
@Mathilda03
Kızlar cuma günü için hedef listesi yapıyorum sizden de hedeflerinizi alabilir miyim ekleyeyim listeye
O da güzel cnm,üzülünce kilo verenlerdensin demek ki , cumaya kadar devam cnmBu arada menü yazamayacağım çünkü ortada bir menü yok. Hani cıs falan değil hiç birşey yok. Bütün gün uyudum hiç bişey yemedim akşam 11 gibi muz ve mandalina yiyebildim sadece o kadar. Su desen o da yok. Bütün gün uyudum ama ben bu süreçleri bu kişiyle daha öncede yaşadım (bir kaç kez ayrılmıştık) ama bu defa içim biraz daha rahat ama yinede üzülüyo insan işte ne bileyim...
A kan grubu çok et tüketirse kabızlık yaşar derler sebzeye yüklenmen lazım. Kaç aylık bebeğin Allah bağışlasınSağol canım
Bitki çayı emzirdiğim için henüz başlamadım canım
Sirkeli su içerim inşaAllah eğer yarıyorsa
Salata bu ara çok ihmal ettim
Arh- kan grubum
Ayy evet akşam tartıldım ama kıyafetlerle, cumadan 700 gr vermiş görünüyorumO da güzel cnm,üzülünce kilo verenlerdensin demek ki , cumaya kadar devam cnm
Yaaaa çok güzel taktikmiş neden daha önce benim de aklıma gelmedi hahahahaDaha küçüğü yoktu
Keşke lahmacun yiyeydim bak
Azcık karbonhidrat fazla mı olmuş diyecektim eliptiği gördüm sustum15 Şubat Pazartesi
07.10: Limonlu ballı ılık su (Yarım limon+ yarım çk. bal+ su)
07.20: 1 yk lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 tane krep
1 tutam nane
7 zeytin
1 tk bal
Şekersiz çay
12.30: 1 tabak acılı domatesli makarna
2 bardak ayran
18.00: 1,5 karnıyarık
5 yk pilav
2 yk yoğurt
Maydanoz
1 saat eliptik (180 puan)Nikinik
birsevgi
Aynen canım ,vakit kaybetme sebebini farketmek bile aşırı büyük bir adımHerkese merhaba,
10-15 sayfa falan olmuş okuyamadım açıkcası hiç birini. Dün geceye kadar uğrunda onu kazanmak için delicesine savaştığım, daha 3-5 gün öncesi çok özlediğini söyleyen, son 3,5 aydır ayrı olmamıza rağmen hala kavuşacağımızı, çok sevdiğini ve evleneceğimizi söyleyen, 3,5 ay önceki ayrılık sebebi ise öyle saçma ki (benim borcum varmış haberi yokmuş o yüzden güvenmiyormuş) ama buna rağmen güvenmek için zaman istedi ve güvensin diye elimden gelen herşeyi yapmama rağmen, dün akşam benim mesaj atmam sonucu fikirlerini belirtip, sevgisinden emin olmadığını hala güveninde bir değişiklik olmadığını, onca yaşanmışlıklarımıza rağmen bir telefon mesajıyla bildiren bir adamdan tamamen ayrıldım. Ama hala yüzsüzce kendisini aşırı haklı görüp, benim üste çıkmaya çalıştığımı tamamen ben haksızmışım gibi davranması da tuz biber etti. Bu kadar zamanımı ona harcadığıma üzülüyorum, hatta ne olduğu hep belli olmasına rağmen görmek istemedim. Neyse oldu bitti artık önüme bakma vakti
Eee iyi o zaman cısları küçük yazalımYaaaa çok güzel taktikmiş neden daha önce benim de aklıma gelmedi hahahaha
2 çatal donutçatal çatal sadece S Suskunhanim muhursuzpusula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?