Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım eminim güzel sonuç alacağına
Ben sana layık olamıyorum o ayrı hafta donu için kusur bakma
Cidden eskiden böyle değildim ne oluyor bilmiyorum
Canim kilo verip hedef kiloya yaklasinca gayet normal bu rehavet dozunda oldugu surece problem yok bence. Biraz rolantide gider sonra tam gaz asilirsin insallah
O zaman herkes cuma gunu cigkofte yesin butun hafta bisi yemesek de olur
Sizlere yetismeye calisiyorum ondan bu azmim
Listeye girmen icin bi iki cift kelam edeyim diye dusunerek alintiladim ama son sayfalara gelince karar verildigini gordum hayirli olsun
Bu arada diyette 2.ci haftam ve eskisi gibi wcye çıkamıyorum nasıl düzene girecek? Cherry Mom
Form caylari, kayisi, sirkeli su belki deva olur canim. Hepimizin basinda
Hep hayirlisini diliyoruz hayirlisi boyleymis demek. Inan senin adina sevindim sonradan pisman olmak yerine simdi pisman olman bin kat daha iyi. Allah hayirli kisilerle karsilastirsin canim seni

Bazen bitirmek en güzeli heleki seni üzen ve seni haketmeyen insanlar için..
Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın kuzum hiç üzülüp sıkma canını
Sağol canım, Allah razı olsun canım

hayırlısı olsun canım
Rabbim öyle bir insan çıkarsın ki karşına iyi ki bitmiş dedirsin
Erkekler çok bencil maalesef. Biz hep duygusal düşünüyoruz ama onlar sadece kendini düşünüyor

Maalesef öyle canım, amin inşallah

Evet o açıdan içim çok rahat elimden geleni fazlasıyla yaptım hatta ilişkinin başından beri sürekli çabalayan savaşan elimden geleni fazlasıyla yaptım, hayırlısı

Hep hayirlisini diliyoruz hayirlisi boyleymis demek. Inan senin adina sevindim sonradan pisman olmak yerine simdi pisman olman bin kat daha iyi. Allah hayirli kisilerle karsilastirsin canim seni

Olmasında bir olmamasında bin hayır

Bu arada menü yazamayacağım çünkü ortada bir menü yok. Hani cıs falan değil hiç birşey yok. Bütün gün uyudum hiç bişey yemedim akşam 11 gibi muz ve mandalina yiyebildim sadece o kadar. Su desen o da yok. Bütün gün uyudum ama ben bu süreçleri bu kişiyle daha öncede yaşadım (bir kaç kez ayrılmıştık) ama bu defa içim biraz daha rahat ama yinede üzülüyo insan işte ne bileyim...

Üzülmez mi tabii üzülür insan zaman veriyoruz emek veriyoruz

Listeye girmen icin bi iki cift kelam edeyim diye dusunerek alintiladim ama son sayfalara gelince karar verildigini gordum hayirli olsun
Form caylari, kayisi, sirkeli su belki deva olur canim. Hepimizin basinda
Sağol canım
Bitki çayı emzirdiğim için henüz başlamadım canım
Sirkeli su içerim inşaAllah eğer yarıyorsa
Zeytinyağlı bol yeşillikli salata iyi gelir bence. Özellikle içinde tere, roka bulunan salata yapabilirsin. Kan grubun neydi?
Salata bu ara çok ihmal ettim
Arh- kan grubum

O da güzel cnm,üzülünce kilo verenlerdensin demek ki , cumaya kadar devam cnm

Sağol canım
Bitki çayı emzirdiğim için henüz başlamadım canım
Sirkeli su içerim inşaAllah eğer yarıyorsa

Salata bu ara çok ihmal ettim
Arh- kan grubum
A kan grubu çok et tüketirse kabızlık yaşar derler sebzeye yüklenmen lazım. Kaç aylık bebeğin Allah bağışlasın

Azcık karbonhidrat fazla mı olmuş diyecektim eliptiği gördüm sustum

Aynen canım ,vakit kaybetme sebebini farketmek bile aşırı büyük bir adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…