Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

A kan grubu çok et tüketirse kabızlık yaşar derler sebzeye yüklenmen lazım. Kaç aylık bebeğin Allah bağışlasın
Bu aralar çok tavuk yedim belkide ondan dikkat edym inşaAllah çok sağol canım
Allah razı olsun cümlemizin evladını inşaAllah 10 aylık teyzesi prensesim bide 3.5 yaşında bi kızım daha var ağustosta 4 olacak

Yine de guzel dikkat etmusdin irtim masallah
Saol canim
Canim suda agirlik yapar ve menulerin de sporlarimda cok guzel bemce cumaya gzel bi eksiyle geliceksin
Yine bir dilim kekle iyi atlatmissin ortim. Sabah tartildin mi gormedim kilo bildirimini, belki gozumden kacmistir. Bu aksam evine donunce nirnal duzenine donersin
Yaa evet ama cok zorlandim inan malesef tartilamadim sabah tartilicam yazarim canim
Yarın tartılacakmış
azaydidem bu hafta korkutuyor ama beni yuvana dönnn didemmmmmmm bitsin bu kekler artık
Korkma kaptanim aksam eve geldigimdeki kilomcokd korkutmadi beni nedense sabaha bakicaz tabi
Ortim azaydidem bak bu hafta ortimdin ama rakibiz 70i kim once gore ek fiye unutmaa, arkandayim geliyirumm
Wayyy 70 gorene kadr demek cekismeli bir kilo verme seruveni olucak desene ben geldim evime canim yarindan itibarem sporlarimla gzel menulerimle sahalara kosar adimlarla donuyorum hırslandirdin beni bak simdk

Canim bugum biraz dahami az yemissin banami ole geldi masallah sporlarda sahanee daha ne olsun

Tamamen hayatından çıkaramasan bile En azından yanında bol salata ye yoğurt/ayran vb tüketme yanında canım yine düzene girer inşallah. Suya da dikkat ediyorsundur zaten. Bebeğin küçükmüş daha maşallah 1 yaşını geçtikten sonra bitki çaylarına geçersin yavaş yavaş.

Teşekkür ederim bilgiler için

Korktum o kadar ziyaretçiyle gecenin bi vakti Pintereste bakıyordum olursun sen de inşllah artık herkes pro oluyor. Ben ilk prolardanım sene 2011 veya 2010du merak ettim şimdi kaçtı acaba
Masallah. Yangında ilk kurtarilacaklardansin o zman

2009 muş baktım şimdi
Ahahah aynen yakında antikaya geçeceğiz biz
Masallah istikararlisin haketmissin. Ben de yatayim az ödem gidereyim vucuttan iyi geceler seni ziyaretcilerle basbasa birakiyorum

Acıkmaya başladım yeşil çay içtim. Gidip tabata deneyeyim bi daha inşallah bi yerime bişey olmadan becereceğim sonunda
Senle gurur duyuyorum ortim

Aaaaa bi de spor bu gün zorunlu spor günüymüş gitti puanlarımız gitti gitti gitti çabuk kalk hadi kalk
Oyyyy canım ya akşam spor yapamıyorum ben, el mahkum film izliyorum buraya bile bakamıyorum
Yoksa trip yiyorum yani
Onun sporu yataktan koltuğa koltuktan yatağa Pain Killer bir kaç gündür fena dilime düştün eski haline dönmezsen çekeceğin var benden

ay eskiden de öyleydi kaptanım. Mecbur çocukları okul okul dağıtırken hareket ediyordum. Bir de çok su ve hergün 70dk eliptik.
Tek fark uzaktan eğitime geçildi (neyseki normale döndüler ama bu hafta) ve benim aynı tarafa uzanmaktan ya da oturmaktan bir taraflarım uyuştu. Hayır insan oturduğu yerde bi dönerki uyuşmasın demi, o da yok bende

Yapar benim ortim gelir birazdan yazar güveniyorum ben ona
Ortim senin içün yarın etim kemiğimden ayrılana kadar spor yapiciiiiim, affet beni sana layık olamadım, seni mesud edemedim.
Kendimi ebediyyen affetmiyciiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…