- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.161
Bu aralar çok tavuk yedim belkide ondan dikkat edym inşaAllah çok sağol canımA kan grubu çok et tüketirse kabızlık yaşar derler sebzeye yüklenmen lazım. Kaç aylık bebeğin Allah bağışlasın
Saol canimYine de guzel dikkat etmusdin irtim masallah
Canim suda agirlik yapar ve menulerin de sporlarimda cok guzel bemce cumaya gzel bi eksiyle geliceksinGunaydin kizlar. Dun gelen misafirim yatiliydi, esimin kuzeni sehir dusindan geldi bugun donuyorlar. Sabah unuttum tartilmadan once su ictimsudan dolayidir diye dusunuyorum arti 300 gr ciktim. Yani degilse cok dikkat ettim eksi olmasa da en azindan sabit gelnem lazimdi bugun.
Cherry Mom azaydidem
Yaa evet ama cok zorlandim inan malesef tartilamadim sabah tartilicam yazarim canimYine bir dilim kekle iyi atlatmissin ortim. Sabah tartildin mi gormedim kilo bildirimini, belki gozumden kacmistir. Bu aksam evine donunce nirnal duzenine donersin
Korkma kaptanim aksam eve geldigimdeki kilomcokd korkutmadi beni nedense sabaha bakicaz tabiYarın tartılacakmış
azaydidem bu hafta korkutuyor ama beni yuvana dönnn didemmmmmmm bitsin bu kekler artık
Wayyy 70 gorene kadr demekOrtimazaydidem bak bu hafta ortimdin ama rakibiz 70i kim once gore ek fiye unutmaa, arkandayim geliyirumm
Allah bağışlasın kuzumBu aralar çok tavuk yedim belkide ondan dikkat edym inşaAllah çok sağol canım
Allah razı olsun cümlemizin evladını inşaAllah10 aylık teyzesi prensesim bide 3.5 yaşında bi kızım daha var ağustosta 4 olacak
Canim bugum biraz dahami az yemissin banami ole geldiBugunku menum
08:30- 1 dilim ekmek uzerine balikli kahvaltilik sos( dunkunun aynisi icinde balik, mayonez, yesillik, salatalik tursusu, yumurta haslamasi var)
12:00- 1 kase icine; yogurt, yulaf kepegi, mandalina, ceviz, tarcin karisimi
15:00- 2 dilim unsuz ekmek, 1 dilim peynir.
18:00- 120 gr balik, 2 kase bol yesillik salatasi.
Su:2 lt
Spor: 8 dakika tabata: 32 p
10 dakika bolgesel hareketler: 30p
Toplam: 62 puan
Nikinik 7 nolu spor yapildi.
Cherry Mom azaydidem
Amin cümlemizin evladınıAllah bağışlasın kuzum
Tamamen hayatından çıkaramasan bile En azından yanında bol salata ye yoğurt/ayran vb tüketme yanında canım yine düzene girer inşallah. Suya da dikkat ediyorsundur zaten. Bebeğin küçükmüş daha maşallahBu aralar çok tavuk yedim belkide ondan dikkat edym inşaAllah çok sağol canım
Allah razı olsun cümlemizin evladını inşaAllah10 aylık teyzesi prensesim bide 3.5 yaşında bi kızım daha var ağustosta 4 olacak
Gerisini avuçladın dimi hadi küçük harflerle itiraf etYaaaa çok güzel taktikmiş neden daha önce benim de aklıma gelmedi hahahaha
2 çatal donutçatal çatal sadece S Suskunhanim @muhursuzpusula
çay kaşığıyla daha mı zevkli olur ki şöyle 1 saate yaya yayaGerisini avuçladın dimi hadi küçük harflerle itiraf et
Yala en iyisi sabaha kadarçay kaşığıyla daha mı zevkli olur ki şöyle 1 saate yaya yaya
Ya herkes gitti bi ben bir de 70 ziyaretçi kaldık bırakma beni burda tek başımaİyi geceler canlar
Ben varim ama sen gittin mi ki pro da degilizkiYa herkes gitti bi ben bir de 70 ziyaretçi kaldık bırakma beni burda tek başıma
Tamamen hayatından çıkaramasan bile En azından yanında bol salata ye yoğurt/ayran vb tüketme yanında canım yine düzene girer inşallah. Suya da dikkat ediyorsundur zaten. Bebeğin küçükmüş daha maşallah1 yaşını geçtikten sonra bitki çaylarına geçersin yavaş yavaş.
Korktum o kadar ziyaretçiyle gecenin bi vakti Pintereste bakıyordumBen varim ama sen gittin mi ki pro da degilizki
Masallah. Yangında ilk kurtarilacaklardansin o zmanKorktum o kadar ziyaretçiyle gecenin bi vakti Pintereste bakıyordumolursun sen de inşllah artık herkes pro oluyor. Ben ilk prolardanım sene 2011 veya 2010du merak ettim şimdi kaçtı acaba
2009 muş baktım şimdiMasallah. Yangında ilk kurtarilacaklardansin o zman
Masallah istikararlisin haketmissin. Ben de yatayim az ödem gidereyim vucuttan2009 muş baktım şimdi
Ahahah aynen yakında antikaya geçeceğiz biz
İyi geceler canım Allah rahatlık versinMasallah istikararlisin haketmissin. Ben de yatayim az ödem gidereyim vucuttaniyi geceler seni ziyaretcilerle basbasa birakiyorum
Senle gurur duyuyorum ortimAcıkmaya başladım yeşil çay içtim. Gidip tabata deneyeyim bi daha inşallah bi yerime bişey olmadan becereceğim sonunda
Ne demek spor yok olmaz öyle
Hemen yapabildiğin kadar jumping jack, squat,plank, vb yapıyorsun bahane yok hadi 15-20 dakikanı alır en fazla. ben sürünüyorum burda sen spor yok diyorsun çok ayıp hadi ortin için yapabilirsin güveniyorum sana
Oyyyy canım ya akşam spor yapamıyorum ben, el mahkum film izliyorum buraya bile bakamıyorumAaaaa bi de spor bu gün zorunlu spor günüymüş gitti puanlarımız gitti gitti gitti çabuk kalk hadi kalk
Onun sporu yataktan koltuğa koltuktan yatağaPain Killer bir kaç gündür fena dilime düştün eski haline dönmezsen çekeceğin var benden
Ortim senin içün yarın etim kemiğimden ayrılana kadar spor yapiciiiiim, affet beni sana layık olamadım, seni mesud edemedim.Yapar benim ortim gelir birazdan yazar güveniyorum ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?