Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada simav bize 50 km uzaklıkta,akşam ölüodm korkudan bi saat zırladm,allahtn babamlardydm onlar saknleştrdi,17 ağustosu da gölckte yaşamş biri olarak feci tırsıorumda.....

begüm sen de mi kontrol ettin

evet tatlım çift kontrol oldu :)

düşüş var evet
olsun artık napalım haftaya telafi edicez
ben iyiydim ama bu hafta de mi
hadi teprik et beni
Koncemin peşinde koşmaktan yeneden içmeden kesildim napim

tebrik ediyorum seni elifcimmm hatta Sana ödül veriyorummm

bu arada simav bize 50 km uzaklıkta,akşam ölüodm korkudan bi saat zırladm,allahtn babamlardydm onlar saknleştrdi,17 ağustosu da gölckte yaşamş biri olarak feci tırsıorumda.....

geçmiş olsun tatlım bizde çok korktuk valla

Bu arada kızlar ben dün çozuttum evdeyim die yeme işini,zaten bu hafta çokta iyi geçmemişti.ama bugün tam gaz başladım yeniden

sabah 2 dilim ekmekle kaşarlı salçalı tost
ara yok
öğlen 4 ç.k. Zeytinyağlı semizotu+1 dilim ekmek
ara:4,5 çilek 3 yeni dünya
akşam:ya salata ya semizotu yeniden

ben eşşeğin önde gideniyim az önce nişanlımı kırdım telefonda başka bir konu anlatmaya çalışırken beni yanlış anladı yaptığı uğraştığı sürprizleri beğenmediğimi düşündü ve çok kırıldığını söyledi halbuki ne kadar çok uğraştı biliyorum sık sık çiçeklerle jest yapmaya çalıştı offf offf offf şimdide açmıyor telefonlarımı dil döküyorum ama o kırıldı işte birkere nasıl gönlünü alıcam

bugün dengesiz bir yemek yeme halindeydim zaten bu olayda tuz biber oldu sabahtan 1 e kadar hiçbişey yemedim yanımdada getiremedim 1 de fırından yağsız poğaça yedim 1 tane o kadar akşama salata yemeye çalışıcam .

ahh tatlım,şimdi uğraşıcaksın malesef ( üzücü bi durum.allah kolaylık versin

hemen varma üstüne biraz bekle sakinleşsin
bu arada ne kadar üzüldüğünü anlatan bi mesaj yaz daha
iyi olur böyle şeyler canım halledersiniz

ben de dün cozutacaktım
karnıyarık istedi eşim ben de çok severim
yaparken fırının başında bekledim resmen
pişsede yumulsam diye
ama piştikten sonra iştahım gitti
eşim bi fiil kanlı tamponuyla gözümün önünde
3 gündür yeme içme hak getire ben de
kan çok fena tuttu beni
ona çaktırmıyim diyorum ama içim bi hoş oluyo elimde değil

biz de çok korktuk canım
ben 17 ağustosta kayıp vermiş biri olarak
daha paniğim sanırım
allah aynı acıları yaşatmasın kimseye

hemen varma üstüne biraz bekle sakinleşsin
bu arada ne kadar üzüldüğünü anlatan bi mesaj yaz daha
iyi olur böyle şeyler canım halledersiniz

bir kaç defa aradım elifcim baktım açmıyor telefonu bende mesaj yazdım istemeden kırdığımı çok üzgün olduğumu özür diledim fazlada üstelemedim iyice kabarır sonra affedeceği varsada affetmez diye hallederiz ama işte hata bende yanlış kelimelerle üstüne gittim

geçecek inşallah canım azıcık sabır afiyet olsun bende bayılırım karnıyarığa olsada yesek

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-42.html

etap 4. olmuşuz kızlar biz dökülüyoduk evet ama
diğer takımlarda farklı değilmiş

Oooo iyiyiz yani:)Umarım en kısa zamanda 1. de oluruz...
Ben akşam yemeğinde salata yedim yine ıspanak pişirmeye üşendim..Ispanak tam işkence gibi defalarca çamaşır yıkar gibi yıka yıka daha pişirmeden zaten alcağın kaloriyi yaktırıyor
Birde slim çayımı içtim üstüne..
Akşam kimseler uğramamış herhalde..

dünkü menüm

sabah 1 haşlanmış yumurta azcık peynir zeytin 3 tk reçel domates salatalık 1 dilim ekmek

öğle nesle nesfit

ara biraz beyaz leblebi

akşam 4 kaşık sebzeli pilav (acıkmıştım napıyım) azcık haşlanmış tavuk 3 yk yoğurt bolca salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…