- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.401
begüm sen de mi kontrol ettin
düşüş var evet
olsun artık napalım haftaya telafi edicez
ben iyiydim ama bu hafta de mi
hadi teprik et beni
Koncemin peşinde koşmaktan yeneden içmeden kesildim napim
bu arada simav bize 50 km uzaklıkta,akşam ölüodm korkudan bi saat zırladm,allahtn babamlardydm onlar saknleştrdi,17 ağustosu da gölckte yaşamş biri olarak feci tırsıorumda.....
ben eşşeğin önde gideniyim az önce nişanlımı kırdım telefonda başka bir konu anlatmaya çalışırken beni yanlış anladı yaptığı uğraştığı sürprizleri beğenmediğimi düşündü ve çok kırıldığını söyledi halbuki ne kadar çok uğraştı biliyorum sık sık çiçeklerle jest yapmaya çalıştı offf offf offf şimdide açmıyor telefonlarımı dil döküyorum ama o kırıldı işte birkere nasıl gönlünü alıcam
Bugün dengesiz bir yemek yeme halindeydim zaten bu olayda tuz biber oldu sabahtan 1 e kadar hiçbişey yemedim yanımdada getiremedim 1 de fırından yağsız poğaça yedim 1 tane o kadar akşama salata yemeye çalışıcam .
ben eşşeğin önde gideniyim az önce nişanlımı kırdım telefonda başka bir konu anlatmaya çalışırken beni yanlış anladı yaptığı uğraştığı sürprizleri beğenmediğimi düşündü ve çok kırıldığını söyledi halbuki ne kadar çok uğraştı biliyorum sık sık çiçeklerle jest yapmaya çalıştı offf offf offf şimdide açmıyor telefonlarımı dil döküyorum ama o kırıldı işte birkere nasıl gönlünü alıcam
bugün dengesiz bir yemek yeme halindeydim zaten bu olayda tuz biber oldu sabahtan 1 e kadar hiçbişey yemedim yanımdada getiremedim 1 de fırından yağsız poğaça yedim 1 tane o kadar akşama salata yemeye çalışıcam .
Bu arada kızlar ben dün çozuttum evdeyim die yeme işini,zaten bu hafta çokta iyi geçmemişti.ama bugün tam gaz başladım yeniden
sabah 2 dilim ekmekle kaşarlı salçalı tost
ara yok
öğlen 4 ç.k. Zeytinyağlı semizotu+1 dilim ekmek
ara:4,5 çilek 3 yeni dünya
akşam:ya salata ya semizotu yeniden
bu arada simav bize 50 km uzaklıkta,akşam ölüodm korkudan bi saat zırladm,allahtn babamlardydm onlar saknleştrdi,17 ağustosu da gölckte yaşamş biri olarak feci tırsıorumda.....
hemen varma üstüne biraz bekle sakinleşsin
bu arada ne kadar üzüldüğünü anlatan bi mesaj yaz daha
iyi olur böyle şeyler canım halledersiniz
ben de dün cozutacaktım
karnıyarık istedi eşim ben de çok severim
yaparken fırının başında bekledim resmen
pişsede yumulsam diye
ama piştikten sonra iştahım gitti
eşim bi fiil kanlı tamponuyla gözümün önünde
3 gündür yeme içme hak getire ben de
kan çok fena tuttu beni
ona çaktırmıyim diyorum ama içim bi hoş oluyo elimde değil
biz de çok korktuk canım
ben 17 ağustosta kayıp vermiş biri olarak
daha paniğim sanırım
allah aynı acıları yaşatmasın kimseye
affedin beni, gelemiyorum cok..
cok yoguunum kızlarr pöfffff
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-42.html
etap 4. olmuşuz kızlar biz dökülüyoduk evet ama
diğer takımlarda farklı değilmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-42.html
etap 4. olmuşuz kızlar biz dökülüyoduk evet ama
diğer takımlarda farklı değilmiş
biz de çok korktuk canım
ben 17 ağustosta kayıp vermiş biri olarak
daha paniğim sanırım
allah aynı acıları yaşatmasın kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?