Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu kararı tek başına vermedim diğer arkdaşlarda geldiğinde fikrini belirtir
sonuçta bu takım paylaşımlarla devam ederken paylaşım yapmazken takımda olmanın
seni idare etmenin takıma bi faydası yoktu
ben gülsüm gibi haftalarca gelmediğin sadece tel de bildirim yapman durumunda da
diskalifiye olmanı teklif ederdim takımın amacı bu değil ve kurallara aykırı
sırf gülsümü çiğnenemek için aksini söylemedim
ama fikrim budur
ve ben başta olmak üzere bu kararı aldık
üstelik takıma geri dönebilir misin tam olarak bilmiyorum
püsküte sorarım diskalifiye edilen üye dönüş yapabiliyo mu diye

anlıyorum bitanem siz bilirsiniz tamam eğer geri dönülmüyosa başka bi çarem yok ben başka takıma geçmek istemediğim için tekrar dönmek istedim elimden bişey gelmezdi çok kötü durumlar yaşadık ve sonunda normal hayata döndük evime yerleştim ve netim bağlandı çok iiyiz şuan rahatım yani sen yinede soruver dönülmüyosada canı saolsun görüşürüz:80:

günaydın kızlar ben geldim özledim valla. kayınvalidemlerdeydik biliyorsunuz. kalbalık koşturmaca ve bol yemece geçti. çok şükür ben daha çok korkarken sadece cuma günkü kilomdan +500 deyim. cumaya kadar kaçamak yasak bana. +500 den kurtulmam lazım. kaptanım bak ne kadar çalışkan bir öğrencinim kaynanamda internet yok diye allem edip alt komşuya bi bahaneyle indim sana bildirimi yaptım. ben buraya yazmazsam eksik hissediyorum kendimi artık. iyi ki varsınız arkadaşlar sizi çok seviyorum

ben de son durumu soracaktım.. hadi çok şükür düzelmiş

iyi iyi çok diil

sen 15 i ile 20si arasında menülerini yazmadın mı ben tatiller yoğunluklar yüzünden mi kaçırdım :26:

canım ben de takımın eski üyesiyim senin kadar olmasa da ben kendi isteğimle takımdan ayrıldım.. paylaşımda bulunuyorum ama yarışmaya girmiyorum.. sen de eğer kabul etmezlerse paylaşımlarına devam et bence benim gibi.. ben sana bi özel mesaj atayım

günaydın takımımın tatlı üyeleri nasılsınız haftasonu evde online film izledim çok istediğim incir reçeli ni izledim harika bir film izlemeyenlere tavsiye ederim . sonra eyvah eyvah filmlerini izledim her ikiside çok güzeldi ve ben bu sabaha harika başladım inşallah tüm hafta böyle devam eder hepinize çok güzel kaçamaksız ve bolca kilo verilmiş bir hafta dilerim . bu sabah yürüyüş yaptım 30 dk işe yürüyerek geldim artık böyle yapmayı planlıyorum inşallah bozmadan devam eder şimdi sabah yediklerimi yazayım .

bu sabah : yarım domates , 1 salatalık , 1 biber , 1 k.k. peynir . ( ekmek yemedim )

ara olarak sunta bisküvi yerim acıkırsam .

öğle yemeği için 4 y.k. z.yağlı taze fasulye getirdim .

ara içinde 10 erik getirdim ( 10 erik çokmu sizce )

akşam müsli yemeği planlıyorum aksi bir durum olursa bildiririm size yarın

şimdi biraz geçmişe bakayım sonra yine yazarım öpüyorum hepinizi .

bence ve diyet listelerine göre 10-15 adet erik ideal canımm

elifim başınız sağolsun canım Allah bir daha kimselere göstermesin o kötü günleri bizler kayıp haberlerini izlediğimiz duyduğumuz halde ne kötü olmuştuk yaşayan ne haldedir Allah korusun korkusu çok kötüdür depremin Rabbim yaşatmasın tekrarnı kimseye .

ohhh afiyet olsun eşin iyileşme yolunda havada güzel misgibi kahvaltı yapmışsın eee birde su böreği yemişsin daha ne denirki değmesinler keyfine arkaadaşımın

afiyet olsun canım ızgara hem sağlıklı hem lezzetli bahar ve yazın vazgeçilmezi 6 dilim ekmeğide eritmişsinize salıncak ve tahtırevallide merak etme

cerencim anneciğinin geldiği ne güzel belli oldu mis gibi anne yemekleri kahvaltıları yemişsin çok değil dengede tutmuşsun yinede sevindim senin adına canım o kadar kiloda verdin farketmiştir tabi anneciğin .

Günaydın kızlar:)
İyi pazarlar herkese...
Dün hastalandım bugün bir kalktım 300 gram almışım çok moralim bozuldu normalmi acaba şişlikmi fazladan anormal birşeyde yemedim

o dönemde vücutta ödem oluşuyor canım yemekten deil yani bozma moraliini sakın sen normal devam et dengeli beslenmene .

beyle bişe okudum ama

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında triendy daha önceki cuma bildirim yaptı ama

:26:

kendisi yapmadı haber gönderdi
paylaşım yapmadan sadece bildirim yapılabilecekse buyursun herkes öyle yapsın o zaman
böyle bişey yok arkadaşlar
en fazla 1 hafta idare edilebilir kişiler daha uzun sürecekse
izinli bildirir kendini
keyfe göre işler yok

günaydın arkadaşlarr
yemeksel olarak başarısız bir haftasonu geçirdim.Allahtan kilomda bir değişme olmamış
Bugunkü mönüm
Sabah
1 adet simit 1 bardak çay
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 kase müsli
Ara
Yeşil çay
Akşam
Taze fasulye

Bu haftasonu sınavlar var malumunuz.Yoğun olarak ders çalışmaya başladım.Aralarda girip yazacağım.Bilginize
Saygılar sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…