Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba takımcığım nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun sabah klasik bir kahvaltı yaptım domates peynir zeytinli öğlene kadar çalışıyorum bugün öğleden sonra eve gittiğimde yerim öğle yemeğimi dikkat etmeye çalışacağım geçmişe bakayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi ...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-42.html

etap 4. olmuşuz kızlar biz dökülüyoduk evet ama
diğer takımlarda farklı değilmiş

elifim hep 1.ci olacak değiliz ya azıcıkta diğer takımlara bırakalım dereceleri haftaya toparlanırız inşallah canım

hımmm ıspanağa bayılırım hem az kalorili hemde üzerine 2 kaşık yoğurt döküp dahada lezzetli hale gelebilir .

afiyet olsun bence çok güzel olmuş mönün 4 kaşık yerine 2 kaşık daha iyi olurmuş ama bende olsam dayanamazdım sanırım

ee bi nevi sana yaramış bu iş kuzu :))

biz de çok korktuk canım
ben 17 ağustosta kayıp vermiş biri olarak
daha paniğim sanırım
allah aynı acıları yaşatmasın kimseye

tatlım benim çok acı bi durum gerçekten.kimi kayıp verdin sen ?

pınarcım nedir son durum ?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-42.html

etap 4. olmuşuz kızlar biz dökülüyoduk evet ama
diğer takımlarda farklı değilmiş

ohh maşallh bize.demekki bu hafta herkes düşüşteymiş.ehhh buda iyi bi derece bukadarcık kilolara :))

maşallah kuzu.pek güzel yine kaçamaksız bir mönü

tatlım günaydın,iyi gene sen öğleye kadar çalışıyosun ben 5 e kadar burdayım. (

dün akşam:3 ç.k. kadar semizotu+1 tavuk kanadı+2 dilim ekmek+yoğurt

ara:5,6 tane fındık+1 k.k. kadar haşhaşlı kek (misafirlikteydim)

sabah 2 dilim tam buğday ekmeğiyle salçalı kaşarlı tost

ara:1 yudum çikolata+5i 1 yerde çay

öğlenbirazdan yicem) zeytinyağlı semizotu,1,5 dilim ekmek

işte böle kuzucuklar

barıştık begümcüm özür dilediğim için biraz kabardı falan ama ben haksızdım yani neyseki affettirdim ve durumu lehime çevirdim tabi

aslında cumartesi çalışmayı hiç sevmiyorum ama napalım iş sonuçta bunu bulamayanlarda var şükürler olsun halimize canım .

afiyet olsun canım bende çıkacağım birazdan iyi tatiller şimdiden

iyiymiş ya.. ben de pek karamsarmışım.... ölümüz bile 4. oluyor desenize

ölümüz yeter tabi
süperiz biz

duygucum afiyet olsun sana da
bayılırım ıspanağa

bana yaradı evet kuzu iştahım kesildi sayesinde
babam süt kardeşini kaybetti amca dediğim insanı
çok severdim kendisini mekanı cennet olsun
sağır ve dilsizdi yalovaya daha taşınalı 10
gün falan olmuştu
ısrarla eşini ve çocuğunu giresuna tatile yollamış kendi tekken yakalanmış depreme
enkazdan 5 gün sonra kadar çıkardılar babam hala unutamaz
kolunu tuttuk çıkarmak için çürümüştü koptu diye
büyük travma yaşadık o zaman başta babam olmak üzere
ortaokuldan 2 arkadaşımı kaybettiğimi öğrendim bi kaç gün sonrada
o gün bugündür en büyük korkum depremde yakınlarımı kaybetmek
enkaz altında kalmak
bazen geceleri uyanırım deprem oldu diye hala
allah korusun olmasın deprem bi daha

bugün eşimin tamponları alındı
biraz daha iyi durumu salı da dikişleri alıncak inşallah
eşimle dışarda çok güzel bi kahvaltı yaptık
su böreği hemde 1 porsiyon
daha da bişey yemedim
yemeyimde zaten

afiyet olsun canım bende çıkacağım birazdan iyi tatiller şimdiden

sevindim barışmanıza tatlım,gözün aydın.evet şükür ki bi işimiz var en azından tatlım doğru söylüyosun ama bazen bunaltıyo cumartesileri çalışmak işte

tatlım inan okurken üzüldüm valla,çook zor hiç kolay değil helede yakınlarını kaybetmiş olmak çok daha kötü.allah ayırmasın bizleri sevdiklerimizden.bir daha böle bi acı yaşatmaz inşallah

ohh sefanız olsun kuzu.iyi yapmışsınız.afiyet bal şeker olsun.yaramasın inşallahhh

bizde yarn için piknik organize ettik arkadaşlarla bakalım hava şartlarıda yardım ederse yarın piknikçiyiz inşallah

bu arada eve gidincede fırında makarna yapmayı düşünüyorum.1 dilim yerim herhalde

iyi geceler kızlar,,

gündüz gelemedim yediklerimi yazıyım unutmadan

sabah
kahvaltı etmek istemedi canım

öğlen
2 tane kaşarlı-sucuklu tost

akşam
mangal yaptık.
bir tavuk pirzola
3-4 kanat
1 bardak kola
2 dilim ekmek
patlıcan salatası yedim.

bugün ekmeği 6 dilim yapmışım.. :2: onun dışında kendimi davul gibi hissediyorum.. niye şiştim ki ben böle anlamadım..

mangal dışında salıncak ve tahtırevalli egzersizlerim oldu

canım takımım, sizleri cok ihmal ettim bu aralar, biliyosunuz annemler burda, onlarla ilgileniyorum hep.. cuma günü de bankadaki herkes izin kullanmış nerdeyse, 24 kişiden 3 kişi kalmıştık, okdr yogundum ki 1 haftalık işi 1 günde götürdük, öldüm öldüm dirildim walla

her ne kadar cok giremesemde, kalbim sizlerle, umarım cok kacamak yapmıodur kimse

annem burda olmasına ragmen, dikkat ediyorum beslenmeme, öyle kaçamaklar yapmıyorum, ama kilom da da değişiklik olmuyo :18:

günlüğüme baktımda, 20 gündür 68-67 arasında gidip geliyorum.. bi ara 66ları da gördüm ama şimdi tekrar 67lerdeyim, tam 4 hafta önce bugün reglolmuştum, siskinliğim de var, reglolduktan sonra bomba gibi gelcem insallah

dünkü ve bugünkü menülerimi de yazıyım sizee, işi askıya almayalım

hepinizi cook sewiyorummmmm

cuma

sabah
1 tane haşlanmış yumurta
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmeği

ara
yarım avuc beyaz leblebi
10 tane kuru üzüm

öğlen
2 dilim denge ekmeği arasında light beyaz peynir, 1 dilim incecik salam

ara
yarım paket kbar

akşam ( anne yemeğiiiii kaçamak yaparım tabiii )
8 yk piti ( sarıköklü nohut yemeği, karsın meshur yemegidir )
4 yk pilav ( anne pilavı )
5-6tane cherry domates
2 yk yogurtt

cumartesi

sabah ( anne kahvaltısı )

1 tane haşlanmış yumurta
1 çk light krem peynir
1 çatal beyaz peynir
1 küp dil peyniri
1 küp kaşar
1 dilim salam
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
1 çk nutella
1çk çilek reçeli
1 dilim ekmek

ara

1 tane çikolatalı etiform

öğlen
peynirli salata
3 tane isveç köfte ( evet ikeaya gittik )
1 çay bardagı kdr kola

akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
2 yk yogurt

annemin burda olmasına ragmen cok kacırdıgmı düşünmüyorum, bilmem siz ne dioysunuzz

annem beni hiç görmemişti rejime basladıgımdan beri, bir iltifatlar aldım ki sormayın

tam gaz dewam ediyoruz arkidişler..

hepinize cooooook teşekkür ederiiim tüm destekleriniz ve varlıgınız içinnn

günaydın kızlar ya biliyormusunuz ben diskalifiye olmuşum niye ya ama benim ne suçum var biz perşembe taşındığımız halde onca işin arasında cuma annemlere gidip bildirim yaptım sonrası geçen cuma işte yetişemedim yorgundum gidemedim annemlere beni gülsüm idare ediyordu onu arayıP BİLDİRİM YAPIYORDUM YİNE iyiydi ama amonra seni gelince senin nonuda bilmiyorumki nasıl haber veriyim bende bir hata yok biliyorumnapiyim 2 ay olmuştu daha taşınalı tekrardan taşındık düzenim bozuldu sil baştan off ya napıcam amonra tekrar al beni listeye ben hiç bir günümü aksatmıyordum kaç aydır burdayım ben burayı seviyorum tekrar başlamak istiyorum hadi

Günaydın kızlar:)
İyi pazarlar herkese...
Dün hastalandım bugün bir kalktım 300 gram almışım çok moralim bozuldu normalmi acaba şişlikmi fazladan anormal birşeyde yemedim

Dün yediklerimi yazdımmı onu bile hatırlamıyorum sersem gibi oldum valla....
Bugün sabah 1 bardak limonlu su,2 kuru kayısı
kahvaltıda 1/2 simit 1 haşlanmış yumurta,1 dilim ezine,1 çay kaşığı bal ve domates yedim.
Şimdide slim çayımı içicem..

Günaydın kızlar:)
İyi pazarlar herkese...
Dün hastalandım bugün bir kalktım 300 gram almışım çok moralim bozuldu normalmi acaba şişlikmi fazladan anormal birşeyde yemedim

öyle canım ya şişlik oluyo aynısını bende yaşıyorum oyüzden tartılmıyorum özel günümde benimde daha yeni bitti 2gün oldu biteli bakalım bu cuma ne olucam neyse bozma moralini bu arada ben tuğba burda eskiyim ama şu sıralar ev taşıyoruz diye ihmal edince diskalifiye olmuşum ne olucak bakalım hiçte ayrılmak istemiyorum amonraya kalmış artık napalım:26:

pazar 22.05.2011
Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
salçalı yumurta+ 2d. ekmekle
3 zeytin
2 kk peynir
Yeşil salata
1 bardak çay

ARA

4tane çilek

Öğlen

çorba 1 kase
sebze yemeği 6kaşık ''valla sebzelerin hepsinden doğradım az bulgur,az pirinç ve arpacık attım suyunuda koydum düdüklüde pişirdim afiyetle yedim

Ara
bol bol su içtim 1.5 litre falan

AKŞAM

Mercimek çorbası ve salata+yoğurt

Yatana kadar toplamda tam 3ltre su içicem yihuuuu bugünüde böyle atlattık
Kaçamaksız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…