Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım eşim çocugu biseye yazdırmış. Kadın da formu ayağımıza kadar getirmiş açıklıyor işte uzun uzun. Kibarlık yapmış aslında, postaya atıp gidebilrdi de, (keske oyle yapaydi)

Ben de bugün kargocuya o şekil açtım kapıyı. Kapattıktan sonra baktım aynaya ve dedim ki kimseye bunu yapmaya hakkın yok

Ben de bugün kargocuya o şekil açtım kapıyı. Kapattıktan sonra baktım aynaya ve dedim ki kimseye bunu yapmaya hakkın yok
Ay Belmayne yaaaa
Ben de terden dolayi uzak durmaya calisiyorum kadin formu gozume gozume tuttukca.
Sporun en kotu yani bu valla, saclarimin yapisi bozuldu yikamaktan.
1 saat spor + 30-40dk dus + 15dk giyin ve sac kurut.
Millet sporu ikiye boluyo gun icinde . En cok onu yapabilmeyi isterdim ama 2 dus imkansiz alamam

Ben ocaktan beri kalkar kalkmaz üzerimi spor ayakkabıma kadar giyiniyorum saçımı başımı düzeltip sürme çekiyorum. Gün içinde süper enerji veriyor bu insana
Supersin canim ya, instada var oyle birkac insan. Dedidigin gibi hem enerjikler hem dunya kadar is gapiyolar gun icinde tam makyaj ve guzel kiyafetlerle tabi

Supersin canim ya, instada var oyle birkac insan. Dedidigin gibi hem enerjikler hem dunya kadar is gapiyolar gun icinde tam makyaj ve guzel kiyafetlerle tabi
Makyaj ve iş yok bende. günü kurtaracak kadar yapıyorum sadece ocakta karar aldım sadece kendimle ve çocuklarla ilgileneceğim diye öyle yapıyorum. Eskiden her şeye yetişmeye çalışır hiç bişeye yetişemez strese girer hırsımı yemeklerden çıkarırdım. 50 jumping jack 30 squat yaptım bakalım çalışmalarım devam ediyor yoruldum bi soluklandım

Harikasın
Akşam aç olduğum kadar sabah olmuyorum ya hemen aparatif atıştırıyorım
Bu menümğ daha ölçülerle yazdım bak

Vay masallah canim bu saatte spor yapiyosun

Hmm baya iyiymiş günde en az 6 yumurta yiyoruz yani.

Çok şişlik veya gaz olmuyor mu?
ben oyle gunlerce yapmamistim, 1 kere 1.5 gun yapabildim. Siskinlik olmadi, herhalde yesil cay icildigi icin, bilemedim.
Hosbuldum. Ben de oyle diyet fln arastirirken cikmisti karsima, baya bir kilo vermis sanirim.

anca gelebildim kızlar menü yazdım
günüm yoğundu yarın dahada yoğun olacak
Nikinik sen nasılsın canım nasıl geçti günün
Canim senin ne kadar yogunsa benim de bir o kadar durgun gecti
ortim menün gayet güzel sporda iyi
hangi bölgelere çalışıyorsun
benimde göbek ve kol çalışmam lazım ama öteliyorum
Benim ust sorunlu canim kol da var da once gobek gitmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…