Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim menun yine guzel haftasonu kacirsanda haftaicini guzel toparladin. Aynen devam cumaya eksiler bizim

canım regl de var da ben gördüklerimi söylüyorum onlar da etkiliyo sonuçta
Teşekkür ederim canım benim kız biz rakiptik di mi iştahım kapandı bak bı anda
Ya bak nasıl gelmedi aklıma yoğurt ya
Leblebiler çeldi aklımı. Ama ölçümü o an yapsaydım kesin yemezdim
İyi geceler orticim. Bol eksiler
Günaydın cancağızım yeniledi varmış leblebilerin
Teşekkür ederim kaptanım
S Suskunhanim canim bazi regl donemlerinde cok siskinlik oluyor umarim gecikmeden olursun

belmayne kuzum super incelmissin tebrik ederim

Hedef60kgolmak neeyy biri detoks mu dedi
Umarım canım nasılsın?
Ellerine sağlık Reyyan'im
birsevgi bak hiç çarpın yok,böyle böyle bı bakmışsın gelmiş mezuniyet

Günaydın kızlar
Akşam
60 squat 12 puan

60 reverse lungee 12 puan

150 jumping jack 30puan

30 bridge 3 puan

60 dağ tırmanışı 12 puan

Toplam 69 puan

baya hamlamışım her harekette zorlanıyorum puanım da azcık oldu sabah sünnet çocukları gibi kalktım bacaklarım kapanmıyor ayrık ayrık yürüyebiliyorum
Leslie yapacağım ya en kolay o var :)

sabah kendimi bi zayıf hissettim tartıldım 72,7 geldim. Oysa Cuma 2,8 verebilmem için 72 olmam lazımdı neyse bakalım başka haftaya artık. Tek öğün olunca vücut kendini korumaya aldı galiba. Haftaya daha çok gider inşallah:))

E dur daha cuma gelmedi harika eksi harika spor ödemi bile olabilir o kiloda Perşembe dinlenirsin cuma öyle tartılırsın

Günaydın kızlar
Bu sabah da tartılmamayı başardım şükürm
Ay aynen ya cildim kurudu yıkanmaktan. Ben de ter içinde kalıyorum spor yaparken. Tek seferde halletmeye çalışıyorum o yüzden. İkinciye yaparsam hafif bir şey yapmaya çalışıyorum
Süper karar canım neye gücümüz yetiyorsa. Diğer işler beklesin bir zahmet

S Suskunhanim canim bazi regl donemlerinde cok siskinlik oluyor umarim gecikmeden olursun

belmayne kuzum super incelmissin tebrik ederim

Hedef60kgolmak neeyy biri detoks mu dedi
Teşekkür edrim kuzu.
Bdv cukuruna düştüm gel kurtar beni
Ben de düştüm o çukura bir ara Başta eğlenceliydi sonra sinirim bozuldu. Özellikle de yazılan cevaplara
Hiç girmiyorum artık
Ahaaahhaa. Tam babam
Günaydınlar herkeseee ben bugün hurma detoksu yapacağım ama farklı bir hurma detoksu çıktı karşıma o bilinen 21 hurmalı değil ekliyorum fotosunu sizce hangisini yapayım
Bence bu tarif daha iyi. Peynir var
Maşallah canım. Ama evet leslie yle başlamak daha mantıklı. Vücut yavaş yavsş açılıyor zaten

Günaydınlar herkeseee ben bugün hurma detoksu yapacağım ama farklı bir hurma detoksu çıktı karşıma o bilinen 21 hurmalı değil ekliyorum fotosunu sizce hangisini yapayım
Bu daha iyi geldi benim gözüme canım ama ikisi arasındaki sonuç nasıl olur tabi o önemli

Öbüründe hurma çok fazla geliyor batıyor zaten yiyemiyorsun miden bulanıp tuzlu birşey yemek istiyorsun bu detoksta wasa peynir falan var o açıdan iyi geldi gözüme ama göze iyi gelen detoks iyi değildir mi acaba

Kaptanım şu 21 hurmalıya başladım sabah 7 hurma yedim ama galiba öğle ve akşam 5er tane yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…