Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.521
Ortim menun yine guzel16 Ocak salı
sabah 09:30
2 yumurta
2 dilim uno denge
peynir zeytin
domates
ara
yarım ayva
1 armut
1 avuç kırık ceviz dut karışımı
1 fincan yeşil çay
akşam 17:00
1 kase kelle paça çorbası
bolca salata
1 dilim ekmek
ara
1 avuç beyaz leblebi
1 fincan yeşil çay
3 lt su
45 dk leslie boosted fitnes walk
Cherry Mom Mehfam Nikinik
evet bayağı detoks konuştuk kuzumS Suskunhanim canim bazi regl donemlerinde cok siskinlik oluyor umarim gecikmeden olursun
belmayne kuzum super incelmissin tebrik ederim
Hedef60kgolmak neeyy biri detoks mu dedi
biraz su içip tartıl istersenYa yarin tartilsam mi ki yaaa catlayacagim meraktan
Bdv cukuruna düştüm gel kurtar beni
Teşekkür ederim canım benimcanım regl de var da ben gördüklerimi söylüyorumonlar da etkiliyo sonuçta
Günaydın cancağızımYa bak nasıl gelmedi aklıma yoğurt ya
Leblebiler çeldi aklımı. Ama ölçümü o an yapsaydım kesin yemezdim
İyi geceler orticim. Bol eksiler
Teşekkür ederim kaptanımS Suskunhanim ve diğer kızlar
Doğal yollarla ödem atmak isteyenler için öneriler
Aç karnına probiyotik yoğurt yiyin.
Her sabah çeyrek demet maydanozu yıkayın, saplarıyla birlikte küçük küçük doğrayıp evde mayalanmış bir kase yoğurda karıştırıp yiyin
İster meyve olarak isterse de su şeklinde bol bol ananas tüketin.
Kışın bol bol nar ve kivi yiyin.
Günde 2 buçuk, 3 litre sade ya da limonlu su için.
Ilık duş alın, sauna ve buhar odalarını kullanın.
Tuz tüketimini minimuma indirin.
Beslenmenizde karbonhidratlı ürünleri çok az tüketin.
Tarçın ve karanfil eklenmiş bitki çayları için.
Yeşil yapraklı sebzeleri her gün bolca tüketin.
Çiğ maydanoz yiyin, maydanozu kaynatıp suyunu için.
Diyorlar
Umarım canımS Suskunhanim canim bazi regl donemlerinde cok siskinlik oluyor umarim gecikmeden olursun
Ellerine sağlık Reyyan'im
Eline sağlık canım Deryaya niye torpil geçtin :)
E dur daha cuma gelmedi harika eksi harikaGünaydın kızlar
Akşam
60 squat 12 puan
60 reverse lungee 12 puan
150 jumping jack 30puan
30 bridge 3 puan
60 dağ tırmanışı 12 puan
Toplam 69 puan
baya hamlamışım her harekette zorlanıyorum puanım da azcık oldusabah sünnet çocukları gibi kalktım bacaklarım kapanmıyor ayrık ayrık yürüyebiliyorum
Leslie yapacağım ya en kolay o var :)
sabah kendimi bi zayıf hissettim tartıldım 72,7 geldim. Oysa Cuma 2,8 verebilmem için 72 olmam lazımdıneyse bakalım başka haftaya artık. Tek öğün olunca vücut kendini korumaya aldı galiba. Haftaya daha çok gider inşallah:))
Cumaya kadar 1,7 gidebilir diyorsun yaniE dur daha cuma gelmedi harika eksi harikaspor ödemi bile olabilir o kiloda Perşembe dinlenirsin cuma öyle tartılırsın
Ay aynen ya cildim kurudu yıkanmaktan. Ben de ter içinde kalıyorum spor yaparken. Tek seferde halletmeye çalışıyorum o yüzden. İkinciye yaparsam hafif bir şey yapmaya çalışıyorumAy Belmayne yaaaa
Ben de terden dolayi uzak durmaya calisiyorum kadin formu gozume gozume tuttukca.
Sporun en kotu yani bu valla, saclarimin yapisi bozuldu yikamaktan.
1 saat spor + 30-40dk dus + 15dk giyin ve sac kurut.
Millet sporu ikiye boluyo gun icinde . En cok onu yapabilmeyi isterdim ama 2 dus imkansiz alamam
Süper karar canımMakyaj ve iş yok bende.günü kurtaracak kadar yapıyorum sadece ocakta karar aldım sadece kendimle ve çocuklarla ilgileneceğim diye öyle yapıyorum. Eskiden her şeye yetişmeye çalışır hiç bişeye yetişemez strese girer hırsımı yemeklerden çıkarırdım. 50 jumping jack 30 squat yaptım bakalım çalışmalarım devam ediyor yoruldum bi soluklandım
Teşekkür edrim kuzu.S Suskunhanim canim bazi regl donemlerinde cok siskinlik oluyor umarim gecikmeden olursun
Ben de düştüm o çukura bir araBdv cukuruna düştüm gel kurtar beni
Ahaaahhaa. Tam babameşi kaynana gibi olmuş çoğu erkek öyle oluyor bence evde kalınca , bazısı da internet telefon vs vakit geçirio ama böyleleri de var babam da böyle oldu 1 hafta gidip 1 hafta gitmeyince annem de bana şikayet ediyodu
Bence bu tarif daha iyi. Peynir varGünaydınlar herkeseee ben bugün hurma detoksu yapacağım ama farklı bir hurma detoksu çıktı karşıma o bilinen 21 hurmalı değil ekliyorum fotosunu sizce hangisini yapayım
Maşallah canım. Ama evet leslie yle başlamak daha mantıklı. Vücut yavaş yavsş açılıyor zatenGünaydın kızlar
Akşam
60 squat 12 puan
60 reverse lungee 12 puan
150 jumping jack 30puan
30 bridge 3 puan
60 dağ tırmanışı 12 puan
Toplam 69 puan
baya hamlamışım her harekette zorlanıyorum puanım da azcık oldusabah sünnet çocukları gibi kalktım bacaklarım kapanmıyor ayrık ayrık yürüyebiliyorum
Leslie yapacağım ya en kolay o var :)
sabah kendimi bi zayıf hissettim tartıldım 72,7 geldim. Oysa Cuma 2,8 verebilmem için 72 olmam lazımdıneyse bakalım başka haftaya artık. Tek öğün olunca vücut kendini korumaya aldı galiba. Haftaya daha çok gider inşallah:))
Bu daha iyi geldi benim gözüme canım ama ikisi arasındaki sonuç nasıl olur tabi o önemliGünaydınlar herkeseee ben bugün hurma detoksu yapacağım ama farklı bir hurma detoksu çıktı karşıma o bilinen 21 hurmalı değil ekliyorum fotosunu sizce hangisini yapayım
Kaptanım şu 21 hurmalıya başladım sabah 7 hurma yedim ama galiba öğle ve akşam 5er tane yiyeceğimBu daha iyi geldi benim gözüme canım ama ikisi arasındaki sonuç nasıl olur tabi o önemli
Öbüründe hurma çok fazla geliyor batıyor zaten yiyemiyorsun miden bulanıp tuzlu birşey yemek istiyorsun bu detoksta wasa peynir falan var o açıdan iyi geldi gözüme ama göze iyi gelen detoks iyi değildir mi acaba
Nazar ettiniz banaEline sağlık canım Deryaya niye torpil geçtin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?