- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.541
muhursuzpusula canım nasılsın?
canım bu daha iyi benceGünaydınlar herkeseee ben bugün hurma detoksu yapacağım ama farklı bir hurma detoksu çıktı karşıma o bilinen 21 hurmalı değil ekliyorum fotosunu sizce hangisini yapayım
hem rakip hem dost ,fairplayTeşekkür ederim canım benimkız biz rakiptik di mi iştahım kapandı bak bı anda
Günaydın cancağızımyeniledi varmış leblebilerin
Teşekkür ederim kaptanım
Umarım canımnasılsın?
Ellerine sağlık Reyyan'im
@birsevgi bak hiç çarpın yok,böyle böyle bı bakmışsın gelmiş mezuniyet
Ayarladığım saat geçiyordu o yüzden bilinenden şaşmayayım dedim başladım 21 liğeGünaydınlaar canlarresim atmıyorum bugün bildiğiniz tost
canım bu daha iyi bencearada tuzlu da var,hurma da daha az hem peyniri ister yumurtayla da değiştirirsin
hem rakip hem dost ,fairplay
canım olsun ya konuştuk yineİyi olmaya çalışıyorum, aslında uzun zamandır mesajlaşmıyorduk görüşmüyorduk konuşmuyorduk o alışkanlıklar gitmişti ama herhalde hala bir umudum vardı ona tutunuyordum. O umudumda gidince içimde bir boşluk oluştu kabullenmekte zaman alacak gibi. Onunla o kadar çok şey paylaşmıştık ki yani sevgilimi değil eşimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Toparlanabilmek içinde biraz zamana ihtiyacım var sanki.
Bu hafta ortimHedef60kgolmak sana haksızlık ettim yalnız bıraktım kusura bakma
KaptanımCherry Mom isterseniz beni ortaklardan çıkarın bir süre, diyeti bırakmayacağım ama adapte olmam şu süreçte biraz zor. Kimseyi de yarı yolda bırakmam istemem
3 hafta evde erkek olmasını tahmin ediyorsundur. Çok fena işim vaaar kaptanım.Çok sevindim canım çocuklara iyi gelmiştir kalabalık ortam hep aynı ev ortamı sıkılmışlardı farklılık oldu ne güzel3 hafata evde eşinin yalnız kalması ise şahane geçmiş olsunn sana şimdiden :)))) ev yerinde duruyr mu :)
Emre sorma ya doymadı kara ama ben bittim cidden çok yoruluyorum giydirmesi soydurması bile işkence kat kat kat
Hoş geldin canımGünaydııın güzeller
buralardan ayrılmicam canım, yine paylaşım yaparım hem menü hem tartı için ama bu halde kimseye hayrımda dokunmazcanım olsun ya konuştuk yinecuma günü tekrar söylersin nasıl hissettiğini kuşum şimdi çıkma istersen
bence cumayı bekle çünkü gruptaki paylaşımların da artıyor gün geçtikçe kuzumburalardan ayrılmicam canım, yine paylaşım yaparım hem menü hem tartı için ama bu halde kimseye hayrımda dokunmaz
Canım Allah tez zmanda iç huzur versin inşallah gönlün kırılmış belli ki ama onu tamir edecek olanda sensinİyi olmaya çalışıyorum, aslında uzun zamandır mesajlaşmıyorduk görüşmüyorduk konuşmuyorduk o alışkanlıklar gitmişti ama herhalde hala bir umudum vardı ona tutunuyordum. O umudumda gidince içimde bir boşluk oluştu kabullenmekte zaman alacak gibi. Onunla o kadar çok şey paylaşmıştık ki yani sevgilimi değil eşimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Toparlanabilmek içinde biraz zamana ihtiyacım var sanki.
Bu hafta ortimHedef60kgolmak sana haksızlık ettim yalnız bıraktım kusura bakma
KaptanımCherry Mom isterseniz beni ortaklardan çıkarın bir süre, diyeti bırakmayacağım ama adapte olmam şu süreçte biraz zor. Kimseyi de yarı yolda bırakmam istemem
Dön tabi3 hafta evde erkek olmasını tahmin ediyorsundur. Çok fena işim vaaar kaptanım.
Yaa kaptanım ben dönsem takıma diyorum yoksa aklımdan çok kötü şeyler geçiyorda
Günaydın canımGünaydın
GünaydınnnnnGünaydııın güzeller
Hoşbuldum canım nasılsınHoş geldin canım
Kaptanım ben izne ayrıldığım kilodayım çok şükür bu durumda hemen takıma girebiliyorum değil miDön tabibugünden başla menü yazmaya canım cumada kilo bildir durumumuza bakalım ona göre listeye girişini konuşuruz..
Yaaa gerçekten mii harikaa evet canım girebiliyorsunHoşbuldum canım nasılsın
Kaptanım ben izne ayrıldığım kilodayım çok şükür bu durumda hemen takıma girebiliyorum değil mi
Canım Allah tez zmanda iç huzur versin inşallah gönlün kırılmış belli ki ama onu tamir edecek olanda sensin
Hedef60kgolmak i merak etme hafta bitti sayılır zaten bizde takip ederiz onu cuma günü yeni ortaklar olacak seni orda eşleştirmem isteğin üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?