- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.561
muhursuzpusula kuzum hiçbirimiz mükemmel,yaşam ve diyet koçu gibi rehberlik yapamayız ki zaten sen depresif modda olduğun için öyle geliyo sana, yetersizlik filan yok saçmalama . Tabi ki bir süreç olacak ama seni gözlemliyorum, dün yazmaya başladın buraya ve bugün bile daha aktifsin bebeğim benim herşey daha güzel olacak emin ol
kabuğuna çekilme bence ama yine sen bilirsin ne diyim
Teşekkür ederim kaptanım takım motivasyonu beni mutlu ediyorYaaa gerçekten mii harikaa evet canım girebiliyorsuntebrik ederim seni canım
Yaaa çook çook sevindim hem mezuniyet hem tayin çifte mutluluk@Namaria bu hafta mezun oluyor canım
Tayini çıktı Adana'ya ailesinin yanınaonun telaşı içinde o yüzden bu ara takıma gelemiyor Adana'ya yerleştikten sonra 3. Mezuniyet için tekrar takıma gelecek
İyiym kuzum. Aynen devam bıraktığın gibiyiz. Belki biraz incelemiş olabilirizHoşbuldum canım nasılsın
Kaptanım ben izne ayrıldığım kilodayım çok şükür bu durumda hemen takıma girebiliyorum değil mi
Ay hadi bakalım dün en son midem gurulduyodıTeşekkür ederim canım benimkız biz rakiptik di mi iştahım kapandı bak bı anda
Günaydın cancağızımyeniledi varmış leblebilerin
Teşekkür ederim kaptanım
Umarım canımnasılsın?
Ellerine sağlık Reyyan'im
birsevgi bak hiç çarpın yok,böyle böyle bı bakmışsın gelmiş mezuniyet
Canım sen yapmış mıydın bunu. Yaptıysan etkili olmuş muyduYanlış bir şey olmasın bak tam hali böyleyapcam diyince iş ciddiye bindi bende
Kısmen doğru anlatmışım
Eki Görüntüle 2784673
Bu kadini takip ediyorum ben, cok pozitif bir gunluk yaziyor istatistik defteri gibi, cok detayli spor, gunluk yasam ,ogun cizelgesi tutuyor.Kızlar bim e doğal doğal alıç sirkesi gelmiş. Çok faydalı olduğunu duymuştum..tadı da güzel. İlgililere duyurulur
Bir de youtube da if yapan birinin videolarını keşfettim. İki öğünü öneriyor. Ben en başta 2 öğün yapardım sonra ara öğün ekledim. Şimdi tekrar iki ana öğüne döneyim diyorum. Güzel tarifler de vermiş. Bakmak isterseniz ekliyorum bir tanesinin linkini
Gunaydinlar herkese, bu sabah tartildim yeni basladigim icin. 71.2 ciktim guzel bir kahvalti yaptim, simdi yuruyuse cikacagim.
Aynı kiloda olmayı bende hiç beklemiyordum ama oldu ve çok mutluyum bu duruma demek istersem beynime olumlu düşünceler gönderirsem olabiliyormuş bunu görmüş oldumİyiym kuzum. Aynen devam bıraktığın gibiyiz. Belki biraz incelemiş olabiliriz
Ya süpersin canım. Aynı kiloda dönmek müthiş. İnsanın kilosunu koruyabildiğini görmesi daha da müthiş
Of off off harikasın nikicim süper ilerliyorsun maşallahAy gelemedim sabah biraz gec kalktim benimkiler uyandirmamis bugun beni iyi oldu uykumu aldim
Bi de ben tartildimkendimi cok zayif hissediyordum sabah dayanamadim
76.4 ciktim 1.6 gitmis şükür. Suan hamile kaldigim kilonun altina inmis bulunmaktayim
Ayy muhteşem canımAy gelemedim sabah biraz gec kalktim benimkiler uyandirmamis bugun beni iyi oldu uykumu aldim
76.4 ciktim 1.6 gitmis şükür. Suan hamile kaldigim kilonun altina inmis bulunmaktayim
Hadi hayırlı olsun canım başlangıcınGunaydinlar herkese, bu sabah tartildim yeni basladigim icin. 71.2 ciktim guzel bir kahvalti yaptim, simdi yuruyuse cikacagim.
Canim supermis bu daha az kalori oldugu kesinGünaydınlar herkeseee ben bugün hurma detoksu yapacağım ama farklı bir hurma detoksu çıktı karşıma o bilinen 21 hurmalı değil ekliyorum fotosunu sizce hangisini yapayım
Canim hurmalari isliyor musun? Benim hurmalar buyuktu 5*3 yapmıştım ben direkr yogurdun icine dograyip yedim gayet guzeldiAyarladığım saat geçiyordu o yüzden bilinenden şaşmayayım dedim başladım 21 liğe
Canim sen de harikasin kilo korumak ayri bir meziyet. Simdiden listeye hosgeldinAynı kiloda olmayı bende hiç beklemiyordum ama oldu ve çok mutluyum bu duruma demek istersem beynime olumlu düşünceler gönderirsem olabiliyormuş bunu görmüş oldum
Of off off harikasın nikicim süper ilerliyorsun maşallah
Ay cumlemize insallahAyy muhteşem canım
Darısı başıma. Amin
Ya bu 21likte etki gördüğüm için bundan devam edeyim dedim sabah 7 tane yedim ama öğle ve akşam için 5er tane yiyeceğim. Ama ıslamıyorum ben hurmayı sert sert yemeyi seviyorumCanim supermis bu daha az kalori oldugu kesin
Canim hurmalari isliyor musun? Benim hurmalar buyuktu 5*3 yapmıştım ben direkr yogurdun icine dograyip yedim gayet guzeldi
Canim sen de harikasin kilo korumak ayri bir meziyet. Simdiden listeye hosgeldin
Ay cumlemize insallah
Islayinca sekeri azaliyor yani daha az kalori almis oluyorsun o yuzden sordum canim.Ya bu 21likte etki gördüğüm için bundan devam edeyim dedim sabah 7 tane yedim ama öğle ve akşam için 5er tane yiyeceğim. Ama ıslamıyorum ben hurmayı sert sert yemeyi seviyorumhurmayı ısırıp yoğurt yiyorum içine de doğramıyoeum yerken uğraşmak daha uzun zaman aldığı için çabucak bitmiyor hoşuma gidiyor
Anaaaa gerçekten mi ay ya bi pişman oldum başladığımaIslayinca sekeri azaliyor yani daha az kalori almis oluyorsun o yuzden sordum canim.
yaaaaaaaa çok şükürrr sabrettinn ve sonucunu aldınn canımmAy gelemedim sabah biraz gec kalktim benimkiler uyandirmamis bugun beni iyi oldu uykumu aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?