- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.581
Yaptım canım benim zamanımda da yapan vardı ama ben içlerinde en az etkiyi görendimKızlar bismillah deyip başlıyorum kabak detoksuna
Canım sen yapmış mıydın bunu. Yaptıysan etkili olmuş muydu
Ya da kızlar daha önce aranızdan yapan oldu mu acaba
cuma güzel bir eksi gelecekk sevgi sendennnn inanıyorummÇok güzel sonuçlar kızlardarısı başıma inşallaah
Hoşbuldum canımCanim sen de harikasin kilo korumak ayri bir meziyet. Simdiden listeye hosgeldin
Ay cok sukur kaptanim ya 2-3haftadir beni surundurdu ama simdi yuzumu guldurdu cumaya 75i ucundan gorururum insallah yayaaaaaaaa çok şükürrr sabrettinn ve sonucunu aldınn canımm
Canım her pes ettiğinde bu anı hatırla olur mu kilon yine duraklayacak yine zor gelecek yine gitmeyecek belki kendin için çok iyi bir şey yaptınAy cok sukur kaptanim ya 2-3haftadir beni surundurdu ama simdi yuzumu guldurdu cumaya 75i ucundan gorururum insallah yadaha 3 ay olmadi 12.7 kilo gitti. Iyiki 5. Takim
Aynen oyle canim dediklerinde o kadar haklisinki. Mulakat sonucunu bile etkiler inan 89 kilo kisi nerde 76 nerde tamam zayif degilim ama artik hantal da durmuyorum cok sukurCanım her pes ettiğinde bu anı hatırla olur mu kilon yine duraklayacak yine zor gelecek yine gitmeyecek belki kendin için çok iyi bir şey yaptın
ilk geldiğin zamandan bu yana o kadar büyük değişim var ki sendeekararlıydın ama üşengeçtin spor yapmıyordun iraden bu kadar güçlü değildi falan zmanla çok güzel kafanı bu yola soktun. normalde eminim evde atanmayı beklerden bu stresli süreçte kilona kilo ekleyecektin şimdi manken gibi başlayacaksın işine bu sana eminim mülakatında bile özgüven verecek
Cnm ben öğle yemeği olarak yaptım ve BAYILDIM ne kadar veririm bilmiyorum amaKızlar bismillah deyip başlıyorum kabak detoksuna
Canım sen yapmış mıydın bunu. Yaptıysan etkili olmuş muydu
Ya da kızlar daha önce aranızdan yapan oldu mu acaba
Bugun tartildim sabah anlamadim canim arti geldim. Neyse cumaya kadar tartilmayayim sobra moralim bozuluyor.Menüde sporda çok güzel canım başarılı bir gün
Bugünde başarıyla bitti ankacımspor yaparsın inşallah dans olmayan tabata 8 dkkacık
Doktorcum dünkü menünde çok iyiydi bugün sporda eklenmiş süperrrr
Harikasın canımsadeceeee acaba öğlenle akşam yer mi değiştirseymiş dedim :)
Meyve şekerinden ötürü günde 1 -2 tane ve öğlen yenmeli diye tavsiye ederler ya o sebeple
Sporlar enfes
Afiyet olsun nurcum güzell menüüü
Su ve spor eklenirse şahane olacak
Güzel menü paincimmm
Allah kabul etsin canım
Ama bu hafta hehhhh bu menü süper diyemedim yayarın olacak mı
Sagol canim bilgi icin. Bubdan sonra 5 puan hesaplarimCanım tabata yı 5 sayalım demişti kaptan.
Evet valla içiyordum. Hemşirem su ve uyku en önemlisi derdi. Sen yine bir doktoruna danış canım
Yarım kk mantar ne ola ki
Canım afiyet olsun,allah kabul etsin, biraz az yemişsin. Acımaz mısın
Evet Canım ölçülere dikkat etmişssin bu menüdeSabah
Yulaf lapası
Ara
5-6 badem
2-3 dilim portakal kurusu
2 kare bitter
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Fırında tavuk yemeğinden bir parça tavuk 3 kare patates
4-5 kaşık bulgur pilavı
Ara
2 hurma
2 dilim portakal kurusu
Yarım saat yürüyüş
YaparsinMinii Cherry Mom
Harikasin canim, masallahSpor tamamdirsimdi rahat rahat ev islerine bakabilirim. Normalde 6000 adimda birakirdim, 10.000 yazilmis diye zorladim kendimi, iki tur daha yaptim ormanda. Takimda olmanin faydalari
Yalniz nick in cok celdirici cnm, okuyunca direk insanin cani cekiyorCnm ben öğle yemeği olarak yaptım ve BAYILDIM ne kadar veririm bilmiyorum ama
Insallah canim. Yarin yaptiracagim testleriCanim ben kacirmisim emzirdigini. Yoksa onermezdim iyi ki @Anka uyarmis
En iyisi doktora sormak insallah tum testlerin iyi cikar
Sagol cnm, benim sikinti 3. Ya da 4. Gunde basliyor o an bir kacamak oluyor ve ben basa sariyorum. Insallah bu sefer o esigi kiracagim.Harikasin canim, masallah
Spor cok iyi ortim. Menu az geldi ama biliyorum az yemeden gitmiyor.16 subat
1.5 kasik yulaf az sutle yapilmis 2 yumurta
4 zeytin
Yesil cay
Arada
sutlu filtre kahve
2 tane kuru incir
Aksam
2 kepce sehriye corbasi
1 saat sonra
1 tane portakal
Su 2lt
2 form cay
Spor 30 dakika leslie
Cherry Mom DeryaOnDiet @_Reyyan
O da güzel cnm hangisini istersenKabak detoksu akimimi var arkadasim da yapiyor aklim kaldiama yeni detoks yaptim bende de gider mi ki? Sen paylasmistin dimi ayranli corba aklim onda kaldi benim Hedef60kgolmak
Aynennn benim de fix 6bindi ama 10 bin görünce insan gaza geliyor di miiSpor tamamdirsimdi rahat rahat ev islerine bakabilirim. Normalde 6000 adimda birakirdim, 10.000 yazilmis diye zorladim kendimi, iki tur daha yaptim ormanda. Takimda olmanin faydalari
Canim canin kacamak yapmak istediginde yaz. Ben artik oyle yapacagim. Acil diye baslik atalim. Kim online ise destek olsun. Ne dersin?Sagol cnm, benim sikinti 3. Ya da 4. Gunde basliyor o an bir kacamak oluyor ve ben basa sariyorum. Insallah bu sefer o esigi kiracagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?