- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.601
Canım tatlı yemek isimleri ve cisimleri her yerdeYalniz nick in cok celdirici cnm, okuyunca direk insanin cani cekiyor
Yağ yakarken öyle sesler çıktığını düşünAy hadi bakalım dün en son midem gurulduyodı
Bana açılmadı foto ama
Sana söyleyecek söz bulamkyorum canım maşallah sanaAy gelemedim sabah biraz gec kalktim benimkiler uyandirmamis bugun beni iyi oldu uykumu aldim
Bi de ben tartildimkendimi cok zayif hissediyordum sabah dayanamadim
76.4 ciktim 1.6 gitmis şükür. Suan hamile kaldigim kilonun altina inmis bulunmaktayim
Hadi yaaBugun tartildim sabah anlamadim canim arti geldim. Neyse cumaya kadar tartilmayayim sobra moralim bozuluyor.
En az biri verilen sürelerde tamamlanmalı canım yarım yarım olmuyor maalesefCherry Mom Nikinik Kızlar spor günü için paylaştığınız listeden karışık yapabiliyor muyuz ?
mesela 200 ip atlama 10 dk cardio gibi olur mu yoksa bi tanesini yapıp yanındaki hedefi mi tamamlamalıyız?
Tamamdır KaptanımEn az biri verilen sürelerde tamamlanmalı canım yarım yarım olmuyor maalesef
Burada spor hedeflerinin makulun bir tik ustunde tutulmasi kendimizi ittirmemiz acisindan cok iyi.O da güzel cnm hangisini istersen
Aynennn benim de fix 6bindi ama 10 bin görünce insan gaza geliyor di mii
Aynen bence de oyle yapalim. Aciktigimiz an hemen forum girelim bakalim millet ne yapmis diye, o an vakit gecer. Hemen bir sade kahve, bir bitki cayi fln zaten isin yarisi psikolojik. O an bir hortluyor o istek, yatistirabilirsem 2 saat en az gelmiyor. Bazen dusunuyorum bu sigara, icki ya da madde bagimlilarini, demek ki hep onlarda da boyle.Canim canin kacamak yapmak istediginde yaz. Ben artik oyle yapacagim. Acil diye baslik atalim. Kim online ise destek olsun. Ne dersin?
Hos buldum cnm
Tam challenge olmus seninkiCanım tatlı yemek isimleri ve cisimleri her yerde
Canim uykusuzluk cok odem yapiyor. Ondan arti gelmissindir.Sagol canim bilgi icin. Bubdan sonra 5 puan hesaplarimhaklisin valla su ve uyku en onemlusi. Dun yibe uykusuz bir gece geldi gecti
Aynen ya tabiki pluyor bazen kucuk arti, sabitler. Ama insanin korali bozuluyir.Hadi yaaBugün sabah ben de tartıldım gram oynamamış, o kadar da spor ettiydim halbuki
Benim de moralim bozuldu cumaya kadar ben de tartılmıcam
Ben de kabızlık oluyor canım protein fazla olunca. Kuru kayısı yiyeceğim o yüzden. Bakalım inşallah güzel bir sonuç görürüm.Yaptım canım benim zamanımda da yapan vardı ama ben içlerinde en az etkiyi görendimbende fazla protein işe yaramıyor sanırım birde bunu dün fark ettim meyve varmış mesela ben meyve flaan yemiyordum yoğurt + yumurta olunca kabızlık bile oluyordu belki meyve yeseydim olmazdı.. ama veriyordum yinede 400 500 gram kdar regli döneminde yapıyordum o şekilde düşün normalde + yada sabit gelecekken verdiriyordu.
Ben de bayılıyorum canım tadınaCnm ben öğle yemeği olarak yaptım ve BAYILDIM ne kadar veririm bilmiyorum ama
Ah ah o uykusuz dönemler. O kadar az uykuyla yaşanabileceğini bilmezdimSagol canim bilgi icin. Bubdan sonra 5 puan hesaplarimhaklisin valla su ve uyku en onemlusi. Dun yibe uykusuz bir gece geldi gecti
Oyle tabiki canim. Bizimki de yeme bagimliligi. Bagimlilik geldigi an durdurmamiz lazim.Burada spor hedeflerinin makulun bir tik ustunde tutulmasi kendimizi ittirmemiz acisindan cok iyi.
Aynen bence de oyle yapalim. Aciktigimiz an hemen forum girelim bakalim millet ne yapmis diye, o an vakit gecer. Hemen bir sade kahve, bir bitki cayi fln zaten isin yarisi psikolojik. O an bir hortluyor o istek, yatistirabilirsem 2 saat en az gelmiyor. Bazen dusunuyorum bu sigara, icki ya da madde bagimlilarini, demek ki hep onlarda da boyle.
Hos buldum cnm
Tam challenge olmus seninki
Aynen canim. Ben de bazen aynisini dusunuyorum. Insan vucudu ne muhtesemBen de kabızlık oluyor canım protein fazla olunca. Kuru kayısı yiyeceğim o yüzden. Bakalım inşallah güzel bir sonuç görürüm.
Ben de bayılıyorum canım tadına
Ay güzel sonuçlar alalım inşallah
Ah ah o uykusuz dönemler. O kadar az uykuyla yaşanabileceğini bilmezdim
Allah kolaylık versin canım
Insallah usutup hasta olmazsin canimAyy kızlar. Sabah spor yaptım duş aldım. Hızlıca kahvaltı edip oğlumu dışarı çıkarttım. Hem canım çıktı hem üşüdümöyle yatıp kaldım yemek hazırlayacak halim kalmadı. Mecbur iki öğün yapacağım
Hersey 1 lokmada bitiyor canim yani 1 lokma bozarsan devami geliyor. O yuzden evdekilere yaptığın yemeklerin tadina bile bakma. Bir de soyle dusun bu sporlari hic yemeden yapsaydın hepsi eksi olarak dönecekti. Simdi ancak yedigini yakabileceksin malesefKızlar bugün dayağı hak ettim ben kendime cezalardan ceza beğeniyorum
Sabah dersim olduğu için kahvaltımı edemedim molalarda hızlıca hazırladım yedim fakat eşim yarım simidi tost makinesinde unutmuş kıtır kıtır olmuş diye dersten sonra takır tukur yedim yetmedi üzerine kahve dünyasının bitter çikolatalı bontesinden 6-7 tane yedim yetmedi üzerine 1 gün kurusu kayısı yedim kendime işkence sporları beğendim
Login • Instagram
bi tanesi bu birde akşam geçen pazartesi yaptıklarımı yapacağım ızdırap içindeyim
Evet canım simidi yerken çok düşündümHersey 1 lokmada bitiyor canim yani 1 lokma bozarsan devami geliyor. O yuzden evdekilere yaptığın yemeklerin tadina bile bakma. Bir de soyle dusun bu sporlari hic yemeden yapsaydın hepsi eksi olarak dönecekti. Simdi ancak yedigini yakabileceksin malesef
İnşallah kuzumBen de kabızlık oluyor canım protein fazla olunca. Kuru kayısı yiyeceğim o yüzden. Bakalım inşallah güzel bir sonuç görürüm.
Ben de bayılıyorum canım tadına
Ay güzel sonuçlar alalım inşallah
Ah ah o uykusuz dönemler. O kadar az uykuyla yaşanabileceğini bilmezdim
Allah kolaylık versin canım
Daha iyi cnmAyy kızlar. Sabah spor yaptım duş aldım. Hızlıca kahvaltı edip oğlumu dışarı çıkarttım. Hem canım çıktı hem üşüdümöyle yatıp kaldım yemek hazırlayacak halim kalmadı. Mecbur iki öğün yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?