Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kansızlık da yok o zaman di mi kuzum
yap yap sana bi sırf çorba detoksu yakışır

Bu sabah şok üstüne şok yaşadıım

1. Şok sabah tartıya çıktım geçen Cuma günü olan kilomu gördüm sonra bi baktım tuhaf şeyler oldu rakamlarda tekrar tartıldım yüzüm güldü

2. Şok kahvaltıya yumurta haşladım tam dedim oh mis gibi doycam falan aaaaa ne göreyim yumurtamın sarısı yok
Resmen bir top yumurta beyazı yedim ya büyük hayal kırıklığı

Cidden ortim ikisi de büyük şok olmuşturhele yumurta olayı

Neler yaşamışsın öyle yöööruuumm

Hahahaha ben de hastanede staj yaparken şu parmaktan nabız ölçerler benim nabzımı çok geç alıyordu ordaki abiler normal değil bu dedihasta başı monitörünü kalibre ederken benim tansiyonu ölçtüler 9a6 çıktı sen yaşıyor musun dedilerbeni genel bi taramaya sokturttular da bir şey çıkmadı Allahtan

Ahahahaha yaaaa balımm kıyamamm sanaa

Bi mezun gördüm sanki
Nurum selam
Bir kaç gündür turşu var menünde yarın yeme olur mu canım ödem olmasın tartıya
Onun dışında sporda menüde harika

Ben bugün öldüm bittim yaa
Hedefin hepsini tamamlayamadım Yarısını ancak yapabildim ama nasıl yaptım ne ben anlatam ne siz sorun Dünkü chole da beni biraz bitirmişti zaten.
Neyse eşim akşam eve geldiğinde her yerime masaj kremi sürdürdüm de biraz kendime geldim. Etlerimin acısından kıpırdayamıyodum yoksa

Nikinik Kaptanım 500 ipe yarım kalp olur mu

Evren sana mesaj veriyor zayiflaman icin sana yardim ediyorum diyor.

ay cok güldüm. Olsa olsa olur

Afiyet olsun ortim

B irini alintiladim ama kimi
E n tatli birisini
N asil anlatsam sana
İ lk harflerine baksana

Herkes ustune alinabilir sayfa biriktirmek bana gore degil. Okurken alintiliyorum sonra baska bisi yazinca alıntılar gidiyor. Alintiladiklarimi da unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…