- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.641
İyi canım senden naberselammm nbr
Bitti canım attım kendimi eveSelam canım bitti mi iş güçç
Sorma balım bugün hiç görüşemedikTempus ortim nasılsın bugün hiç konuşamadık ben biraz halsizdim falan ama kalktım 18 dk zumba yaptım kendime geldim bi
kansızlık da yok o zaman di mi kuzumYa kuzu ben hep üşüyorum. Doktora gitmiştim yıllarrrrrr önce ben niye böyle üşüyorum diye. Bir sürü tahlil yaptı bir şey çıkmadı ve teşhisini koydu: huyun böyleaynen bu cümleyi kurdu. Ama sıcak çorbaya bayılırım o ayrı
benden de iyii cnm yürüyüşü tamamlamaya çalışıyorumİyi canım senden naber
Bitti canım attım kendimi eve
Sorma balım bugün hiç görüşemedik
Ben daha yapamadım sporumu inşallah birazdan haftanın son golünü atıcam
Cidden ortim ikisi de büyük şok olmuşturBu sabah şok üstüne şok yaşadıım
1. Şok sabah tartıya çıktım geçen Cuma günü olan kilomu gördümsonra bi baktım tuhaf şeyler oldu rakamlarda tekrar tartıldım yüzüm güldü
2. Şok kahvaltıya yumurta haşladım tam dedim oh mis gibi doycam falan aaaaa ne göreyim yumurtamın sarısı yok
Resmen bir top yumurta beyazı yedim ya büyük hayal kırıklığı
Neler yaşamışsın öyle yöööruuummBu sabah şok üstüne şok yaşadıım
1. Şok sabah tartıya çıktım geçen Cuma günü olan kilomu gördümsonra bi baktım tuhaf şeyler oldu rakamlarda tekrar tartıldım yüzüm güldü
2. Şok kahvaltıya yumurta haşladım tam dedim oh mis gibi doycam falan aaaaa ne göreyim yumurtamın sarısı yok
Hahahaha ben de hastanede staj yaparken şu parmaktan nabız ölçerler benim nabzımı çok geç alıyordu ordaki abiler normal değil bu dediYa kuzu ben hep üşüyorum. Doktora gitmiştim yıllarrrrrr önce ben niye böyle üşüyorum diye. Bir sürü tahlil yaptı bir şey çıkmadı ve teşhisini koydu: huyun böyleaynen bu cümleyi kurdu. Ama sıcak çorbaya bayılırım o ayrı
Geceden hayalini kurup uyumuştum oysakiCidden ortim ikisi de büyük şok olmuşturhele yumurta olayı
Yazık bana yaaaNeler yaşamışsın öyle yöööruuumm
Günün yorucu kısmını bitirmiş bulunmaktayım mutluyummmNasılsınız kızlar
Ahahahaha yaaaa balımm kıyamamm sanaaBu sabah şok üstüne şok yaşadıım
Hayatın sillesini doyasıya yedim vesselamAhahahaha yaaaa balımm kıyamamm sanaa
Bi mezun gördüm sanki17 subat carsamba
12:30 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin
15:00 1 corn flakes bar kahve
18:30 tavuk sote, 2 kasik bulgur pilavi, salata tursu
spor: 45 dakika leslie, 6000 adim
su: 2.5 litre
Cherry Mom @_Reyyan @balpamuk Nikinik
Ayyyy yiyip yiyeceğin tüm silleler böyle olsunHayatın sillesini doyasıya yedim vesselam
İyiyim canımm ben de aynı şekilde çay keyfindeyimGünün yorucu kısmını bitirmiş bulunmaktayım mutluyummmvitesi düşürdüm
Sen nasılsın canım
Evren sana mesaj veriyor zayiflaman icin sana yardim ediyorum diyor.Bu sabah şok üstüne şok yaşadıım
Ben bugün öldüm bittim yaa
Hedefin hepsini tamamlayamadımYarısını ancak yapabildim ama nasıl yaptım ne ben anlatam ne siz sorun Dünkü chole da beni biraz bitirmişti zaten.
Neyse eşim akşam eve geldiğinde her yerime masaj kremi sürdürdüm de biraz kendime geldim. Etlerimin acısından kıpırdayamıyodum yoksa
Nikinik Kaptanım 500 ipe yarım kalp olur mu
Afiyet olsun ortim17.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta (yumurtanın sarısı yoktuevet baya baya sarısız çıktı yumurtam )
4 yk yoğurt
Yarım kk peynir
Ara sade kahve yeşil çay
Öğle
1 orta boy portakal
1 pk form bisküvi
Ara sade kahve, yeşil çay, 1 elma
Akşam
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Yeşil çay
Limonlu sıcak su içicem şimdi
Su 3 lt yi geçti
Spor 5 yapıldı 400 p.
Cherry Mom @_Reyyan yarimuhendis Nikinik
Çarpıdan iyidir Kaptanım, ben hiç sevmem çarpılarıay cok güldüm. Olsa olsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?