Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslinda daha iyi olmus. Yalniz ben 2 hafta once spor,dus ve alisverisi birlestirdim cok hasta oldum, insallah hasta olmazsin. Gerci burada eksilerdeydi hava.
Benim de hic aklimda yoktu birden mutfak temizligine giristim tulleri attim dolaplari sildim az dinleneyim yeri supurup silcem duvarlari camlari silcem daha yemek de yapacagim kendi kendime is cikardim resmen
Kolay gelsin, ben de bazen bir anda girisiyorum her seye birden , sonra belim agriyor yigilip kaliyorum. Benim de yapilacak iki yemegim duruyor daha

Sagol cnm, benim sikinti 3. Ya da 4. Gunde basliyor o an bir kacamak oluyor ve ben basa sariyorum. Insallah bu sefer o esigi kiracagim.
Canım yine aynı şey olabilir madem devamlı öyle oluyor bakış açını bu sefer değiştir.
kaçamak yaparsam bitti bu iş diye düşünme bu defa.. Kaçamak yapsamda hedefe kadar bitmeyecek bu iş de. Benim iradem çok kuvvetlidir yemeyeceğim dersem yemem. ama x kişinin öyle olmayabilir sanırım senin de öyle o yüzden o kadar katı bakma olaya bugün kaçamak mı oldu 2000 kalori mi aldın ? yarın 500 600 kalori al bitti.. yola devam hiç kafaya takacak bir şey yok.
Hadi yaa Bugün sabah ben de tartıldım gram oynamamış, o kadar da spor ettiydim halbuki
Benim de moralim bozuldu cumaya kadar ben de tartılmıcam
Canım öncesini çok bilmiyorum ama yoğun spora yeni başladıysan ödem yapmıştır dünde yapmıştın değil mi? kasların en az 1 gün dinlenmesi gevşemesi gerekiyor asıl kilo için moral bozmak yok spor kadar insanı ilcelten bir şeyde yok doğru yoldayız hiç merak etme tartı düşmeyecek düşmeyecek bir anda şıppp ggidecek
Tamamdır Kaptanım ben kaçıyorum o zaman
harikasınn
adımlarını arttırmana çok sevindim canım ne güzel olmuş işe yaramış bizim spor planı desene :)
Aynen ya tabiki pluyor bazen kucuk arti, sabitler. Ama insanin korali bozuluyir.
Deryacım sen bugünde spor yapta yarın dinlenme olsun ödemleri atma yoluna bak emziriyorsun ne içebilirsin bilmiyorum yeşil çay herhalde içebilirsin. moralin bozulmasın tuzdan elini çekebildiğin kadar çek canım bazı kişiler çok az tuz kullanır ama bünyede etksi farklı olur belki sende öyle birşey vardır
Ben de kabızlık oluyor canım protein fazla olunca. Kuru kayısı yiyeceğim o yüzden. Bakalım inşallah güzel bir sonuç görürüm.
inşallah canım sonuçta menü belli yumurtalı kahvaltı meyve kabak yoğurt tehlikeli yada absürd bir şey yok bence her şekilde hafif bir menü olacak ha kiminde detoks etkisi yaratıyot kiminde az yemiş gibi sadece biraz eksi yaratıyor ama olsun sende anlamış olursun böylece.. bazen kurtarıcı oluyor işte :)
aman canım dikkat et hasta olma
bizde şimdi dışarıdan geldikk bende dondummm
canımm olmuş olan sen cezanıda vermişsin bence pişmanda olmuşsun :) çokta takılı kalma orada
yola devam kurtarırsın elbet spor + hafif bir akşam menüsü
Benim de hic aklimda yoktu birden mutfak temizligine giristim tulleri attim dolaplari sildim az dinleneyim yeri supurup silcem duvarlari camlari silcem daha yemek de yapacagim kendi kendime is cikardim resmen
kolay gelsin eksiyi görünce hamaratlık tutmuşş
benimmdee yemekk yapılacakkkkk
Pain Killer ortim nerelerdesin napıyorsun. Bu gün daha iyiyim çok şükür 17:00 de yicem inşallah. Ama spor nasıl yapacağım bilmiyorum bacaklarım çok acıyor
Canım dayannnn bugünde yapta hiç olmadı spor programına uymak için leslie 2 mile zaten spor kas ağrılarına iyi geliyor başlayınca unutursunn :))
Yarın zaten ekibin çoğu yatışşş olurr sende dinlenirsinnn :):)

Tamam canim yarin dinlenme gunu yapayim sporda. Salatayi tuzsuz yerkm hep. Yemeklere de cok az atarim. Gelen misafirler hep tuzu dorar o yuzden. Ama dedigin gibi belki bende etkisi farkli oluyordur

Kizlar baya sayfa birikmis okuyamadim hepsini bugun is yerinde epey yogundum yeni geldim 1 saat cardio yapacagim menumle beraber paylasirim pek biseyde yiyemedim gerci bugun oglusumla ilgileneyim azcik su kabizlik icin birsey yazmadiniz yokmu guzel formullerr ??

Insallah usutup hasta olmazsin canim

Ay inşallah hasta olmam kızlar. Bugün bir tuhaflık var vücudumda. Pelte gibiyim. Ama çok yoruldum ondan da olabilir.

Kaptancım benim bazı gün yediklerimden çok farklı değil aslında. Kahvaltı benzer, ara meyve ve akşam yemeği sebze yoğurt. O yüzden Kabağa güveniyorum ben.

selammm nbr
Pain Killer ortim nerelerdesin napıyorsun. Bu gün daha iyiyim çok şükür 17:00 de yicem inşallah. Ama spor nasıl yapacağım bilmiyorum bacaklarım çok acıyor
canım if yapıyosun di mi 1 saat sanırım nasıl dayanıyorsun kaç gün oldu işmdi cnm? 7 mart a kadar böyle mi?

belmayne cim dün de üşümüştün dikkat et kendine cnm ,farklı bir diyet sana ne olabiliiir 3 öğün çorba ?

Tmm canım dikkat et hasta oluyorsun galiba
Selam canım
Ben kaçırmışım kabızlık sorunu mu var
Suyu arttırman lazım ama önce :))
sonrasında bana iyi gelen aç karna ballı limonlu su
Kayısı çayı faydasını görenlerde var

Selam canım bitti mi iş güçç

Canım bende kirazsaplı çay müthiş etki ediyor birde Lipton Slim plus mate maydanoz elma çayı var bunları deneyebilirsin.
Ayrıca evde çörekotu yağı varsa sabahları aç karna içersen onunda faydası olur

Aynen oyle, ya hep ya hic mantigindan cikmam lazim. Olacak bu sefer insallah.

cuma güzel bir eksi gelecekk sevgi sendennnn inanıyorumm
İnşallaahh
Ben daha spor yapmadım da yapcam sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum menüme. Normalde çay kahve yanları hiç boş geçmezdi
Yağ yakarken öyle sesler çıktığını düşün

Bana açılmadı foto ama

Sana söyleyecek söz bulamkyorum canım maşallah sana idolumsun, parti kur oy verelim
Ben ekleyemedim fotoyu ya kahvaltımı paylaşmıştım artık foto çekmeye kadar verdim yazmaya üşeniyorum
birsevgi Miden gurulduyorsa süperiz demektir Yanıyor yağlarr yanıyorr
Hahahaha bak bu iyi fikir

Ya kuzu ben hep üşüyorum. Doktora gitmiştim yıllarrrrrr önce ben niye böyle üşüyorum diye. Bir sürü tahlil yaptı bir şey çıkmadı ve teşhisini koydu: huyun böyle aynen bu cümleyi kurdu. Ama sıcak çorbaya bayılırım o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…