- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.621
Aslinda daha iyi olmus. Yalniz ben 2 hafta once spor,dus ve alisverisi birlestirdim cok hasta oldum, insallah hasta olmazsin. Gerci burada eksilerdeydi hava.Ayy kızlar. Sabah spor yaptım duş aldım. Hızlıca kahvaltı edip oğlumu dışarı çıkarttım. Hem canım çıktı hem üşüdümöyle yatıp kaldım yemek hazırlayacak halim kalmadı. Mecbur iki öğün yapacağım
Kolay gelsin, ben de bazen bir anda girisiyorum her seye birden , sonra belim agriyor yigilip kaliyorum. Benim de yapilacak iki yemegim duruyor dahaBenim de hic aklimda yoktu birden mutfak temizligine giristimtulleri attim dolaplari sildim az dinleneyim yeri supurup silcem duvarlari camlari silcem daha yemek de yapacagim kendi kendime is cikardim resmen
Canım yine aynı şey olabilir madem devamlı öyle oluyor bakış açını bu sefer değiştir.Sagol cnm, benim sikinti 3. Ya da 4. Gunde basliyor o an bir kacamak oluyor ve ben basa sariyorum. Insallah bu sefer o esigi kiracagim.
Canım öncesini çok bilmiyorum ama yoğun spora yeni başladıysan ödem yapmıştır dünde yapmıştın değil mi? kasların en az 1 gün dinlenmesi gevşemesi gerekiyor asıl kilo için moral bozmak yok spor kadar insanı ilcelten bir şeyde yok doğru yoldayız hiç merak etme tartı düşmeyecek düşmeyecek bir anda şıppp ggidecekHadi yaaBugün sabah ben de tartıldım gram oynamamış, o kadar da spor ettiydim halbuki
Benim de moralim bozuldu cumaya kadar ben de tartılmıcam
harikasınnTamamdır Kaptanımben kaçıyorum o zaman
adımlarını arttırmana çok sevindim canım ne güzel olmuş işe yaramış bizim spor planı desene :)Burada spor hedeflerinin makulun bir tik ustunde tutulmasi kendimizi ittirmemiz acisindan cok iyi.
Aynen bence de oyle yapalim. Aciktigimiz an hemen forum girelim bakalim millet ne yapmis diye, o an vakit gecer. Hemen bir sade kahve, bir bitki cayi fln zaten isin yarisi psikolojik. O an bir hortluyor o istek, yatistirabilirsem 2 saat en az gelmiyor. Bazen dusunuyorum bu sigara, icki ya da madde bagimlilarini, demek ki hep onlarda da boyle.
Hos buldum cnm
Tam challenge olmus seninki
Deryacım sen bugünde spor yapta yarın dinlenme olsun ödemleri atma yoluna bak emziriyorsun ne içebilirsin bilmiyorum yeşil çay herhalde içebilirsin. moralin bozulmasın tuzdan elini çekebildiğin kadar çek canım bazı kişiler çok az tuz kullanır ama bünyede etksi farklı olur belki sende öyle birşey vardırAynen ya tabiki pluyor bazen kucuk arti, sabitler. Ama insanin korali bozuluyir.
inşallah canım sonuçta menü belli yumurtalı kahvaltı meyve kabak yoğurt tehlikeli yada absürd bir şey yok bence her şekilde hafif bir menü olacak ha kiminde detoks etkisi yaratıyot kiminde az yemiş gibi sadece biraz eksi yaratıyor ama olsun sende anlamış olursun böylece.. bazen kurtarıcı oluyor işte :)Ben de kabızlık oluyor canım protein fazla olunca. Kuru kayısı yiyeceğim o yüzden. Bakalım inşallah güzel bir sonuç görürüm.
aman canım dikkat et hasta olmaAyy kızlar. Sabah spor yaptım duş aldım. Hızlıca kahvaltı edip oğlumu dışarı çıkarttım. Hem canım çıktı hem üşüdümöyle yatıp kaldım yemek hazırlayacak halim kalmadı. Mecbur iki öğün yapacağım
canımm olmuş olan sen cezanıda vermişsin bence pişmanda olmuşsun :) çokta takılı kalma oradaKızlar bugün dayağı hak ettim ben kendime cezalardan ceza beğeniyorum
Sabah dersim olduğu için kahvaltımı edemedim molalarda hızlıca hazırladım yedim fakat eşim yarım simidi tost makinesinde unutmuş kıtır kıtır olmuş diye dersten sonra takır tukur yedim yetmedi üzerine kahve dünyasının bitter çikolatalı bontesinden 6-7 tane yedim yetmedi üzerine 1 gün kurusu kayısı yedim kendime işkence sporları beğendim
Login • Instagram
bi tanesi bu birde akşam geçen pazartesi yaptıklarımı yapacağım ızdırap içindeyim
Benim de hic aklimda yoktu birden mutfak temizligine giristimtulleri attim dolaplari sildim az dinleneyim yeri supurup silcem duvarlari camlari silcem daha yemek de yapacagim kendi kendime is cikardim resmen
benimmdee yemekk yapılacakkkkkAslinda daha iyi olmus. Yalniz ben 2 hafta once spor,dus ve alisverisi birlestirdim cok hasta oldum, insallah hasta olmazsin. Gerci burada eksilerdeydi hava.
Kolay gelsin, ben de bazen bir anda girisiyorum her seye birden , sonra belim agriyor yigilip kaliyorum. Benim de yapilacak iki yemegim duruyor daha
Canım dayannnn bugünde yapta hiç olmadı spor programına uymak için leslie 2 milePain Killer ortim nerelerdesin napıyorsun. Bu gün daha iyiyim çok şükür 17:00 de yicem inşallah. Ama spor nasıl yapacağım bilmiyorum bacaklarım çok acıyor
Tamam canım yapmaya çalışacağım inşallah.Canım dayannnn bugünde yapta hiç olmadı spor programına uymak için leslie 2 milezaten spor kas ağrılarına iyi geliyor başlayınca unutursunn :))
Yarın zaten ekibin çoğu yatışşş olurr sende dinlenirsinnn :):)
Ben böyle ağrı ve acı içinde daha büyük acılara yürürken ortimTamam canım yapmaya çalışacağım inşallah.
Tamam canim yarin dinlenme gunu yapayim sporda. Salatayi tuzsuz yerkm hep. Yemeklere de cok az atarim. Gelen misafirler hep tuzu dorar o yuzden. Ama dedigin gibi belki bende etkisi farkli oluyordurCanım yine aynı şey olabilir madem devamlı öyle oluyor bakış açını bu sefer değiştir.
kaçamak yaparsam bitti bu iş diye düşünme bu defa.. Kaçamak yapsamda hedefe kadar bitmeyecek bu iş de. Benim iradem çok kuvvetlidir yemeyeceğim dersem yemem. ama x kişinin öyle olmayabilir sanırım senin de öyle o yüzden o kadar katı bakma olaya bugün kaçamak mı oldu 2000 kalori mi aldın ? yarın 500 600 kalori al bitti.. yola devam hiç kafaya takacak bir şey yok.
Canım öncesini çok bilmiyorum ama yoğun spora yeni başladıysan ödem yapmıştır dünde yapmıştın değil mi? kasların en az 1 gün dinlenmesi gevşemesi gerekiyor asıl kilo için moral bozmak yok spor kadar insanı ilcelten bir şeyde yok doğru yoldayız hiç merak etme tartı düşmeyecek düşmeyecek bir anda şıppp ggidecek
harikasınn
adımlarını arttırmana çok sevindim canım ne güzel olmuş işe yaramış bizim spor planı desene :)
Deryacım sen bugünde spor yapta yarın dinlenme olsun ödemleri atma yoluna bak emziriyorsun ne içebilirsin bilmiyorum yeşil çay herhalde içebilirsin. moralin bozulmasın tuzdan elini çekebildiğin kadar çek canım bazı kişiler çok az tuz kullanır ama bünyede etksi farklı olur belki sende öyle birşey vardır
inşallah canım sonuçta menü belli yumurtalı kahvaltı meyve kabak yoğurt tehlikeli yada absürd bir şey yok bence her şekilde hafif bir menü olacak ha kiminde detoks etkisi yaratıyot kiminde az yemiş gibi sadece biraz eksi yaratıyor ama olsun sende anlamış olursun böylece.. bazen kurtarıcı oluyor işte :)
aman canım dikkat et hasta olma
bizde şimdi dışarıdan geldikk bende dondummm
canımm olmuş olan sen cezanıda vermişsin bence pişmanda olmuşsun :) çokta takılı kalma orada
yola devam kurtarırsın elbet spor + hafif bir akşam menüsü
kolay gelsin eksiyi görünce hamaratlık tutmuşş
benimmdee yemekk yapılacakkkkk
Canım dayannnn bugünde yapta hiç olmadı spor programına uymak için leslie 2 milezaten spor kas ağrılarına iyi geliyor başlayınca unutursunn :))
Insallah usutup hasta olmazsin canim
Aslinda daha iyi olmus. Yalniz ben 2 hafta once spor,dus ve alisverisi birlestirdim cok hasta oldum, insallah hasta olmazsin. Gerci burada eksilerdeydi hava.
Kolay gelsin, ben de bazen bir anda girisiyorum her seye birden , sonra belim agriyor yigilip kaliyorum. Benim de yapilacak iki yemegim duruyor daha
Ay inşallah hasta olmam kızlar. Bugün bir tuhaflık var vücudumda. Pelte gibiyim. Ama çok yoruldum ondan da olabilir.Canım yine aynı şey olabilir madem devamlı öyle oluyor bakış açını bu sefer değiştir.
kaçamak yaparsam bitti bu iş diye düşünme bu defa.. Kaçamak yapsamda hedefe kadar bitmeyecek bu iş de. Benim iradem çok kuvvetlidir yemeyeceğim dersem yemem. ama x kişinin öyle olmayabilir sanırım senin de öyle o yüzden o kadar katı bakma olaya bugün kaçamak mı oldu 2000 kalori mi aldın ? yarın 500 600 kalori al bitti.. yola devam hiç kafaya takacak bir şey yok.
Canım öncesini çok bilmiyorum ama yoğun spora yeni başladıysan ödem yapmıştır dünde yapmıştın değil mi? kasların en az 1 gün dinlenmesi gevşemesi gerekiyor asıl kilo için moral bozmak yok spor kadar insanı ilcelten bir şeyde yok doğru yoldayız hiç merak etme tartı düşmeyecek düşmeyecek bir anda şıppp ggidecek
harikasınn
adımlarını arttırmana çok sevindim canım ne güzel olmuş işe yaramış bizim spor planı desene :)
Deryacım sen bugünde spor yapta yarın dinlenme olsun ödemleri atma yoluna bak emziriyorsun ne içebilirsin bilmiyorum yeşil çay herhalde içebilirsin. moralin bozulmasın tuzdan elini çekebildiğin kadar çek canım bazı kişiler çok az tuz kullanır ama bünyede etksi farklı olur belki sende öyle birşey vardır
inşallah canım sonuçta menü belli yumurtalı kahvaltı meyve kabak yoğurt tehlikeli yada absürd bir şey yok bence her şekilde hafif bir menü olacak ha kiminde detoks etkisi yaratıyot kiminde az yemiş gibi sadece biraz eksi yaratıyor ama olsun sende anlamış olursun böylece.. bazen kurtarıcı oluyor işte :)
canımm olmuş olan sen cezanıda vermişsin bence pişmanda olmuşsun :) çokta takılı kalma orada
Canım dayannnn bugünde yapta hiç olmadı spor programına uymak için leslie 2 milezaten spor kas ağrılarına iyi geliyor başlayınca unutursunn :))
selammm nbrSelam kızlar
canım if yapıyosun di mi 1 saat sanırımPain Killer ortim nerelerdesin napıyorsun. Bu gün daha iyiyim çok şükür 17:00 de yicem inşallah. Ama spor nasıl yapacağım bilmiyorum bacaklarım çok acıyor
Tmm canım dikkat et hasta oluyorsun galibaCherry Mom kaptanım ya ben bugün kaloriferin dibinden çıkamıyorum çok üşüyorum kalkıp sporumu yapamadım daha kendimi iyi hissedersem kalkıp yapacağım ama yapamazsam kusuruma bakmayın tamam mı zorunlu spor günü bugün onu da biliyorum
Selam canımKizlar baya sayfa birikmis okuyamadim hepsini bugun is yerinde epey yogundum yeni geldim 1 saat cardio yapacagim menumle beraber paylasirim pek biseyde yiyemedim gerci bugunoglusumla ilgileneyim azcik su kabizlik icin birsey yazmadiniz yokmu guzel formullerr ??
Selam canım bitti mi iş güççSelam kızlar
Canım bende kirazsaplı çay müthiş etki ediyor birde Lipton Slim plus mate maydanoz elma çayı var bunları deneyebilirsin.Kizlar baya sayfa birikmis okuyamadim hepsini bugun is yerinde epey yogundum yeni geldim 1 saat cardio yapacagim menumle beraber paylasirim pek biseyde yiyemedim gerci bugunoglusumla ilgileneyim azcik su kabizlik icin birsey yazmadiniz yokmu guzel formullerr ??
Aynen oyle, ya hep ya hic mantigindan cikmam lazim. Olacak bu sefer insallah.Canım yine aynı şey olabilir madem devamlı öyle oluyor bakış açını bu sefer değiştir.
harikasınn
ay benim deeeSagol cnm, benim sikinti 3. Ya da 4. Gunde basliyor o an bir kacamak oluyor ve ben basa sariyorum. Insallah bu sefer o esigi kiracagim.
İnşallaahhcuma güzel bir eksi gelecekk sevgi sendennnn inanıyorumm
Ben daha spor yapmadım da yapcamEvet Canım ölçülere dikkat etmişssin bu menüdeMenün harika valla, diyecek bişi bulamadım
Spor da yapılmış, ohh miss
Ortakımm bugün de spor edelim emi
Benim bugün işlerim elektrikler kesilince biraz aksadı. Bi yarım saat sonra ben spora başlarım , ip atlayım diyom yine
Dün hoşuma gitti. Çocukken sokağa çıkıp atlardık, o anlar aklıma geldi böyle sevindirik oldum
Sen ne yapcannn
Yağ yakarken öyle sesler çıktığını düşün
Bana açılmadı foto ama
Sana söyleyecek söz bulamkyorum canım maşallah sanaidolumsun, parti kur oy verelim
Hahahaha bak bu iyi fikir
Ya kuzu ben hep üşüyorum. Doktora gitmiştim yıllarrrrrr önce ben niye böyle üşüyorum diye. Bir sürü tahlil yaptı bir şey çıkmadı ve teşhisini koydu: huyun böyleselammm nbr
canım if yapıyosun di mi 1 saat sanırımnasıl dayanıyorsun kaç gün oldu işmdi cnm? 7 mart a kadar böyle mi?
belmayne cim dün de üşümüştün dikkat et kendine cnm ,farklı bir diyet sana ne olabiliiir 3 öğün çorba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?