Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.661
Kaptanimiz zaten her spor icin puanlari yaziyor canim. Spor gunlerinde maksat fazla yapalimÇarpıdan iyidir Kaptanım, ben hiç sevmem çarpıları
Öğrencilerime de hep yıldızlı kalpli notlar veririm teşvik olsun diye
Teşvik etmek önemli
Tşkler evrenEvren sana mesaj veriyor zayiflaman icin sana yardim ediyorum diyor.
Sana da bebekAfiyet olsun ortim
İyiydi ya gün içinde acıktım biraz ama en son yedikten sonra hala acıkmadımSana da bebeknasıl geçti hurma detoksun
Geçen bende öyle olmuştumİyiydi ya gün içinde acıktım biraz ama en son yedikten sonra hala acıkmadım
Demek böyle oluyor ortimGeçen bende öyle olmuştumgündüz acıkıp gece hiç acıkmamıştım
E bi doy artık 21 hurma yedin diye msj gitti herhalde mideyeDemek böyle oluyor ortim
Süpersin canımAy gelemedim sabah biraz gec kalktim benimkiler uyandirmamis bugun beni iyi oldu uykumu aldim
Bi de ben tartildimkendimi cok zayif hissediyordum sabah dayanamadim
76.4 ciktim 1.6 gitmis şükür. Suan hamile kaldigim kilonun altina inmis bulunmaktayim
Seni gerçekten taktir ediyorum sen 12 den fazla verdin ben anca 8 kilo falan aynı zamanlarda başladık ama sen daha iradesisin tekrar tebrik ederimAy cok sukur kaptanim ya 2-3haftadir beni surundurdu ama simdi yuzumu guldurdu cumaya 75i ucundan gorururum insallah yadaha 3 ay olmadi 12.7 kilo gitti. Iyiki 5. Takim
Ooo ellerine sağlık desene mutfak mis gibi olduBenim de hic aklimda yoktu birden mutfak temizligine giristimtulleri attim dolaplari sildim az dinleneyim yeri supurup silcem duvarlari camlari silcem daha yemek de yapacagim kendi kendime is cikardim resmen
Yyyaaaa bende bir sürü alıntılıyorum sonra yazamıyorum kalıyor bir bakıyorum 1 -2 gün geçmiş üstündenB irini alintiladim ama kimi
E n tatli birisini
N asil anlatsam sana
İ lk harflerine baksana
Herkes ustune alinabilirsayfa biriktirmek bana gore degil. Okurken alintiliyorum sonra baska bisi yazinca alıntılar gidiyor. Alintiladiklarimi da unutuyorum
Harika menü canımİyi akşamlar
17 şubat çarşamba
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
5-6 minik yeşil zeytin
2 parmak peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Roka ve tere
Yarım saat sonra
Yarım simit 6-7 bonte bitter çikolatalı bisküvi
1 kuru kayısı
Akşam 19.00
Lahana noodle yaptım
( Havuç, kırmızı biber , yeşil biber ,kavrulmuş sogan , sarımsak, susam, ızgara hindi , acı sos , lahana sote ,tuzsuz soya sosu)
1 büyük bardak ayran yalnız aşırı güzel oldu inanın çok doyurucuydu.Yarım tabak yedim ama çok doydum bitiremedim.
45 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım.
Yediklerim biraz sindirilsin
Bi güzel 45 dk cardio falan yapıcam
Begonya2 canım senin nasıldı günün?
Ahahhaa tavuğa bak. İnisiyatif almışBu sabah şok üstüne şok yaşadıım
1. Şok sabah tartıya çıktım geçen Cuma günü olan kilomu gördümsonra bi baktım tuhaf şeyler oldu rakamlarda tekrar tartıldım yüzüm güldü
2. Şok kahvaltıya yumurta haşladım tam dedim oh mis gibi doycam falan aaaaa ne göreyim yumurtamın sarısı yok
Resmen bir top yumurta beyazı yedim ya büyük hayal kırıklığı
Hahahaha ben de hastanede staj yaparken şu parmaktan nabız ölçerler benim nabzımı çok geç alıyordu ordaki abiler normal değil bu dedihasta başı monitörünü kalibre ederken benim tansiyonu ölçtüler 9a6 çıktı sen yaşıyor musun dediler beni genel bi taramaya sokturttular da bir şey çıkmadı Allahtan
Canım öncesini bilmiyorum ama yeni başlıyorsan hafifle bir şeylerle başla bence. O kas ağrıları spordan soğutur insanıBen bugün öldüm bittim yaa
Hedefin hepsini tamamlayamadımYarısını ancak yapabildim ama nasıl yaptım ne ben anlatam ne siz sorun Dünkü chole da beni biraz bitirmişti zaten.
Neyse eşim akşam eve geldiğinde her yerime masaj kremi sürdürdüm de biraz kendime geldim. Etlerimin acısından kıpırdayamıyodum yoksa
Nikinik Kaptanım 500 ipe yarım kalp olur mu
Bazen benim tartida ole yapiyo sasiriyorum hangisini baz alacagimiBu sabah şok üstüne şok yaşadıım
1. Şok sabah tartıya çıktım geçen Cuma günü olan kilomu gördümsonra bi baktım tuhaf şeyler oldu rakamlarda tekrar tartıldım yüzüm güldü
2. Şok kahvaltıya yumurta haşladım tam dedim oh mis gibi doycam falan aaaaa ne göreyim yumurtamın sarısı yok
Resmen bir top yumurta beyazı yedim ya büyük hayal kırıklığı
Öncesinde en kötü haftada bir spor yapıyodum. İpi ilk kez dün denedim bugün de ikinci oldu. Ama sayı fazla geldi bana ondan bugünkü ağrım. Alışkın olmayınca tabi o kadar zıplamayaAhahhaa tavuğa bak. İnisiyatif almış
Taramadan sonra mı karar verdiler yaşadığına
Canım öncesini bilmiyorum ama yeni başlıyorsan hafifle bir şeylerle başla bence. O kas ağrıları spordan soğutur insanıbeş aydır düzenli spor yapıyorum yine de chole yamultıyor
Şimdi bende gitcem 1000 zıplayacağımÖncesinde en kötü haftada bir spor yapıyodum. İpi ilk kez dün denedim bugün de ikinci oldu. Ama sayı fazla geldi bana ondan bugünkü ağrım. Alışkın olmayınca tabi o kadar zıplamayaAma çok şükür iyiyim at kestanesi jeli sürmüştüm hiç ağrım filan kalmadı Tavsiye ederim bu arada, birebir gerçekten her türlü ağrıya
Şu an sadece günün toplam yorgunluğu var üzerimde.
Ondan ben gideyim uyuyayım artık... Yarın için yine bol enerji lazım olacak bana
Herkese iyi geceler kızlar
Siz de gidin uyuyun sayfa birikiyo sonra okuyamıyom
Kuzucum bugün karbonhidrat ı aşırı kaçırdımHarika menü canım
Benim günüm kötü geçti yediklerim düzensiz oldu hiç iştahım yoktu bu gün
Kara bulutlar üstümde bi depresyon hali var
O da sorumu hangisini baz alacağız düşük olanıBazen benim tartida ole yapiyo sasiriyorum hangisini baz alacagimi
Hain tavuk
Evet canım kesinlikle eski neşen yok gibi yaHarika menü canım
Benim günüm kötü geçti yediklerim düzensiz oldu hiç iştahım yoktu bu gün
Kara bulutlar üstümde bi depresyon hali var
Yapacağın zaman söyle canım eksik bir şey varsa anlatırım ben çok sevdim :) bi kaç püf noktası var onları anlatırım. En önemlisi tek tek soteleniyor sebzeler bi o önemli yoksa kayboluyorlar .Kendinin en iyi hali ol vaayyyy noodle hee ayyyy pek severim pekk severimmm mutlaka deniycem hemen alintiliyorummm tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?