Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

50 dakika zumba yaptim kaptanim

Çok istiyorum yapmak ama hiç enerjim yoj

ben de normal noodle sanmıştım çok şaşırdım vallahi :) spiral doğrayıcı bıçağın mı var cnm?

Orticim tereyağlı kahveyi Karatay bile onaylıyor. Ama yumurta da tereyağında. Ben diyette yağı destekleyenlerdenim ama yine de kaloriye dikkat etmek lazım. Bir de salata falan ekleyebilirsen süper olur. Ama bence genel anlamda güzel bir menü. Spor zaten yine efsane
Bu arada yazamıyorum ama ben de sabahları sirke içiyorum

Yap yap kalk yap hadi ortim
Bende yapmayayım dedim baktım 13 bin adım yeter ama sonra dedim markete gittin oraya gittin o spor sayılmaz oğlumu uyuttum yaptım şimdi gidip mutfağı toplayacam

canım if yapıyosun di mi 1 saat sanırım nasıl dayanıyorsun kaç gün oldu işmdi cnm? 7 mart a kadar böyle mi?
Yok canın if yapmıyorum apayrı yaşam sistemi diye bişey bu. Eski adı Ahmet apayla yitik şifayı ücretsiz bulanlardı. seviye seviye gidiyor.18 ocakta başladı.
1. Seviye 2 öğün 18 gün
2. Seviyede sabah kuruyemiş vardı akşam normal akşam yemeği
3. Seviyede tek öğün var. En erken 17:30 da olması lazım ama ben daha o kadar bekleyemedim.
4. seviyede haftada 1 gün 36 saat oruç tutulacak. Diğer günler tek öğün
5. Seviyede haftada 2 gün 36 saat oruç var.
6. Seviyede haftada 3 günlük oruç var.
7. Seviyede tuzsuz salçasız beslenme ve karaciğer temizliği yapılıp bitirilecek. Hangi seviyenin kaç gün olduğunu gösteren tabloyu ekliyorum. Seviyelerin tam içeriklerini netten bulabilirsin. Onlar çok uzun. Rabbim tamamlamayı nasip ederse 11 Nisanda Karaciğer temizliği var.

Eline sağlık canım 318 puanlık spor mu yapmışım ben

Aynen canım çok farkediyor ne giydiğimiz gerçekten. Bi de sabah elini yüzünü yıkadıktan sonra aynaya gülümseyip olumlama yapmak da çok iyi oluyor diyorlar ama ben onu yapamadım daha :)) o kadar kalamıyorum banyoda :))

Ayy yok kuzum ben almayayım Allah sabır versin kuşum sana
Ramazanda nasıl devam edeceksin peki? aşama aşama mı artırcaksın yediklerini aynı şekilde?

Bide bir tatlı geldi Diyarbakır dan gemide meşhur yerinden ama yemedim çok severim Cuma’ya saklıyorum umarım kötü olmaz o zamana kadar
Süpersin canım kritik bir günde gelmiş Pazartrsi salı olsa ye gitsin derdim ama
Şerbetli tatlıdır muhtemelen en fazla biraz yumuşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…