Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harika menü canım
Benim günüm kötü geçti yediklerim düzensiz oldu hiç iştahım yoktu bu gün
Kara bulutlar üstümde bi depresyon hali var
O depresiflik bende de var ve çok üşeniyorum her şeye . Bak şimdi dün gardırop düzelteyim diye indirdim utanarak yazıyorum üşenip hepsini tıkıştırdım hiç bir şeyi bulamıyorum şu an. Bugün eşimde bi kablo çekme işi çıkardı saatlerce ona uğraştık birde her yer kablo toz içinde ve çok dagınık topladım birazını sen topla dedim o hooo toplayacakta ben görücem. Birde mutfak dolaplarını düzenleyip mutfagı temizlemeliyim yine aşırı üşeniyorum. Kitap ve masa sipariş edicem üşeniyorum off çok işim var keşke eşim biraz daha bana yardımcı olsa

Evet canım kesinlikle eski neşen yok gibi ya halbuki takım daha kalabalık şimdi bu direk yediğine içtiğine ve haliyle motivasonuna yansıyor
Öyle kaptanım bu hafta bi durgunluk var üzerimde çok yorgun bitkin hissediyorum niye böyle oldm bilmiyorum
Bu haftalık mazur gör inşaAllah çok gelmiyorumda

Bende çok üşeniyorum hele çocuklarla daha bi zor oluyo sürekli yarım kalıyo işler
Yarında kayınvalidemler gelecek akşamdan evi toplamam lazm yarın oruçlu olucam hiç halim olmaz
Şimdiden üşeniyorum
Benimde eşim yardım etmez işlere çok nadir eder ama Allah razı olsun çocukrala ilgilenir ben iş yaparken

Öyle kaptanım bu hafta bi durgunluk var üzerimde çok yorgun bitkin hissediyorum niye böyle oldm bilmiyorum
Bu haftalık mazur gör inşaAllah çok gelmiyorumda
Canım estağfurullah ben senin için dedim
Haftaya daha iyi olur inşallah arada modumuz düşüyor sebepsiz yere olduysa bu halin,hayır olsun diyelim

Canim benim yeni alinmis kilom da coktu ondan biraz hizli gitti yoksa sen de gayet iyi gidiyorsun
Mutfak mis oldu el deymedik yer birakmadim ama ben de cok yoruldum. Bi yandan da leslie 2 mil beni cagiriyor. Yapmsam dusup bayilacagim yapmasam Cherry Mom kizar bi de spordan sorumluyum kotu örnek oluyorum diye kovalar beni

Kızlar bu aralar herkesin modlar düşük gezegenlerde birşeyler varmış yine kendimizi salarsak tam salcaz yani o yüzden enerjiyi yükseltmek için her zaman ne yapıyorsak onun 5 katını yapmamız gerekiyor. Ben uyanır uyanmaz üstümü başımı değişip yüzüme gözüme çekidüzen veriyorum ve mutlaka yapmaktan çok zevk aldığım bir şey ekliyorum günlük rutinime. Çook iyi geliyor. Ev işi yapacaksam ve canım istemiyorsa bile kulaklığı takıp oynak bir parça açıp oynaya oynaya yapıyorum. Yani her şeyi bir oyun haline getirmemiz gerekiyor. Kendi kendimizle yarışmamız gerekiyor. Yoksa dibi boyluyoruz çok yaşadım onu da. Buradaki eski arkadaşlar bilir Cherry Mom de bilir

E bi doy artık 21 hurma yedin diye msj gitti herhalde mideye
20 tane yedim ortim lütfen
Ay evet ama hala daha yaşadığım kanısında değiller ne onlar ne babam tansiyon ölçtürüyorum hep 9a6 çıkar böyle tansiyon mu olur ne bu böyle ye biraz falan diye muhabbey dönüyorbi de tansiyon aletinin manşonu kolumu 2 tur dönüyor cırt cırtı tutmuyor diye deliriyor babam

ayy canım valla Allah kolaylık versin ben kayınlar geleceği zaman nefessiz iş yapıyorum eşim çok fena ev dagıtır

Ayyy vallla bende şimdi 1000 zıp yaptım zorakiii bisikletime eşim el koymuş bekleyemedim bitirmesini cocukların salıncak sırası gibi bisiklette sıra bekliyoruz resmen
Sen spordan sorumlusun dilime düşmeyesin diye yapıyorsun ben Aaaa bu nasıl kaptan örnek olmuyor demesinler diye bu mecburiyetler zor oluyor ama kârdayız bakmaa
Yehuuuu sevgimmmm döndü
Özlemişim enerji veren bu paylaşımlarını
Geçen gün Anka ve sen konuşmuşsunuz galiba sabah kalkınca okudum pespaye bir şekilde okuduğum gibi gittim kendime çeki düzen verdim anında bir enerji geldi valla tıııırrttt bütün evi toparladımmm gelen o güçle dediklerinde çok haklısın herşey bizde bitiyor

Ayyy çok orjinal, besleyici ve çeşitli bir menü olmuşşşş canım simitle çikületaya hiç morellerin bozulmasın ben de tarifi yazdım vallaha

Oda surup gibi birsey vermisdi oda ise yaramadi
Aktarda bir şey var canım adını bilmiyorum tane tane annem bi ara kullanmıştı wc den çıkamamıştı. Bak birde bir şey daha var tatlandırıcı fazla koyunca bir şeylere acayip bağırsak çalıştırıyor inanamazsın ama o saglıksız diye önermiyorum.

Ayyy çok orjinal, besleyici ve çeşitli bir menü olmuşşşş canım simitle çikületaya hiç morellerin bozulmasın ben de tarifi yazdım vallaha
Ayy çok teşekkür ederim. Çok moralim bozulmuştu biraz yürüyünce geçti . gerçekten çok lezzetli oldu. Yalnız lahananın kalın damar kısımlarının çok olmamasına dikkat edelim kıtır kıtır oluyor

Yaaaa ne güzel yapmışsın Valla ben de çok mutluyum eski enerjimi hissettiğim için ve sihirli bir dokunuş değil kendi dokunuşumuz yetiyor buna. Haydi! Demek yetiyor. İşte onun için de herkese bool dirayet, azim diliyorum kızlar çünkü yapmak isteyip yapamadığım çok zamanlar oldu, buraya gelip gelip geri yok olduğum. Sonunda kafaya dank ediyor ama. Mutlaka

12 - 18 ŞUBAT GÜNCEL SPOR TABLOSU
Kızlar bugünün sporlarını Nikinik paylaştıktan sonra tekrar elden geçireceğim

Tabloda hiç sporu olmayan balpamuk Begonya2 sizleride aramızda görelim lütfen sporsuz diyet olmaz kas kaybı olur.

azaydidem bugün güzel bir spor gelir umarım sporların çok az oldu bu hafta

Bu tabloyu da açıklayayım

Ekibi 2 ye böldük NO KİLO ve YES FİT olarak

1.sayfadaki puanlara göre herkesin menüsündeki puanları ekliyorum + spor günlerinde yaptığımız sporları ekliyorum ve o gün spor yaptığımız için kazanılan bonus puanları ekliyorum

Cuma günüde iki takım arasında totalde en çok puan kazanan ekibi ve bireyselde en çok puan alan kişiyi açıklıyorum

NO KİLOCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik2003020050
yarimuhendis225350150215190154
@nnurc16870228
thequeensgambit44
L O L
balpamuk
@Pain Killer28090215
DeryaOnDiet901951606570
SanSebastianCheesecake105295200145295
Emnis360350300
YaparsinMinii 28085100
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Anka 1683187322869295
@belmayne45208518595195
@hawar1402006029868318
SSuskunhanim490457300310510395
@Tempus400500430500400500
@azaydidem45250
muhursuzpusula16
birsevgi303080
Kendinin en iyi hali ol 5025250270
Mathilda03 4042400
Arc-en-ciel 206

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…