Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman ben yayılmış koltukta otururuken hazır lastikle bacak acayim bazenler için sporda aradan çıksın demi Anka Ortim sporu atlamayalım aman haa sarkarız vallaahaa
Hahahah her hareketinde spor süsü verelim bardak almak için on kere hamle yapıp onuncuda falan alalim bundan sonra
Aaa kalbinde yerim AP ayrı demek ki
Simdilik sadece sut ve sut urunlerinin hepsi canim.
Daha az sınırlanmış olursun inşallah çabucak toparlar bebeğin minnak ellerinden op benim için
Valla 100 gram tutmayanı bile yaptım zalım felek
O benim işte
Yok canim ben gunluk tartilmadim ama ben asil incelmeyi 2 gun limonlu su ictikten sonra farkettim hurmadan sonra degil.
İçtiğin bütün sulara mi ekledin canım?
Dunki zencefili çay benim işimi indirdi gibi geldi bana da ama dışarı çıkamadım taze zencefil almaya

2.5lt suya 4-5 limon sıkıp ictim canim.

Sagol canim. Operim. Spor yapamadim daha ama sanki cok da yemedim gibi bugun aksami da yiyeyim ya da hazirlaysyim yazarim ortim

alt karın için miiii

ayy koltuk dediniz de Pain Killer cımm gittin mi dişçiye bugün? nasıl oldun kuşum

ya biraz eksi oluyor zor ictim ama faydasini gördüm
O zaman Perşembe için yapsam sadece olur mu sen kaç gün içtin
Sagol canim. Operim. Spor yapamadim daha ama sanki cok da yemedim gibi bugun aksami da yiyeyim ya da hazirlaysyim yazarim ortim
Ben de yapmadım dahaakşam yapmak daha mantıklı geliyor bana ama akşam kitap tahlilim var zor olur,muhtemelen yemek sonrası (1saat olur arada) çocuklarla Leslie falan yapmaya calisirim
alt karın için miiii

ayy koltuk dediniz de Pain Killer cımm gittin mi dişçiye bugün? nasıl oldun kuşum
koltuk deyince kizcagizi hatırlanan

Yeni hedef 80.6
1 kg vermek hedefim

An itibariyle akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum

%100 tam buğday unu ile 1 çiğ köfte kdr hamur yaptım, lavaş olarak pişirdim
1 avuç içi kdr ciğer soteledim yağsız olarak, ve soğan salatası yanında küçük bir kase yoğurt ve bir acı biber

Oyy kızlar ne konuşmuşsunuz be ya
Oku oku bitiremedim
Maşallah sana canım. Ben de 2016 aralıkta doğum yaptım. 2017 başında 95 filan olmalıyım. Vay be. Bir ömür geçti sanki aradan ama dün gibi de yani
Offff yaa bu mekanlar niye kapalı şimdi kahvaltıya gitmek vardı hafta sonu kahvaltı hazırlamaktan gına geldi 1 saat önce çayı demledim gerisi yok ajajajahafk
Ayy ayy nerde o eski kahvaltılar valla ben çok yıldım. Hayırlısıyla bitse
Gubaydin canim. Aslinda kalorili gidalar tuketmemissin ama tabi saat gec olunca sindirecek vakit olmuyor. Umarim cumaya kadar eksi gelirsin
Evet canım. Kahvaltıda yesem sağlıklı bir öğün olurdu ama gece yarısı ve tuzlu olunca sabah gelsin çılgın artılar
Hu huuuu hanimlaaarrr sporcu geldi haaaniiimmmm 1-2-3-4-5-6-7 sec begen al bedava

Sporunuzu secip aksam menude beni etiketlemeyi unutmayin. Bol eksiler
Sporcumuz ayağımıza gelmiş almaz mıyız hiç kuzu
Evet Tatlımm Benim bol eksiler gördüğüm senin de kilonu koruduğun bir hafta olsun inşallah
Orticim ben de istiyorum o eskilerden henüz korumaya geçmedim. 60 tan sonra inşallah
Ohh misss
Ben sabah yaptım canım sporumu. Üşenmezsem gece bir tane daha eklerim inşallah
Dualarla zayıflayalım
Tuttum bunu
ya biraz eksi oluyor zor ictim ama faydasini gördüm
Peki ya tansiyon ne alemde canım

Oyy afiyet olsun canım. Çok lezzetli görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…