Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınn kizlarrr ay dun oglumu sallarken resmen sızmışımmm ortim aciklanmiss tesekkur eserim kaptanim Cherry Mom @Anka guzel bir hafta olur insallah hala sarhos gibiyim sabah kahvemi iciyim afyonumu patlatayim geleyim
Rica ederim canım hayırlı olsun bol eksileriniz olsun inşallah
Sabah sabah muhabbete bak kadayıf

Anka evet biz detoks diyelim
Bencede yaa inanın konuşmak benim midemi bulandırıyor ne oluyor bana Mathilda03 ün paylaştığı yağlı vücuttan sonra iyice kötü oldum yemeyin yemeyin
Vayyy o zaman hafta sonu kaçamak yapmasa 1. olacak hawar hawar
Yaa aynen öyle de olabilir ankacım yada arada bunları yemezse psikolojik olarak bunalıp toptan diyetide bırakabilir :))) yani varsın derece yapmasın ama tamamen bırakmasında :))

Hu huuuu hanimlaaarrr sporcu geldi haaaniiimmmm 1-2-3-4-5-6-7 sec begen al bedava

Sporunuzu secip aksam menude beni etiketlemeyi unutmayin. Bol eksiler
Oooo pitiii pitiii kaç numarayı yapsam acabaaaa
Bütün listeyi etiketliyorum ya canım ikidir yapıyorum valla oraya yazacağım listeyi bi bakmışım burada paylaşmışım
Sen iyisimi iki sayfayı da birleştir dualarla zayıflayalım
Yoook canım cidden mi tesadüf olmasın
Yani bence zaten görecektin turşu yediğin için ona yoruyor olabilirsin ama olumsuz etki yapmaması bile güzel
Yürüyüş yapim dedim 3500 adım zor attm oruçken yürünmüyomuş mideme kramp girdi resmen
Neyse olsn 20 dk yürüdüm tempolu
Cherry Mom bu günlük yeterli mi bu spor
Canım oruçluysan ve zorluyorsa devam etme tabi gayretin yeter harikasın

CUMARTESI MOTIVASYONU KIZLAR ELINDE KACAMAK OLANLAR YAVASCA YERE BIRAKABILIRSINIZ
Eki Görüntüle 2786835
Bunlar aynı kişi miymiş şimdi
Çok zayıflamış yaa soldaki kötü ama sağdakinide beğenmedim bacakları yamuk ahahahahaah

Ben de genelde aksam yemegimi 17,17:30 gibi yiyorum. Bir de ekstra durum cikti. Az once gastrologa gittik. Bebegimin cok gazi ve ishali oluyor. Doktor sutu keselim dedi. Artik hic sut ve sut urunleri yiyemeyecegim emzirirken. En azindan 2-4 hafta deneyin dedi. Bugunden basladim sutsuz gunlerime.

Çaycı kullanıyorum çünk
Ayy yanlış yyere eklemisim ben sevmiyorum çaycı yazacaktım
Canım çok geçmiş olsun, sadece süt mü hauvansal gıdalar mi?bı kaç arkadaşımda da olmuştu ve tüm hayvansal gıdaları kesmislerdi

12 ŞUBAT - 19 ŞUBAT HEDEF SONUÇ TABLOSU

KIZLAR 1.GELEN EKİP BURASI MIYDI

Hedeflerde uçmayalım ne çok kolay erişilebilir olmalı ne de uçuk kaçık o haftaki durumumuzu düşünüp hedef verelim regli/ okul / iş / misafir vs bu durumlara göre hedefi yüksek yada az verelim olur mu

Hedefini yakalayan Namaria Nikinik belmayne Monica_ Tempus Pain Killer muhursuzpusula birsevgi Kendinin en iyi hali ol tebriklerr kızlar

Önümüzdeki hafta için hedefini belirtmeyen var ise dönebilir listede adı eksik olan yeni üyeleride ekleyip yeni hafta listesini düzenleyeceğim kızlar

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
80.6​
79.8​
78​
77.5​
67.2​
66.8​
67.7​
67​
61.2​
60.8​
71.5​
70.8​
53.4​
52.5​
57.2​
56.9​
68.1​
67.3​
53.3​
52.5​
59.1​
58.5​
76.65​
75.7​
74​
73​
65.9​
65​
85.8​
85​
77.7​
77​
82.7​
81.5​
73.8​
72.5​
68​
67.5​
72.3​
71.5​
71​
??​

Kız Allah sizii bildiği giib yapsın bugün bütün kadınlar kulübü çorba oldu
Biri araya dua grubu katar biri çaydanlık sohbeti neredeyim diye bakıyorum habire hahaahhaaj

Kız Allah sizii bildiği giib yapsın bugün bütün kadınlar kulübü çorba oldu
Biri araya dua grubu katar biri çaydanlık sohbeti neredeyim diye bakıyorum habire hahaahhaaj
Spor yapmaktan beynimiz donduyse demek ki ama en çok ortimle benim döndü derdim ama garibimin bebeği hasta ben onun yerine de yaparım artık

Hedeflerde ucmayalim derkenbenim gibi mi mesela300 Gr tutmamış 1 kusur nasıl tutacaksa şimdi kahve içiciiiim ama incirimden bile vazgeçtim bugünlük, (sabahki yaramazligim hala tok tutuyo demiyorum tabi)

Spor yapmaktan beynimiz donduyse demek ki ama en çok ortimle benim döndü derdim ama garibimin bebeği hasta ben onun yerine de yaparım artık
Tabi tabiii

DeryaOnDiet bu aralar çok yaygınlaştı süt alerjisi bebeklerde niye bilmem yada eskiden vardıda anlamıyor muyduk devam mı ediyorduk.. görümcemin kızıda öyle oldu dikkat etti yediğine içtiğine direk düzeldi ama sizinde öyle olur inşallah canım.. büyüyüncede azıcık azıcık verip bünyeyi alıştırınca vücut çok tepki vermiyormuş geçici bir durum inşallah sabır

Ben bu hafta 67.1 dim inşAllah haftaya 66.5 olmayı hedefliyorum inşAllah daha çok olur

Canım çok geçmiş olsun, sadece süt mü hauvansal gıdalar mi?bı kaç arkadaşımda da olmuştu ve tüm hayvansal gıdaları kesmislerdi
Simdilik sadece sut ve sut urunlerinin hepsi canim.

Aşk olsun 300 gr mın lafı mı olur aramızda kaptancığım regl vurdu beni. yaz bu hafta 71 bak nasıl delip geçiyorum

Sagol canim. Haklisin belki eskiden de vardi, bilinmiyirdu. Insallah duzelir canim cocugum. Doktor 2 hafta sonra duzelme baslar dedi. Ben de o kadar cok yogurt, peynir tuketen biriyim ki biraz zor olacak ama ne yapalim, yemeyiveririm.

Yok canim ben gunluk tartilmadim ama ben asil incelmeyi 2 gun limonlu su ictikten sonra farkettim hurmadan sonra degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…