- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.341
Yarın tutmicam canm pazartesi perşembe tutarım artık inşaAllahcanım sahur yapmadığın için çabuk yorulmuş olabilir misin? yarın da tutacak mısın canım?
hafif ve sağlıklı bir menü akşam yemeği olarak afiyet olsun
Tabii ziplarim ortim. Hemen kalkip 100 zipliyorumCanım menun çok çok güzel, mandalinanın ve fıstığın ikincisi gözüme fazla geldi ama emziriyorsun yakarsın,erken de yemişsin zaten
Yatmadan önce 100 tane zıplar misin sadece?nabzın hızlanır gece yağ yakimin artar
Canım sağ olsun,100-200 zıp candır yatmadan
Zor bir gun olmus canim. Onlar o gidalari tuketirken yememen cok zorluyordur tabiki. Ama soyle dusun zaten sagliksiz o gdalar bir suru yag, seker, beyaz un var icinde .Geldik eve, bacaklarim koptu, 11.000 adim atmisim, daha da spor yapamayacagim valla. Yarim saattir gecmisi okuyorum, esim dedi ne yapiyorsun bu kadar ciddi, goren is mailleri gelmis sanir
Bu aksam kek kurabiye yapmam lazim, Allahim sinav gibi, bugun beraber gezdigimiz arkadas pastaneyi alip gelmis resmen, agizlari hic durmadi. En son burger menu alalim bir de yemek hazirlamayalim demez mi? Sagolun evde taze fasulye var dedim
Süt olsun diye mi alınıyor kilolarBen de hamileyken kilo almam emzirirken alırım hep öyle olduhamileyken aldıklarım 40 ım çıkmadan gider sonra emzirirken 10-12 kilo alırım
Oooo kaptanim gece birakmissiniz sporu yapin aradan ciksinnHarikaa canım gördüm şimdi
Ağrısı 2 3 gün sürerbenim geçen çarşamba yaptığım 1000 zıp hâlâ ağrıyor
Ben daha günün sporunu yapmadım 6000 adım olmuşgece bisiklete bineceğim
Allah kolaylik versin ev tasimakta zor cardio kadar + kaloriOrtim ben sıfırdan taşınıyor gibi eve yerleşmeye çalışıyorum günlerdirsabahtan beri evle uğraştm. Yapcam inşallah akşam halim kalırsa.
Allahim bana da bu motivasyondan nasip et.CUMARTESI MOTIVASYONU KIZLAR ELINDE KACAMAK OLANLAR YAVASCA YERE BIRAKABILIRSINIZ
Eki Görüntüle 2786835
Canim benim bu hafta hedefim 68.5 yazmistim ama 68.7 diyelim, gercekci olsun biraz, sonra demotive olmayayim ilk haftadan.KIZLAR 1.GELEN EKİP BURASI MIYDI
12 ŞUBAT - 19 ŞUBAT HEDEF SONUÇ TABLOSU
Hedeflerde uçmayalımne çok kolay erişilebilir olmalı ne de uçuk kaçık o haftaki durumumuzu düşünüp hedef verelim regli/ okul / iş / misafir vs bu durumlara göre hedefi yüksek yada az verelim olur mu
Hedefini yakalayan @Namaria @Nikinik @belmayne @nnurcTempus @Pain Killer @muhursuzpusula @birsevgi Kendinin en iyi hali ol tebriklerr kızlar
Önümüzdeki hafta için hedefini belirtmeyen var ise dönebilir listede adı eksik olan yeni üyeleride ekleyip yeni hafta listesini düzenleyeceğim kızlar
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 80.6 79.8 78 77.5 67.2 66.8 67.7 67 61.2 60.8 71.5 70.8 53.4 52.5 57.2 56.9 68.1 67.3 53.3 52.5 59.1 58.5 76.65 75.7 74 73 65.9 65 85.8 85 77.7 77 82.7 81.5 73.8 72.5 68 67.5 72.3 71.5 71 ??
Insallah canim, sen yaparsin benceBen bu hafta 67.1 dim inşAllah haftaya 66.5 olmayı hedefliyorum inşAllah daha çok olur
Ben de elma tipiyim ve bende de cok yag varNeredeyse kilolarımız ve boyumuz aynıymışbenim alt vücudum çok şişko ama genel olarak çok balık bir görüntüm var. Diyetisyene göre obez grubundayım aşırı yaglı ve az kaslı senin vücudun nasıl canım tip olarak
Burada o kadar cok varki oyle tiplerden sasirip kaliyorum.Ya çok merak ediyorum komşum bebek doğurdu . Kadın zayıftı zayıf kaldı şimdi de incecik nasıl oluyor bu iş bi fikriniz var mı kaptanım sizde nasıl oldu
8kg mi? Vay canina, +20 kg la gittim ben doguma. Akillandim ama, 2. Olursa. Cok zor oluyor fazla kiloyu tasimak o surecte.Valla ben hep kilo almaktan çok korktuğum için hamilelik boyunca dikkat ettim diyet yaptım diyemem ama tatlı hamur kızartma yemedim birde o ara çok yoğun çalışıyordum son haftama kadar çalıştım hafta sonraları koşu bandında hafif tempo yürüyüş yaptım 9 ay boyunca hiç aksamadı.
8 kg civarı aldım 3.900 oğlum doğdu zaten ilk haftamda tüm kilom gitmiştiben emzirme bitince kilo aldım
En azından bacakların güzeldir canım göbek gidince dümdüz olursun. Benim bacaklar hep kalınAllahim bana da bu motivasyondan nasip et.
Canim benim bu hafta hedefim 68.5 yazmistim ama 68.7 diyelim, gercekci olsun biraz, sonra demotive olmayayim ilk haftadan.
Insallah canim, sen yaparsin bence
Ben de elma tipiyim ve bende de cok yag var
Burada o kadar cok varki oyle tiplerden sasirip kaliyorum.
8kg mi? Vay canina, +20 kg la gittim ben doguma. Akillandim ama, 2. Olursa. Cok zor oluyor fazla kiloyu tasimak o surecte.
Allahim bana da bu motivasyondan nasip et.
Canim benim bu hafta hedefim 68.5 yazmistim ama 68.7 diyelim, gercekci olsun biraz, sonra demotive olmayayim ilk haftadan.
Insallah canim, sen yaparsin bence
Ben de elma tipiyim ve bende de cok yag var
Burada o kadar cok varki oyle tiplerden sasirip kaliyorum.
8kg mi? Vay canina, +20 kg la gittim ben doguma. Akillandim ama, 2. Olursa. Cok zor oluyor fazla kiloyu tasimak o surecte.
Menun cok guzel sporda efsane ortim20.02.2021
Kahvaltı
5 yeşil zeytin
2 kk peynir
1 tb yaprak galeta
Çay
Sade kahve, yeşil çay, 1 elma
Akşam
Ciğer dürüm
1 küçük kase yoğurt, aci biber
Sade kahve, 1 top dün yaptığım şeyden
Yeşil çay
Su pek içemedim uyuyana kdr 2 şişe içerim
Spor 5 yapıldı 400 p.
Ayrıca 30 gün fitnes a başladım bugün 13 dk sürdü puan hesabını dk 2,5 puan mı yapalımCherry Mom cim
Eki Görüntüle 2787150
Cherry Mom @_Reyyan azaydidem @Nikinik
Iyim ortim örgü örüyorum
Benimde öyle hamileliklerimi 10 -11 kilo ile tamamladım 5-6 su zaten doğumla gidiyor diğeri öyle kalıyor sonra üstüne alıyorumBen de hamileyken kilo almam emzirirken alırım hep öyle olduhamileyken aldıklarım 40 ım çıkmadan gider sonra emzirirken 10-12 kilo alırım
Senimi kiricam ortim hemen birakiyorumNeskafe aşırı zararlı onun yerine Türk kahvesi veya filtre kahve tercih edebilirsin onun dışında süpersin
Menun cok guzel sporda efsane ortim
Iyim ortim örgü örüyorumyesil cay iciyorum bi yandan gorumcem bizde gitsin insallah yerimdn kalkabilirsem spor yapicam bakalim
Aynen, haftasonlarim zor geciyor, bikti esim de artik surekli diyet diyet 3,4 yildir uc asagi bes yukari. Boyle zamanlarda ya sporu cok yapacagim, ya aksami hafif gecistirecegim. Surekli ikramda israr edilip yemeyince de tuhaf oluyor.Zor bir gun olmus canim. Onlar o gidalari tuketirken yememen cok zorluyordur tabiki. Ama soyle dusun zaten sagliksiz o gdalar bir suru yag, seker, beyaz un var icinde .
Canim fistik ezmesi seviyorsun sanirim, sen de benim gibi kahveci misin?İyi akşamlar
20 şubat cumartesi
Sabah yok
Öğlen
14.00
1 yumurta ve 2 buçuk yk yulaf unundan krep( 2 yk süt ,kabartma tozu , 1 tk tatlandırıcı )
Arasına 2 tk şekersiz fıstık ezmesi ve üzerine yarım muz 2 çilek
1 kupa kahve
Ara17.00
1 türk kahvesi
Akşam 19.45
1 kase yagsız tuzsuz limonlu salata
1 kase tavuklu tarhana çorbası
Dünden kalan azıcık ızgara balık
Yemeğin üstüne
3 çilek yedim
Leslie 30 dakikalık fast versiyonu yaptım spor no2 45 puan galiba
2 litre su içtim
Uyumadan en son 20 dakika bölgesel çalışacağım
Arc-en-ciel @Nikinik
Ya ne bileyim bana da tam tersi guzel geliyor, ablam oyle mesela, kilo alsa da pantolon bedeni degismiyor hemen, poposundan gectigi sureceEn azından bacakların güzeldir canım göbek gidince dümdüz olursun. Benim bacaklar hep kalın
Haydi bakalim insallah olacak, havalar isiniyor surada bir anda yaz gelecek, ucus ucus elbise giymek istiyorumben hergun paylasacagim ins. Kizlar incecik olacagiz ins. Ama kacamak yokk
Eşim günlük sürekli kahve demlediği için canım o içince bende içiyorum fıstık delisiyim eve asla şu an kuruyemiş almıyorum çok severim diyeti anında bozarım diye.Aynen, haftasonlarim zor geciyor, bikti esim de artik surekli diyet diyet 3,4 yildir uc asagi bes yukari. Boyle zamanlarda ya sporu cok yapacagim, ya aksami hafif gecistirecegim. Surekli ikramda israr edilip yemeyince de tuhaf oluyor.
Canim fistik ezmesi seviyorsun sanirim, sen de benim gibi kahveci misin?
Afiyet olsun if menusu gibi sanki saatler biraz, sabah 2 ye kadar acikmadin mi, gec mi kalkiyorsun?
Bence guzel menu canim gayet, spor da iyi, ben de yaziyorum hemen.
Ya ne bileyim bana da tam tersi guzel geliyor, ablam oyle mesela, kilo alsa da pantolon bedeni degismiyor hemen, poposundan gectigi sureceBen de 2 kg alsam dugme kapanmiyor gobekten.
Haydi bakalim insallah olacak, havalar isiniyor surada bir anda yaz gelecek, ucus ucus elbise giymek istiyorum
19 subat cuma,
Sabah 10.00
1 kase sutlu yulaf lapasi, icinde 1 kucuk muz, ceviz ve tarcin, 2 hurma vardi
Ogle 13.30
1 elma
Ikindi 15.30
2 tane kucuk kruvasan, 1 kupa sade kahve
Aksam 18.30
3 kasik taze fasulye, 4 kasik yogurtlu karnabahar
Spor 14583 adim, 145 puan ( 10.000 adimdi, kruvasan yuzunden aksam yurudum)
Su 1.5 lt kadar
Kendinin en iyi hali ol
Menün çok iyi canım dışarda olmana ragmen. Bence bak ben şöyle yapıyorum . İlaç kullanıyorum şekerim var diyorum ki gerçekten var ısrar etmiyorlar. Yada mesela yok istemiyorum deme önüne koysunlar lafa tutup yeme. Yada midem agrıyor de hastayım de ki zaten şekerli ve yaglı şeyler mideyi agrıtıyor çogu zaman .20 subat cumartesi
Sabah 8.30
2 kk peynir, 2 kasik biber mantar kavurmasi, 5 sap maydonoz, 3 zeytin, 2 ceviz, biraz domates salatalik, 1 kupa sade kahve
Ogle 13.30 14.30 civari
1 bardak cay ,1 tane kurabiyeye benzer doughnut gibi bir sey( ikram), 1 kucuk dilim havuc, 1 avuc kuruyemis( uzum, tuzsuz fistik)
Aksam 18.30
2 kasik taze fasulye, 3 catal salata, 3 kuru kofte
Su 1lt ancak( gezerken wc problem oluyor diye minimum tuttum mecbur)
Spor 11583 adim, 115 puan
Kendinin en iyi hali ol
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinAyy ne güzel olmuş maşallah iradene canım kaptanım
İnşallah hep çok saglıklı ve mutlu bir ömrün olur ailenle upuzun.
Vallla öyle olduuu bittiOooo kaptanim gece birakmissiniz sporu yapin aradan ciksinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?