Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sahur yapmadığın için çabuk yorulmuş olabilir misin? yarın da tutacak mısın canım?
hafif ve sağlıklı bir menü akşam yemeği olarak afiyet olsun
Yarın tutmicam canm pazartesi perşembe tutarım artık inşaAllah

Geldik eve, bacaklarim koptu, 11.000 adim atmisim, daha da spor yapamayacagim valla. Yarim saattir gecmisi okuyorum, esim dedi ne yapiyorsun bu kadar ciddi, goren is mailleri gelmis sanir
Bu aksam kek kurabiye yapmam lazim, Allahim sinav gibi, bugun beraber gezdigimiz arkadas pastaneyi alip gelmis resmen, agizlari hic durmadi. En son burger menu alalim bir de yemek hazirlamayalim demez mi? Sagolun evde taze fasulye var dedim

Tabii ziplarim ortim. Hemen kalkip 100 zipliyorum 5 dakikami bile almaz. Ziplayip oyle uyurum

Zor bir gun olmus canim. Onlar o gidalari tuketirken yememen cok zorluyordur tabiki. Ama soyle dusun zaten sagliksiz o gdalar bir suru yag, seker, beyaz un var icinde .

CUMARTESI MOTIVASYONU KIZLAR ELINDE KACAMAK OLANLAR YAVASCA YERE BIRAKABILIRSINIZ
Eki Görüntüle 2786835
Allahim bana da bu motivasyondan nasip et.
Canim benim bu hafta hedefim 68.5 yazmistim ama 68.7 diyelim, gercekci olsun biraz, sonra demotive olmayayim ilk haftadan.
Ben bu hafta 67.1 dim inşAllah haftaya 66.5 olmayı hedefliyorum inşAllah daha çok olur
Insallah canim, sen yaparsin bence
Ben de elma tipiyim ve bende de cok yag var
Ya çok merak ediyorum komşum bebek doğurdu . Kadın zayıftı zayıf kaldı şimdi de incecik nasıl oluyor bu iş bi fikriniz var mı kaptanım sizde nasıl oldu
Burada o kadar cok varki oyle tiplerden sasirip kaliyorum.
8kg mi? Vay canina, +20 kg la gittim ben doguma. Akillandim ama, 2. Olursa. Cok zor oluyor fazla kiloyu tasimak o surecte.

En azından bacakların güzeldir canım göbek gidince dümdüz olursun. Benim bacaklar hep kalın

ben hergun paylasacagim ins. Kizlar incecik olacagiz ins. Ama kacamak yokk

Menun cok guzel sporda efsane ortim
azaydidem ortim nabersin
Ben sporumu bitirdim Su eşliğinde film izliyorum
Iyim ortim örgü örüyorum yesil cay iciyorum bi yandan gorumcem bizde gitsin insallah yerimdn kalkabilirsem spor yapicam bakalim

Ben de hamileyken kilo almam emzirirken alırım hep öyle oldu hamileyken aldıklarım 40 ım çıkmadan gider sonra emzirirken 10-12 kilo alırım
Benimde öyle hamileliklerimi 10 -11 kilo ile tamamladım 5-6 su zaten doğumla gidiyor diğeri öyle kalıyor sonra üstüne alıyorum

Menun cok guzel sporda efsane ortim

Iyim ortim örgü örüyorum yesil cay iciyorum bi yandan gorumcem bizde gitsin insallah yerimdn kalkabilirsem spor yapicam bakalim

Ne örüyorsun acabaa benim hiç el işine becerim yok. Bikere atkı başladım lif bitti

Zor bir gun olmus canim. Onlar o gidalari tuketirken yememen cok zorluyordur tabiki. Ama soyle dusun zaten sagliksiz o gdalar bir suru yag, seker, beyaz un var icinde .
Aynen, haftasonlarim zor geciyor, bikti esim de artik surekli diyet diyet 3,4 yildir uc asagi bes yukari. Boyle zamanlarda ya sporu cok yapacagim, ya aksami hafif gecistirecegim. Surekli ikramda israr edilip yemeyince de tuhaf oluyor.
Canim fistik ezmesi seviyorsun sanirim, sen de benim gibi kahveci misin?
Afiyet olsun if menusu gibi sanki saatler biraz, sabah 2 ye kadar acikmadin mi, gec mi kalkiyorsun?
Bence guzel menu canim gayet, spor da iyi, ben de yaziyorum hemen.
En azından bacakların güzeldir canım göbek gidince dümdüz olursun. Benim bacaklar hep kalın
Ya ne bileyim bana da tam tersi guzel geliyor, ablam oyle mesela, kilo alsa da pantolon bedeni degismiyor hemen, poposundan gectigi surece Ben de 2 kg alsam dugme kapanmiyor gobekten.
ben hergun paylasacagim ins. Kizlar incecik olacagiz ins. Ama kacamak yokk
Haydi bakalim insallah olacak, havalar isiniyor surada bir anda yaz gelecek, ucus ucus elbise giymek istiyorum

Eşim günlük sürekli kahve demlediği için canım o içince bende içiyorum fıstık delisiyim eve asla şu an kuruyemiş almıyorum çok severim diyeti anında bozarım diye.
Canım eşim hafta sonları geç kalkıyor biraz öyle oluyor malesef

Menün çok iyi canım dışarda olmana ragmen. Bence bak ben şöyle yapıyorum . İlaç kullanıyorum şekerim var diyorum ki gerçekten var ısrar etmiyorlar. Yada mesela yok istemiyorum deme önüne koysunlar lafa tutup yeme. Yada midem agrıyor de hastayım de ki zaten şekerli ve yaglı şeyler mideyi agrıtıyor çogu zaman .

Ayy ne güzel olmuş maşallah iradene canım kaptanım
İnşallah hep çok saglıklı ve mutlu bir ömrün olur ailenle upuzun.
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Cümlemizin sevdikleriyle sağlıklı mutlu ömrü olsun inşallah

Oooo kaptanim gece birakmissiniz sporu yapin aradan ciksinn
Vallla öyle olduuu bitti
Benim sporlar hep geç saate kalıyor canım oğlum izin vermiyor 1 saniye boş bırakmak pandemide iyice gömüldük birbirimize babasıyla bile tek kalmıyor hep benim tepemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…