- 23 Mart 2016
- 29.789
- 90.195
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.321
Dört yaş anneleri grubu gibiyiz valla.
Kaptanla neredeyse aynı zamanlarda doğurmuşsunuz o zaman. değil mi kaptanımCherry Mom
Uykusuzluktan çocukları karıştırdımDört yaş anneleri grubu gibiyiz valla.
Kaptanla neredeyse aynı zamanlarda doğurmuşsunuz o zaman. değil mi kaptanımCherry Mom
Neredeyse kilolarımız ve boyumuz aynıymışDört yaş anneleri grubu gibiyiz valla.
Harikaa canım gördüm şimdi
Ben çocukları karıştırdımAyyy vallla 4 yaş çok oldu
Anka 24 kasım benim oğlanda seninki erken gelmiş benimki geç geldi 40 +4 de doğdu en son suyun azalmış flan diyince mecbur sezeryan oldum doğmadı köfte ve ben normal doğsun diye ne sporlar yaptım ziyannnnn
Ya çok merak ediyorum komşum bebek doğurdu . Kadın zayıftı zayıf kaldı şimdi de incecik nasıl oluyor bu iş bi fikriniz var mı kaptanım sizde nasıl olduAyyy vallla 4 yaş çok oldu
Anka 24 kasım benim oğlanda seninki erken gelmiş benimki geç geldi 40 +4 de doğdu en son suyun azalmış flan diyince mecbur sezeryan oldum doğmadı köfte ve ben normal doğsun diye ne sporlar yaptım ziyannnnn
Ortim ben sıfırdan taşınıyor gibi eve yerleşmeye çalışıyorum günlerdir
Neskafe aşırı zararlı onun yerine Türk kahvesi veya filtre kahve tercih edebilirsin onun dışında süpersin20 Şubat cumartesi
Sabah nescafe şekersiz
Öğlene doğru kahvaltı 6-7 adet eti burçak kraker 4 adet yeşil zeytin biraz labne biraz tahin pekmez
Nescafe sekersiz
Bir avuç kadar kuruüzüm badem karışımı az ama tam 1 avuç degil
18:00 karnabahar haslama
Eşim gelince kahve ve soda içerim gün sonrasinda
1.5 litre su
1000 zıplama
Cherry Mom @Nikinik Anka
Valla ben hep kilo almaktan çok korktuğum için hamilelik boyunca dikkat ettim diyet yaptım diyemem ama tatlı hamur kızartma yemedim birde o ara çok yoğun çalışıyordum son haftama kadar çalıştım hafta sonraları koşu bandında hafif tempo yürüyüş yaptım 9 ay boyunca hiç aksamadı.Ya çok merak ediyorum komşum bebek doğurdu . Kadın zayıftı zayıf kaldı şimdi de incecik nasıl oluyor bu iş bi fikriniz var mı kaptanım sizde nasıl oldu
Nedennnn temizlik miOrtim ben sıfırdan taşınıyor gibi eve yerleşmeye çalışıyorum günlerdirsabahtan beri evle uğraştm. Yapcam inşallah akşam halim kalırsa.
Harika görünüyor canım afiyet olsunAn itibariyle akşam yemeğimi yemiş bulunuyorumEki Görüntüle 2787020
%100 tam buğday unu ile 1 çiğ köfte kdr hamur yaptım, lavaş olarak pişirdim
1 avuç içi kdr ciğer soteledim yağsız olarak, ve soğan salatasıyanında küçük bir kase yoğurt ve bir acı biber
Yok canım ya yatak odasıyla çocuk odasını değiştirmiştim 2-3 ay oldu belki ama hala yerleşemedimNedennnn temizlik mi
Ayy ne güzel olmuş maşallah iradene canım kaptanımValla ben hep kilo almaktan çok korktuğum için hamilelik boyunca dikkat ettim diyet yaptım diyemem ama tatlı hamur kızartma yemedim birde o ara çok yoğun çalışıyordum son haftama kadar çalıştım hafta sonraları koşu bandında hafif tempo yürüyüş yaptım 9 ay boyunca hiç aksamadı.
8 kg civarı aldım 3.900 oğlum doğdu zaten ilk haftamda tüm kilom gitmiştiben emzirme bitince kilo aldım
Ben de hamileyken kilo almam emzirirken alırım hep öyle olduAyy ne güzel olmuş maşallah iradene canım kaptanım
İnşallah hep çok saglıklı ve mutlu bir ömrün olur ailenle upuzun.
Yapamadim canim spor. Bugun de cok erken uyandi kizlar yatsam uyurum gibi. Galiba biraz oturup yataga giderim. Simdi soir yaparsam uykum acilir. Gece uzuun. Kimbilir kac kere uyanacagim daha geceO zaman Perşembe için yapsam sadece olur mu sen kaç gün içtin
Ben de yapmadım dahaakşam yapmak daha mantıklı geliyor bana ama akşam kitap tahlilim var zor olur,muhtemelen yemek sonrası (1saat olur arada) çocuklarla Leslie falan yapmaya calisirim
koltuk deyince kizcagizi hatırlanan
Harika menü spor kuzmBugün menüm:
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı kepekli ekmeğe light kaşarlı tost,kırmızı biber maydanoz,sade türk kahvesi
ara züber bar,sütlü nescafe
öğlen balık buğulama,1 dilim kepek ekmek,yağsız salata
ara 1 elma,yeşil çay
akşam tavuklu mantar sote, 1 bardak kefir,1 wasa
3 lt su
10.000 adım, 30 dk pilates @Nikinik @_ReyyanBegonya2
İnşallah canımcım hepimizHarika menü spor kuzmcumaya güzel eksiler görürsün inşaAllah
canım sahur yapmadığın için çabuk yorulmuş olabilir misin? yarın da tutacak mısın canım?Sahur yok
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 minik kuru biber dolması
1 minik kuru patlıcan dolması
Yoğurt
Salata
Arada belki sağlıklı atıştırmalık yiyblrm
20 dk tempolu yürüyüş
Suyum henüz az içmeye çalışcam inşaAllah
Cherry Mom Hedef60kgolmak @Nikinik @_Reyyan
Canım menun çok çok güzel, mandalinanın ve fıstığın ikincisi gözüme fazla geldi ama emziriyorsun yakarsın,erken de yemişsin zatenBugunku menum (ilk defa sut urunsuz bir gun gecirdim galiba):
09:00- 1 tane bol yumurtali krep, 1 bardak portakal suyu.
12:00- 1 kase sebzeli tavuklu soya makarnasi. 1 avuc fistik.
14:30- 1 avuc fistik, 2 mandalina, 1 elma.
17:00- 1 yemek tabagi kiymali yesil fasulye.
Su:3 lt
Spor: yok bugun. Sabah doktor ogleden sonra market alisverisi ve biraz da tembellik derken yok spor.
Cherry Mom S Suskunhanim
Canım sağ olsun,100-200 zıp candır yatmadanYapamadim canim spor. Bugun de cok erken uyandi kizlar yatsam uyurum gibi. Galiba biraz oturup yataga giderim. Simdi soir yaparsam uykum acilir. Gece uzuun. Kimbilir kac kere uyanacagim daha gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?