Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dört yaş anneleri grubu gibiyiz valla.
Kaptanla neredeyse aynı zamanlarda doğurmuşsunuz o zaman. değil mi kaptanım Cherry Mom
Ayyy vallla 4 yaş çok oldu
Anka 24 kasım benim oğlanda seninki erken gelmiş benimki geç geldi 40 +4 de doğdu en son suyun azalmış flan diyince mecbur sezeryan oldum doğmadı köfte ve ben normal doğsun diye ne sporlar yaptım ziyannnnn

Dört yaş anneleri grubu gibiyiz valla.
Kaptanla neredeyse aynı zamanlarda doğurmuşsunuz o zaman. değil mi kaptanım Cherry Mom
Neredeyse kilolarımız ve boyumuz aynıymış benim alt vücudum çok şişko ama genel olarak çok balık bir görüntüm var. Diyetisyene göre obez grubundayım aşırı yaglı ve az kaslı senin vücudun nasıl canım tip olarak

Anka Ay sporumu yaptım ama bu neymiş böle ya çıktım çıktı yemin ederim sen naptın yapabildin mı?
Harikaa canım gördüm şimdi
Ağrısı 2 3 gün sürer benim geçen çarşamba yaptığım 1000 zıp hâlâ ağrıyor
Ben daha günün sporunu yapmadım 6000 adım olmuş gece bisiklete bineceğim

Ben çocukları karıştırdım
Ekim 2016 olacaktı
Benim ilk olan işte 41 i geçmişti zorla sezaryanla aldılar diğer hepsi sabırsız gününden önce geldi

Ya çok merak ediyorum komşum bebek doğurdu . Kadın zayıftı zayıf kaldı şimdi de incecik nasıl oluyor bu iş bi fikriniz var mı kaptanım sizde nasıl oldu

Neskafe aşırı zararlı onun yerine Türk kahvesi veya filtre kahve tercih edebilirsin onun dışında süpersin

Ya çok merak ediyorum komşum bebek doğurdu . Kadın zayıftı zayıf kaldı şimdi de incecik nasıl oluyor bu iş bi fikriniz var mı kaptanım sizde nasıl oldu
Valla ben hep kilo almaktan çok korktuğum için hamilelik boyunca dikkat ettim diyet yaptım diyemem ama tatlı hamur kızartma yemedim birde o ara çok yoğun çalışıyordum son haftama kadar çalıştım hafta sonraları koşu bandında hafif tempo yürüyüş yaptım 9 ay boyunca hiç aksamadı.
8 kg civarı aldım 3.900 oğlum doğdu zaten ilk haftamda tüm kilom gitmişti ben emzirme bitince kilo aldım

Harika görünüyor canım afiyet olsun

Nedennnn temizlik mi
Yok canım ya yatak odasıyla çocuk odasını değiştirmiştim 2-3 ay oldu belki ama hala yerleşemedim. Odadaki fazlalıkları depoya indirdim. Fazlalık da olsalar içinden çıkan eşyalara yer ayarladım derken baya uğraştırdı. Şimdi böyle evi kaldırmışken temizlik yapayım dedim.

Ayy ne güzel olmuş maşallah iradene canım kaptanım
İnşallah hep çok saglıklı ve mutlu bir ömrün olur ailenle upuzun.

Ayy ne güzel olmuş maşallah iradene canım kaptanım
İnşallah hep çok saglıklı ve mutlu bir ömrün olur ailenle upuzun.
Ben de hamileyken kilo almam emzirirken alırım hep öyle oldu hamileyken aldıklarım 40 ım çıkmadan gider sonra emzirirken 10-12 kilo alırım

Yapamadim canim spor. Bugun de cok erken uyandi kizlar yatsam uyurum gibi. Galiba biraz oturup yataga giderim. Simdi soir yaparsam uykum acilir. Gece uzuun. Kimbilir kac kere uyanacagim daha gece

Harika menü spor kuzm cumaya güzel eksiler görürsün inşaAllah

canım sahur yapmadığın için çabuk yorulmuş olabilir misin? yarın da tutacak mısın canım?
hafif ve sağlıklı bir menü akşam yemeği olarak afiyet olsun

Canım menun çok çok güzel, mandalinanın ve fıstığın ikincisi gözüme fazla geldi ama emziriyorsun yakarsın,erken de yemişsin zaten
Yatmadan önce 100 tane zıplar misin sadece?nabzın hızlanır gece yağ yakimin artar
Yapamadim canim spor. Bugun de cok erken uyandi kizlar yatsam uyurum gibi. Galiba biraz oturup yataga giderim. Simdi soir yaparsam uykum acilir. Gece uzuun. Kimbilir kac kere uyanacagim daha gece
Canım sağ olsun,100-200 zıp candır yatmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…