Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim canım yaa hepimizi inşallaaah
bende öçledim çeniiiiii, naaptın neler ettin barii

napım ya 4 gün boyunca kaynanamdaydık. misafirler kalabalık görümcelerim eltilerim felan yoğunduk baya. 3 gün tuttum kendimi dün patladım ve kaçamakları sıraladım. napayım kayananam bi güzel dolmaları sarmaları yaptı bugün tabi +500 gram çıktım. yani anlıcağın 66.0 kilodayım şu an. sen kaç kilo oldun bakim?

amaan bebeişim her zaman bulunmuyo onlar, bende anneme dolma yaptırdım walaa, hem etli hem zyaglı, 3 gün yesem anca biter heralde

benim öyle cok kaçamagım olmadı, annem iltifat ettikçe daha da hırslandım ama normal yediğimden daha cesitli yedim

walla ben 66,6ydım busabah, önceki haftalarıma göre cok ii yani, bide reglolamadım hala, 2 gün gecikmedeyim şu an.. onun ödemini fln da hesaplayınca, bu hafta min 500 weririm gibime geliyo
seninki de normal bebişim, bi anda okdr kilo werdin, bu hafta, cuma günkü kilona ulaşsan bile miss yani, ama ben 2 haftada 400 gr werdim

o maşallah tütütütütü
bende görümceleri ve eltileri çatlattım. eltim ne dedi biliyon mu böle devam edersen çirkin olucan????? puhahahhaha koptum tabi zaten hatun güzelliğimi çekemiyor bi de kilo vermeye başlayınca çatladı yane

ohhh afiyet olsun. kursağından anne yemekleri geçmiş ne güzel.. + kg bile olsa anne yemeği için değer

Günaydın kızlar:)
İyi pazarlar herkese...
Dün hastalandım bugün bir kalktım 300 gram almışım çok moralim bozuldu normalmi acaba şişlikmi fazladan anormal birşeyde yemedim

bozma moralini canım. hepimizin başında. baksana bana bir hafta + bir hafta - gidip geliyorum.. kesinlikle şişliktir..

ahh bu kayınvalideler.. ama benimki artık ısrar etmiyor.. azmimi görünce ısrarı bitti

afiyet olsun canım ızgara hem sağlıklı hem lezzetli bahar ve yazın vazgeçilmezi 6 dilim ekmeğide eritmişsinize salıncak ve tahtırevallide merak etme

sağol canımm.. valla her gün mangala gidesim var. hiç üşenmem yakarım pişiririm. keşkem bahçeli bi evim olsa.. et, tavuk bir yana patlıcana bibere vurgunum ben..

kolay gelsin cicim. başarılar diliyorum..

allah kavuştursun cerenim.. bilirim o sahneleri.. 7 yıl yalnız yaşadım da sonunda getirdim yanıma.. gelirdi ev şenlenirdi. giderdi bir sessiz bir ıssız kalırdım ki sorma.. yalnızlık bazen güzel ama fazlası da sıkıyor insanı..

afiyet olsun. güzel güzel doyurmuşsun göbişi.. anne sözü dinlemişsin afferim sanaaaa..

güzel bi hafta sonu geçirdin yani.hadi bakalım güzel olmuş.eritmişizdir inşallah.bende piknikteydim hafta sonu açık havada ne yediğimi anlamadım valla

piknik piknik mangal mangal seviyorummm... tüm mangalcılara afiyet osssunn, löp löp et olmaasınnn

görümcem sivasta, eltim de yok amma nişanlımın amca kızı gelmişti, çookk kilo vermişsin didi. mutlu oldummm... püff kimseyi de kıskandıramıyorum yaffu...

walla kopuyorum şu tarz diyaloglara...
kim zayıfladıkca cirkinleşir allaaasen aynen dewam bebişim senin eltiyi, benim görümceyi ortalarınndan feeenaaa catlatcessss

en ii sen anlarsın beni, bende 17 yasında geldim istanbula, 7 senedir uzaktayım bizimkilerdenn
kendi ayaklarının üstünde olmak da cok güzel bişi ama, en güzel zamanlarnda yanlarında olamamak cok üzücü.. bende son 1 senedir bi korku başladı, onları kaybetmekten cok korkuyorum.. annem 47 yasında, babam 49, yaşları ilerlemeye başladı ve ilerde onları kaybedersem onlarla ayrı kaldıgım için pişman olmaktan korkuyorum krizlere giriyorum, nisan sonu annemin dogumgünüydü, o gece aglama krizine girdim, belki 2 saat agladım aralıksız.. bilemiyorum ya cok zor..

kızım delimisin sen ya böle şeylere hiç gerek yok. böle düşünürsen yaşayamazsın deli. allah gecinden versin kimin önce öleceği belli değil ki. mutlu ol lütfen. böle şeyler getirme aklına. benim babam 65,annem 64 yaşında gayet sağlıklılar allah daha çok uzun ömürler versin onlara.....

semizotu yemeğimi de yedim yoğurtlu yanında da yeşil biber oh mis gibi oldu. semizotunun içine de 1 tutam bulgur koydum. göz doyursun diye

kızlar tavuklu salata yedim
1 küçük yuvarlak ekmekler var ya
tombili tombili olan onlardan
yanında light cola içtim canım çok çekti

semizotu yemeğimi de yedim yoğurtlu yanında da yeşil biber oh mis gibi oldu. semizotunun içine de 1 tutam bulgur koydum. göz doyursun diye

afiyet olsun canikom, ben hiç yemedim semizotu yemeeee
walla ne biliim canım ya psikoloğa bile gitmeyi düşündüm, o derece kötü oluyorum bazenn :26:
allah uzun ömürler wersiin anneciğne babacıgnaa canım beniimmm

Aspirinin ortaya çıkması, kimyager Felix Hoffmann'ın 1897’de saf asetilsalisilik asit (ASA) üretmesiyle mümkün olmuştur. ASA, ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak kullanılan Aspirinin etken maddesidir. Kaynağı ise dünyanın her yerinde yetişen söğüt ağacıdır.

ASAnın kalp krizini, felci, bazı kanser türlerini önleyici etkisi kanıtlanmıştır.

kaynak: vikipedi

Ayrıca kan seyreltici etkisi vardır ve kalp krizine karşı koruma sağlaması amacıyla uzun dönem az dozaj kullanılır.

kaynak aynı

annen duymasın yaşlarının ilerlediğini söylediğini 47 yaş çokmu ileri bir yaş sanıyorsun onların birbirleriyle ikinci balayı yaşayıp aşk tazeleyecekleri zamanlar bunlar benim anneannem 75 yaşında yaşlı olduğunu kabul etmeyip 3. cü dede bulma peşinde heyy Allahım 47 ymiş

Off dolmaya bende bayılırım afiyet olsun canım bu arada tebrik ederim çok güzel kilo veriyorsunnn

Bozmamaya çalışıyorum hatta dahada hırslanıyorumm sağol canımm

öğle yemeğine balık söyledim..

Balık özledim bende 10 gün olcak sanırım yemiyorum canım çekti şimdi afiyet olsun kuzucum

Semizotu yiyince ben neden aç kalıyorum 1 saat sonra ölüyorum açlıktan aslında çok severim bulgur güzel fikir en azından şişirir

Bende öğlen 3 yağsız köfte ve yağsız salata yedim
daha 1 saat oldu karnım kazınmaya başladı acilen dışarı atmam lazım kendimi oğlum uyansın diye bekliyorum hemen çıkıcam yoksa akşam zor olur bugün bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…