- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.501
ayyy Allah kavuştursun cerenim gurbet zordur bilirim ama her kus bir gün yuvadan uçuyor malesef üzülme sakın kısa süre sonra yine kavuşacaksın inşallah .
kuzum dayanamam ben sanakız özledim seni cadı
allah kavuştursun tez zamanda seni annene kuzuuuuuuuuu
bu arada cerencim valla farketmedim cuma aceleyle yapmıştım bizim tickerlar aynı mı olmuş ne kız kalbimiz bir herhalde
teşekkür ederim canım yaa hepimizi inşallaaah
bende öçledim çeniiiiii, naaptın neler ettin barii
napım ya 4 gün boyunca kaynanamdaydık. misafirler kalabalık görümcelerim eltilerim felan yoğunduk baya. 3 gün tuttum kendimi dün patladım ve kaçamakları sıraladım. napayım kayananam bi güzel dolmaları sarmaları yaptıbugün tabi +500 gram çıktım. yani anlıcağın 66.0 kilodayım şu an. sen kaç kilo oldun bakim?
amaan bebeişim her zaman bulunmuyo onlar, bende anneme dolma yaptırdım walaa, hem etli hem zyaglı, 3 gün yesem anca biter heralde
benim öyle cok kaçamagım olmadı, annem iltifat ettikçe daha da hırslandımama normal yediğimden daha cesitli yedim
walla ben 66,6ydım busabah, önceki haftalarıma göre cok ii yani, bide reglolamadım hala, 2 gün gecikmedeyim şu an.. onun ödemini fln da hesaplayınca, bu hafta min 500 weririm gibime geliyo
seninki de normal bebişim, bi anda okdr kilo werdin, bu hafta, cuma günkü kilona ulaşsan bile miss yani, ama ben 2 haftada 400 gr werdim
canım takımım, sizleri cok ihmal ettim bu aralar, biliyosunuz annemler burda, onlarla ilgileniyorum hep.. cuma günü de bankadaki herkes izin kullanmış nerdeyse, 24 kişiden 3 kişi kalmıştık, okdr yogundum ki 1 haftalık işi 1 günde götürdük, öldüm öldüm dirildim walla
her ne kadar cok giremesemde, kalbim sizlerle, umarım cok kacamak yapmıodur kimse
annem burda olmasına ragmen, dikkat ediyorum beslenmeme, öyle kaçamaklar yapmıyorum, ama kilom da da değişiklik olmuyo :18:
günlüğüme baktımda, 20 gündür 68-67 arasında gidip geliyorum.. bi ara 66ları da gördüm ama şimdi tekrar 67lerdeyim, tam 4 hafta önce bugün reglolmuştum, siskinliğim de var, reglolduktan sonra bomba gibi gelcem insallah
dünkü ve bugünkü menülerimi de yazıyım sizee, işi askıya almayalım
hepinizi cook sewiyorummmmm
cuma
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmeği
ara
yarım avuc beyaz leblebi
10 tane kuru üzüm
öğlen
2 dilim denge ekmeği arasında light beyaz peynir, 1 dilim incecik salam
ara
yarım paket kbar
akşam ( anne yemeğiiiiikaçamak yaparım tabiii )
8 yk piti ( sarıköklü nohut yemeği, karsın meshur yemegidir)
4 yk pilav ( anne pilavı)
5-6tane cherry domates
2 yk yogurtt
cumartesi
sabah ( anne kahvaltısı)
1 tane haşlanmış yumurta
1 çk light krem peynir
1 çatal beyaz peynir
1 küp dil peyniri
1 küp kaşar
1 dilim salam
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
1 çk nutella
1çk çilek reçeli
1 dilim ekmek
ara
1 tane çikolatalı etiform
öğlen
peynirli salata
3 tane isveç köfte ( evet ikeaya gittik)
1 çay bardagı kdr kola
akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
2 yk yogurt
annemin burda olmasına ragmen cok kacırdıgmı düşünmüyorum, bilmem siz ne dioysunuzz
annem beni hiç görmemişti rejime basladıgımdan beri, bir iltifatlar aldım ki sormayın
tam gaz dewam ediyoruz arkidişler..
hepinize cooooook teşekkür ederiiim tüm destekleriniz ve varlıgınız içinnn
Günaydın kızlar:)
İyi pazarlar herkese...
Dün hastalandım bugün bir kalktım 300 gram almışım çok moralim bozuldu normalmi acaba şişlikmi fazladan anormal birşeyde yemedim
günaydın kızlar ben geldim özledim valla. kayınvalidemlerdeydik biliyorsunuz. kalbalık koşturmaca ve bol yemece geçti. çok şükür ben daha çok korkarken sadece cuma günkü kilomdan +500 deyim. cumaya kadar kaçamak yasak bana. +500 den kurtulmam lazım. kaptanım bak ne kadar çalışkan bir öğrencinim kaynanamda internet yok diye allem edip alt komşuya bi bahaneyle indim sana bildirimi yaptım. ben buraya yazmazsam eksik hissediyorum kendimi artık. iyi ki varsınız arkadaşlar sizi çok seviyorum
afiyet olsun canım ızgara hem sağlıklı hem lezzetli bahar ve yazın vazgeçilmezi 6 dilim ekmeğide eritmişsinize salıncak ve tahtırevallide merak etme
günaydın arkadaşlarr
yemeksel olarak başarısız bir haftasonu geçirdim.Allahtan kilomda bir değişme olmamış
Bugunkü mönüm
Sabah
1 adet simit 1 bardak çay
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 kase müsli
Ara
Yeşil çay
Akşam
Taze fasulye
Bu haftasonu sınavlar var malumunuz.Yoğun olarak ders çalışmaya başladım.Aralarda girip yazacağım.Bilginize
Saygılar sevgiler
dimiii yaaaa öyle güzel yemekler yedimmm kii, annemin yemekleri heep
gitti annem dün akşam4 gün koynunda uyudum ama hasret giderdim
cok üzülmemeye çalışıyorum cünkü 1 ay sonra izne cıkıyorum, evde olcam bir hafta..
gurbet cok zor, anacıklarınızın babacıklarınızın kıymetini bilin arkidişlerr
22.05.2011 Pazar menüüüüm
Sabah
5 dilim sucuk ızgara
6-7 küçük küp dilim patates kızartması
1 yumurtayla yağsız tawada yapılmış omlet
2 küp kaşar
1 küp dil peyniri
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
4 tane cherry domates
Yarım salatalık
2 dilim ekmek
Ara
1 tane çikolatalı etiform
Öğlen
Izgara balık bol yeşillikle
Ekmek yok
Akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
3 yk yogurt
4 tane biberiye turşusu
Gece
Küçük bidene magnum ( annem kurban oliim ye dedi, kıramadımönceden kurban oliim yime derdi )
bugün düne göre eksi 900 cıktımm
vicuut cıldırdı regl olamayınca
güzel bi hafta sonu geçirdin yani.hadi bakalım güzel olmuş.eritmişizdir inşallah.bende piknikteydim hafta sonu açık havada ne yediğimi anlamadım valla
o maşallah tütütütütü
bende görümceleri ve eltileri çatlattım. eltim ne dedi biliyon mu böle devam edersen çirkin olucan????? puhahahhaha koptum tabi zaten hatun güzelliğimi çekemiyor bi de kilo vermeye başlayınca çatladı yane
o maşallah tütütütütü
bende görümceleri ve eltileri çatlattım. eltim ne dedi biliyon mu böle devam edersen çirkin olucan????? puhahahhaha koptum tabi zaten hatun güzelliğimi çekemiyor bi de kilo vermeye başlayınca çatladı yane
ohhh afiyet olsun. kursağından anne yemekleri geçmiş ne güzel.. + kg bile olsa anne yemeği için değer
bozma moralini canım. hepimizin başında. baksana bana bir hafta + bir hafta - gidip geliyorum.. kesinlikle şişliktir..
ahh bu kayınvalideler.. ama benimki artık ısrar etmiyor.. azmimi görünce ısrarı bitti
sağol canımm.. valla her gün mangala gidesim var. hiç üşenmem yakarım pişiririm. keşkem bahçeli bi evim olsa.. et, tavuk bir yana patlıcana bibere vurgunum ben..
kolay gelsin cicim. başarılar diliyorum..
allah kavuştursun cerenim.. bilirim o sahneleri.. 7 yıl yalnız yaşadım da sonunda getirdim yanıma.. gelirdi ev şenlenirdi. giderdi bir sessiz bir ıssız kalırdım ki sorma.. yalnızlık bazen güzel ama fazlası da sıkıyor insanı..
afiyet olsun. güzel güzel doyurmuşsun göbişi.. anne sözü dinlemişsin afferim sanaaaa..
piknik piknik mangal mangalseviyorummm... tüm mangalcılara afiyet osssunn, löp löp et olmaasınnn
görümcem sivasta, eltim de yok amma nişanlımın amca kızı gelmişti, çookk kilo vermişsin didi. mutlu oldummm... püff kimseyi de kıskandıramıyorum yaffu...
en ii sen anlarsın beni, bende 17 yasında geldim istanbula, 7 senedir uzaktayım bizimkilerdenn
kendi ayaklarının üstünde olmak da cok güzel bişi ama, en güzel zamanlarnda yanlarında olamamak cok üzücü.. bende son 1 senedir bi korku başladı, onları kaybetmekten cok korkuyorum.. annem 47 yasında, babam 49, yaşları ilerlemeye başladı ve ilerde onları kaybedersem onlarla ayrı kaldıgım için pişman olmaktan korkuyorumkrizlere giriyorum, nisan sonu annemin dogumgünüydü, o gece aglama krizine girdim, belki 2 saat agladım aralıksız.. bilemiyorum ya cok zor..
kızım delimisin sen ya böle şeylere hiç gerek yok. böle düşünürsen yaşayamazsın deli. allah gecinden versin kimin önce öleceği belli değil ki. mutlu ol lütfen. böle şeyler getirme aklına. benim babam 65,annem 64 yaşında gayet sağlıklılar allah daha çok uzun ömürler versin onlara.....
semizotu yemeğimi de yedim yoğurtlu yanında da yeşil biber oh mis gibi oldu. semizotunun içine de 1 tutam bulgur koydum. göz doyursun diye
kızlar tavuklu salata yedim
1 küçük yuvarlak ekmekler var ya
tombili tombili olan onlardan
yanında light cola içtim canım çok çekti
Aspirinin ortaya çıkması, kimyager Felix Hoffmann'ın 1897’de saf asetilsalisilik asit (ASA) üretmesiyle mümkün olmuştur. ASA, ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak kullanılan Aspirinin etken maddesidir. Kaynağı ise dünyanın her yerinde yetişen söğüt ağacıdır.
ASAnın kalp krizini, felci, bazı kanser türlerini önleyici etkisi kanıtlanmıştır.
kaynak: vikipedi
en ii sen anlarsın beni, bende 17 yasında geldim istanbula, 7 senedir uzaktayım bizimkilerdenn
kendi ayaklarının üstünde olmak da cok güzel bişi ama, en güzel zamanlarnda yanlarında olamamak cok üzücü.. bende son 1 senedir bi korku başladı, onları kaybetmekten cok korkuyorum.. annem 47 yasında, babam 49, yaşları ilerlemeye başladı ve ilerde onları kaybedersem onlarla ayrı kaldıgım için pişman olmaktan korkuyorumkrizlere giriyorum, nisan sonu annemin dogumgünüydü, o gece aglama krizine girdim, belki 2 saat agladım aralıksız.. bilemiyorum ya cok zor..
amaan bebeişim her zaman bulunmuyo onlar, bende anneme dolma yaptırdım walaa, hem etli hem zyaglı, 3 gün yesem anca biter heralde
benim öyle cok kaçamagım olmadı, annem iltifat ettikçe daha da hırslandımama normal yediğimden daha cesitli yedim
walla ben 66,6ydım busabah, önceki haftalarıma göre cok ii yani, bide reglolamadım hala, 2 gün gecikmedeyim şu an.. onun ödemini fln da hesaplayınca, bu hafta min 500 weririm gibime geliyo
seninki de normal bebişim, bi anda okdr kilo werdin, bu hafta, cuma günkü kilona ulaşsan bile miss yani, ama ben 2 haftada 400 gr werdim
ohhh afiyet olsun. kursağından anne yemekleri geçmiş ne güzel.. + kg bile olsa anne yemeği için değer
bozma moralini canım. hepimizin başında. baksana bana bir hafta + bir hafta - gidip geliyorum.. kesinlikle şişliktir..
ahh bu kayınvalideler.. ama benimki artık ısrar etmiyor.. azmimi görünce ısrarı bitti
sağol canımm.. valla her gün mangala gidesim var. hiç üşenmem yakarım pişiririm. keşkem bahçeli bi evim olsa.. et, tavuk bir yana patlıcana bibere vurgunum ben..
kolay gelsin cicim. başarılar diliyorum..
allah kavuştursun cerenim.. bilirim o sahneleri.. 7 yıl yalnız yaşadım da sonunda getirdim yanıma.. gelirdi ev şenlenirdi. giderdi bir sessiz bir ıssız kalırdım ki sorma.. yalnızlık bazen güzel ama fazlası da sıkıyor insanı..
afiyet olsun. güzel güzel doyurmuşsun göbişi.. anne sözü dinlemişsin afferim sanaaaa..
piknik piknik mangal mangalseviyorummm... tüm mangalcılara afiyet osssunn, löp löp et olmaasınnn
görümcem sivasta, eltim de yok amma nişanlımın amca kızı gelmişti, çookk kilo vermişsin didi. mutlu oldummm... püff kimseyi de kıskandıramıyorum yaffu...
öğle yemeğine balık söyledim..
semizotu yemeğimi de yedim yoğurtlu yanında da yeşil biber oh mis gibi oldu. semizotunun içine de 1 tutam bulgur koydum. göz doyursun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?