Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zaten yeniden dönmek istemesine bizde bişey demiyoruz ki
elif püsküte yazdı o ne derse o olucak.ama diskalifiye konusunda yapacak başka bişey yoktu ona bişey diyemez kimse

açıkladığım gibi ben tartışma ortamı yaratmadım.. öyle algılanıp oraya çekildi.. triendy gelmiş yazmış ben de gittim araştırdım daha önce başka bi takımda da böyle olmuş bizde böyle yaparak triendy i geri alabiliriz dedim..

bunun tartışmayla uzaktan yakından alakası yok.. sonra elif yazmış ben de dedimki 13 mayıstaa bildirim yapmıştı..

hani ben bunları diskalifiyeyi kaldırabilmek için açık kapı olarak gösterdim.. sonraa benimle tartıştınız bu konuda.. bilseydim fikirlerimi de demezdim yani.. zaten elif de takımda olmayan birinin fikirlerini önemsemiyorum diyerek son noktayı koydu.. bitti yani.. bi tartışma ortamı yok

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de şikayet etmedim zaten ağzımı açmadım takımdan ayrıldım sadece diskalifiye olmamak için.. 6 ay sonra dönüş olduğu için

o zaman bişey dedim mi.. Sebeplerimi bile şimdi açıklıyorum.. Konu açıldığı için

.

ben de kendi başıma hayır trendy gelemez dedim mi
gece yazdığım mesajda diğer arkadaşlarada da püsküüte de soralım onlar da
kabul ederse dönersin takıma dedim
ama sen öyle bi hale getirdin ki sanki
ben hayır takıma dönemezsin demişim gibi bi durum oluşturdun

evet biraz ağır çıkıştın seval.sadece kaptana attın durumu.yaptın yani kabul et.
bizde dönmesi için yapılması gerekeni yaptık
konuda burda kapandı.ok

en iyisi uzatmayalım.. öyle bi durum oluşturduysam özür dilerim amacım bu değildi çünkü..

Ayrıca açım yemek yicem

evet biraz ağır çıkıştın seval.sadece kaptana attın durumu.yaptın yani kabul et.
bizde dönmesi için yapılması gerekeni yaptık
konuda burda kapandı.ok

durumu kaptana atmadım.. kaptan değiştiği için oldu dedim.. o da öyle demiş zaten.. eski kaptanı telden arıyordum yenisinin nosu yok demiş kısaca.. ki ben o zaman da bu fikirlerimi söylemiştim takımda yani geri dönüp okuyun isterseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün dolabım tamtakır o yüzden süper bi kahvaltı yapamadım. biçok stoğum bitmiş. artık akşama doğru anca markete gidebilirim. şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 light üçgen peynir, 1 yeşil biber, beşibiryerde çay(yeşil çayım bitti)

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay.

öğlene de semizotu yemeği yapıyorum.

başarılar şimdiden canım Allah zihin açıklığı versin inşallah geçersin sınavlarından .

afiyet olsun canım çok severim ben de semizotunu ama yıkaması zor diye ne zamandır almıyorum
olsa da bi yoğurtlu salaatsını yesek
elma sirkesini suyla mı içiyosun miğdene zarar vermiyo mu
ben de içmek istiyorum ama gastrit ülser var ben de dokunur diye korkuyorum

ımmmmm semizotu müthişşşş

ayyy Allah kavuştursun cerenim gurbet zordur bilirim ama her kus bir gün yuvadan uçuyor malesef üzülme sakın kısa süre sonra yine kavuşacaksın inşallah .

kaptanım civanım ben her sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içiyorum. koca bir kupaya sıcak suyu dolduruyorum. içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı balı koyup karıştırıyorum yavaş yavaş içiyorum. ocaktan beri içiyorum ben. şu ana kadar hiçbir yan etkisi olmadı ben de. normalde benim midem de hassastır reflüm var normalde. ama hiçbir şikayet yaşamadım. balın etkisi diyorlar. ayrıca ocaktan beri hiç grip olmadım. cildim güzelleşti. kolestrolu bile dengeliyormuş. ben çok memnunum

kızlar bu arada cumartesi akşamı bi arkadaşımı aradım bize yakın ıturuyolar bize gelin maç varmış izlerik hep birlikte diye
oda dedi ki siz bize gelin bi süprizimiz var
gittik neyse
ben fırında makarna yapmıştım giderken onuda götürdüm
süprizleri;hamileymiş bizde kutlama yaptık balkonda benim fırın makarnayla.
ama o kadar sevindim ki sevinçten herkese arayıp söledim :)) o derece
çay azcık cips kek falan yedik ( (ama kutlama yaptık napalım) :))

pazar günü hava çok güzel oldu sansımıza
pikniğe gittik
çokta güzel bi yermiş
bursada atatürk kent ormanı
çok eğlendik yedik iştik
açık havada ne kadar yedim bilmiyorum
ama mönü şöyleydi
sabah simit
sonrasında mangal malum
salata olarak herse
bide kola

kola ve çekirdek çok oldu bana tabiii
neyse inşallah bugünden sonra veririm azcık cumaya kadar
yoksa kilo alcam idye korkuyorum valla
böleyle yersem

herkese tekrardan güzel ve kolaylıklarla dolu kaçamaksız bir hafta diliyorum.
inşallah bu haftamızda çabuk geçere pazar bi güzel dinleniriz.
dinlemeye ihtiyacım var valla çok
çok yorulduk dün çünkü

tebrik ederim canım çok sevindim kilo vermene darısı cumaya başımıza inşallah .

bide evden acaleyle çıkınca yanıma yemek alamadım.
halbuki dün gece mis gibi dereotlu zeytinyağlı bakla yapmıştım

şimdi yanımda yiyecek yok

sabah:2 dilim le tost yedim çavdar ekmeğinden

ara:1 avuç beyaz leblebi yedim

öğlen:niyetim avm de salata yemek.

bu arada cerencim valla farketmedim cuma aceleyle yapmıştım bizim tickerlar aynı mı olmuş ne kız kalbimiz bir herhalde

arkadaşlar bu sitede hepimiz hoş zaman geçirmek için bulunuyoruz.. bu topiklerde ise, diğer ekiplerle yarışarak maksimum faydayı saglamak ve güzelcene zayıflamak için bulunuyoruz..

şahsen salla pati, gün içinde mazeretsiz 1-2 kere ugrayıp da kendi listesini fln paylaşıp başkalarını motive etmeyen bir insanın topikte işi olmaması gerektiğini düşünüyorum.. cünkü burada takım olarak değerlendiriliyoruz ve faydayı bireysel açıdan sağlıyoruz..

o yüzden herkesin üzerine düşen görevi yapmasını gerekli görüyorum sahsen.. zaten mazereti olan üyeye kimse neden niye demiyo, diyemezde..

ancak, canım sevalim trendyi korumak için polemiğe girer gibi olmuş.. sevalin ne kadar anaç ve samimi olduğunu hepimiz biliyoruz.. kimseyi kırmak için artniyetle konuştuğunu zannetmiyorum.. belkide kendisine yapılmasını istemediği bir şey trendye olmuş diye olaya bu denli yogun yaklaşmış olabilir..

bu kadar ciddiyet yeterr kısçeeelerrr aaaaaaaaaaaaaaaaa

birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içiiiinnnnn

ayrıca sewalcim, biz yokken bu topikte sen wardın.. kolaymı öyle cekip gitmek, ısırırım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…