- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.481
ya begümcüm yanlış anlaşılmasın ben o manada demedim yani kaptan değişince onunda haberi olmadığından bu değişimden o anlamda söyledim yoksa kimin kime garezi var.. Eski kaptanla telefonla görüşebildiğini amonranın telefonu olmadığı için ulaşamadığı kendisi de söylemiş.. Ben o yüzden dedim kaptan değiştiği için oldu böyle diye.. Sonuçta şöyle bi boş kafayla bakalım.. Mazereti var mı var.. Mazereti bulunduğu dönemde kaptana bildirmiş mi bildirmiş.. Netimi bağlattım artık sorun olmaz yarışmak istiyorum diyor mu diyor.. Geçen cuma bildirim yapmış mı yapmış.. Yani bi mazereti var..
Bu benim fikrim zaten.. Ne kural ne bişey.. Sadece benim fikrim..
Açıkçası bana uymayan kararlar alındığı içinde ben kendi isteğimle ayrıldım ki daha sonra 6 ay sonra yarışabileyim..
çünkü ben burada bişeyler paylaşıyorum, mesai yapmıyorum.. Benim paylaşımım, yoğun olduğum dönemlerde bile hiç eksilmedi farketmişsinizdir. Bu konuda sorunlu değilim ki ayrılayım; ama bana mesai gibi sayılı mesaj yazmak uymadı ayrıldım.. Paylaşmayı sevdiğim için yazıyorum fikirlerimi ama gerekirse yazmam..
Bu takımın kapanmaktan kurtarıldığını yazmıştı ferihan.. Ve paylaşımımızda hiç kötü değilken birinci oluyorken takım acaip bi yapılaşma bişey oldu ben de ayrıldım yarışmadan.. Takımdan ayrılmadım ki.. Ama biraz önce anladım takımdan da ayrılmış olduğumu..
Kısmet.
yani.. Bana uymayan bişey varsa bunu mutlaka söylerim.. Ve benim amacım fikrimi söylemek sen de yanlış anlama elifcim yani ben senin ona garezin var falan demiyorum onun sadece ulaşım sorunu ve bi düzen eksikliği yaşadığını söylüyorum ve bana göre bir şans verilmesi gerektiğini ve geçen hafta bildirim yaptığı için de bu şans için bi açık kapı olduğunu söylüyorum
.
biz sayılı mesaj diye bi karar almadık
ben başka bi takımın böyle bişey yaptığını söyledim önerdim
kızlarda olmaz dediler üstünde durmadım
üstelik takımdan ayrıldığını şimdi öğrendim nasıl diyosun şaşırdım cuma günü
payşımda ki listeyi sen de gördüm kendi isteğiyle ayrıldı yazıyodu
ve bunu sen talep ettin
senden başka kimse de bi şiyakette bi öneride bulunmadılar
demek ki sana esnek kurallar lazımmış
burda kimse esnek olmak istemiyo herkesin derdi
kilo vermek sağlıklı olmak ve bol paylaşımlı bi sayfa okumak
onun için boş konularla daha fazla burayı meşgul etmek istemiyorum
sana da aynı şeyi tavsiye ediyorum
açıkladığım gibi ben tartışma ortamı yaratmadım.. öyle algılanıp oraya çekildi.. triendy gelmiş yazmış ben de gittim araştırdım daha önce başka bi takımda da böyle olmuş bizde böyle yaparak triendy i geri alabiliriz dedim..
bunun tartışmayla uzaktan yakından alakası yok.. sonra elif yazmış ben de dedimki 13 mayıstaa bildirim yapmıştı..
hani ben bunları diskalifiyeyi kaldırabilmek için açık kapı olarak gösterdim.. sonraa benimle tartıştınız bu konuda.. bilseydim fikirlerimi de demezdim yani.. zaten elif de takımda olmayan birinin fikirlerini önemsemiyorum diyerek son noktayı koydu.. biti yani.. bi tartışma ortamı yok
ben de kendi başıma hayır trendy gelemez dedim mi
gece yazdığım mesajda diğer arkadaşlarada da püsküüte de soralım onlar da
kabul ederse dönersin takıma dedim
ama sen öyle bi hale getirdin ki sanki
ben hayır takıma dönemezsin demişim gibi bi durum oluşturdun
ben de kendi başıma hayır trendy gelemez dedim mi
gece yazdığım mesajda diğer arkadaşlarada da püsküüte de soralım onlar da
kabul ederse dönersin takıma dedim
ama sen öyle bi hale getirdin ki sanki
ben hayır takıma dönemezsin demişim gibi bi durum oluşturdun
evet biraz ağır çıkıştın seval.sadece kaptana attın durumu.yaptın yani kabul et.
bizde dönmesi için yapılması gerekeni yaptık
konuda burda kapandı.ok
günaydın arkadaşlarr
yemeksel olarak başarısız bir haftasonu geçirdim.Allahtan kilomda bir değişme olmamış
Bugunkü mönüm
Sabah
1 adet simit 1 bardak çay
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 kase müsli
Ara
Yeşil çay
Akşam
Taze fasulye
Bu haftasonu sınavlar var malumunuz.Yoğun olarak ders çalışmaya başladım.Aralarda girip yazacağım.Bilginize
Saygılar sevgiler
bugün dolabım tamtakır o yüzden süper bi kahvaltı yapamadım. biçok stoğum bitmiş. artık akşama doğru anca markete gidebilirim. şu ana kadar yediklerim:
kahvaltıdan önce: elma sirkesi
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 light üçgen peynir, 1 yeşil biber, beşibiryerde çay(yeşil çayım bitti)
ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay.
öğlene de semizotu yemeği yapıyorum.
bugün dolabım tamtakır o yüzden süper bi kahvaltı yapamadım. biçok stoğum bitmiş. artık akşama doğru anca markete gidebilirim. şu ana kadar yediklerim:
kahvaltıdan önce: elma sirkesi
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 light üçgen peynir, 1 yeşil biber, beşibiryerde çay(yeşil çayım bitti)
ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay.
öğlene de semizotu yemeği yapıyorum.
dimiii yaaaa öyle güzel yemekler yedimmm kii, annemin yemekleri heep
gitti annem dün akşam4 gün koynunda uyudum ama hasret giderdim
cok üzülmemeye çalışıyorum cünkü 1 ay sonra izne cıkıyorum, evde olcam bir hafta..
gurbet cok zor, anacıklarınızın babacıklarınızın kıymetini bilin arkidişlerr
afiyet olsun canım çok severim ben de semizotunu ama yıkaması zor diye ne zamandır almıyorum
olsa da bi yoğurtlu salaatsını yesek
elma sirkesini suyla mı içiyosun miğdene zarar vermiyo mu
ben de içmek istiyorum ama gastrit ülser var ben de dokunur diye korkuyorum
günaydın kızlar,
önce dün yediklerimi yazayım.. geç kalktım bizimkiler kahvaltı etmişti, hazır sofraya oturdum ama tek başıma pek bir şey yiyemedim. uyku sersemi tam hatırlamıyorum ama belki bir dilim ekmek az peynir gibi birşeydi dünkü kahvaltım..
kahvaltıdan sonra yatağa döndüm, tam miskinlik günümdü.. akşama kadar uyudumm. kalkınca bir kase nesfit müsli karışımı yedim. enteresan bir pazar oldu yanii...
bu sabah tartıya bir çıktım ki gözlerime inanamadım. 75.6 çıktım tartıda.. yani cumaya göre -1.2 kg.. çok sevindim ama sevincimi cumaya saklamaya karar verdim. nasılsa -1.2 yim diye yayılmayayım de mi..
bu arada 3-4 gündür sabahları aspirin, akşam yemek sonrası da bal-sirke karışımını tüketiyorum. kendimi gayet zinde hissediyorum..
bu sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
peynir
ekmeğin arasına peyniri sıkıştırıp indim aşağıya aceleyle. bu saaten sonra artık öğle yemeği yenir.. kahvaltıyı böyle kapatmış oldumm..
geçmişi de okuyayım bir ara. haftasonu yavaş ilerledi gerçi havalar iyi olunca herkes dışarlarda..
öpüldünüz bebikler....
tatlım annenin yanında olmasına rağmen mönülerin gayet güzel.sana şimdiden allah kavuşturdun.bol bol vakit geçir annenle.haber veriyosun ya bizi birazcık ihmal etsende olur kuzu
teşekkür ederim canikooom, zaten gitti annecikim, sizin başınıza kaldım genee
kimseyi zorla tutmuyoruz takıma girerken herkes kuralları bilerek kabul ederk giriyo
kaldı ki bizim takım diğer takımlara göre fazlasıyla bile esnek
14. takımda yetersiz paylaşım yapanlar gibi
diğer bütün takımlara gidip görevimi yapmadım diye kimseyi teşhir de etmiyoruz
kaldı ki bence en güzelini yapıyolar
burası çiftlik değil kızlar takım belli kuralları var
ve takımda olan herkes de uymak zorunda
bu bi disiplin işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?