Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada kızlar diyetisyen bana eğer çok acıkıyorsan öğünler seni tutmuyorsa baklagil tercih et demişti benim hergün 1 porsiyon yiyen hastalarım var demişti.
Gerçekten çok tutuyor ama şişkinlik yapıyor onun için öğlen yemeğinde yemek daha mantıklı.
Ölçü olarakta 6 ile 8 kaşık kuru fasülye yada nohut zeytinyağlı etsiz
yanında 3 kaşık yoğurt ve salata demişti..
Paylaşmak istedim

ayaklı kütüphanem benim teşekkür ederim bilgilendirme için bende içmeye başlayacağım bebe aspirininden gün içinde uyku hali oluyor iş yoğunluğu olmayınca onun geçmesi için faydalı oalbilir belki .

böyle bir çekişmeye sebep olduğum için çok üzgünüm kızlar sevalcim beni savunduğun için sanada teşekkür ederim ama bu topiğin elbette kuralları var ama inanın ben kuralları hiç açıpta okumadım desem yeridir demem oki ben gülsüme baştan biz taşınıyoruz neti biraz zaman alıcak bağlatmamız izinli say beni dedim ama bana dediği tuğba seni izinli sayarsam dönmen biraz zor olabilir ben seni idare ederim her hafta beni ararsın bildirimi yaparsın bende seni bu şekilde netin olana kadar idare ederim'' demişti keşke izinli olarak geçseydi beni benim bi suçum yok ama karar sizin bunuda böylece bil elif beni yanlış anlama bana gareziniz varda diyemem çünkü aramızda bi anlaşmaz olmadı şimdiye kadar neyse bekliyorum sonucu

babamı babam 45 yaşındayken kaybettim.. ben 17 en küçük kardeşim 11 yaşındaydı.. annem de 38.. daha babamın kırkı çıkmadan menapoza girdi ve 7si çıkmadan da panik atak hastası oldu..

Allah'ın takdiri.. onlarla ne kadar zaman geçirdiğinden çok en ufak bi şekilde bile kalplerini kırmamaya çalış çünkü döndüğünde evde yoksa o acı hiç geçmiyor hep sana kırgın kalmış gibi hissediyorsun.. ölüm acısı o zaman kalıyor, kötü ayrıldıysan her baba dediğinde canını yakıyor.. baba diyip gülümseyemiyorsun.. tüm dizilerdeki baba vefatlarında ağlama krizlerine giriyorsun..

annem babamla çok güzel bi gece geçirerek ondan ayrılmış.. gözümde o kadar şanslı ki..

bi dizi izliyordum o dizide (how i met your mother) arkadaşlardan biri babasını kaybediyordu ve babasının ona söylediği son sözü hatırlamaya çalışıyordu.. onda da ben yine çok kötü oldum..
benim babam bana en son "kahvaltı edecek misin çay koyayım" demişti ben hayır deyince de"paran var mı vereyim mi" demişti yine hayır deyip kapıyı çarpmıştım..

döndüğümde evde değildi

Son düzenleyen: Moderatör:
bugünkü menüüümmm... şşimdiden yazıyorum ki kaçamak olmasıın

Sabah
2 dilim denge ekmeği arasına 2 dilim kaşar peyniri
Sekersiz çay

Ara
2 tane light yulaflı bisküvi
Sekersiz cay

Öğlen
3 tane küçücük zyaglı dolma
3 yk light yogurt

Ara
5-6 tane kuru üzüm
1 tane ufak hoşbeş ( regl öncesi sendromum sagolsun )
Sekersiz yeşil çay

( buraya kadar yedim )

Akşam
2 tane küçük etli dolma
3 yk yogurt
4 tane acı biberiye tursusu

yatmadan önce
2 tane kayısı
4 tane çilek

ssevalim çok iyi anlıyorum seni Rabbim mekanını cennet eylesin babacığının şunu inanarak söylüyorum ki hiçbir baba evladına kırılmaz sen kapıyıda çarpsan kötü sözde söylesen kırılmaz babalar kızlarına o yüzden için rahat olsun canım . Rabbim geride kalanlara sağlık uzun ömür versin inşallah .

canım benim ya çok üzüldüm başın sağolsun babana allah rahmet eylesin çok zor bişey ya zaten insana en çok koyanda o son sözler ve nasıl ayrılmış olman ben düşünemiyorum bile benimde annem 51 babam 50 yaşında onları kaybetmekten bende çok korkuyorum ve inan aynı şehirdeyiz ve evlerimizin mesafesi 6-7 dakika yürüyerek ve babamı okadar nadir görüyorumki bilemezsin,ama yaşıyorya aynı şehirdeyizya istesem çalıştığı yerde onu heran bulabilicemya bu bana yetiyo allahım onları ve herkezin anne babasını korusun yarabbim çok zor bişey yaşamışşın sevalcim çok üzüldüm

amin..

Herkes aynı şeyi söylüyor ben de aynı şeyi söylüyorum hep kendime inanıyorum da buna tüm kalbimle babam beni çok severdi çok da iyi bi ikiliydik biz..

Ama bu his hiç geçmicek biliyorum.. Ne bilirsem bileyim ne olursa olsun.. O yüzden..

Henüz sevdiği herhangi birini kaybetmeyen herkese sesleniyorum.. Sakın ama sakın ters bişey söylemeyin, kırmayın.. çünkü nazımız bi tek onlara geçiyor bizim.. Onlara karşı dilimizin kemiği yok. Bi tek onları, anne babamızı, düşünmeden kırabiliyoruz.. çünkü hiçbir halukarda bize kırgın kalmayacaklarını, bizi sevmekten vazgeçmeyeceklerini çok iyi biliyoruz..

öğle yemeğine balık söyledim..

ayy ne güzelllll ımm ımm ımmm

ay tatlım benim gurbet zor tabiii (

kızlar tavuklu salata yedim
1 küçük yuvarlak ekmekler var ya
tombili tombili olan onlardan
yanında light cola içtim canım çok çekti

ayy benimde canım kolayı çok çekiyor ve bende içiyorum aralarda yaa en azından şekersiz

evet gayet mantıklı banada 8 kaşık ideal demişti doktorum bakliyatlarda
bide şuan hasta olmak üzereysen o yüzden karnın sık acıkıyodur

başın sağolsun tatlım,zor bi durum.üzüldüm okuyunca

yok cnm ya öyle sandıgımdan değil, biliyorum normal olmadıgmı, sanırım fazla düşkünüm onlara, bide yasım kücükken ayrılınca zamanla böyyle birikti bilincaltımda, son 1 senedir cok korkuyorum, etkileniyorum.. dedim ya psikologa bile gitmeyi düşündüm.. ilerlerse daha cok giderim sanırım

teşekkür ederim tatlım, sizlerin desteği azmi olmasa zor werirdim ben bu kiloları, hep beraber, birbirmizi motive ederek basarıcaz insallahh

canım benim, allah rahmet eylesin babacıgna, mekanı cennet olsun inşallah
neler yasadıgnı tahmin edemem, eminim ki su anki bilincinle, olgunlugunla bu sekilde dawranmazdın.. 17 yasın verdiği cahillik ve gözükaralıkla o şekilde davranmışsın.. bir ömür boyu bu vicdan azabıyla yasama bebegim, baban için ettiğin dualarınla yasa, attıgın her adımda babanın mutlu olacagı kararlar vererek yasa ve yasat onu yüreginde..
allah sabır wersin bebeğim, nurlar içinde yatsın babacıgın insallahh

Kızlar bende öğle yemeğinde avm ye gittim

salata yemek için
orda bi mönü yapmışlardı;1 kase çorba 3,5 parça tavuk 2 kaşık makarna,bide 1 dilim kabak,1 dilim havuç,1 dilim patlıcan ve 1 dilim patates vatdı tabakta.
Yani sebzeli tavuk parçaları ve az makarna tabakta+1 kase çorba ekmeksiz bunları yedim
o kadar çok acıkmışım ki,ilk baş tabağı görünce doymucam sandım ama gayet iyi geldi doydum

kilo verirsem geçecek

Kilo vermemi ve üniversiteyi kazanmamı çok istiyordu üniyi kazandım okumadım ama sonuçta meslek sahibiyim ve hala okuyorum sadece kilo vermek kaldı onun da kıyısından döndüm kahretsin.. O sene 2005 te 130 küsür kiloydum 95 kilo halimi ve gelin olduğumu görsün isterdim..

Bi kere kayınvalidem eşinin çok yaşlandığını (aralarında 15 yaş var ) ve torun sevmesini çok istediğini söyleyip laf çarpmıştı ben o kadar kötü olmuştum ki o zaman hiç bişey dememiştim ama o anladı bi daha da hiç o açıdan ele almadı bu konuyu :78:

.

ii öyleyse beni bilenler bilir cevap versinler benim günümün yarısı pc başında hatta burda geçiyo oyüzden hiç şüphem yok seviyorum burayı zorla paylaşımda bulunmuyorum evde yalnızım ve burası bana ii geliyo karar size kalmış ama devam etmek isterim

son söz kaptanımızın tabi ama, olayları bu kdr detaylı bilmiyodum, acıkcası paylaşım yapmayan üye burda kalmamalı demiştim senin için ki yine derim yapmayan için.. ama işin detayını ögrenince iş değişti ben de görmeyi isterim seni burda

wala eskiden paylaşımları nasıldı, pınar begüm seval en dogru yorumu yapar.. bide trendy bizi istiyo mu artık o da önemli
ay yerim ben seni kız bi düşüniyim sizi istiyomuyum artık eeee:44::44:

teşekkür ederim ee yokmu arttıranbak ağlıyorum ühüüüüügiderim bak:44:

ay yerim ben seni kız bi düşüniyim sizi istiyomuyum artık eeee:44::44:

teşekkür ederim ee yokmu arttıranbak ağlıyorum ühüüüüügiderim bak:44:

ye beni yeeee bitir 58kilocuk kaliiim
walla ne bilim cok ılımlı geldin bana, ben biraz cadalozum kolay kalp kırarım ama cok kolay da yumusarım.. senin gibi huyu suyu olan insanları takdir ederim wallaaa

tammaaamm tamammm gitme kal burda, sev bizi

benim için sorun yok dediğim gibi
kuralları tekrar hatırlatayım
uymayanın gözünün yaşına bakılmaksızın gereken yapılacaktır buna ben
ve kaptan yardımcısı da dahil
sonra kimse çıkıp hık mık etmesin

5. takım hedef kilo listesi

taydin 65
Amonra 65
lequim 58
begümD 70
ferihan 70
burcuozzer 52
imseval 60
fulias 48
yasafat 95
triendy 65
DuyguEge 59
Kvrck 60
seanymphy 58

takım kuralları

- takıma 3 gün üst üste sebebini bildirmeden gelmeyen paylaşımda bulunmayan
üye sebep aranmaksızın diskalifiye olacaktır.
( önemli sebeplerle sınav haftası, rahatsızlık, kısa tatiller bildirilmelidir ).

- takımda hergün paylaşım yapmak esastır.
iş sadece menüsünü yazıp çıkmak değil diğer takım arkadaşlarının menülerine de yorum yazmaktır.

- 1 ay boyunca kilo kaybı olmayan üye diskalifiye olacaktır.

- aynı şekilde 1 ay boyunca kilo alan üye de diskalifiye olacaktır.

- her cuma bildirimler 10:30 kadar yapılmalıdır.
bildirimini geç yapanlar takımın vereceği kararla cezalandırılacaktır.
( koşma, egzersiz, diyet yemek tarifleri, daha fazla su içme gibi:)

burası demokratik bi takımdır
kaptanı ve yardımcısını beğenmeyen gidebilir:))
dileyen herkes kaptan ya da yardımcı olma hakkına sahiptir.
isteyen herkes fikrini paylaşabilir.

kurallara eklemek istediğiniz bişey varsa ekleyebiliriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…