- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.841
Yaaaaaa güldürdün akşam akşam canısı yaHee tamam canım. Kimseyle değiştiremeyiz seni yani
Kulağı işitmeyen nineler gibi ortalığı birbirine verecektim
canım böyle şok diyet gibi yapıcam artık 10 günde 1 bozarak , şimdilik iyi bakalım cnm çok zorlanmazsam devam , böyle haftaya 1. oldum oldum sonra zor gibi ,bilmiyorum amaOnu yazacaktım ya
400 kalori çok az geldi canım. Bi şaşırayım dedim kuzum
Ne güzel keşfetmişsin kendini kuzum ya. Süper. Valla bu diyet işi biraz da matematik yani. Yapacak bişi yok. Benim de çok kısınca duruyor, çok açınca da duruyorcanım böyle şok diyet gibi yapıcam artık 10 günde 1 bozarak , şimdilik iyi bakalım cnm çok zorlanmazsam devam , böyle haftaya 1. oldum oldum sonra zor gibi ,bilmiyorum ama
bi de karbonhidrat önemliydi benim için,bak defalarca denedim cnm ,50 gr altında alınca sonraki gün yine az kalori de alsam karbonhidrat 20 gr oynasa kilo aldım hep ve hep kek poğaça açlığım vardı gerçekten yok şu an
kalori sayıyor muydun kuzumNe güzel keşfetmişsin kendini kuzum ya. Süper. Valla bu diyet işi biraz da matematik yani. Yapacak bişi yok. Benim de çok kısınca duruyor, çok açınca da duruyoröyle dengeli dengeli devam etmem lazım Amin
Hazırla valla kuzu. Biz de faydalanalım.kalori sayıyor muydun kuzum
aynen matematik güzel şey ama ortalama hesaplıyorum artık cnm yoksa zoryarım grama bile takılırdım eskiden bu düzeni sevdim, şöyle 30 gün yapabilirsem örnek listeler hazırlıcam yeni sayfa açıp atıcam cnm
Tamam canım ,şey düşündüm 400 600 800 1000 kalorilik örnek 3er liste mesela,istediğini diyetine eklicek, bana soracak yapmak isteyen şunun yerine ne yerim filanHazırla valla kuzu. Biz de faydalanalım.Yok canım kalori saymıyorum ben. Ama mesela ölçülü yediklerim var. Meyve ve kuruyemiş gibi. Muhakkak yiyorum ama sayarak yiyorum. Ekmeği sadece kendim yapıyorum ve hafta sonu tüketiyorum genellikle. Yeşilliği ve zeytin yağını da eksik etmemeye çalışıyorum. Bir de pek et yemiyorum. Arada onu arttırmaya çalışıyorum. Öyle bir düzen tutturdum. Arada takılınca da çorba ya da başka bir detoks. Öyle böyle geldik bu günlere
Ya o kek pogaca benim burnumda tütüyor şöyle bol çeşitli bi gun tabagi lazim banacanım böyle şok diyet gibi yapıcam artık 10 günde 1 bozarak , şimdilik iyi bakalım cnm çok zorlanmazsam devam , böyle haftaya 1. oldum oldum sonra zor gibi ,bilmiyorum ama
bi de karbonhidrat önemliydi benim için,bak defalarca denedim cnm ,50 gr altında alınca sonraki gün yine az kalori de alsam karbonhidrat 20 gr oynasa kilo aldım hep ve hep kek poğaça açlığım vardı gerçekten yok şu an
Ben de San sebastian kek yapacağımYa o kek pogaca benim burnumda tütüyor şöyle bol çeşitli bi gun tabagi lazim bana
Ben de kendime soz verdim mulakata kadar lokma bozmayacagim. Sonra 1 gun fire Allah ne verdiyse
Mülakat ne zaman cnmYa o kek pogaca benim burnumda tütüyor şöyle bol çeşitli bi gun tabagi lazim bana
Ben de kendime soz verdim mulakata kadar lokma bozmayacagim. Sonra 1 gun fire Allah ne verdiyse
Vayy orjinal bir şeye benziyorTamam canım ,şey düşündüm 400 600 800 1000 kalorilik örnek 3er liste mesela,istediğini diyetine eklicek, bana soracak yapmak isteyen şunun yerine ne yerim filan
Et yemiyorsan füme tarzı deneyebilirsin canım kahvaltıda da harika gidiyor hindi,tavuk, dana hepsi var
Kısıra bulanmış bisküvi pastası tadı geldi bir anYa o kek pogaca benim burnumda tütüyor şöyle bol çeşitli bi gun tabagi lazim bana
Hımm tek meyveyle bırakılmış23.02.2021
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tutam maydanoz
Öğle ve akşam kabak detoksu
Ara 2 sade kahve, 2 yeşil çay, 1 elma
Yemekten sonra yeşil çay
Su 3 lt
Spor 2000 zıp 400 p.
Cherry Mom @_Reyyan @azaydidem belmayne
bi de pastanın kreması poğaçaya bulanır yaVayy orjinal bir şeye benziyor
Yok canım aslında et yiyorum da böyle özellikle menüme eklemezsem unutuyorumfüme pek sevmiyorum ama eşim hastasıdır.
Kısıra bulanmış bisküvi pastası tadı geldi bir ançocukluğumun anne günleri
AhahaBen de San sebastian kek yapacağım
5 martta belli olacak tam tarih ama 22 mart-8 nisan arasinda olacakMülakat ne zaman cnm
Yaa dimi dimiVayy orjinal bir şeye benziyor
Yok canım aslında et yiyorum da böyle özellikle menüme eklemezsem unutuyorumfüme pek sevmiyorum ama eşim hastasıdır.
Kısıra bulanmış bisküvi pastası tadı geldi bir ançocukluğumun anne günleri
çok az kalmıışAhaha
5 martta belli olacak tam tarih ama 22 mart-8 nisan arasinda olacak
Yaa dimi dimi
Evet canim ya bi girip mulakata kurtulsaydım onun stresi var uzerimde fazlasiylaçok az kalmıış
Evet baya ödem yapıyor zıplamak canımHımm tek meyveyle bırakılmış
Çok güzel canım
Ay sporu gördüm bir anda ben şok
Benim sağ boşluğum ağrıdı bugün Zıplarken. Korktum daha fazla yapmaya. Bir de Yarın öbür gün zıplamasam mı diyorum. Baskülde şişkinlik olur mu ki acabaama pek de sevdim zıplamayı
Ay hadi hayırlısı canımAhaha
5 martta belli olacak tam tarih ama 22 mart-8 nisan arasinda olacak
Yaa dimi dimi
Ya sorma. Dünyanın en güzel tatlısı olarak kaldı anılardabi de pastanın kreması poğaçaya bulanır yaoffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?