Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Onu yazacaktım ya
400 kalori çok az geldi canım. Bi şaşırayım dedim kuzum
canım böyle şok diyet gibi yapıcam artık 10 günde 1 bozarak , şimdilik iyi bakalım cnm çok zorlanmazsam devam , böyle haftaya 1. oldum oldum sonra zor gibi ,bilmiyorum ama
bi de karbonhidrat önemliydi benim için,bak defalarca denedim cnm ,50 gr altında alınca sonraki gün yine az kalori de alsam karbonhidrat 20 gr oynasa kilo aldım hep ve hep kek poğaça açlığım vardı gerçekten yok şu an

Ne güzel keşfetmişsin kendini kuzum ya. Süper. Valla bu diyet işi biraz da matematik yani. Yapacak bişi yok. Benim de çok kısınca duruyor, çok açınca da duruyor öyle dengeli dengeli devam etmem lazım Amin

Ne güzel keşfetmişsin kendini kuzum ya. Süper. Valla bu diyet işi biraz da matematik yani. Yapacak bişi yok. Benim de çok kısınca duruyor, çok açınca da duruyor öyle dengeli dengeli devam etmem lazım Amin
kalori sayıyor muydun kuzum
aynen matematik güzel şey ama ortalama hesaplıyorum artık cnm yoksa zor yarım grama bile takılırdım eskiden bu düzeni sevdim, şöyle 30 gün yapabilirsem örnek listeler hazırlıcam yeni sayfa açıp atıcam cnm

Hazırla valla kuzu. Biz de faydalanalım. Yok canım kalori saymıyorum ben. Ama mesela ölçülü yediklerim var. Meyve ve kuruyemiş gibi. Muhakkak yiyorum ama sayarak yiyorum. Ekmeği sadece kendim yapıyorum ve hafta sonu tüketiyorum genellikle. Yeşilliği ve zeytin yağını da eksik etmemeye çalışıyorum. Bir de pek et yemiyorum. Arada onu arttırmaya çalışıyorum. Öyle bir düzen tutturdum. Arada takılınca da çorba ya da başka bir detoks. Öyle böyle geldik bu günlere

Tamam canım ,şey düşündüm 400 600 800 1000 kalorilik örnek 3er liste mesela,istediğini diyetine eklicek, bana soracak yapmak isteyen şunun yerine ne yerim filan
Et yemiyorsan füme tarzı deneyebilirsin canım kahvaltıda da harika gidiyor hindi,tavuk, dana hepsi var

Ya o kek pogaca benim burnumda tütüyor şöyle bol çeşitli bi gun tabagi lazim bana
Ben de kendime soz verdim mulakata kadar lokma bozmayacagim. Sonra 1 gun fire Allah ne verdiyse

Vayy orjinal bir şeye benziyor
Yok canım aslında et yiyorum da böyle özellikle menüme eklemezsem unutuyorum füme pek sevmiyorum ama eşim hastasıdır.
Ya o kek pogaca benim burnumda tütüyor şöyle bol çeşitli bi gun tabagi lazim bana
Ben de kendime soz verdim mulakata kadar lokma bozmayacagim. Sonra 1 gun fire Allah ne verdiyse
Kısıra bulanmış bisküvi pastası tadı geldi bir an çocukluğumun anne günleri

Hımm tek meyveyle bırakılmış
Çok güzel canım
Ay sporu gördüm bir anda ben şok
Benim sağ boşluğum ağrıdı bugün Zıplarken. Korktum daha fazla yapmaya. Bir de Yarın öbür gün zıplamasam mı diyorum. Baskülde şişkinlik olur mu ki acaba ama pek de sevdim zıplamayı

bi de pastanın kreması poğaçaya bulanır ya offff

Ben de San sebastian kek yapacağım
Ahaha
Mülakat ne zaman cnm
5 martta belli olacak tam tarih ama 22 mart-8 nisan arasinda olacak
Yaa dimi dimi

Evet baya ödem yapıyor zıplamak canım bazen çok su içince karnımda lıkırdıyor tabii
Yeni başladıysan çok zorlama yavaştan arttır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…