- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.881
Sabahki eksimi kaç olcak çok merak ediyorumAyyy çok sevindim canımmmm
Yaaa sende harikasınnn müthiş istersek yapamayacağız şey yokCherry Mom Begonya2 Arc-en-ciel bundan günde 4 tane içerek düzenli su içmeye başladım şükür bu takım bir harika
Hepsi bir bütün zaten canım maalesef biri eksik olunca işler sarpa sarıyor su ödem vs o kadar önemli mi diyoruz ama çok çok önemliSabahki eksimi kaç olcak çok merak ediyorumbu gün suyumu çok güzel içtim sanırım ödem vardı onlar gitti
Suyumu en az 3 içmem lazm demekki
Ve tabiki leslie
Önümüzde daha 2 gün var cumayaHepsi bir bütün zaten canım maalesef biri eksik olunca işler sarpa sarıyor su ödem vs o kadar önemli mi diyoruz ama çok çok önemli
Aha buralar yine altın gününe dönmüşbi de pastanın kreması poğaçaya bulanır yaoffff
İnşallah canım sen elinden geleni yapta gerisi varsın öbür hafta gelsinnnnnÖnümüzde daha 2 gün var cumayagüzel bir eksi gelir mi kaptanım ne dersin şuan 81.6 cuma günkü kilom
Sabaha 80ı görürüm inşaAllah
Şükür kaptancım en azından bi alışkanlık haline gelsinYaaa sende harikasınnn müthiş istersek yapamayacağız şey yok
Zaten bünyem su içmeye alışınca devamlı su isteyeceksin benim öyle oluyor devamlı susuyorum dilim damağım kuruyor
Evet canım geçtiğimiz perşembeye kadar bu haftayı henüz kaydetmedimCanim bu bir onceki haftanin mi, ben cuma cumartesi pazar hep adim attim ( 14 bin, 11 bin ve 9 bin kusur) menunun altina ekliyorum, yeniyim ya bilemedim
Yarım mühendisim malum sebeplerden dolayı 1.5 seneyi uzaktan okuyunca öyle yaptımyarimuhendis ortim bu arada bir şey soracağım nickin ile ilgili
Yarin mi mühendis, yoksa yarım mühendis mi
Hiç bilmiyorum ki canım benimde 2. Haftam kaptanımıza soralım kimleri etiketlemeliyiz diyeCherry Mom
Aaa olur mu sizinki daha zorlu birşey benceeeYarım mühendisim malum sebeplerden dolayı 1.5 seneyi uzaktan okuyunca öyle yaptımtam mühendis olamadık yarım olduk herhaldr
Ay hadi hayırlısı canımne heyecanlı bir bekleyiş. Gönlüne göre olsun inşallah
Sagolun kizlar heyecanli ama stresli. Akliniza gelirsem dua edinHadi inşallah bunu da hayırlısıyla atlatırsın canım.
Menun guzel canim afiyet olsun suyu da artiralim yavas yavas23 şubat
Sabah
Yarım yumurtadan omlet
2kk süzme peynir
2dlm çavdar ekmeği
Maydanoz
Ara
Tarçınlı Türk kahvesi
Yeşil çay
Akşam
Küçük bir porsiyon makarna
Su:1.5 lt
Spor:5000 adım 50p
Cherry Mom Nikinik
Bir şey olmaz 1,5 sendenYarım mühendisim malum sebeplerden dolayı 1.5 seneyi uzaktan okuyunca öyle yaptımtam mühendis olamadık yarım olduk herhaldr
Yuruyus yaptim aslinda ama oyle aheste cok ritimli degildi yani. Bugun yaparim spor ortim.Afiyet olsun canım, sporla taclandirmamissin bugün
Ooo iyiymişama kışın kabak tüketiyorum buzluğa da atmamistim ah bu kafam
Seve seve katılırdım ama üzgünüm kabakla küsuyoruz kışınkırmızı pancar aldım, onun salatasını düşünüyorum perşembeye ya da kereviz ya da karnabahar
Yarın da misafirim var kısır ya da mercimek köftesi(hangisi kolayima gelirse) yapıp salataya yemeyi, borege tatlıya ilismemeyi düşünüyorum
Olur mu ortim masalahin var menulerin de sporun da hep cok iyi. Ben bugun yarin biraz azaltacagim yediklerimi cumaya eksi gormezsem motivasyonumu cok etkileyecek. Bol yuruyus yapacagim bugun hedefim 10000 adim i tamamlamakDeryaOnDiet canım hakkını helal et çok takip edemedim bu hafta gittikçe de okulun yükü artıyor, akşam spor yapacaktım deneme hazırlamam gerekti, onu hallettim spor kaldı şimdi ev içinde yürüyorum 10000 e tamamlayıp ya zıp ya da tabata yapıp yatacagim
Haklisin ortim kalori olarak cok degil yine. Ama tabi sekerli gidalar olmasa cok daha iyi olurdu23 Şubat
Sirkeli su, maydonoz kürü
Kahvaltı(11gibi)
2 h yumurta, marul,yeşil soğan 3 zeytin, 2 bak kaşığı bal(ahşap minik kaşık) 2 ceviz, 2 dlm tb ekmek
Ara yarım avuç leblebi(beyaz)
Akşam yemeği(16.00)
4 çiğ köfte ,marul,yeşil soğan, bir ısırık halley, yarım lokum, 1 tane petibor biskuvi
(Lokumu halleyi tüm hesaplandığında bile 1000 kalori etmiyor, 900 civario)
Adimim 7500 ama akşam tamamlama niyetim var ya da tabata.yapinca ayrıca yazarım)
DeryaOnDiet Mehfam Cherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?