Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son düzenleme:
Sabahki eksimi kaç olcak çok merak ediyorum bu gün suyumu çok güzel içtim sanırım ödem vardı onlar gitti
Suyumu en az 3 içmem lazm demekki
Ve tabiki leslie
Hepsi bir bütün zaten canım maalesef biri eksik olunca işler sarpa sarıyor su ödem vs o kadar önemli mi diyoruz ama çok çok önemli

Hepsi bir bütün zaten canım maalesef biri eksik olunca işler sarpa sarıyor su ödem vs o kadar önemli mi diyoruz ama çok çok önemli
Önümüzde daha 2 gün var cumaya güzel bir eksi gelir mi kaptanım ne dersin şuan 81.6 cuma günkü kilom
Sabaha 80ı görürüm inşaAllah

Önümüzde daha 2 gün var cumaya güzel bir eksi gelir mi kaptanım ne dersin şuan 81.6 cuma günkü kilom
Sabaha 80ı görürüm inşaAllah
İnşallah canım sen elinden geleni yapta gerisi varsın öbür hafta gelsinnnnn şuan doğru yoldasın cumaya dediğin giibi 2 gün var güzel bir eksi gelecek inşallah

Menun guzel canim afiyet olsun suyu da artiralim yavas yavas

Yuruyus yaptim aslinda ama oyle aheste cok ritimli degildi yani. Bugun yaparim spor ortim.

Olur mu ortim masalahin var menulerin de sporun da hep cok iyi. Ben bugun yarin biraz azaltacagim yediklerimi cumaya eksi gormezsem motivasyonumu cok etkileyecek. Bol yuruyus yapacagim bugun hedefim 10000 adim i tamamlamak Karlar da eriyor yavas yavas icerde disarda yurur dururum bugun

Haklisin ortim kalori olarak cok degil yine. Ama tabi sekerli gidalar olmasa cok daha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…