Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper ortim ben şok oldum benim eksiyi görünce MaşaAllah - 1 geldim ortiiiimmm - 1 su ve spor 1 günde eritti resmen gitti ödemler
maşallahhh yaaaa harikasınn canım
günaydın canım
devamlı aynı yerde ve aynı durumda mı tartıldın :/ ilginç olmuş tartının pili zayıflıyor olabilir umarım bozulmamıştır
Günaydınnnn
Canım zaten senin yapmaya çalıştığın şey 4 çocukla çok çok zor bir şeydi bu kadar gitmen bile başarı bence tebrik ederim hiç moralin bozulmasın ben şu halimde cesaret bile edemem

Off stres basa bela dur cok gerilme, sonra bas boyun agrisi fln bir yerden patlak veriyor. Ogretmen ya da ogrenci misin bu arada? Tartida hep ayni yerde ayni bicimde kalirsa, corapsiz ac karnina ve sadece ic camasirla tartildigin an dogrusudur cnm. Pili bitiyorsa da oyle gariplik yapabiliyor.

Aynen canım yaa bi cesaret geldiydi ama söndü çocuklar normal çocuk olsa yine yapılır benimkiler ne iki dakika TV izler ne gece uyur ne gündüz uyur değişik bişey devamlı ya paçamdalar ya kafamdalar
Bencede detoks yapma miden az yemeye alışmışken if yap anka çok güzel olur
Bu gün bi temizlik yapacağım sonra bi bakacağım canım bakalım 2 öğün yaparım zaten büyük ihtimalle.
Tamam kuzum belki de ekmek yemediğin için oluyordur örnek diyet listesi atam mı bi siteden
Sağol canım ben daha önce 1938462728 kez diyetisyenden destek aldım yani verdiğim paralarla hatrı sayılır bir araba alırdım içlerinden birini seçer yaparım olmadı zaten diyetisyenlerden daha güzel liste hazırlayacak kadar deneyim de kazandım övünmek gibi olmasın da

Yine de bakmak istersen kuzum Selahattin Dönmez hazırlamış

Ay pilini yeni değiştirdim ama bu tartı beni huzursuz ediyor başka tartı almayı düşünüyorum böyle yaparsa ama şimdi tartıldım 66.6 su kahve falan içtim yok bu akşam güzel bi spor. Öğretmenim canım bir yandan da meb de öğretmen olmak için uğraşıyorum. Özellerde şartlar çok agır

Bizim evde aynı yerde durması imkansız canım banyoyu çok yıkıyorum ve sadece fayansta tartılıyorum parkede farklılık oluyor diye koridorda duruyor ama böyle dolabın altına saklıyorum. Aslında çok haklısınız aynı yerde durmalı.

Canım Branş öğretmeniydin demi ?

Hedef60kgolmak napsam hazır bırakmışken yeni diyete başlamadan san sebastian cheese kek mi yapsam
Olsun canım bozma moralini. Öyle işkence gibi olunca da devam etmek zor. Kahvesiz ben de yapamıyorum maalesef
Ama cumaya kadar sık dişini canım. Moral bozucu bir şey olmasın sonra tartıda.

Aynen canım yaa bi cesaret geldiydi ama söndü çocuklar normal çocuk olsa yine yapılır benimkiler ne iki dakika TV izler ne gece uyur ne gündüz uyur değişik bişey devamlı ya paçamdalar ya kafamdalar
ya cidden benim oğlumda tv izlemiyor devamlı izlemesin kötü mötü derken hiç izlemez oldu

Benim emektadar da coşuyor öyle arada çılgın artılar çılgın eksiler havada uçuşuyor. o yüzden sık tartılmamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…