- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.921
Ben Detoks yapamıyorum canım ya sonradan deli gibi yiyorum 2 katını alıyorumCanım cumaya 2 gün var hurma yoğurt ya da kabak detoksu yap bencecuma günü doya doya yiyip başlarsın
maşallahhh yaaaa harikasınn canımSüper ortim ben şok oldum benim eksiyi görünceMaşaAllah - 1 geldim ortiiiimmm - 1 su ve spor 1 günde eritti resmen gitti ödemler
günaydın canımİnşallah orticiğim ikimizin de güzel eksileri gelsinbugün spor yapıcam dün yapamadım bi üzerimde şişkinlik var ama bir şey farkettim sporda yakılan geri gelmiyor bende bugün okula gideceğim sabahtan moralimi bozdu yönetim aşırı gerginim bugün sabah tartıldım 66.0 yarım saat önce tartıldım 67.4 gördüm şimdi tartıldım 66.4 ya benim tartı bozuluyor yada ben durduğum yerde kilo alıyorum.
GünaydınnnnGünaydın kızlar
Apayı bıraktım mecburen. Uykusuzlukla çok zor oldu. inşallah çocuklar biraz daha büyüyünce tekrar denerim. Kahvesizlik çok zorladı. 2 gün bile dayanamadım :)) moralim bozuldu aslında ama neyse geçer iki güne :))
Bencede detoks yapma miden az yemeye alışmışken if yap anka çok güzel olurBen Detoks yapamıyorum canım ya sonradan deli gibi yiyorum 2 katını alıyorumbakalım şu an nasıl devam edeceğime karar verip plan yapacağım inşallah:))
Tamam kuzum belki de ekmek yemediğin için oluyordur örnek diyet listesi atam mı bi sitedenBen Detoks yapamıyorum canım ya sonradan deli gibi yiyorum 2 katını alıyorumbakalım şu an nasıl devam edeceğime karar verip plan yapacağım inşallah:))
Off stres basa bela dur cok gerilme, sonra bas boyun agrisi fln bir yerden patlak veriyor. Ogretmen ya da ogrenci misin bu arada? Tartida hep ayni yerde ayni bicimde kalirsa, corapsiz ac karnina ve sadece ic camasirla tartildigin an dogrusudur cnm. Pili bitiyorsa da oyle gariplik yapabiliyor.İnşallah orticiğim ikimizin de güzel eksileri gelsinbugün spor yapıcam dün yapamadım bi üzerimde şişkinlik var ama bir şey farkettim sporda yakılan geri gelmiyor bende bugün okula gideceğim sabahtan moralimi bozdu yönetim aşırı gerginim bugün sabah tartıldım 66.0 yarım saat önce tartıldım 67.4 gördüm şimdi tartıldım 66.4 ya benim tartı bozuluyor yada ben durduğum yerde kilo alıyorum.
Aynen canım yaa bi cesaret geldiydi ama söndümaşallahhh yaaaa harikasınn canım
günaydın canım
devamlı aynı yerde ve aynı durumda mı tartıldın :/ ilginç olmuş tartının pili zayıflıyor olabilir umarım bozulmamıştır
Günaydınnnn
Canım zaten senin yapmaya çalıştığın şey 4 çocukla çok çok zor bir şeydi bu kadar gitmen bile başarı bence tebrik ederim hiç moralin bozulmasın ben şu halimde cesaret bile edemem
Bu gün bi temizlik yapacağım sonra bi bakacağım canım bakalım 2 öğün yaparım zaten büyük ihtimalle.Bencede detoks yapma miden az yemeye alışmışken if yap anka çok güzel olur
Sağol canım ben daha önce 1938462728 kez diyetisyenden destek aldımTamam kuzum belki de ekmek yemediğin için oluyordur örnek diyet listesi atam mı bi siteden
Yine de bakmak istersen kuzum Selahattin Dönmez hazırlamışAynen canım yaa bi cesaret geldiydi ama söndüçocuklar normal çocuk olsa yine yapılır benimkiler ne iki dakika TV izler ne gece uyur ne gündüz uyur değişik bişey devamlı ya paçamdalar ya kafamdalar
Bu gün bi temizlik yapacağım sonra bi bakacağım canım bakalım 2 öğün yaparım zaten büyük ihtimalle.
Sağol canım ben daha önce 1938462728 kez diyetisyenden destek aldımyani verdiğim paralarla hatrı sayılır bir araba alırdım içlerinden birini seçer yaparım olmadı zaten diyetisyenlerden daha güzel liste hazırlayacak kadar deneyim de kazandım övünmek gibi olmasın da
Sağol canımYine de bakmak istersen kuzum Selahattin Dönmez hazırlamış
Vücutta yağ bırakmayan 4 günde 2 kilo verdiren kış diyeti
4 GÜNDE 2 KİLO KAYBI SAĞLAYAN KIŞ DİYETİ 1.GÜN KAHVALTI 1 yemek kaşığı lor peyniri 5 adet zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği Bol taze domates, salatalık,...m.sabah.com.tr
Ay pilini yeni değiştirdim ama bu tartı beni huzursuz ediyor başka tartı almayı düşünüyorum böyle yaparsa ama şimdi tartıldım 66.6 su kahve falan içtim yok bu akşam güzel bi spor. Öğretmenim canım bir yandan da meb de öğretmen olmak için uğraşıyorum. Özellerde şartlar çok agırOff stres basa bela dur cok gerilme, sonra bas boyun agrisi fln bir yerden patlak veriyor. Ogretmen ya da ogrenci misin bu arada? Tartida hep ayni yerde ayni bicimde kalirsa, corapsiz ac karnina ve sadece ic camasirla tartildigin an dogrusudur cnm. Pili bitiyorsa da oyle gariplik yapabiliyor.
maşallahhh yaaaa harikasınn canım
günaydın canım
devamlı aynı yerde ve aynı durumda mı tartıldın :/ ilginç olmuş tartının pili zayıflıyor olabilir umarım bozulmamıştır
Günaydınnnn
Canım zaten senin yapmaya çalıştığın şey 4 çocukla çok çok zor bir şeydi bu kadar gitmen bile başarı bence tebrik ederim hiç moralin bozulmasın ben şu halimde cesaret bile edemem
Canım Branş öğretmeniydin demi ?Ay pilini yeni değiştirdim ama bu tartı beni huzursuz ediyor başka tartı almayı düşünüyorum böyle yaparsa ama şimdi tartıldım 66.6 su kahve falan içtim yok bu akşam güzel bi spor. Öğretmenim canım bir yandan da meb de öğretmen olmak için uğraşıyorum. Özellerde şartlar çok agır
Günaydın kızlar
Apayı bıraktım mecburen. Uykusuzlukla çok zor oldu. inşallah çocuklar biraz daha büyüyünce tekrar denerim. Kahvesizlik çok zorladı. 2 gün bile dayanamadım :)) moralim bozuldu aslında ama neyse geçer iki güne :))
Olsun canım bozma moralini. Öyle işkence gibi olunca da devam etmek zor. Kahvesiz ben de yapamıyorum maalesef
ya cidden benim oğlumda tv izlemiyorAynen canım yaa bi cesaret geldiydi ama söndüçocuklar normal çocuk olsa yine yapılır benimkiler ne iki dakika TV izler ne gece uyur ne gündüz uyur değişik bişey devamlı ya paçamdalar ya kafamdalar
Benim emektadar da coşuyor öyle aradaAy pilini yeni değiştirdim ama bu tartı beni huzursuz ediyor başka tartı almayı düşünüyorum böyle yaparsa ama şimdi tartıldım 66.6 su kahve falan içtim yok bu akşam güzel bi spor. Öğretmenim canım bir yandan da meb de öğretmen olmak için uğraşıyorum. Özellerde şartlar çok agır
Evet canım matematik öğretmeniyimCanım Branş öğretmeniydin demi ?
Off aslında mı tartıdan almak istiyorum çok güzel ama bu ay çok para harcadım eşim beni evden atıcakBenim emektadar da coşuyor öyle aradaçılgın artılar çılgın eksiler havada uçuşuyor. o yüzden sık tartılmamaya çalışıyorum.
Bişey yapmaz yenisini alsa daha pahalıOff aslında mı tartıdan almak istiyorum çok güzel ama bu ay çok para harcadım eşim beni evden atıcak
En sevdiğim öğretmen matematik öğretmeniEvet canım matematik öğretmeniyim
Valla ben karşı değilim günde 1 saat otursunlar izlesinler hiç kızmamya cidden benim oğlumda tv izlemiyordevamlı izlemesin kötü mötü derken hiç izlemez oldu
Ya sabah 72,2 gördüm kıyamıyorum da bişey yemeye zatenOlsun canım bozma moralini. Öyle işkence gibi olunca da devam etmek zor. Kahvesiz ben de yapamıyorum maalesef
Ama cumaya kadar sık dişini canım. Moral bozucu bir şey olmasın sonra tartıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?