Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklisin ortim kalori olarak cok degil yine. Ama tabi sekerli gidalar olmasa cok daha iyi olurdu
Günaydın canim tartı öncesi son iki hadi spora yuklenelim dediğin gibi
Aksam 6 gibi bı yeme ayağım geldi hemen bı kahve içtim ohhh çok iyi geldi, gece uykumu etkiledi ama en azından yemedim

ne yapsın ne etsin Kenevir Yağı(Türkiye'de yasak) bulsun. Biz inanılmaz sonuç aldık. Son çekilen MR'da hiç bir kötü hücreye rastlanmadı. Bu notumu da iletin lütfen
İlettim Kazen, teşekkür ediyor
İyi yapmışsın Ankacım seni burda görmek çok güzel :) Ben de ara ara girmeye çalışıyorum ama eski performansımdan eser yok vallahi nerde o kaptanlık yaptığım günler :)
Bu pandemi dolayısıyla kilo da almışım baya, aslında şu ara istikrarlı şekilde devam edebilsem bana da faydası olur diye düşünüyorum :)
Kaptaniçem seni görmek ne güzel
Aynen yaa @toplight kaptanım da Konyalı oldu bu yıl :) Ankara'dan kaçıyor hepsi önce morordek gitti sonra @toplight
Emnisim öyle oldu vallahi Ankara'da seni yalnız bıraktık :/

Günaydın canim tartı öncesi son iki hadi spora yuklenelim dediğin gibi
Aksam 6 gibi bı yeme ayağım geldi hemen bı kahve içtim ohhh çok iyi geldi, gece uykumu etkiledi ama en azından yemedim
Ben aksam icmek icmek bu sene ilk defa kafeinsiz kahve aldim. Arada aksamlari iciyorum. Tadi ayni canim dene istersen.

Günaydın kızlar.
Anladım canım. Çok iyi. Ben de mevsim sebzelerini tüketmeye çalışırım genelde ama kabağın üstünlüğü var
Sagolun kizlar heyecanli ama stresli. Akliniza gelirsem dua edin
Tabiiki ederiz canım. Gönlünün muradı hayırlısıyla olsun inşallah

Son düzenleme:
Ortim nasilsin?? Kaldi son iki, tartilmadim ben bu sabah moralim bozulur fln diye, sulugumu hazirladim, ufak bir sinavim var ona gidiyorum simdi. Sen guzel gittin bu hafta gayet bence guzel bir eksi gelecek senden
Kendinin en iyi hali ol
İnşallah orticiğim ikimizin de güzel eksileri gelsin bugün spor yapıcam dün yapamadım bi üzerimde şişkinlik var ama bir şey farkettim sporda yakılan geri gelmiyor bende bugün okula gideceğim sabahtan moralimi bozdu yönetim aşırı gerginim bugün sabah tartıldım 66.0 yarım saat önce tartıldım 67.4 gördüm şimdi tartıldım 66.4 ya benim tartı bozuluyor yada ben durduğum yerde kilo alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…