- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.041
Görmedim ki canım acil tarifffff
Canım stresten ödem yapacaksın merak etme düşersin yine o kiloya inanHadi inşaAllah kaptanım 80.6yı görüp üzerine bu sabahki kiloyu görünce oturup ağlayasım geldi bide yarın cuma aşırı canım sıkılmıştı
Şimdi rahatladım inşaAllah inecek ödeler
Yavaştan leslie alışmaya çalışıyorum inşaAllahdüzenli yapmak istiyorum
Ben hep gozkarari yapiyorum canim ya. Sogani kavurup ustune kuru fasulyeleri ve salcayi ekliyorum sonra kuru fasulyenin ustunu neredeyse kapatacak kadar su. Su kaynayinca icibe 1 tane tavuk bulyon atiyirum cok guzel lezzet veriyor. Sonra altini kisip uzun sure 30-40 dakika pisiriyorum. Ama tabi bu onceden haslanmis fasulye veya konserve icin. Bence kuru fasulye tadinin guzelligini ve yogunlugunu uzun sure kusik ateste pismekten aliyor.Ya kızlar Allah rızası için bana çok lezzetli ve yogun olan bir kuru fasulye tarifi verinasla tutturamıyorum delircem
Kesinlikle haklisin kaptancim. Karbonhidrati indirdim gunluk 100-150gra ve seker galiba 3 hafta oldu agzima surmedim. Beyaz un da aynen hic yemiyorum. Ve vucudumda bu hafta bir incelme hissi var. insallah bakalimBegonya2 canım sana yazdım gönderdim güya ama onuda paylaşmamış sanırım tekrar yazayım
1 lokma 2lokma deme karbonhidrat vücutta çok su tutuyor ve bizde devamlı tartıldığımız için o anda hemen görüyoruz o zalım farkı :))
Sen o düşük kiloyu gördüysen o kilo elbet senindir merak etme bugün yada en geç yarın yine iner anlık bir su tutmasıbugün sadece dikkat et ki yarına yine tartı tepki vermesin
Bende de dun oyle oldu. Bir turlu giremedimAy sayfa hâlâ gidip geliyor
Ya ben yuruyus yapiyirum ama listede yoktu o galiba. Himm o zaman unutmayayim da her spor gunune 15 dak dans edeyim. Carpi girmek moral bozuyorEline sağlık bu arada canım
Ucurtma avcısını listenden çıkarabilirsin tatlım
Derin bi oh çektimKuzum yaktım yaktım
Canım stresten ödem yapacaksın merak etme düşersin yine o kiloya inan
Hep açız yaaaAliyorum canim. Aman Zaten normal yeyince de hep acim
Canım bence sürekli tartılma. Pazartesi cuma ile sınırlayabilsen çok güzel olur. Hafta içi dalgalanmalar oluyor çünkü. Bu şekilde vücudunu strese sokma ihtimalin var. Perşembe artı görüp cuma güzel bir eksi gördüğüm çok olmuştur.Bu gün reddeti ilk defa ya
Uykuya dalarken emzirdm bende
O değilde şimdi eve geldik benim kilom berbatdün yatarken 81.6ydı kilom şuan 83 kiloyum leslie yapacağım birazdan inşaAllah sabaha kadar iner çok kızgınım kendime
2 kaşık helva 2 çatal patates bukadar mı geriletirmoral 0 0 0
1000 kalori ideal aslında kuzuDünden sadece 200 gr gitmiş 400 kalori çok az geldi galiba, bugün 1000 kalori yapıcam canlar
Hindistan cevizi yağını da deneyebilirsin canım. Filtre kahveyi demledikten sonra içine koyup bızztlatıyorsun. Mükemmel oluyor.Hindistan cevizi sutunu diyorsun degil mi canim? Onu da dusundum de onu da 2 gunde bitirnek lazim acilfiktan sonra. Olmadi kucuk oaket var mi bakayim i ternete. Evde var 2 tane ama 2si de 400ml. Cok haklisin tok tutar o , sagol
Ya ne insafsızlar. Ben de hep üşüyen bir tipim. Hiç çalışamam soğuktaAynen bende regl dönemime geldi aç geziyorum ama olsun bak gün bitti sayılır
Evet canım işyerinde açmıyorlar, hava sıcakmış
Gün boyu oturuyorum ve su içiyorum sürekli ben hep üşüme mood
Eşim çok sever ben hiç sevmem o yüzden de hiç tutturamıyorum koydum kaynıyor bakalım sonra da akşama kadar dinlenecek. Bu akşam ders var hazır yemeğe çok ihtiyacımız olacakBen hep gozkarari yapiyorum canim ya. Sogani kavurup ustune kuru fasulyeleri ve salcayi ekliyorum sonra kuru fasulyenin ustunu neredeyse kapatacak kadar su. Su kaynayinca icibe 1 tane tavuk bulyon atiyirum cok guzel lezzet veriyor. Sonra altini kisip uzun sure 30-40 dakika pisiriyorum. Ama tabi bu onceden haslanmis fasulye veya konserve icin. Bence kuru fasulye tadinin guzelligini ve yogunlugunu uzun sure kusik ateste pismekten aliyor.
Aynen programdan bir şey olması lazım çarpısız olması içinYa ben yuruyus yapiyirum ama listede yoktu o galiba. Himm o zaman unutmayayim da her spor gunune 15 dak dans edeyim. Carpi girmek moral bozuyor
Canim yapabilirsen iftarda et, salata ayran/yogurt tuket sadece. O zaman cok etkisi olur yarina. Kaptanimin yazdigi gibi azicik karbonhidrat bile sisiriyor. Mumkunse iftarda pilav, patates, ekmek vs yeme. Yarina az da olsa eksi gorunce miraljn yerine gelirBi nebze olsun rahatladım yazdığını okuyunca
Bu gün oruç tutuyorum iftarı hafif geçiricem inşaAllah iftardan sonra da detoks suyu içicem inşaAllah faydası olur kaptanım
Off canim ya. Allah yardimciniz olsun.selam kızlar
Benim oğlan yine bütün gece dolandı. Sabah 5:30 da uyuduk. 9 da diğerleri kalktışu evde hiç bir konuda bi düzen kuramadım ya
Hindistan cevizi yagi var evde ama rafine edilmis. Kahve icin rafine edilmrmisi kullaniyordum. Bugun cikarsam alayim. Sagol canim. Aynen iyle dun acliktan basim agridi ama oyle veya boyle gorecegim yine hamilelik oncesi kilomu pes etmek yokGünaydın kızlar
Güzel bir perşembe olsun. Yarına bol eksiler görelim inşallah
Hep açız yaaa
Canım bence sürekli tartılma. Pazartesi cuma ile sınırlayabilsen çok güzel olur. Hafta içi dalgalanmalar oluyor çünkü. Bu şekilde vücudunu strese sokma ihtimalin var. Perşembe artı görüp cuma güzel bir eksi gördüğüm çok olmuştur.
1000 kalori ideal aslında kuzuZaten uzun süre düşük kalori vucudu yoksunluğa sokuyormuş. Ben de bu açlığın üstüne iyi bir eksi görmezsem Allah ne verdiyse yiyeceğim
Hindistan cevizi yağını da deneyebilirsin canım. Filtre kahveyi demledikten sonra içine koyup bızztlatıyorsun. Mükemmel oluyor.Bızt yapmadan o etki olmuyor ama
Ya ne insafsızlar. Ben de hep üşüyen bir tipim. Hiç çalışamam soğukta
İnşallah güzel sonuç alırız kuzu yaa
Tabi canim iyi olur hazir yemekEşim çok sever ben hiç sevmem o yüzden de hiç tutturamıyorum koydum kaynıyor bakalım sonra da akşama kadar dinlenecek. Bu akşam ders var hazır yemeğe çok ihtiyacımız olacak
Cok zor kuzum ya Allah kolaylik versin benimde kav gecedir oyleydi yatagina koyiyorum bi bakiyorum yanima tirmanmisselam kızlar
Benim oğlan yine bütün gece dolandı. Sabah 5:30 da uyuduk. 9 da diğerleri kalktışu evde hiç bir konuda bi düzen kuramadım ya
Ahh ah çok fazla tartılıyorm hergün hemde sabah akşamCanım bence sürekli tartılma. Pazartesi cuma ile sınırlayabilsen çok güzel olur. Hafta içi dalgalanmalar oluyor çünkü. Bu şekilde vücudunu strese sokma ihtimalin var. Perşembe artı görüp cuma güzel bir eksi gördüğüm çok olmuştur.
A grubu kan olanlar eti güzel sindiremiyrmuşCanim yapabilirsen iftarda et, salata ayran/yogurt tuket sadece. O zaman cok etkisi olur yarina. Kaptanimin yazdigi gibi azicik karbonhidrat bile sisiriyor. Mumkunse iftarda pilav, patates, ekmek vs yeme. Yarina az da olsa eksi gorunce miraljn yerine gelir
Bebde her dk tartiliyorum bu huyumun onune gecemiyorum hicAhh ah çok fazla tartılıyorm hergün hemde sabah akşamnasıl sınır koyarım bilmiyorum
Aa tmm canim. Onlar da olurA grubu kan olanlar eti güzel sindiremiyrmuş
Akşama ıspanak yada brokoli yiyeceğim inşaAllah yafa başka bş sebze inşallah etkş eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?