Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar
Benim oğlan yine bütün gece dolandı. Sabah 5:30 da uyuduk. 9 da diğerleri kalktı şu evde hiç bir konuda bi düzen kuramadım ya
Selam canım en küçük olan mı ? 2 yaşında ki ?
Benim oğlan 4 yaşında ve tek çocuk hâlâ düzenim yok bir o yatak bir bu yatak bütün gece geziyorum senle ilgili bir durum değil ki

Eline sağlık canım

muhursuzpusula
@balpamuk herşey yolunda mı kızlar bize bir dönseniz
Valla kaptanım yolunda değil ama yola gireceğine dair umutlarım var. Dün son işler yapılıp konu kapandı gitti. Onun evindeki çeyizlerimi almaya gitti ailem, onunda abisi gelmiş. Kendi kardeşini kötülemiş durmuş psikolojisi bozuk vs vs diye. Kendisi de tek kelime bile edememiş ben haklıyım ama o bana bunu bunu yaptı diyememiş (yani baştan beri ayrılmamıza sebep olduğunu iddia ettiği benimle alakalı şeyler). Allahından bulsun diyorum başka da bişi diyemiyorum. Bu süreçte diyet falan hak getire valla kilo almışımdır bir haftada kesin

Yarın cuma, sabah tartılarak başlayayım :)

Hayırlısı olsun canım herşeyi zamana bırakıp biraz gevşemek en güzeli

Tamamdır yarından itibaren tekrar start

Benim oğlan 4 yaşında ve tek çocuk hâlâ düzenim yok bir o yatak bir bu yatak bütün gece geziyorum senle ilgili bir durum değil ki
Hepsi öyle canım. Zorla yatırıyorum kalkıp duruyorlar. Ne bileyim milletin çocuğu akşam yatar sabah kalkar benimkiler bi tuhaf geliyor. Hele bu dolunay vakitlerinde hiç uyumuyorlar uyumadıkça bana yapışıyor falan filan işte sana da rabbim kolaylık versin.

Kotuymus canim, yorar uykusuzluk. Ben 1 yasina gelip memeyi birakirsa deliksiz uyurum diye hayal ediyorum ya bakslim. Ilk kizimda oyle olmustu. Insallah darisi bunun basina. Degilse bu uykusuzlukla cok zor ya

Oyy canim ya buyuyecekler insallah birjac yil daha. Buyuyunce de gelip de yapissalar diye bekleriz herhalde

Gecmis olsun canim. Eminim ki ilerde senin hakettigin gibi iyi birisi karsina cikinca oyiki bitmis hayirlisiymis diyecekmis.

Canim kuvetin varsa sicak su doldur gir. Cok yardimci olur. Yoksa sicak dus al ve 2 tane magnez hapi al yut. Rahatlarsin
Duşa girdim canım sabah sıcak su iyi gelir dedim ama pek değişiklk olmadı
Niyetliyim canım hap içemem
Spora yeni yeni başlıyorum ya vucut başlarda tepki veriyor işte, alışacak ama inşaAllah

Kotuymus canim, yorar uykusuzluk. Ben 1 yasina gelip memeyi birakirsa deliksiz uyurum diye hayal ediyorum ya bakslim. Ilk kizimda oyle olmustu. Insallah darisi bunun basina. Degilse bu uykusuzlukla cok zor ya

bizim oldum olası uyku ile başımız beladaydı bu halimize şükrediyorum halen deliksiz uyku nedir bilmiyorum ama eskiyi düşündükçe çok iyiyim :) doktora falanda gittik ama bir şey çıkmadı umut etmeyi kestik eskiyi düşünüp şükür diyoruz

Allah hepimize kolaylık versin kızlar bol sabır bol sevgi

Duşa girdim canım sabah sıcak su iyi gelir dedim ama pek değişiklk olmadı
Niyetliyim canım hap içemem
Spora yeni yeni başlıyorum ya vucut başlarda tepki veriyor işte, alışacak ama inşaAllah
kas gevşetici krem varsa iyi gelebilir canım
spor sonrası mutlaka iyice gerdir bacaklarını olacak 2 3 gün ağrı :/ devam ederse iftardan sonra parol alırsın

Amin canim. Uzun sureli uykusuzluk cok fena. Insan dusunme yetisini bile katmybediyor adeta

Ay duzelmis site, sabah giremedim. Bu bir iki gunde yediklerime degil de olaylara odaklandim, normal yedim dikkat etmedim aslinda. Sabah tartida makul bir eksi gordum. Demek ki kafamda bu yeme isini surekli gundemde tutmak bana iyi gelmiyor. Aslinda sadece aciktigim zaman biraz doyuracak kadar yesem sorun olmayacak. Benim derdim durup dururken, ac degilken sirf sevindim uzuldum stres oldum fln diye atistirmaliga atlamak.

Ortim nasilsin, okul islerin halloldu mu? Ozelde egitmen olmak ekstra zor oluyor genelde bizim ulkede. Benim brans ingilizce bu arada.
Kendinin en iyi hali ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…