- 29 Nisan 2016
- 2.856
- 11.167
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.101
Dün benim 10000 adım+ 15 dk zumba vardı bunlar 150 p 150 de spor günün den olsa 300 p yapıyor yaa yes fit ekibini geçmemiz lazım o yüzden şeyettim 5 puan 5 puandır demi amaAynen bende çoook ama çok severimAllah'tan eşim ve oğlum hiç sevmez e bende bi kendime yapmıyorum zaten kalorisini düşününce kafadan vazgeçiyorum
Aynen canım ekstra puanlar var cumartesi Pazartrsi çarşambada
Dün benim 10000 adım+ 15 dk zumba vardı bunlar 150 p 150 de spor günün den olsa 300 p yapıyor yaa yes fit ekibini geçmemiz lazım o yüzden şeyettim 5 puan 5 puandır demi ama
Yorma telefonu dinlendir amanYok kaptanım şimdi maşallahlık durumda çok kullanmamaya da çalışıyorum evdeyiz zaten bugün sağlıklı da beslendim sporumu da yaparsam mis olur günüm inşallah
Teşekkür ederim kaptancığımGüzel menü canım afiyet olsun
4 parça çikolata hariç süppper menü canımm
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Karbonhidrata özlemaman canım dikkat uzun süredir bunlardan arınmıştın ibre yükselebilir
Canım patates helva yanısıra brokoli ve barbunya da şişlik yapar o da tartıda olumsuz etki etmiş olabilir
Güzel menü canım afiyet olsun
Gözlemeleri cumaya yaklaşırken unutalım tatlımadımlar şahane onun dışında menüde çok güzel
Kuzum Lahana sarması çok kalorili diye aklımda kalmış ona dikkat etmek gerek sonrada patates var
Ama sporlar çok güzel tebrik ederim
Heytt beee kim der bu kız mezun listedeki üyeler görün görün
Harika canım afiyet olsun
Sporda olsaymış dörtt dörtlük menü
Didemcimmm cuma geldii cısları cosları bırakalımmmmm
Mercimek köftesi ne kadar kaloriliymiş yaa
Beni doyurmazda
Sporlar yine çok iyi afiyet olsun canım
Menüde sporda çok güzel canım afiyet olsun
İnsan bi acemiliğe düşüyor birdenTeşekkür ederim kaptancığım
Muhteşem Kabağımı yerken iyi geldi bu yorum
Ya şimdi korumaya geçsem ayarı kaçırırım alırım falan korkusundan devam kararı aldım. 60 a kadar devam inşallah. Hatta ucundan da olsa 50 leri görene kadar. Ama hafta sonu azıcık ucunu açarım
Ortim sporun harika. Menune gelince zaten tek ogun yemissin bur hanur kizartmasi var ama hepsi toplamda kalori olarak iyi yaniÇarşamba menüsü
Tek öğün yaptım kızlar sadece sabah çocuklar kahvaltı yaparken kızımın verdiği hamur kizartmasini yedim (ama çok güzel bı ye deyince kızım)yanına da peynir ekledim,kahvaltim bu oldu sadece.oncesinde maydonoz kurunu de yaptım.gun içinde 2 lt su
10565 adım, 1000zip
Cherry Mom @Nikinik @_Reyyan DeryaOnDiet
Canim kaptancim, sagol
Teşekkür ederizADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 1.66
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: nisanlıyım
MESLEGINIZ: şu an calısmıyorum
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: iradesizlik, yeme bağımlılığı.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: görüntü ve saglık
Şu ana kadar saglıgımda bi sorun çıkmadı 6 ayda bir kan veririm tansiyon kolestrol vs hiçbir seyim yok ama yaşım ilerledikçe bu kiloyla illa ki sorunlar çıkacaktır. Çok kötü besleniyorum sadece karbonhidrat desem yeridir.
Temmuz ağustos gibi nikahım var en azından 78 lere inebilmeyi istiyorum. 2 ayda 110 kilodan 93 e düştüm ama son hafta sıkılıp saldım hemen 2-3 kilo almısım tekrardan sıkı şekilde başlamak istiyorum
Hos buldum cok sagolun :)Teşekkür ederiz
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun dilerim yaza kadar yüklerinin çoğunu vermiş şekilde gelin olursunelinde çok güzel bir motivasyon kaynağı var biz hanımlar bir gelin olacağız diye birde çocuk yapacağız diye güzel kilo veriyoruz yeterki isteyelim..
2 ayda kendi başına çokta güzel kilo vermişsin bundan sonrasında eminim bizle daha kolay olacaktır tekrar hoşgeldin
70 kilo olduğunda boyun kurtarır zaten gayet iyi durursun benceHos buldum cok sagolun :)
3 gundur o kadar cok yiyorum ki sanki kıtlıktan cıkmısım gibi. Yemekle aramda özel bir bag var resmen. Hani derler ya hayatımızdaki eksiklerin yerine yemeği koyarmışız vs.. aslında hayatım da gayet yolunda benimki bildiğimiz pis boğazlılık
Umarım şu iştahımı kontrol altına alıp en azından yaza 70 lerde (benim için en azından normal sayılabilecek kilolar) girerim.
Şu an benim için 50 li kilolar hayal zaten hayatımda göremedim :)
Hosgeldin canim, dikkat edersin verirsin temmuza kadar. Insallah hep beraber ulasalim istedigimiz kilolara.ADINIZ: ( isteğe bağlı )
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
Şu ana kadar saglıgımda bi sorun çıkmadı 6 ayda bir kan veririm tansiyon kolestrol vs hiçbir seyim yok ama yaşım ilerledikçe bu kiloyla illa ki sorunlar çıkacaktır. Çok kötü besleniyorum sadece karbonhidrat desem yeridir.
Temmuz ağustos gibi nikahım var en azından 78 lere inebilmeyi istiyorum. 2 ayda 110 kilodan 93 e düştüm ama son hafta sıkılıp saldım hemen 2-3 kilo almısım tekrardan sıkı şekilde başlamak istiyorum
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı )
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
80 olduğumda bile obez gibi görünmüyordum biraz boy biraz da orantılı kilo alıp vermem beni toparlıyor ama 80 e bile daha 15 kilom var. Bun15 kiloyu çok hızlı verip sonradan yavaşlamak istiyorum yoksa yolum uzun olduğu için gözüme çok görünüyor iradem bitiyor hemen :/70 kilo olduğunda boyun kurtarır zaten gayet iyi durursun bence50 zayıf olur senin için gerek yok böyle şeylere
O kadar yemeğe alışmışız ki bazıları yaşamak için yiyor kimide resmen yemek için yaşıyor o hesap ama bu döngüden çıkmak senin elinde çünkü sonu yok ve ileride dediğin gibi hep sana zarar verecek
Başta yediğin içtiğini burada yazarak kontrolü ele geçirmiş oluruz kesinlikle menü yazmak çok ile yarıyor ..
Menülerimizi başka bir sayfada yazıyoruz sendende yarından itibaren sağlıklı güzel menüler bekleriz sporda olursa şahane olur
Menülerin hiç aksatılmadan hergün yazılması bizim için çok önemli
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Oyyy iftarda çok yedim valla cıss yemedim de 15 kaşık pırasa ve 1 tabak salata yedimÖylee tabiiii ama bizde etkisi maalesef *2
Canim pirasa ve salata daha ne olsun. Hep boyle yesek 50li kilolarda olurduk simdi.Oyyy iftarda çok yedim valla cıss yemedim de 15 kaşık pırasa ve 1 tabak salata yedimnazar oldum kesin ne güzel gidiyordum
Ayy ben izinden önce no kilodaydım demi aklım orda kalmış sanırım kaptanımSen yes fittesinnnnn
Zumba 3 puan
100 puan adımlar
45 puan zumba
100 + 50 ekstra toplam 295 aynı grupta olsak 5 puanın lafını etmem
Hoşgeldin aramıza canım bende keyif için yiyenlerdendim burası bana ilaç gibi geldi yavaş yavaş ilerliyorum. Daha önce kısa sürede harika kilo vermişsin yine başarabilirsin.ADINIZ: ( isteğe bağlı )
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?