Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C Cagrihilal1 evine geçtin mi ?? Başlıyor muyuz yarın sabah fotograflı baskül at öbür hafta listeye alalım seni
Yok daha kuzum gecmedim. Okul acilirsa 15 gune giderim. Gidis tarihim kesinlesince listeye gireyim. Eve gidince de asil listeye girerim. Tarti yok zaten tartilamiyorum. Kantarla kardesimin işi varmis almis. Baskada tartilma olanagi yok malesef. ama dort gozle listeye girip biraktigim kiloya donmeyi bekliyorum.

Biraz zorluyor evet ama arada iyi oluyo bence, bu hafta full detoks yaptım nerdeyse

Biraz cıs bir menü olmuş, olsun ama olan oldu bi kere bugün çok dikkat ediyoruz asla cıs yok tamam mı ortim
Bugun hic cıs yemedim ortim merek etme ama masallah butun hafta nasil tuttun kendini regl yaklasiyo cok acım aclik degilde canim bseyler yemek istiyo surekli dunden beri zorlaniyorum regl olucagim zamn nedense istahim cok aciliyo ama tutucam kendimi regl gecsin bende detox yapim bari
Bıraktım kaptanim gözümle bile bakmadim bugn
azaydidem rakibim dunku menude biraz cisslar gordum sanki. Geliyorum bak hemen arkandayim. 70e kadar yarisiyoruz unutma
Ayyy gelmeeee bak simdi bugun spor yapasim yoktu bi turk kahvesi kapimde sonra bi leslie yapim en kolayindan

Cok tesekkur ederim
10 kilomu daha çok hızlı vermeyi düşünüyorum en azından moral olur sıkılmamış olurum. Sonra daha sağlıklı şekle dönerim. İnşallah bana da iyi gelir yediklerimi bi bilseniz ah ah

Ya sorma kaptanım. Daha hedefe ulaşmadan Koruma korkusu sardı beni
Yok yok molasız gidelim Listeye hiç ara vermeden gireyim diyorum. Güzel motive ediyor hafta sonu kaçamaklarını da ölçülü tutarım böylece

Merhaba. Hoş geldin aramıza kendi kendine çok güzel vermişsin kalanı da birlikte verelim sağlıkla inşallah
Valla ben en kilolu halimle hamile kaldım o zaman o bile motive edememiş beni

Bu hafta ben bile kendime şaşırdım ortim, kaptan korkusu böyle işte
Şükür sende günü cıs olmadan kapatmışsın

Ahahahah ben salı günü manava gidip 12 kabak aldım, 10 tanesini yedim 2 sini bugün annem yemekte kullanmış ki kullanmasaydı da yemeyecektim daha manavdan kabağın önünden geçmem bi süre

Hadi gözümüz aydın canım
Bol eksiler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…