Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Az tutmaya caba gosteriyorum canim, degilse gitmiyor bu kilolar. Simdi hele hic ekmek yiyemeyecegim bir suru un cesidi ve glutene alarjim varmis. Bir de onlarsiz deneyeyim artik yulaf filan yerim ne yapayim.
canım 70-80 civarı tutsan daha iyi gitmiyor diyorsan,hergün 100 ve üstü alıyosun demek ki
bi de yulaf ezmesinde, karabuğday ununda vs de gluten olabiliyormuş cnm üstünü dikkatli okumalı

Öyle deme ama evet vermeliyiz evet çoğu kıyafet hoş durmuyor haklısın. Benim dolabımda Zibilyon tane pantolon var içine giremediğim. Zayıflamamı bekliyor yavrucaklar.
Ama bunu yaparken bu sinir stresle yapmayalım. Giden 100 gram bile bizi mutlu etsin hiç başlamasaydık hiç gitmeyecekti dimi

Yaaa
Canım sen sık tartıldığın için içtiğin her sıvıyı görüyorsun baskülde. Bu senin kısa vadede gördüğün. Uzun vadede vücudundaki gerçek ödemi atmana yardımcı olacak ve yağlarının parçalanmasını sağlayacak olan su. Sen suyu azaltma bence biraz tartılmayı azalt
Yaz geliyor artik biraz esneme olur canim. Umarim acarlar. Burda da artik cogu kurs online ne yazik ki. Saka gibi ya kizim bale kursuna gidiyordu online yapmislar, olur mu hic bale kursu online saka gibi.
Yok artık. Gerçekten şaka gibiymiş. Biz bedenci arkadaşlarla dalga geçiyorduk nasıl online ders diye. Bu hepten efsane olmuş
Yok canım ya stresten ne iştah kaldı ne bişey, açım ama canım hiçbişey istemiyo suyla bastırıyorum
Canım tatlı stresler değil mi bir sıkıntı yok inşallah

3 gün 3 lt içtim 1 gr veremedim daha sonra mı gidecekti?
3 lt içtiğimde de canım istediği kadar içtiğimde de hemen hemen aynı miktar wc gidiyorum
Bu gün 80ı gördüm eğer 3 lt içseydm göremicektm
Yine içiyorum ama vucudum istedikçe zorla değil

Çoook haklısın ama o profiterolden 2 kaşık yemesem sonraki gün gözüm dönüp 2-3 tabak yiyorum. Şimdiye kadar hep öyle oldu o yüzden illa tadıyorum
Çok istiyorum şekeri tamamen bırakmayı ama sanırım aşığım

Canım tek öğün gibi olmuş baya zor olmuyor mu ? Enginar suyu nasıl birşey tadı nasıl ?

Sporla da bence o 2 kaşık profiterol gitmiştir
Evden erkenden çıktığım için böyle oldu bugünlük normalde 2 öğüm yapıyorum
Tadı hafif şekerli gibiydi rahatsız etmedi. Karaciğer yağlanmasına çok iyiymiş

Cherry Mom bugun almaya basladim ilacimi. Insallah sonrasinda daha kolay verebilirim kilo. Menu bildirimi yapmaya devam etmek istiyorum. Tabi kilo cok fark etmeyebilir su an ama en azindan kontrollu olurum.
Tabiki canım ekleyelim yeniden menü listesine inşallah ilacın faydası olur
Mehfam tatlım bilgilerine

19 yaşında evlendim 24e gircem

Aslında araştırsan vardır mutlaka hangi ülkedesin türküler azmı bulunduğun bölgede
Cnm burada da var da simdi corona fln zaten hicbir yer acik degil, kuaforler yeni acildi. Bir sure gecsin, referans gerekir burada ezbere pek guven olmaz.
Valla biraz yumusak davranmissin yuz bulmuslar, bu isler de zormus.

Bende senin gibiyim canım sana önerim insülin direncine baktır eğer bebeğin falan yoksa aile hekimine söyle sana zayıflamanı kolaylaştırıcı bi ilaç yazsın. Bende çok iyiyim diyordum senin gibi tatlı görünce saldırıyordum. Şimdi dolapta eşimin dün sürpriz yaptığı kocaman meyveli pasta var yemiyorum . Dün ince bir dilim yedim üzülmesin diye

Et sut urunu yasak 2 gun zormus, cok da bir sey yememissinki sadece duzensiz olmus

Oyyy kuzumm kıyamam sana sen hem evlilik telaşı hem bunlara mı daldın ((
Pimpirikli ve becereksiz insanlara ev verilmez ya Allah ev sahibininde kiracınında iyisine denk getirsin ama sen ilgilendikce bunlar tepene binmiş.
Her aradıklarında dönme hatta ben yoğunum iş saatleri ve akşam saatlerinde dönemeyebilirim de ve dönme böylece yerlerini bilirler belki.
Sabır diliyorum canım

Canlar hedefleri eksik olanlar var
@Suskunhanim
azaydidem
@yarimuhendis tartıldın mı canım ?
@whitetea senden de alayım canım cuma günü için hedefin nedir ?
Kaptanim cok sistim dun kacamak yapmadim ama fazla yemek yedim dogruyu solemek gerekirse sporda yapamadim sabah artidaydim regldende sistim oyuzden -300 olsam yetr bana bu hafta 72.3 hedefim
Spor ağrılarına iyi gelir erken giderlerse yapmaya çalış didemcim ya
Cok gec gittiler kaptanim ayni sitede oturdugumuz icin yasak dinlemiyoreee
Bak bak bakkk sen cok fenasin ben bi sok diyet yapimde gör
Kaptanim malesef spor yok menude yazamadim dun gec gidince evi toparla et direk yatis

Menu ofsayt spor efsaneee menunde efsane olsydi bu sabah cok iyi eksi gormus olurdun canim valla yarin guzel menu ve spor bekliyorum senden gel menulerimizi ve sporlarimizi knusturalim yarin

İnsülin direncim yok daha yeni baktırdım sayılır, benimki oburluk tamamen
Sevdiğim şeyleri yemeyince sıkılıp bırakıyorum daha da çok kilo alıyorum. Şimdi bi de bunu deniyorum az az yemeyi belki işe yarar. 1 haftadır fast food yemiyorum bu bile benim için güzel adım. Her öğün yediğim günler oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…