- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.335
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.481
Bakmadım bile gözüm döndüKaptanim menumde yazdim aslinda nedenini cok özür
HaklısınBakmadım bile gözüm döndü
canım hoşgeldin , diyetisyenin de hayırlı olsun inşallah onun ve takımımızın desteğiyle güzel başarılar yakalarsınİyi akşamlar özelden yazdığınız mesaj için geldim eğerki banada yer varsa bende katılmak isterim gurubunuza ben daha önce izne ayrıldım ve kilom kaçtı bilmiyorum ozaman lar kilo alınca geri gelemedim gurubuma sizinde desteğinizle o motivasyonu kendimde buldum geri, salı günüde diyetisyene başladım ve 77 kiloyum şuan
Pişmanlığını pişmanlık katmak istemiyorum canım zaten üzgün olduğunu görüyorum4 mart
Sabah
Yogurt gevrek her zmanki gibi
Yesil cay
Arada
Nescafe
2 catal bal kabagi tatlisi
1 kare bitter
Aksam
1 kepce yogurt corbasi
3 servis kasigi tavuk mantar sebzeli sote
Su 2lt
2 form cay
Spor 2 yaptim
Ve sonrasi husran bir sürü cıs cıssskendimi sadece takim adina kötu hissediyorum yoksa yedigim seyler icin pisman olmadim oyuzden simdiden ozurdilerim regl vermis oldugu bi aclik döngusu 1 gun iyi 1 gun kotuydum bu hafta cokda sınandim bugunde disardaydim bu hafta hep ya biri bizde ya ben disardaydim cok sınandım ve patladim üzgünüm takıma karsi kendimi kotu hissediyorum uzuntum bu yuzden kusuruma bakmayin ama bugun bugunde kaldi diyip yarin saf protein yapicam söz veriyorum insallah arti gelmicem
Cherry Mom @_Reyyan @ummhnisa
İnşallah ben daha önce 2009 yılında mezun olarak ayrılmıştım diyet gruplarından oğlumu doğum yapınca veremedim bir türlü, yapmam gerekenler ney kurallar grupta istediğiniz şeyler yarın yazarsanız sevinirimcanım hoşgeldin , diyetisyenin de hayırlı olsun inşallah onun ve takımımızın desteğiyle güzel başarılar yakalarsın
Bayağı değişmiş buraları değil mi :) ilk sayfada yazıyor canım, ilk postta. Orayı güncel kaptan olan kişi sürekli değiştiriyor, kaptanımızİnşallah ben daha önce 2009 yılında mezun olarak ayrılmıştım diyet gruplarından oğlumu doğum yapınca veremedim bir türlü, yapmam gerekenler ney kurallar grupta istediğiniz şeyler yarın yazarsanız sevinirim
Suanki durumumu okadr kolay ozetledinki cok haklisin aslinda hic kacamak yapmak istemiyorum bi an once hedefime varmak istiyorum ama nefsime bazen sahip cikamiyorum ve patlayinca tam patliyorumPişmanlığını pişmanlık katmak istemiyorum canım zaten üzgün olduğunu görüyorum
Ama lütfen kendinizi şu süreçte tanıyın olur mu
Kendinizi tutup tutup yemediğiniz şeyler sonradan sizde bir anda patlak veriyor mu ? Yoksa diyetinizde kendinizi daha güçlü hissedip yemedğiniz şeyler hiç aklınızda kalmadan devam edebiliyor musunuz ?
Eğer sizi bir noktada onlar tıkayacak ise ve bu tartıdan önceki 1 2 gece ise lütfen onları vakti zamanında azda olsa yiyin çarşamba perşembe ye bırakmayın
MeselaNikinik kaçamak yaptı ne gün yaptı cuma cumartesi önümüzdeki cuma ya kadar toplama imkanı oldu anlatabildim mi
Cok haklisin canim sende kendine gore hepimiz ayniyiz hepimiz istahliyiz hepimizin cani surekli birseyler cekiyorki burdayizSuanki durumumu okadr kolay ozetledinki cok haklisin aslinda hic kacamak yapmak istemiyorum bi an once hedefime varmak istiyorum ama nefsime bazen sahip cikamiyorum ve patlayinca tam patliyorum
Pasta yemediğin için tebrik ederim canımSabah 1 yumurta öğlen birşey yemedim leblebi yedim çalışma arkadaşın doğum günü vardı ısrar ettiler yemedim 1 adet çilek attım ağzıma pastanın üstündeki akşam 2 ad nugeet 2 parca tavuk 1 kase salata
spor yok
Cherry Mom @Kendinin en iyi hali ol
Süper menü ve spor deryacımBugunku menum
08:30- karabugday unundan 1 krep, 1 avuc donates, 2 yk karisik sevze ezmesi, 10 zeytin.
12:30- 3 yk kadar kabakli kinoa, 120 gr kirmizi et, 1 tabak salata.
16:30- 1 kase nohut makarnasi, 5 yk kadar mantarli domatesli sos, 1 tabsk karisik salaa, 1 dilim ananas.
Su:3,5 lt
Spor: 45 dakika workout :113 puan
Cherry Mom @Suskunhanim Nikinik
Canım Fasulye çok fazlaSabah
Yarım gözleme
4 zeytin
1 tatlı kaşığı kadar helva
Ara
2 ısırık gofret
Akşam
2.5 kepçe kurufasulye
1 tavuk pirzola
3 4 kaşık pirinç pilavı
Büyük tabak salata
Ayran
Su içmek istediğim kadar
Kvdemdeym spor yok
Cherry Mom @Just a perfect day @_Reyyan
Çok güzel menü ve spor canım tebriklerrr03.03.2021
Sabah 10:00
2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Dereotu,nane
Domates,salatalık
Öğle 15:30
1 kase kuru meyveli yulaflı yoğurt
Akşam 17:30
2 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık bulgur pilavı (çok az haşlanmış tavuk didikledim)
Salata
Su: 2 lt
Spor: 4 numara yapıldıNikinik
Cherry Mom @Reyyan__ @whitetea
Harikasın tatlım3 mart çarşamba
Sabah sirkeli su
16.00 - 18.00 arası
3 kepçe lahana çorbası(Dilara Koçak tarifi), ton balıklı salata(90 gr balık), 10 kaju, 3 ceviz, yarım armut
Su:2 lt devam
1 kupa yeşil çay
Spor: 2 yapıldı
(30 dk leslie boosted, 8 dakika tabata)
Toplam 95 puan
Cherry Mom @_Reyyan Nikinik
Menüde adımlarda çok iyi3 Mart çarşamba
Sabah 09:30
2 yumurta işe yapılmış salata
Peynir zeytin domates
2 dilim uno denge
ara
1 elma
5 çiğ fındık
2 kayısı
1 kaşık pirinç pilavı
akşam 17:00
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim uno denge
Taze soğan
ara
1 ayva
2 kayısı
2 lt su
Bolca şekersiz çay
1 saat tempolu yürüyüş
12.350 adım + 30 dk boosdet walk
Cherry Mom @_Reyyan
Nikinik canım 1 ve 2 yi yaptım
Menü güzel gamzecim keşke adımları 10.000 e tamamlasaydın spor günüydü ya :))3 mart Çarşamba
13.30
1 yumurta yagsız tavada
2 sosis suda haşlanıp yağı alınmış
2 parmak peynir
6-7 yeşil zeytin
Domates ve salatalık
1 buçuk dilim kepekli ekmek
Çay
Ara
17.00
1 incir 3 antep fıstığı
10 fıstık
Akşam 19.20
1 kase mercimek çorbası
3 mücver
4 fırında çıtır tavuk
2 kaşık yogurt
Spor yok 7000 adım
2 litre su
Cherry Mom @Mathilda03 @_Reyyan
Süper canımCarsamba
Tek öğün
Yulafli lorlu 2 yumurtali omlet
2 domates
1 bardak ayran
2 sade kahve
1 maden sulu yesil cay
Su 3.lt(1.5 litresi limonlu)
Spor 20dk cardio-1 saat leslie boosted walk-10dk bolgesel-toplam 10245 adim
Cherry Mom @_Reyyan @hawar
Gayet iyi menü canım3 Mart 2021
11.00
3 kaşık lorlu domatesli salata
3 kaşık köz biber
3 yuvarlak dilim patates
1 parmak kadar ekmek
13.00
Şekersiz filtre kahve
25 gram leblebi bar
15.10
sade türk kahvesi
1 tane bisküvi
18.00
1 kanat-2 nugget, biraz sosla yedim
(Dışardaydık menü almayıp yanımdakilerden attım ağzıma 2-3 lokma artık)
2 litre su
2 fincan yeşil çay
12.000 adım
Cherry Mom @_Reyyan
@muhursuzpusula
Harika Zeynepcim3 mart çarşamba
12.30
1tane tb lavaş tost ve salatalık
15.30
Sade nescafe ve 1 küçük ayva
19.30
1.5 avuç badem ve 2 kare bitter
Su : 2.5lt
Spor : 57 dk kardiyo = 285p
12 sk pilates = 24p total = 309 p
( spor6 yapıldı)
Cherry Mom @_Reyyan Nikinik
Burcum umarım artıların gitmiştir çok iyi topladım menüleriBugün menüm
kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek üstüne tahin,fıstık ezmesi,hurma ve tarçın
öğlen lorlu omlet, yeşillik
ara fıstıklı züber lokma,türk kahvesi
akşam süzme yoğurt içine limön acı biber karabiber zencefil zerdeçal
ara maden suyu ,çay
3 lt su
6000 adım, 2 mil leslieNikinik @Suskunhanim Cherry Mom @_Reyyan
Menü güzel cnmSabah
2 dilim tam tahilli ekmek
2 dilim peynir
Zeytin
1 dilim ananas
Ara
1/2 avuc leblebi
2 bardak form cay
Aksam
Kiyma sote
3 dilim ekmek
Salata
Su : 1,5
Spor : 9 bin adim
Cherry Mom @_Reyyan
Nikinik
Lazanya hariç güzel menü canım başın ağrıyor diye spor olamadı sanırım3 mart carsamba
Sabah 9
1 sade kahve
11.30
1 kase yulafli gevrekle sut
Ikindi 14.00 gibi
1 avuc tuzlu fistik, kahve yanina bir lokum
Aksam 18.30
1 kase cacik, 1 dilim lazanya
Su 1lt kadar
Spor yok
Begonya2
Cherry Mom
6.40ta yedimOy oy ne yapacagiz bakalim.
Cnm yine cok bir sey yok gibi ama sanki fasulye 1 kepce olsa miydi, kacta yediginde onemli tabi ama 7 den sonraysa o siskinlik yapar, spor da yok. Bende de yokne oldu boyle, dagildik sanki biraz.
Yarın dikkat edeceğim inşaAllah kaptanım akşama da kabak yiyeceğimCanım Fasulye çok fazla
Gözleme seni yok tutacak bir şey değil kan şekerini yükseltir ki zaten yükseltmiş ki gofret yemişsin
Sporda yokmuş bugünü kötü geçirmişiz maalesefyarın dikkat edelim olur mu
İçeyim inşaAllah canım çok sağolcanım kimyon iyi geliyor şişliğe, şimdi ılık su içebilirsin limonlu kimyonlu
kaptancım 1 kiloya yakın gitmiş olcak şimdi tartıldım daBurcum umarım artıların gitmiştir çok iyi topladım menüleri
Tmm cnm harika olur xYarın dikkat edeceğim inşaAllah kaptanım akşama da kabak yiyeceğim
Ay hadi eksi gelsin inşallah ama harikasınnnkaptancım 1 kiloya yakın gitmiş olcak şimdi tartıldım da200-300 gr kalıyor en azından sabit gelirim diye düşünüyorum
Ya hani tuyo vermiyorduk grubakaptancım 1 kiloya yakın gitmiş olcak şimdi tartıldım da200-300 gr kalıyor en azından sabit gelirim diye düşünüyorum
Ay inşallahAy hadi eksi gelsin inşallah ama harikasınnn
Ayayayayayy napıcam ben şimdiYa hani tuyo vermiyorduk grubakaptana ozelden yazsaydin ya ben oyle yapiyorum
Tamam canim onerin icin cok saol denicemCok haklisin canim sende kendine gore hepimiz ayniyiz hepimiz istahliyiz hepimizin cani surekli birseyler cekiyorki burdayizama burda bi sorumlulugumuz var cuma gününe dikkat etmemiz lazim bunun icinde en gec pazartesiden itibaren menulerimize dikkat edelimki eksi ya da en kotu sabit gelelim. Sen de kendinde birseyler yeme ihtiyaci hissettigin zaman cuma cumartesi hatta toparlayabilecegine inanbiliyorsan pazar gunleri off gunu yap kendine sonra sımsıkı saril diyetine.en azindan bundan sonrasi için boyle yapmaya calis canim
Insallah cumaya da da eksi gelirsin canimO gün ertesi günü eksi geldim MaşaAllah geç yememe rağmen
Bu gün biraz fazla kaçtıfasulye şimdiden gaz yaptı şiştim
Yarın kabak yapcam erken yicem inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?