Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol kaptancim. Ee bir zahmet su guzel eksilere yuzdelere siykeyin bana da gelsinler artik

Onu ben de farkettim canim. Benim de ogunler aradi istahimi bastiriyir kahve, sagol canim artik biliyirum da sende de ise yariyor kahveye devam aciktikca. Sabah kafeinki iciyorum bir tane sobra kafeinsiz. Sagol canim bilgi icin

Biter insallah canim yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissiniz. Guzel gunlerde saglikla kullanin insallah tum aldiklarinizi

Sagol canim. Ee bir zahmet su eksiler senld beni de gorsunler canim. Bize de yazik yani. Inan artik ucundan azicik bile ne ciss yiyorum nne birsey. Kuruyemisi de cikardim listeden ki iyi oldu fistik/findik bazen cok kaciyordu.

Oyy canım öldürecen mi kendini. Bu yemeğe o spor maşallah sana. Valla ayaklarını yukarı kaldır da öyle dinlen kuzu

Canım çok güzel ve sağlıklı bir menü. Sana da maşallah. Spor zaten süper
Sagol canim Ayy ozlemisim spor yorgunlugjnu. Artik uykumdan(pek opmayan) bile olsa feragat edip yapaccagim duzenli sporumu

Sagol canim bilgi icin ben de deneyeyim o zaman su sirkeli suyu.
Evet tabatayi benim diyetisyen vermisti. Soyledigine gore 1 ayda super karin yapiyor. Ki ben de genelde workoutuma ekliyorum gercekten karinda acayip duzelme hissettim. Eminim sen de hissediyorsundur

Bayağı değişmiş buraları değil mi :) ilk sayfada yazıyor canım, ilk postta. Orayı güncel kaptan olan kişi sürekli değiştiriyor, kaptanımız Cherry Mom şu anda
Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum
Kaptanımız emnisede sorayım ozaman yer varmı grupta eğer benide isterlerse katılabilirim yediklerimi yazmaya

Kızlar iki gündür midemin eksidigini hissediyorum özellikle dün sabah(bir önceki gün 4 ye yedim akşam yemeğini ve hafidti) dişimi de fircalamistim ama sabah kötüydü.Hani yemek yiyip üzerine yatarsiniz ya öyleydi.Bugunde öyle ama dün soğan yemiştim hadi o yaptı desem.bilemedkm,bı fikri olan var mi

Sayfanın ilk sayfasını okudum da çok duygulandım 2008 de yazılmış sayfa ve bende ozaman lar çok, aktif gruplardaydım ve o zamanlardaki yazan kişilerin adını hatırladım ve hüzün kapladı beni ne günlerdi nasıl güzel, dostluklar kurmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…