Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnanılmaz açım. Dün 6 buçukta yedim son öğünümü. Şimdi güzel bir yulaf lapası yicemm
Afiyet olsun canim. Iyi yapmissin cok gec saate birakma aksam yemegini. Ilk basta ac hissediyorsun gece ama sonra alisiyitsun. Brn simdi 17:00den once bitiriyorum yemeyi. Vucudum alisti birgun bile gec yesem rahatsiz oluyorum

Günaydınlaar

Bravo canım sporun harikaa - eti karam alma ama yaa başka şey ye o çok kalorili -

Dün neyin vardı canım şimdi iyi misin
Teşekkürler kaptanım öyle çok seviyorum ki o çikolatayı aslında bana kalsa almıyorum da eşim hergün elinde Bi çikolatayla geliyor. Dün toplamda 1000 kalori olmadı bununla beraber.
Salı günü aşırı derecede gözüm karardı canım şekerim mi düştü tansiyon mu anlamadım ve eşim çikolata falan getirdi gözüm açılsın diye hiç kalkmadan yattım sabaha kadar. Arkasına da başağrısı başladı fenaydım anlayacağın. Dünde yine ilaçla durdum ama tartıda +600 görünce kendimi zorlayarak spora abandım bugün tartıda yüzümü güldürdü

Canım listenin üst kısmına bakınca ne var ki demiştim ta ki aşağıları görünceye kadar. Keşke bu cısslar için sporunu artırsaydın. Bu hafta ikimiz içinde pek iyi geçmedi gibi. Bugünü güzel geçirelim ve yarın yüzümüz gülsün canım

Günaydın canım
aynen şekerde olabilir tansiyonda insan hemen anlıyor kendinde bir garipli olduğunu. Yüks ek tansiyon benim bildiğim baş ağrısı yapar ardındann başım ağrıdı dediğin için belki öyle bir şey olmuş olabilir limonlu su belki iyi gelebilirdi :/
çok geçmiş olsun canım yine olmaz inşallah

Günaydın herkeseee,
Nasılsınız arkadaşlar? Ben bir defa dağılınca çok saldım kendimi. Taa ki bu gece rüyamda Cherry Mom i görene kadar ahahahahah Esraaa nasıl bir kaptansın! O disiplin nasıl içime işlediyse kaygı doluyum artık kendimi saldığım zamanlarda Kaptanım ince ince işlemişsin bana o sorumluluk bilincini. Rüyamda beni telefonla aramışsın bana bir şeyler söylüyorsun yani artık katılacaksan katıl katılmayacaksan bırak babında Ben de hemen geri döneyim dedim takımdan tamamen uzaklaştırma almadan.

Soğan çok yapar canım yemeseydin keşke
stres sinir varsa o da yapar :/
yoğurt bende işe yarıyordu dene istersen geçmiş olsun

Günaydın hanımlar
Yine geldik bir cuma arefesine yarın bayram olsun inşallah
Sagol canim Ayy ozlemisim spor yorgunlugjnu. Artik uykumdan(pek opmayan) bile olsa feragat edip yapaccagim duzenli sporumu

Ya değil mi canım. Spordan sonra insan nasıl mutlu oluyor. Serotonin hormonunu arttırıyormuş spor Bedavadan mutluluk
Evet baya sertleşti canım karnım. Sırtıma da çok iyi geldi
Canım stresten de olabilir. Bir şeye canın sıkıldı mı. Bazen uzun açlık ve bol su mide asit seviyesini düşürüyor ve mide onu dengelemek için fazla asit salgılıyor. Detoksun öyle bir etkisi olmuş olabilir. Yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonat karıştırıp içebilirsin. Bende işe yarıyor. Çok geçmiş olsun

hahahaha :))

Günaydınnn evet ya sev ya terk et bizi ama tombiş olursun ona göre :))))
Ne yaptınız canım evinize yerleştiniz mi

Suanki durumumu okadr kolay ozetledinki cok haklisin aslinda hic kacamak yapmak istemiyorum bi an once hedefime varmak istiyorum ama nefsime bazen sahip cikamiyorum ve patlayinca tam patliyorum
Canım acele ettiğin için bu hatalara düşüyor olabilirsin demekki bünyen kendini çok kısıtlamaya gelmiyor. Sakin olursan ve emin adımlarla ilerlersen evet diyetin daha uzun soluklu olur ama kesinlikle başarı ile tamamlanır. böyle yapman koruma döneminde de senin için öğretici olacak bir hafta yiyeceksin öbür hafta kısacaksın koruma diye bir şey yok aslında maalesef ömür boyu diyet gibi bir şey bu. . o yüzden kendimi sıkayım sıkayım hiç birşey yemeyeyim hemenn bitsin gitsin şu diyet mevzusu diye bakma olaya gitmeyecek :))

Merhabalar kaptancım gurubunuzda yer varmı bende katılbilirmiyim sizede sormak istedim
Canım selam dün gece döndüm sana ama görmedin sanırım tabi ki var hoşgeldin
1. sayfada katılım formumuz var onu doldurursan kızlarda seni tanımış olur biz 2018 2019 dönemide biraz denk gelmiştik seninle hatırlıyorum bende izne ayrılıp çıkmıştım maalesef sonra devasaaa bir kilo ile geri dönmştm

Merhaba tabiki eski üyelerimize her zman yerimiz var hoşgeldin yeniden
1.sayfada katılım formumuz var kurallarımızı zaten biliyorsun formu doldurup buradan paylaşırsan kızlarda seni tanımış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…