- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.328
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.641
4 yaş 4 aylıkBenim yeğenle senin oğlun aynı yaştalar galiba kaptanım ikisi de emre
Teşekkür ederiz form içinArada yeme ataklarım oluyor özellikle akşamları gündüz hiç istemezken akşam yemek istiyor canım duygusal yeme diye düşünüyorum çünkü iki yaş sendromunda bir bebem var
Bizimki de 4 yaş 3 aylık tam 3 aralık doğumlu4 yaş 4 aylıkemre koyma yaramaz olur demişlerdi yoook canım demiştim ama cidden ben hiç sessiz sakin emre tanımıyorum
Evet gündüz oturmak bile hayal o kadar mız mızki sağolsun :) inşallah biran önce düzelir şu pandemi evde patlayacağız yoksaTeşekkür ederiz form için
Aynen gündüz yoğunluktan o boşluğa düşmüyoruz belki akşamları tek başımıza kalınca hele birde dediğin gibi psikolojik yorgunluk varsa o bize tesilli gibi geliyor ama aldanıyoruz işte. 2 yaş sendromu zordur allah yardımcın olsun havalar düzelip covid ortamı geçtikçe daha rahat olur inşallah evde daha bir zor olur çocuklarla ilgilenmek
Haklısın AnkacımAnket yapalım bence herkes fikrini belirtsin. Yarışmada herkes aynı takımda olduğu için hırs olmadı. ama ortilikte ortinin sorumluluğu daha çok tutuyor. Yani bence öyle herkes fikrini belirtirse orta yol buluruz.
Oyum ortakliktan yanaHaklısın Ankacım
Kızlar ne diyorsunuz
bu cuma ortaklığa devam edelim bencede herkes fikrini dönebilirse yarın yine eşleştirmeleri yaparım
Ay yuvarlamıştım ama 9 gün varmış aralarında yahuBizimki de 4 yaş 3 aylık tam 3 aralık doğumlubizim emre sessiz değil ama yaramaz da değil çok konuşaklı
Insallah hep beraber verelim su fazlaliklarimizi da hafifleyim biHepinize cok tesekkurler kizlar, yazdiklariniza dikkat edecegim, iyi ki varsiniz
Bence de ortilik iyidir kaptanimHaklısın Ankacım
Kızlar ne diyorsunuz
bu cuma ortaklığa devam edelim bencede herkes fikrini dönebilirse yarın yine eşleştirmeleri yaparım
Insallah canim geelin eksiler geliiiin, toplanip kalabalikca ailece sulslece gelinHadi inşaAllah kuzm bende en az eksi 1 bekliyorum inşaAllah
Ahahahaah yeğenimin adı ali emre geceleri uyumamak için hep acıktım numarasına gidip bir şeyler yemek istiyor eniştem de vermiyor o uyuyunca bu şarkıyı söylüyor
Hosgeldin canim, bizim kilolar cok yakinmis.ADINIZ: ( isteğe bağlı )EDA
YAŞINIZ:42
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ:EV HANIMI
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :3 ÇOCUK VE 20.18 VE 11,2 KIZIM VE 1 OĞLUM VAR
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: EVET
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?EVET
KİLO ALMA NEDENİNİZ:HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZAHA SAĞLIKLI OLMAK İÇİN
Afiyet olsun canim. Gayet dengelu ve guzel bir menu. Menunun altina sporunu da eklersen iyi olur. Mumkun oldugunca spor da yapmaya calisiyoruz. Yurume olur farkli vucut hareketleri olur. Istersen benim hic alet istemeyen ve en cok sevdigim videolar sunlar, gayet de hafifler :teşekkürler anlamaya çalışıyordum
4 mart 2021
Bugunki menüm,
Sabah,
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık 3 zeytin
ve yeşillik
Ara,
türk kahvesi şekersiz
Öğlen,
1 kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam,
1 dilim ekmek
5 yemek kaşığı ali nazik
ve yeşillik
2 litre su
menümü buraya yazdım ,diyetisyenim listesi bu 2 hafta aynısını yapacağım
kilom 77
Kotu oldu tabiki. Umarim cok kisa surede gecer canim.Çok sagol canım çok kötüyüm okulda kötü bir zamanda açıldı
Ortilik candırHaklısın Ankacım
Kızlar ne diyorsunuz
Canım öğleden sonra dışarıda işimiz vardı şimdi alıntılarla gördüm yazdığını.Ya kizlar benim bu 2. Hafta ve motivasyon giderek artacagina azaldi, iste eski ben olsa direk sivisirim ben yapamiyorum diye, yardim istiyorum sizden bende neden sabit bir azim ve sabir yok hemen havlu atiyorum moralim bozuk cok. Bu hafta spor hic olmadi gibi, yuruyus spor sayilmiyor artik bunyeme. Hep agzima bir sey atasim var, ozellikle gece. Mutfaga gidip geliyorum surekli, moralim de bozuktu basim da agriyordu derken hafta bitti, bu niye boyle bir hayat tarzi haline geldi bende. 300gr asagi 200 gr yukari. Zaman dedigin hizli geciyor, surada goz acip kapayincaya kadar bir sene bitti. Alti ustu bi 8 kg fln verecegim, bu nedir ya. Kendimden nefret ediyorum
Yaa o kadar mı kötüNeler denedim bir bilsenAma iyi degilim yarın okul sonrası ortopediye gideceğim
7 ler mi cidden mi maşallah maşallah7ler geliyor sanırım
Allahım çok heyecanlıyım 1.5 sene sonra tekrardan 7ler
Sonra 6lar
Tililililililil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?