Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son düzenleme:
Yahu bu kadar sevinicegini bilseydim daha once teklis ederdim bende yanima birini ariyodum safprotein ortakligi hayirli ola o vakit ayy o degilde super olucak varya o 2 gun bize cok iyi gelir tamam tamam yapiyoruz bu isi

Yaa ilk gun bende 8 dk anca dayanmistim cok fena kalbimi agzimda hissettim
Ama birisu buraya fitnes cardio atti onu daha cok sevdim suan onu yapiyorum onuda deneyeblirsin canim

Yahu bu kadar sevinicegini bilseydim daha once teklis ederdim bende yanima birini ariyodum safprotein ortakligi hayirli ola o vakit ayy o degilde super olucak varya o 2 gun bize cok iyi gelir tamam tamam yapiyoruz bu isi
Hahahah ben senin meyilli olduğunu bilsem çoktan başlamıştık! Neyse neyse beç olsun güç olmasın, yapıyoruz bu işi!

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) KumsalveDeniz
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:1,62
KİLONUZ:101,9
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 15
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: insülin direnci
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Sağlık ve Eski halime geri dönmek

Cherry Mom

Menün Sporun güzel canım. Keşke haftaiçi menülerimizde perşembe gibi olsa. Benim bugün patates olmasa iyiydi sadece biraz çorbayla kapatacaktım ama kardeşim hasta olmuş tam yemek vakti ağlayarak arayınca o hisle elim neye gitti anlamadım. İnşallah bu haftaki hedeflerimiz de tutar da yarın güzel eksiler görebiliriz tartı da

Günaydın kızlar ben koşturuyorum 2 gündür, bu koşturmaca birkaç gün daha devam edecek
belmayne Canım o kiloların büyük kısmını bu takımda verdim evet

S Suskunhanim Cimmm kiracı işini hallettim çok şükür, hallolduktan sonra kadını markette gördüm hemen yolumu çevirdim görmek ve sesini duymak istemiyorum bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…