Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay resmimi de örnek gösterirmişş aman da amann

7 ler mi cidden mi maşallah maşallah
Bana da 7’ler geliyor sanırım
Şu arada tahin pekmezler havada uçuştu demir meselesine...Neyse ki toparladım ama kilo aldım hissediyorum ve korkumdan hiç tartılamadım. Bugün teyzem kızdı bana kilo aldın diye ve resmen kendime geldim.
Bu sarsıntıya ihtiyacım varmış!

Evet canim biraz ole oldu sanirkm benim.icin bugun guzel gecti bakalim sabah ne olucak artilar gitsin yeterki
Cok dogru yazdiklarin kaptanim ama ben cok kıstim sanirim yenicek zmanda yemeyip yenmicek zmanda yiyorum bu huyum cok kotu once onu duzeltip diyet degilde yasam tarzimi degistirmem lazim yeme icmeyi duzeltmem lazim verdigim kilolar geri gelsin asla istemiyorum
Sen yee yee o cisslari. Boyle giderse Ben senden once 69,99 u gorup yarisi kazanirim rakibim.
Yaaa deme ole deme
Yaa pamukum valla gel beraber toparlanalim ben biraz dagittim dun bgun toparladim yarin dahada gzel olucak insallah canim sende durumlar nasil bakalim
Kesinlinlikle sabir cok onemli canim birakmak yok hedefe tam gaz devam
Yaa simdiden ne gzel zayiflamissin diyenler oluyo rehavetemi ugruyorum acaba
Spor menu gzel canim aksam patates olmasaymis super olcakmis

Çok teşekkür ederim ama hatırlayamadım canım inşallah bu sefer vereyim artık siz naptınız verebildinizmi hiç
Bir süre beraberdik ben seni hatırlıyorum. Ben kaç defa aldım verdim bilmiyorum. Böyle sürünmeli devam ediyorum işte. Şu an kilo alma tarihimin zirvesindeyim. Pandemi de mahvetti tabii...

Didoşum ben de böyle dağılıp bir türlü toparlanamadım bu aralar. Sürekli gerginim. Hatta bugün oturduğum yerden eşime “ben nasıl kilo vericem yaaa...” şeklinde bir sızlandım Ki genelde bu konuyu pek dile getirmem, çeneme vurmaz yani Ama artık bozuluyorum kendime yeter yaa. Hadi bozayım bir iki gün hemen versiğimi geri alıyorum bu nasıl bir şey Onun için bana dukan tarzı katı diyetler iyi geliyor çünkü kaçamak yapmayı engelliyor. Ama dukan-keto gibi diyetlerde de moda girmek zor geliyor uzun sürede adapte oluyorum. Ne güzel adapte olmuştum bak koptum yine başa sardı herşey offf. Bitirelim şu işi Didem yaaa

Canim aslinda ikimizde ayniyiz ikimizede sert diyetler iyi geliyo aslinda adepte oluyoruz ama bi zamnda ee yetr demeye basliyoruz bu tarz diyetleride sonuna kadr getirmek lazim ama dukana bidaha baslamam ben ya arada saf protein yaparim ama baslamam

Aman dagılma dagilmayalim toparliyalim pamukum gel seninle her persembe saf protein yapalim hatta carsamba safprotein+sebze persembe tam saf pro yapalim ne dersin

Aman dagılma dagilmayalim toparliyalim pamukum gel seninle her persembe saf protein yapalim hatta carsamba safprotein+sebze persembe tam saf pro yapalim ne dersin
Ay harikasın Didem yaa... İşte aradığım sevgi dolu düzen bu Yapalım bence bunu zaten hayatımıza oturtsak ömür boyu arada kaçamak bile yapsak sp dengeliyor. Hem tartı öncesi ödem atmış oluruz. Tamam! Bu süper oldu!Bundan sonra birbirimizi takip edelim.

Çarşamba-sp+sebze
Perşembe-sp

yapıyoruz bundan sonra! Yaşasııınnn!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…