- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.661
Evet kaptanım heyecandan uyuyamıyorum7 ler mi cidden mi maşallah maşallah
Ay geriye gittim bir an 4 yaş fena değil gel beklrizEvet gündüz oturmak bile hayal o kadar mız mızki sağolsun :) inşallah biran önce düzelir şu pandemi evde patlayacağız yoksa
Yahu uyu uykusuzluk ödem yapmasınEvet kaptanım heyecandan uyuyamıyorum
Ay resmimi de örnek gösterirmişş aman da amannKızlar listemiz
Yarın ekipteki herkesten ekteHedef60kgolmak tartı fotosu gibi :) eksiksiz bildirim yapmasını rica ederim yıl zorunlu değil.
05.mart + nick
@hawarNikinik @yarimuhendis @Suskunhanim @Tempus @belmayne DeryaOnDiet azaydidem @ummhnisa Begonya2 @Kendinin en iyi hali ol @belmayne
@Amor-abalpamuk @muhursuzpusula birsevgi Anka @Mathilda03 Arc-en-ciel @whitetea @karabiber01 lotuscicegii
***5.Takım 716. Etap ***
hawar (66.9/
nikinik (75/ hedef kilo revizesi: eski hedef 69 yeni hedef 67
Yarimuhendis (52,7/ )geçtiğimiz etap bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
Suskunhanim(56.3/
Tempus (68.9/
DeryaOnDiet(76.25/
azaydidem(72.6/
Ummhnisa (75.9/
L O L (81,3/
SanSebastianCheesecake(64.9/
Kendinin en iyi hali ol (66.1/
Belmayne (65.6/
5.takim ortalaması: %
Alt liste:
balpamuk(68,5
Amor-a (54 / mezun üye.
muhursuzpusula(86.7/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Birsevgi (75.15/681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Anka (72,7/ 661.etapta 67.3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Mathilda03(68.5/ yeni üye başlangıç tarihi 15.02.21 başlangıç kg 72 hedef kg 55
Just a perfect day (69.5/ )663.etapta 64.7 kg ile izne ayrılan üye
Whitetea (96.2/ ) yeni üye başlangıç tarihi 25.02.21 başlangıç kg 96.2 hedef kg 69
karabiber01 ( 77 / ) 603.etapta 68.8 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü , hedef kg 60
lotuscicegii ( 93 / ) yeni üye başlangıç tarihi 04.03.21 başlangıç kg 93,hedef kg 60
Iyi gecelerKızlar herkese iyi geceler
İnşallah umudum o yöndeAy geriye gittim bir an 4 yaş fena değil gel beklrizsabret az kaldııı
Bugün de en son 6 da yedimAfiyet olsun canim. Iyi yapmissin cok gec saate birakma aksam yemegini. Ilk basta ac hissediyorsun gece ama sonra alisiyitsun. Brn simdi 17:00den once bitiriyorum yemeyi. Vucudum alisti birgun bile gec yesem rahatsiz oluyorum
Cnm dün şişlik geçti mi kimyonlu su içmiş miydin :)
Bence de kuzum belli olmadı böyle destek mi olcaz köstek mi
ay bu da güzelmiiş bim e tarif defteri gelmiş ona mı yazsam hepsini
Ay siz tanışıyo musunuuz
Bana da 7’ler geliyor sanırım7 ler mi cidden mi maşallah maşallah
Evet canim biraz ole oldu sanirkm benim.icin bugun guzel gecti bakalim sabah ne olucak artilar gitsin yeterkiCanım listenin üst kısmına bakınca ne var ki demiştim ta ki aşağıları görünceye kadar. Keşke bu cısslar için sporunu artırsaydın. Bu hafta ikimiz içinde pek iyi geçmedi gibi. Bugünü güzel geçirelim ve yarın yüzümüz gülsün canım
Cok dogru yazdiklarin kaptanim ama ben cok kıstim sanirim yenicek zmanda yemeyip yenmicek zmanda yiyorum bu huyum cok kotu once onu duzeltip diyet degilde yasam tarzimi degistirmem lazim yeme icmeyi duzeltmem lazim verdigim kilolar geri gelsin asla istemiyorumCanım acele ettiğin için bu hatalara düşüyor olabilirsin demekki bünyen kendini çok kısıtlamaya gelmiyor. Sakin olursan ve emin adımlarla ilerlersen evet diyetin daha uzun soluklu olur ama kesinlikle başarı ile tamamlanır. böyle yapman koruma döneminde de senin için öğretici olacak bir hafta yiyeceksin öbür hafta kısacaksın koruma diye bir şey yok aslında maalesef ömür boyu diyet gibi bir şey bu. . o yüzden kendimi sıkayım sıkayım hiç birşey yemeyeyim hemenn bitsin gitsin şu diyet mevzusu diye bakma olaya gitmeyecek :))
Yaaa deme ole demeSen yee yee o cisslari. Boyle giderse Ben senden once 69,99 u gorup yarisi kazanirim rakibim.
Yaa pamukum valla gel beraber toparlanalim ben biraz dagittim dun bgun toparladim yarin dahada gzel olucak insallah canim sende durumlar nasil bakalimAh Didem’cim ne oldu, dağıldın mı? Hadi beraber toparlanalım. Ben de güç almaya çalışıyorum herkesten artık bir yola gireyim diyeHafi sıfırdan başlayalım arada bir de sp yapalım sp bize iyi geliyor!
Kesinlinlikle sabir cok onemli canim birakmak yok hedefe tam gaz devamYok canım başlarda daha zor aslında. O yüzden hep ufaktan başlamayı önerirler. Sonraları daha iyi adapte olacaksın. Ama bu işin başı sabır. Ben hep haftaya odaklıyorum mesela, kısa vadeli tutmak bana iyi geliyor. Şu haftayı temiz atlatayım gerisine bakarız diyorum. Haftalık verdiğim gram da olsa bir önceki haftanın altındayım diye düşünüyorum.
Kızlarbalpamuk azaydidem Sizi de etiket yapayım. Hepimizin zor günleri oluyor. Vaz geçmeyelim yeter. Düşe kalka da olsa vereceğiz bu kiloları.
Yaa simdiden ne gzel zayiflamissin diyenler oluyo rehavetemi ugruyorum acabaYapmaa rakibim ya bak cok az kaldi goreceksin 69u ucundanyillarca yedik de ne oldu amaaan. Yemesek olmeyiz cisslari hatta tam tersine yersek daha hizli ve sagliksiz oluruz. Hem saglikli yeneyi ogrenelim hem kilo verelim hep beraber. Sonra yaz gelince kendimizle gurur duyalim herkes bile hayran hayran baksin
Spor menu gzel canim aksam patates olmasaymis super olcakmis4 mart
12.30
2 tane parmak kadar tavuk köfte
Yarım dlm tahıllı ekmek
1kk süzme peynir
15.00
Sade Türk kahvesi
1 minik lokum
Yeşil çay
18.30
4yk tarhana çorbası
3yk fırında patates
Yoğurt
Su:1.5 lt
Spor: 12000 adım 120p
Cherry Mom azaydidem
Bir süre beraberdik ben seni hatırlıyorum. Ben kaç defa aldım verdim bilmiyorum. Böyle sürünmeli devam ediyorum işte. Şu an kilo alma tarihimin zirvesindeyim. Pandemi de mahvetti tabii...Çok teşekkür ederim ama hatırlayamadım canım inşallah bu sefer vereyim artık siz naptınız verebildinizmi hiç
Evet canim biraz ole oldu sanirkm benim.icin bugun guzel gecti bakalim sabah ne olucak artilar gitsin yeterki
Cok dogru yazdiklarin kaptanim ama ben cok kıstim sanirim yenicek zmanda yemeyip yenmicek zmanda yiyorum bu huyum cok kotu once onu duzeltip diyet degilde yasam tarzimi degistirmem lazim yeme icmeyi duzeltmem lazim verdigim kilolar geri gelsin asla istemiyorum
Yaaa deme ole deme
Yaa pamukum valla gel beraber toparlanalim ben biraz dagittim dun bgun toparladim yarin dahada gzel olucak insallah canim sende durumlar nasil bakalim
Kesinlinlikle sabir cok onemli canim birakmak yok hedefe tam gaz devam
Yaa simdiden ne gzel zayiflamissin diyenler oluyo rehavetemi ugruyorum acaba
Spor menu gzel canim aksam patates olmasaymis super olcakmis
Hoş geldin canımİyi akşamlar sizlere katılabilirmiyim
Tabikiİyi akşamlar sizlere katılabilirmiyim
Canim aslinda ikimizde ayniyiz ikimizede sert diyetler iyi geliyo aslinda adepte oluyoruz ama bi zamnda ee yetr demeye basliyoruz bu tarz diyetleride sonuna kadr getirmek lazim ama dukana bidaha baslamam ben ya arada saf protein yaparim ama baslamamDidoşum ben de böyle dağılıp bir türlü toparlanamadım bu aralar. Sürekli gerginim. Hatta bugün oturduğum yerden eşime “ben nasıl kilo vericem yaaa...” şeklinde bir sızlandımKi genelde bu konuyu pek dile getirmem, çeneme vurmaz yani Ama artık bozuluyorum kendime yeter yaa. Hadi bozayım bir iki gün hemen versiğimi geri alıyorum bu nasıl bir şey Onun için bana dukan tarzı katı diyetler iyi geliyor çünkü kaçamak yapmayı engelliyor. Ama dukan-keto gibi diyetlerde de moda girmek zor geliyor uzun sürede adapte oluyorum. Ne güzel adapte olmuştum bak koptum yine başa sardı herşey offf. Bitirelim şu işi Didem yaaa
Aman dagılma dagilmayalim toparliyalim pamukumDidoşum ben de böyle dağılıp bir türlü toparlanamadım bu aralar. Sürekli gerginim. Hatta bugün oturduğum yerden eşime “ben nasıl kilo vericem yaaa...” şeklinde bir sızlandımKi genelde bu konuyu pek dile getirmem, çeneme vurmaz yani Ama artık bozuluyorum kendime yeter yaa. Hadi bozayım bir iki gün hemen versiğimi geri alıyorum bu nasıl bir şey Onun için bana dukan tarzı katı diyetler iyi geliyor çünkü kaçamak yapmayı engelliyor. Ama dukan-keto gibi diyetlerde de moda girmek zor geliyor uzun sürede adapte oluyorum. Ne güzel adapte olmuştum bak koptum yine başa sardı herşey offf. Bitirelim şu işi Didem yaaa
Ay harikasın Didem yaa... İşte aradığım sevgi dolu düzen buAman dagılma dagilmayalim toparliyalim pamukumgel seninle her persembe saf protein yapalim hatta carsamba safprotein+sebze persembe tam saf pro yapalim ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?