Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.021
DiyarbakirdayizDoğuda neredesiniz biz adana
Twbrik ederim güzel, grubuEtiketlere dönemedim kızlar bakacağım müsait zmanda
Ama biz 1.olduk
Kalabiliyorsanız kalın sonra bizim gibi sonra birdaha doğu çıkmasın insanın tekrar düzen kurması, zor geliyorOyy masallah biz daha toyuz tabiesim 11 yillik polis
Ayy gelirsede bizde Diyarbakır istiyoruzDiyarbakirdayiz
İnşallah verirsin bende 3 hafta önce diyetisyene başladım 15 günde bir çağırıyor ve 2 hafta uyamadım diyete ama şimdi daha iyi yapıyorum inşallah bu sayfaylada daha güzel vereceğim inşallahMulakata kadar 4 kilo versem 69umtempus gibi hesaplara basladim ben su kilo verme isini bi hizlandirmak lazim
Ay sen de mi ankaradasın canım. Ne çok ankaralı var gruptaÇok yakın caddesimetroya yürüme mesafesndeym
Canım böyle hissetmen ne kadar güzel. Ben de paylaşıyorum duygularını. Çok güzel bir grubuz şükür. Ben de hep diyorum iyiki burdan davet almışımEşimle büyük bir tartışma yaşadığıma göre artık regl olabilirim... Lütfen gel regl lütfen yoksa evi yakıp yıkacağım
Kızlar bu arada herkese kocaman bir maşallah diyorumçok iyi gidiyorsunuz bugün alt komşumla karşılaştım çok tatlı yeni evli bir kadın beni 2 aydır görmüyordu dedi ki ne yaptın kendine çok güzel zayıflamışsın sadece 3 kilo verdim nasıl bu kadar farkedildi. Spor sen nelere kadirsin bugün biraz daha iyiyim kızlar hala canım acıyor. Ama yarına sporumu tam yapıcam inşAllah nasıl bir gaza geldim. Allah muhabbetimizi bozmasın sizin desteğiniz çok güzel kaptanımız mükemmel ve çok tatlı iyiki üye olmuşum burada olmak bana güç veriyor Türkiye'nin ve dünyanın başka yerlerinde birilerininde benimle beraber kilo problemi yaşadığını bilmek bir sürü sorunla baş edip yine burada birbirimize destek olmaya çalışmak çok güzel iyiki varsınız.
Cherry Mom
Yürü be Anka. Kim tutar seniBenden sonra
Hayırlı olsun canım.Ben listeye mi girdimvay be baya olmus yarismayali. Tesekkur ederim, is artik daha bir ciddiye bindi benim icin. Takim ortalamasini da etkiliyor durumum, insallah bu hafta guzel kilo verecegim
Ohhh mis gibi ya. Çok keyifli valla hafiflemek kuzum. Daha da hafifleyelim inşallahKızlar şaka maka 10 kilo gitti
Ben yanlış hatırlamıyorsam 28 kasımda başlamıştım 3,5 ay olmuş
Bu gün okulda memur diyorki hocam sen ne yaptın zayıflamışsın
İnsanın çok hoşuna gidiyor fark edilmesi
Ama en önemlisi daha rahat hareket etmek
Daha hafif olmak ve eski kıyafetlere girebilmek
Kimin gözü acabaKızlar cüz bitirdim şimdi namaz kılıp tahminen 9 gibi başlarım(inşallah) bitirince yazarim
Kimin gözü değdi acep
Tebrik ederim canım
Ay sonunda bizim takımdan da 4 kilo veren biri çıktıCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 716. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (5.TAKIM) ==> % 0.886
2. (6.TAKIM) ==> % 0.692
3. (9.TAKIM) ==> %0,545
BİREYSEL DERECELER
1.Mathilda03 ==> %3.212==>5.TAKIM
2. Habinar[/USER==> % 2.836 ==>6.TAKIM
3. Beyaz leylak ==> % 2.773 ==>9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Souldfly ==> %-2.395==> 13. TAKIM
Daha ne kadar hızlandıracaksın acaba kuzuMulakata kadar 4 kilo versem 69umtempus gibi hesaplara basladim ben su kilo verme isini bi hizlandirmak lazim
Biz de oyle dusunduk bi de memnunuz burdaKalabiliyorsanız kalın sonra bizim gibi sonra birdaha doğu çıkmasın insanın tekrar düzen kurması, zor geliyor
Gelin gelin diyarbakir cok guzel. Bizim son tercihimizdi aslinda 2015te daha yeni yeni duzeliyordu ilk diyarbakir çıkınca korktum acikcasi 1 yil erteledik benim doguma denk geliyor diye sonra geldik. Simdi iyiki diyoruzAyy gelirsede bizde Diyarbakır istiyoruz
LOL sana birşey yazacağım ama sakın kırılma lol adını görünce aklıma görümcemin, çok tatlı köpeği var adı lol o, aklıma geliyorMaşaAllah canım
Bende dolapta bekleyen kıyafetlerime girmek için sabırsızlanıyorum
Canim inan bu takimla cooook guzel kilo veriliyor 5. Takim olmasaydi ben suan 89lardaydim halaİnşallah verirsin bende 3 hafta önce diyetisyene başladım 15 günde bir çağırıyor ve 2 hafta uyamadım diyete ama şimdi daha iyi yapıyorum inşallah bu sayfaylada daha güzel vereceğim inşallah
Hiz iyidir hiz candirAy ne çok yazı okudum allahım
Tam bitti diyorum. Birinin alıntısında okumadığım mesaj.
Ay sen de mi ankaradasın canım. Ne çok ankaralı var grupta
Canım böyle hissetmen ne kadar güzel. Ben de paylaşıyorum duygularını. Çok güzel bir grubuz şükür. Ben de hep diyorum iyiki burdan davet almışım
Yürü be Anka. Kim tutar seni
Hoş geldin canım listeye
Hayırlı olsun canım.
Ohhh mis gibi ya. Çok keyifli valla hafiflemek kuzum. Daha da hafifleyelim inşallah
Kimin gözü acaba
Ay sonunda bizim takımdan da 4 kilo veren biri çıktı@Mathilda03 canım tebrik ederim hem dereceni hem listeye girişini
Daha ne kadar hızlandıracaksın acaba kuzuama kesin verirsin 4 kilo
İnanırmısınız bende bugün iyiki bu, gurup dedim iyiki buraya davet edildim uzun zamandır girmiyordum arada bir derdim var köşesinde iki yazı okur çıkardım ne tesadüf tam diyetisyene gitmeye başladım ve burda çaprıldım ben listeee giremem uzun süre ama buraya yazmak motive olarak çok rahatlattı beniAy ne çok yazı okudum allahım
Tam bitti diyorum. Birinin alıntısında okumadığım mesaj.
Ay sen de mi ankaradasın canım. Ne çok ankaralı var grupta
Canım böyle hissetmen ne kadar güzel. Ben de paylaşıyorum duygularını. Çok güzel bir grubuz şükür. Ben de hep diyorum iyiki burdan davet almışım
Yürü be Anka. Kim tutar seni
Hoş geldin canım listeye
Hayırlı olsun canım.
Ohhh mis gibi ya. Çok keyifli valla hafiflemek kuzum. Daha da hafifleyelim inşallah
Kimin gözü acaba
Ay sonunda bizim takımdan da 4 kilo veren biri çıktı@Mathilda03 canım tebrik ederim hem dereceni hem listeye girişini
Daha ne kadar hızlandıracaksın acaba kuzuama kesin verirsin 4 kilo
Niye kırılim canımLOL sana birşey yazacağım ama sakın kırılma lol adını görünce aklıma görümcemin, çok tatlı köpeği var adı lol o, aklıma geliyor
Vaaaaavvvv helalllll birincilik gelmiş yaCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 716. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (5.TAKIM) ==> % 0.886
2. (6.TAKIM) ==> % 0.692
3. (9.TAKIM) ==> %0,545
BİREYSEL DERECELER
1.Mathilda03 ==> %3.212==>5.TAKIM
2. Habinar[/USER==> % 2.836 ==>6.TAKIM
3. Beyaz leylak ==> % 2.773 ==>9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Souldfly ==> %-2.395==> 13. TAKIM
Adam haklı vallaPCanim inan bu takimla cooook guzel kilo veriliyor 5. Takim olmasaydi ben suan 89lardaydim hala
Hiz iyidir hiz candiresim dun aksam 6da gitti ise sabah 7de geldi. Kapidan girer girmez aksamdan beri zayiflamissin sen diyor
Ya evet canım. Burası acayip motive edici bir grup. Çok şükür.İnanırmısınız bende bugün iyiki bu, gurup dedim iyiki buraya davet edildim uzun zamandır girmiyordum arada bir derdim var köşesinde iki yazı okur çıkardım ne tesadüf tam diyetisyene gitmeye başladım ve burda çaprıldım ben listeee giremem uzun süre ama buraya yazmak motive olarak çok rahatlattı beni
Diyarbakır 2000lerde bile çok güzel şehirdi şimdi daha güzel Mardinden oraya geziye gittiğimizde ağlamıştım neden Diyarbakır yazmadın diye, şimdide Diyarbakır Mardin batman Siirt Şırnak Tunceli Bingöl yazdık ama inşallah Diyarbakır çıksın çıkarsa daBiz de oyle dusunduk bi de memnunuz burda
Gelin gelin diyarbakir cok guzel. Bizim son tercihimizdi aslinda 2015te daha yeni yeni duzeliyordu ilk diyarbakir çıkınca korktum acikcasi 1 yil erteledik benim doguma denk geliyor diye sonra geldik. Simdi iyiki diyoruz
Insallah gonlunuzdeki olur. Bi ara sur olaylarindan dolayi mahvettiler diyarbakiri simdi tertemiz cok şükürDiyarbakır 2000lerde bile çok güzel şehirdi şimdi daha güzel Mardinden oraya geziye gittiğimizde ağlamıştım neden Diyarbakır yazmadın diye, şimdide Diyarbakır Mardin batman Siirt Şırnak Tunceli Bingöl yazdık ama inşallah Diyarbakır çıksın çıkarsa da
Anka @Just a perfect day Mathilda03 kızlar liste hayırlı olsun boolll eksiler getirsin size inşaAllah
Tesekkur ederim herkezin emegine saglik ins haftayada ayni oranda veririz helimiz kisa suredebrahatlariz burda kilo degil muabbet ederiz
Ya aslında aldım ölçülerimiGamzecimgüzel sözlerin için teşekkür ederim
Takım ruhu, keyif alarak kilo vermek aynı sorunlarda bir araya gelebilmek gerçekten çok önemli biz burada bir birimizi anlıyoruz dediğin gibi nazar değmesin iyi de anlaşıyoruz
Güzelce yüklerimizi el ele göndereceğiz inşallah
Tabii kiiii haftaya bireysel 1.lik sende
Kendini strese sokma olur mu önemli olan çok çok kilo vermek değil her hafta düzenli bir şekilde vermektekrardan hayırlı olsun canım eminim bu sefer mezuniyet gelecek
Aaa hiç birşey kalmamış
Hadi hayırlısı kuzum
Harikasın canım eminim incelmende çok iyi olmuş eski ölçülerin flan var mıydı nerden ne kadar gitti acaba
Aynen bende gözdeen kaçırmışım canım zıpzıp kaptan uyarmasa yine fark etmiyordum valla
Tatlım hiç sorun değil hallettik işte anında sana ulaşabiliyorum neyseki
Bencede canımbelmayne nın dediği giib yoldaşlık gidiyor biizm takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?