Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mulakata kadar 4 kilo versem 69um tempus gibi hesaplara basladim ben su kilo verme isini bi hizlandirmak lazim
İnşallah verirsin bende 3 hafta önce diyetisyene başladım 15 günde bir çağırıyor ve 2 hafta uyamadım diyete ama şimdi daha iyi yapıyorum inşallah bu sayfaylada daha güzel vereceğim inşallah

Ay ne çok yazı okudum allahım
Tam bitti diyorum. Birinin alıntısında okumadığım mesaj.
Çok yakın caddesi metroya yürüme mesafesndeym
Ay sen de mi ankaradasın canım. Ne çok ankaralı var grupta
Canım böyle hissetmen ne kadar güzel. Ben de paylaşıyorum duygularını. Çok güzel bir grubuz şükür. Ben de hep diyorum iyiki burdan davet almışım
Yürü be Anka. Kim tutar seni
Hoş geldin canım listeye
Ben listeye mi girdimvay be baya olmus yarismayali. Tesekkur ederim, is artik daha bir ciddiye bindi benim icin. Takim ortalamasini da etkiliyor durumum, insallah bu hafta guzel kilo verecegim
Hayırlı olsun canım.
Ohhh mis gibi ya. Çok keyifli valla hafiflemek kuzum. Daha da hafifleyelim inşallah
Kızlar cüz bitirdim şimdi namaz kılıp tahminen 9 gibi başlarım(inşallah) bitirince yazarim

Kimin gözü değdi acep

Tebrik ederim canım
Kimin gözü acaba
Ay sonunda bizim takımdan da 4 kilo veren biri çıktı @Mathilda03 canım tebrik ederim hem dereceni hem listeye girişini
Mulakata kadar 4 kilo versem 69um tempus gibi hesaplara basladim ben su kilo verme isini bi hizlandirmak lazim
Daha ne kadar hızlandıracaksın acaba kuzu ama kesin verirsin 4 kilo

Kalabiliyorsanız kalın sonra bizim gibi sonra birdaha doğu çıkmasın insanın tekrar düzen kurması, zor geliyor
Biz de oyle dusunduk bi de memnunuz burda
Ayy gelirsede bizde Diyarbakır istiyoruz
Gelin gelin diyarbakir cok guzel. Bizim son tercihimizdi aslinda 2015te daha yeni yeni duzeliyordu ilk diyarbakir çıkınca korktum acikcasi 1 yil erteledik benim doguma denk geliyor diye sonra geldik. Simdi iyiki diyoruz

İnşallah verirsin bende 3 hafta önce diyetisyene başladım 15 günde bir çağırıyor ve 2 hafta uyamadım diyete ama şimdi daha iyi yapıyorum inşallah bu sayfaylada daha güzel vereceğim inşallah
Canim inan bu takimla cooook guzel kilo veriliyor 5. Takim olmasaydi ben suan 89lardaydim hala
Hiz iyidir hiz candir esim dun aksam 6da gitti ise sabah 7de geldi. Kapidan girer girmez aksamdan beri zayiflamissin sen diyor

İnanırmısınız bende bugün iyiki bu, gurup dedim iyiki buraya davet edildim uzun zamandır girmiyordum arada bir derdim var köşesinde iki yazı okur çıkardım ne tesadüf tam diyetisyene gitmeye başladım ve burda çaprıldım ben listeee giremem uzun süre ama buraya yazmak motive olarak çok rahatlattı beni

Vaaaaavvvv helalllll birincilik gelmiş ya
Tebrik ederim Mathilda03

PCanim inan bu takimla cooook guzel kilo veriliyor 5. Takim olmasaydi ben suan 89lardaydim hala

Hiz iyidir hiz candir esim dun aksam 6da gitti ise sabah 7de geldi. Kapidan girer girmez aksamdan beri zayiflamissin sen diyor
Adam haklı valla akşamdan sabaha bir kilo veriyorsun
Ya evet canım. Burası acayip motive edici bir grup. Çok şükür. Ne güzel denk gelmiş. Hem diyetisyen hem grup desteğiyle çok güzel verirsin inşallah

Diyarbakır 2000lerde bile çok güzel şehirdi şimdi daha güzel Mardinden oraya geziye gittiğimizde ağlamıştım neden Diyarbakır yazmadın diye, şimdide Diyarbakır Mardin batman Siirt Şırnak Tunceli Bingöl yazdık ama inşallah Diyarbakır çıksın çıkarsa da

Insallah gonlunuzdeki olur. Bi ara sur olaylarindan dolayi mahvettiler diyarbakiri simdi tertemiz cok şükür

Ya aslında aldım ölçülerimi
Başlarken değilde ya Aralık sonuydu ya Ocak sonu , birde bu sabah aldırdım ama hatırlamıyorum
Şimdi oğlan uyuyor odaya girersem uyanır yarın yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…