Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mathilda03 tebriklerr canım mezuniyete kadar eksilerin daim olsun

@Just a perfect day
Anka yeniden listelere hoşgeldinizzzzz
Insallah kaptanim tam gaz devam
Tesekkur ederim ❤

Canim inan bu takimla cooook guzel kilo veriliyor 5. Takim olmasaydi ben suan 89lardaydim hala

Hiz iyidir hiz candir esim dun aksam 6da gitti ise sabah 7de geldi. Kapidan girer girmez aksamdan beri zayiflamissin sen diyor

Niye kırılim canım sadece nick
LOL adını neden buldun canım
Adam haklı valla akşamdan sabaha bir kilo veriyorsun

Ya evet canım. Burası acayip motive edici bir grup. Çok şükür. Ne güzel denk gelmiş. Hem diyetisyen hem grup desteğiyle çok güzel verirsin inşallah
İnşallah
Insallah gonlunuzdeki olur. Bi ara sur olaylarindan dolayi mahvettiler diyarbakiri simdi tertemiz cok şükür
Evet canım biliyorum çok kötüydü size kötü denk gelmiş

Insallah gonlunuzdeki olur. Bi ara sur olaylarindan dolayi mahvettiler diyarbakiri simdi tertemiz cok şükür
Kızlar Allah kolaylık versin eşlerinize de size de. Zor meslek valla
Aaa siz hala yarışıyor musunuz. Ben bir haftalık sanmıştım. E bu haftanın sonucu noldu

LOL adını neden buldun canım

İnşallah

Evet canım biliyorum çok kötüydü size kötü denk gelmiş
Bjze ciktigi sene yei bitmisti 1 sene de ertelenince denk gelmedik sukur ama o tarihi surlarda mermi izlerini bile gormek yetiyor insanin yuregini sizlatmaya
Kızlar Allah kolaylık versin eşlerinize de size de. Zor meslek valla

Aaa siz hala yarışıyor musunuz. Ben bir haftalık sanmıştım. E bu haftanın sonucu noldu
Sagolasin canim Allah razi olsun

Selaaaammm :) Dualarımız sizinle bölümüne açacaktım ama galiba orda kişisel gruplar açılmıyo yasakmış öyle okudum o yüzden buraya yazdım :) Nikinik mülakatı iyi geçmesi hayırlısıyla istediği gibi sonuçlanması için hep birlikte dua ediyoruuuzz. Kimler ben okurum diyor bakalım yazın bana :) Zamanımız bol bol var ama ne kadar hızlı olursak o kadar iyi :)

Amor-a
hawar
belmayne
Nikinik
yarimuhendis
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Tempus
birsevgi
@SanSebastianCheesecake
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
@Just a perfect day
ummhnisa
@whitetea
Deniz ve Kum

lotuscicegii

İyi geceler kızlar, sizinle olamasam da kalbim sizlerle❤

Hafta içi aktif bir şekilde alt listeden devam edeceğim, hedefim 2 Nisana kadar 65 i görmek

Tabiki bugün mezuniyetin bana verdiği yetkiye dayanarak kendime güzel bir ödül verdim ama yalan yok midem bi tuhaf oldu.

Şimdilik öpüyorum, bol eksiler hepimize

Ya aslında aldım ölçülerimi
Başlarken değilde ya Aralık sonuydu ya Ocak sonu , birde bu sabah aldırdım ama hatırlamıyorum
Şimdi oğlan uyuyor odaya girersem uyanır yarın yazarım

İki ileri bir geri gidip geliyorum ben, bu beni düzeltip tetikleyebilir aslında aklıma gelmemişti bende yarını başlangıç kabul edip ölçülerimi alayım aslında

Ayy kuzum yaa cidden yazmissin aslinda ben takilmistim oyle herkesin vakti olmayabilir hatim icin. Ama Yasin okuyabilirz yaa nasil mutlu oldum simdi

Ayy kuzum yaa cidden yazmissin aslinda ben takilmistim oyle herkesin vakti olmayabilir hatim icin. Ama Yasin okuyabilirz yaa nasil mutlu oldum simdi
Biz burda sırf diyet için değil bir çok konuda sürekli birbirimize destek oluyoruz yardımcı oluyoruz fikir veriyoruz varsa yaşanmışlıklarımızdan örnek veriyoruz. İyi zamanda da kötü zamanda da birlikte hareket ediyoruz ne güzel Böyle güzel bir durumda da koskocaa 15 günden fazla zamanımız var bence illaki vaktimiz olur bir şekilde zaman kısa olsaydı zor olurdu Dediğin gibi yasin olur bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…