- 15 Şubat 2021
- 275
- 1.049
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.041
Insallah kaptanim tam gaz devamMathilda03 tebriklerr canım mezuniyete kadar eksilerin daim olsun
@Just a perfect day
Anka yeniden listelere hoşgeldinizzzzz
Tesekkur ederim ❤Cherry Mom ya kaptanım bana rağmen 1.olmuşuz çok mutluyum ve etap sonuncusu olmamışım 400 gramla sonuncu olmuştum bi de bi etiketlenmeyi beklemiyor değildim
Mathilda03 bu arada 1.liğin hayırlı olsun canım tebrik ederim
Canim inan bu takimla cooook guzel kilo veriliyor 5. Takim olmasaydi ben suan 89lardaydim hala
Hiz iyidir hiz candiresim dun aksam 6da gitti ise sabah 7de geldi. Kapidan girer girmez aksamdan beri zayiflamissin sen diyor
LOL adını neden buldun canımNiye kırılim canımsadece nick
İnşallahAdam haklı vallaakşamdan sabaha bir kilo veriyorsun
Ya evet canım. Burası acayip motive edici bir grup. Çok şükür.Ne güzel denk gelmiş. Hem diyetisyen hem grup desteğiyle çok güzel verirsin inşallah
Evet canım biliyorum çok kötüydü size kötü denk gelmişInsallah gonlunuzdeki olur. Bi ara sur olaylarindan dolayi mahvettiler diyarbakiri simdi tertemiz cok şükür
Diyarbakır 2000lerde bile çok güzel şehirdi şimdi daha güzel Mardinden oraya geziye gittiğimizde ağlamıştım neden Diyarbakır yazmadın diye, şimdide Diyarbakır Mardin batman Siirt Şırnak Tunceli Bingöl yazdık ama inşallah Diyarbakır çıksın çıkarsa da
Kızlar Allah kolaylık versin eşlerinize de size de.Insallah gonlunuzdeki olur. Bi ara sur olaylarindan dolayi mahvettiler diyarbakiri simdi tertemiz cok şükür
Aaa siz hala yarışıyor musunuz. Ben bir haftalık sanmıştım. E bu haftanın sonucu nolduKızlar alıntılarım gitti yaa liste için tebrik edenlere çok teşekkür ederim
Nikinik kaptanla yarışıyoruz ya o yüzden
Cherry Mom hala benim artı gelecebileceğimi düşünmen çok kırdı küstüm sana
belmayne aynen canım mekanın sahibi geri döndü artık ilk üçten biri anka
Kız o kadar havai fişek patlattım senin için niye görmedin kaç para verdim ben onlara biliyon mu senInsallah kaptanim tam gaz devam
Tesekkur ederim ❤
Hiz iyidir hiz candiresim dun aksam 6da gitti ise sabah 7de geldi. Kapidan girer girmez aksamdan beri zayiflamissin sen diyor
Ben de 1 haftalık sanmıştımKızlar Allah kolaylık versin eşlerinize de size de.Zor meslek valla
Aaa siz hala yarışıyor musunuz. Ben bir haftalık sanmıştım. E bu haftanın sonucu noldu
Ahhhh kuzuuummmmm simartiyosun beniiiiKız o kadar havai fişek patlattım senin için niye görmedin kaç para verdim ben onlara biliyon mu sen
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAyy gelirsede bizde Diyarbakır istiyoruz
Ezip geçmişsindir diye düşünüyorum ama bilemedimBen de 1 haftalık sanmıştımsence ne olmuş olabilir
Bjze ciktigi sene yei bitmisti 1 sene de ertelenince denk gelmedik sukur ama o tarihi surlarda mermi izlerini bile gormek yetiyor insanin yuregini sizlatmayaLOL adını neden buldun canım
İnşallah
Evet canım biliyorum çok kötüydü size kötü denk gelmiş
Sagolasin canim Allah razi olsunKızlar Allah kolaylık versin eşlerinize de size de.Zor meslek valla
Aaa siz hala yarışıyor musunuz. Ben bir haftalık sanmıştım. E bu haftanın sonucu noldu
Aynen aldığım kilolarla ezdim geçtimEzip geçmişsindir diye düşünüyorum ama bilemedim
Neden mi buldum nerden mi buldum?LOL adını neden buldun canım
Ya aslında aldım ölçülerimi
Başlarken değilde ya Aralık sonuydu ya Ocak sonu , birde bu sabah aldırdım ama hatırlamıyorum
Şimdi oğlan uyuyor odaya girersem uyanır yarın yazarım
Ayy kuzum yaa cidden yazmissinSelaaaammm :) Dualarımız sizinle bölümüne açacaktım ama galiba orda kişisel gruplar açılmıyo yasakmış öyle okudum o yüzden buraya yazdım :)Nikinik mülakatı iyi geçmesi hayırlısıyla istediği gibi sonuçlanması için hep birlikte dua ediyoruuuzz. Kimler ben okurum diyor bakalım yazın bana :) Zamanımız bol bol var ama ne kadar hızlı olursak o kadar iyi :)
Amor-a
hawar
belmayne
Nikinik
yarimuhendis
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Tempus
birsevgi
@SanSebastianCheesecake
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
@Just a perfect day
ummhnisa
@whitetea
Deniz ve Kum
lotuscicegii
Ne yedin çabuk söyleGidip kafamı taşlara vurmak istiyorum
Biz burda sırf diyet için değil bir çok konuda sürekli birbirimize destek oluyoruz yardımcı oluyoruz fikir veriyoruz varsa yaşanmışlıklarımızdan örnek veriyoruz. İyi zamanda da kötü zamanda da birlikte hareket ediyoruz ne güzelAyy kuzum yaa cidden yazmissinaslinda ben takilmistim oyle herkesin vakti olmayabilir hatim icin. Ama Yasin okuyabilirz yaa nasil mutlu oldum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?