Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.061
Findik fistik deyince artik aklima hawar geliyor05 Mart cuma
Sabah 10:00
Çeyrek tostun yarısı kaşarlı
Zeytin domates
1 dilim kek
ara
Elma
1 avuç fıstık
akşam 17:30
Yarım kase kereviz yemeği
4 çiğ köfte marulla
5-6 vanilyalı gofret ( bu haftaki kaçamadım bu kadar olacaktı ama olmadı) devamı geldi
Sonra eşim kokoreç yaptırıp getirmiş
Çeyrek ekmek içine kokoreç
2 lt su bolca şekersiz çay
Spor yok ama 12800 adım atmışım
Cherry Mom Mehfam
Anam biz yokuz gidelimSelaaaammm :) Dualarımız sizinle bölümüne açacaktım ama galiba orda kişisel gruplar açılmıyo yasakmış öyle okudum o yüzden buraya yazdım :)Nikinik mülakatı iyi geçmesi hayırlısıyla istediği gibi sonuçlanması için hep birlikte dua ediyoruuuzz. Kimler ben okurum diyor bakalım yazın bana :) Zamanımız bol bol var ama ne kadar hızlı olursak o kadar iyi :)
@Amor-a
hawar
@belmayne
Nikinik
@yarimuhendis
@balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
@Tempus
birsevgi
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
@Anka
Mathilda03
Arc-en-ciel
ummhnisa
@whitetea
@karabiber01
@lotuscicegii
Aynen oyle canim yaa hep diyorum iyiki 5. Takima gelmisim iyiki sizleri tanimisimBiz burda sırf diyet için değil bir çok konuda sürekli birbirimize destek oluyoruz yardımcı oluyoruz fikir veriyoruz varsa yaşanmışlıklarımızdan örnek veriyoruz. İyi zamanda da kötü zamanda da birlikte hareket ediyoruz ne güzelBöyle güzel bir durumda da koskocaa 15 günden fazla zamanımız var bence illaki vaktimiz olur bir şekilde zaman kısa olsaydı zor olurdu Dediğin gibi yasin olur bak
Neler yedin desek daha doğru olurNe yedin çabuk söyle
Ayyy menü paylaşım listesinden almıştım isim listesini unutmuşum
Aynen oyle canim yaa hep diyorum iyiki 5. Takima gelmisim iyiki sizleri tanimisim
Vay beeee menü yazmayabilirz ama dua ederiz
Ay bende sen girmeyince kafamda yazıp durmuştum herhalde evine döndü de evde temizlik yerleşme toplaşma ondan giremiyorTelefonum bozuldu 1 haftadir giremedm yeni gordum. Olur tabi 16/8 oluyor zaten saatler sana kalmis kendi yasamina gore ayarlayabilirsin. Kahve bozar mi bilmiyorum sabahlari icmiyorum ben.
O zaman 28 Mart'a kadar hemen okuyorsunuzVay beeee menü yazmayabilirz ama dua ederiz
Ay benim sirtim yere gelmez mulakatta bulbul olur sakirim vallaBence de yasin okuyalımAllah'ım inşallah çok güzel geçer sinerjiye bak bizde ki
İnşallah canım benimAy benim sirtim yere gelmez mulakatta bulbul olur sakirim valla
Yaa ne guzel cok şükür Allah gonlune gore verdi
Canim gecen hafta kacamak yapmismiydin. Eger yapmadiysan pisman olma 2 hafta da 1 kacamaktan bisi olmaz.eger gecen haftada yaptıysan biraz daha vurabilirsin kafani duvalarainsan neden pişman olacağını bile bile yer neden
Şimdi uğraş dur gelen kalori gitsin diye
Rakipleriniz buyrunuz
RAKİPLER
(26 Şubat - 05 Mart )
- Hafta içinde birbirinizi yakından takip etmeyi pas atmayı unutmayın
-İkililer arasında cuma günü rakibine göre daha yüksek yüzde yapan kazanır
S Suskunhanim 24.4 Hedef60kgolmak 24.1 Mathilda03 25.2 Kendinin en iyi hali ol 25.8 hawar 25.8 Nikinik 26 Arc-en-ciel 27.1 Begonya2 27.5 ummhnisa 28.6 azaydidem 28.7 DeryaOnDiet 29.8 birsevgi 30,1 muhursuzpusula 40.1 @whitetea 34.5
S Suskunhanim 24.4 |
|
S
Suskunhanim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| @whitetea | @whitetea |
Çok rahatlatıcıCanim gecen hafta kacamak yapmismiydin. Eger yapmadiysan pisman olma 2 hafta da 1 kacamaktan bisi olmaz.eger gecen haftada yaptıysan biraz daha vurabilirsin kafani duvalara
RAKİPLER SONUÇ
En sağ sütunda olan S SuskunhanimMathilda03 Nikinik Begonya2 ummhnisa DeryaOnDiet @whitetea rakiplerine göre daha yüksek yüzde elde edip haftanın kazananı oldular tebrik ederiz
+250 şer spor puanı tüm kazananlara eklenecektir
S Suskunhanim 24.4 @sansebastianc 24.1 S Suskunhanim Mathilda03 25.2 Kendinin en iyi hali ol 25.8 Mathilda03 hawar 25.8 Nikinik 26 Nikinik Arc-en-ciel 27.1 Begonya2 27.5 Begonya2 ummhnisa 28.6 azaydidem 28.7 ummhnisa DeryaOnDiet 29.8 birsevgi 30,1 DeryaOnDiet @muhursuz pusula @whitetea @whitetea
Kaptanim en azindan bi dahaki haftayi kurtaralimÇok rahatlatıcı
Sağ gösterip sol vurdun resmenhawar cim kusuruma bakma pazartesi 1.7 artiyi görünce bana bi gaz geldi durduramadim bu haftaki esligin icin de ayrica tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?