Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.081
Sağ gösterip sol vurdun resmen
Yapmıştım ama bu günkü kadar değildiCanim gecen hafta kacamak yapmismiydin. Eger yapmadiysan pisman olma 2 hafta da 1 kacamaktan bisi olmaz.eger gecen haftada yaptıysan biraz daha vurabilirsin kafani duvalara
Unutmazsan daha çok kalori olur habire pişmanlık ağlama ile elimize birşey geçmez olmuş olan diyip yolumuza biraz daha sıkı devam edeceğiz canım 2 gün dikkatli menü ile toparlarsıninsan neden pişman olacağını bile bile yer neden
Şimdi uğraş dur gelen kalori gitsin diye
Canim 1 gunden bisi olmaz devam ettirme yeterki +500 neki iki spor iki yesil cay bi bakmissin hoopp ucmus gitmis pazartesiye sabitsin sonra cumaya kadar gelsin eksilerYapmıştım ama bu günkü kadar değildi
Dün yatarken ki kilomdan 700 gr fazlayım
Sabaha bi minimum +500 ile uyanablrm
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayrAy benim sirtim yere gelmez mulakatta bulbul olur sakirim valla
Unutmazsan daha çok kalori olur habire pişmanlık ağlama ile elimize birşey geçmez olmuş olan diyip yolumuza biraz daha sıkı devam edeceğiz canım 2 gün dikkatli menü ile toparlarsın
İyi azcık moralim yerine geldi Sağolun canlarCanim 1 gunden bisi olmaz devam ettirme yeterki +500 neki iki spor iki yesil cay bi bakmissin hoopp ucmus gitmis pazartesiye sabitsin sonra cumaya kadar gelsin eksiler
Son pismanliiikkk neyee yarar her kacamagin bi artisi var nereyeee kadaaaarrİyi azcık moralim yerine geldi Sağolun canlar
Ama bişe yedikten sonra özellikle akşam aşırı pişmanlık oluyo
Aynen öyle vallaSon pismanliiikkk neyee yarar her kacamagin bi artisi var nereyeee kadaaaarr
Canim pazartesi -200 du 300 degil pazartesi aksami asiri protein tukettim fazla yemek yedim ve reglde oldugumicim direk daha fazla odem oldu sabaha 500 gr fazla ciktim sonra onu sali gunu gelen 500 geri verdim carsamba yine 200 gr eksi ciktim ve carsamba aksami cıslarda firinlanmis yatim paket citos 5 tane biskrem buyuk kakaolu olanlardan sporumda vardi hatta ogun ama persembe sabahi direk 800 gr almistim malesef cunku cok gec saatte yemistim permbede onlari vermekle ugrastim ama malesef sadece 700 gr gitti 72.5 geldim ben yedigimde cabuk kilo alan odem tutan bi insanim su icsem yariyo yani o cinsten 2 ayda 8 kilo birden aldim meselaCanım senin şu cıss ları göremediğimiz için tam ne yedin bilemedim ama pazartesi - 300 den sonra yine güzel Bi eksi gelir diye düşünmüştüm. Haftaya bol eksiler görelim inşallah
Yaa tekrar kusura bakma canım niye unuttum anlamdım
Hosgeldin canim ayni zamanlarda takimdaydik hatrladinmi bilmiyorumBen şokkkkk 68 kilo ile ayrılmışım izne moralim. Çok bozuldu çok almışım kilo ben yaa
Hrikasiniz kizlarrr tebrik ederimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 716. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (5.TAKIM) ==> % 0.886
2. (6.TAKIM) ==> % 0.692
3. (9.TAKIM) ==> %0,545
BİREYSEL DERECELER
1.Mathilda03 ==> %3.212==>5.TAKIM
2. Habinar[/USER==> % 2.836 ==>6.TAKIM
3. Beyaz leylak ==> % 2.773 ==>9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Souldfly ==> %-2.395==> 13. TAKIM
Daha ne kadar hizli kilo vericeksim acabaMulakata kadar 4 kilo versem 69umtempus gibi hesaplara basladim ben su kilo verme isini bi hizlandirmak lazim
RAKİPLER SONUÇ
En sağ sütunda olan S SuskunhanimMathilda03 Nikinik Begonya2 ummhnisa DeryaOnDiet @whitetea rakiplerine göre daha yüksek yüzde elde edip haftanın kazananı oldular tebrik ederiz
+250 şer spor puanı tüm kazananlara eklenecektir
S Suskunhanim 24.4 Hedef60kgolmak 24.1 S Suskunhanim Mathilda03 25.2 Kendinin en iyi hali ol 25.8 Mathilda03 hawar 25.8 Nikinik 26 Nikinik Arc-en-ciel 27.1 Begonya2 27.5 Begonya2 ummhnisa 28.6 azaydidem 28.7 ummhnisa DeryaOnDiet 29.8 birsevgi 30,1 DeryaOnDiet muhursuzpusula @whitetea @whitetea
çocuklarla zumba zor oluyor da,her gittiğim köşede birine carpiyorum
günaydınn unutmadık da ben pert
oyy daha ne olsun helal sana spor canavarı oldunCherry Mom akşamki mesajını alintilamistim gitti bitirmeyi planladigim saatte baslayabildim ancak komşu geldi, telefon falan derken
40 dk 1000 steps videosunu yapıp 15 dk ip atladım, son beş dk da bölgesel yaptim
Tmm canım leslie de olur düzenli yapıldıktan sonra sorun değilCherry Mom kaptanim bugum doktora gittim cildiye doktorum agir spor yapmamo istemiyo agrilarim oldugu icin su kaybi cok yasamami istemedi ilaclarim dozunu dusurursek tedavi sureci uzar dedi bende yuruyus leslie tarzi devam edicem mecburen ben bu aksam ablama gectim bu arada insallah tarti gunune kadar eve gecerim burda tarti var aradaki fark sadece 600 gr oma gore hesap yapicam tartilmaya devam yani
aha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?