Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortaklık olayını anlatabilir misiniz
Canim kaptanin mesajinda yaziyor ne yapmamiz gerektigi. Bi nevi 1 hafta birbirinize eslik ediyorsunuz

Hahaha grubun astrologları patlamış Elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum Esra’cım Ne var ki bazen yoğun oluyorum onun için bir şey diyemiyorum mahçup olmamak adına.

Ya bugün Namaria kuzumda taşınıyordu her şey yolunda gitmiştir inşallah yerine yurduna
Oy canim benim Allah razı olsun unutmamissin
Cok sukur canim dun tasindik hataydaki isleri hallettik adanaya da esya geldi dün oglen 2 gibi simdi iste evin bikac sikintisi var onlari halletmeye calisioz onun disinda çok şükür canim hersey yolunda elhamdülillah yerlesme modundayiz Esram yorgunluk oldu annemde de bende de ama az kaldi insallah çok sağol canım benim
Yaa ne guzel cok şükür Allah gonlune gore verdi Namaria nin is yerinde de cok mutlu huzurlu olur insallah
Amin nikicim cok sagol insallah hepimiz isimizde gucumuzde hayatimizda mutlu huzurlu saglikli olalim Rabbim dunyada ahirette afiyet nasip etsin hepimize
Cnm ben de Yasin gönderdim sana
@muhursuzpusula ma da dua ettim bi de Namaria m için
Oyy Allah razı olsun askkuşum dualar sayesinda isimiz gücümüz rast gitti elhamdülillah

S Suskunhanim cım desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim biraz kaynadı rakip mi destek mi hesaaabı
Rakipligin de temelinde destek olacak tabi, aynı geminin yolcusuyuz balımGemiden kastim takım değil, amacımız kilo vermek, her Gr senin için de benim için de kazançtır
Çokta keyifli birrekabetti, ortaklığa döndük ama arzu edersen biz savaşa kaldığımız yerden devam edebiliriz(ayy buraya koyduğum emojiler senin mesaja gitmişordan bakarsın)
Bende her cuma sela ve ezan arası 3 rahman suresi okuyorum
Allah kabul etsin canım ne güzel

Canim cok sevindim senin adina tatli yorgunluklar bunlar
Nikinik Cherry Mom galiba gece usutmusum, sağ tarafım ağrıyor yürüdükçe.Sicak su torbası falan koydum eğer geçerse spor yapacağım,geçmezse yarın yaparım e mi
Canim gecmis olsun zorlama kendini istersen

Aşkkuşuum 1 haftalık iş kalmış inanamıyorum
Kalbimiz seninle kuşum yolunu gözlüyoruz bikir de gel inşallah
yok kuzum ortilik iyi benden geçti artık gençler yarışsın
Ortim ortim guzel ortim sporu naptin bakalim benim 20dk cardio kaldi beraber yapalim mi Hedef60kgolmak

Kuzular babamın doğumgünü var sohbet ediyoruz haftaiçi daha çok yapayım inşallah

Ya sana cani gonulden inaniyorum kuzum sen kesin 1kg dan fazla vereceksin cunku 7leri gormenin taking aldim bir kere. Regl fln olup da odem yapip beni nick degistirmeye mecbur etme simdi
Valla regla 1 hafta kaldı bu günde tantuni yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…