Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.181
Ortaklık olayını anlatabilir misiniz
Canim kaptanin mesajinda yaziyor ne yapmamiz gerektigi. Bi nevi 1 hafta birbirinize eslik ediyorsunuz
ORTAKLAR
(05-12 Mart )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
@Amor-abalpamuk kızlar hafta içi aktif olabilecek misiniz grupta ekleyeyim mi sizleri de listeye ?
Hahaha grubun astrologları patlamış
ORTAKLAR
(05-12 Mart )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
@Amor-abalpamuk kızlar hafta içi aktif olabilecek misiniz grupta ekleyeyim mi sizleri de listeye ?
Aa tamam anladım :) @whitetea bu hafta ortaklaşmışızCanim kaptanin mesajinda yaziyor ne yapmamiz gerektigi. Bi nevi 1 hafta birbirinize eslik ediyorsunuz
Oy canim benim Allah razı olsun unutmamissin
Amin nikicim cok sagol insallah hepimiz isimizde gucumuzde hayatimizda mutlu huzurlu saglikli olalim Rabbim dunyada ahirette afiyet nasip etsin hepimizeYaa ne guzel cok şükür Allah gonlune gore verdiNamaria nin is yerinde de cok mutlu huzurlu olur insallah
Oyy Allah razı olsun askkuşum
Rakipligin de temelinde destek olacak tabi, aynı geminin yolcusuyuz balımS Suskunhanim cım desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim biraz kaynadı rakip mi destek mi hesaaabı
Allah kabul etsin canım ne güzelBende her cuma sela ve ezan arası 3 rahman suresi okuyorum
Canim cok sevindim senin adina tatli yorgunluklar bunlarOy canim benim Allah razı olsun unutmamissin
Cok sukur canim dun tasindik hataydaki isleri hallettik adanaya da esya geldi dün oglen 2 gibi simdi iste evin bikac sikintisi var onlari halletmeye calisioz onun disinda çok şükür canim hersey yolunda elhamdülillahyerlesme modundayiz Esram yorgunluk oldu annemde de bende de ama az kaldi insallah çok sağol canım benim
Amin nikicim cok sagol insallah hepimiz isimizde gucumuzde hayatimizda mutlu huzurlu saglikli olalim Rabbim dunyada ahirette afiyet nasip etsin hepimize
Oyy Allah razı olsun askkuşumdualar sayesinda isimiz gücümüz rast gitti elhamdülillah
Canim gecmis olsun zorlama kendini istersenNikinik Cherry Mom galiba gece usutmusum, sağ tarafım ağrıyor yürüdükçe.Sicak su torbası falan koydum eğer geçerse spor yapacağım,geçmezse yarın yaparım e mi
Merhabalar efenim
Attım şükür son ödemlerimi de atarsam değme keyfimeMerhabalar efenimumarım bu hafta güzel kilo veririz. Sen herhalde yüklerinin çogunu attın.
Cok sukur kuzum bu hafta toparlarsinAttım şükür son ödemlerimi de atarsam değme keyfime
Aslında çocuklar babasinda çok keyifli zumba yapabilirim diye umitleniyorum bakalım, ağrım geçerse şöyle pistte bı eseyimCanim cok sevindim senin adina tatli yorgunluklar bunlar
Canim gecmis olsun zorlama kendini istersen
Ben de cardio ile eslik edebilirimAslında çocuklar babasinda çok keyifli zumba yapabilirim diye umitleniyorum bakalım, ağrım geçerse şöyle pistte bı eseyim
Anka Hedef60kgolmak @ l o l Cherry Mom @ balpamuk@hawar belmayne DeryaOnDiet ya çok kalabaliiz etiketliyemiyorum herkes ortisini etiketlesin
Var mısınız zumbaya haa
Aşkkuşuum 1 haftalık iş kalmış inanamıyorumOy canim benim Allah razı olsun unutmamissin
Cok sukur canim dun tasindik hataydaki isleri hallettik adanaya da esya geldi dün oglen 2 gibi simdi iste evin bikac sikintisi var onlari halletmeye calisioz onun disinda çok şükür canim hersey yolunda elhamdülillahyerlesme modundayiz Esram yorgunluk oldu annemde de bende de ama az kaldi insallah çok sağol canım benim
Amin nikicim cok sagol insallah hepimiz isimizde gucumuzde hayatimizda mutlu huzurlu saglikli olalim Rabbim dunyada ahirette afiyet nasip etsin hepimize
Oyy Allah razı olsun askkuşumdualar sayesinda isimiz gücümüz rast gitti elhamdülillah
Rakipligin de temelinde destek olacak tabi, aynı geminin yolcusuyuz balımGemiden kastim takım değil, amacımız kilo vermek, her Gr senin için de benim için de kazançtır
Çokta keyifli birrekabetti, ortaklığa döndük ama arzu edersen biz savaşa kaldığımız yerden devam edebiliriz(ayy buraya koyduğum emojiler senin mesaja gitmişordan bakarsın )
Allah kabul etsin canım ne güzel
Ortim ortim guzel ortim sporu naptin bakalim benim 20dk cardio kaldi beraber yapalim miHedef60kgolmak
Kuzular babamın doğumgünü var sohbet ediyoruzAslında çocuklar babasinda çok keyifli zumba yapabilirim diye umitleniyorum bakalım, ağrım geçerse şöyle pistte bı eseyim
Anka Hedef60kgolmak @ l o l Cherry Mom @ balpamuk@hawar belmayne DeryaOnDiet ya çok kalabaliiz etiketliyemiyorum herkes ortisini etiketlesin
Var mısınız zumbaya haa
Valla regla 1 hafta kaldıYa sana cani gonulden inaniyorum kuzum sen kesin 1kg dan fazla vereceksin cunku 7leri gormenin taking aldim bir kere. Regl fln olup da odem yapip beni nick degistirmeye mecbur etme simdi
İnşaAllah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?