- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.161
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
75.9 | 75.3 | ||
75 | 74.7 | ||
65.6 | 65.3 | ||
66.9 | 66.3 | ||
81.3 | 80.5 | ||
68.9 | 68 | ||
52.7 | 52.5 | ||
76.25 | 75.50 | ||
56.3 | 55.5 | ||
64.9 | 64 | ||
72.6 | 72.3 | ||
66.1 | 65.3 | ||
68.5 | 67.5 | ||
86.7 | 84.6 | ||
72.7 | 72 | ||
69.5 | 69 | ||
75.15 | 75.50 | ||
95 | 93.5 | ||
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
Tesekkur ederiz kaptanim
26 ŞUBAT - 05 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU
Hedefini yakalayanNikinik belmayne hawar Begonya2 Tempus DeryaOnDiet Mathilda03 @whitetea tebrik ederim kızlar
Önümüzdeki hafta hedefni yakalayan sayımız çoğalsın diye umuyorum :)
Cuma günü için hedefini yazmayan beni etiket yapabilir yeni gelen kızlarımız dahil :)
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 75.9 75.3 75 74.7 65.6 65.3 66.9 66.3 81.3 80.5 68.9 68 52.7 52.5 76.25 75.50 56.3 55.5 64.9 64 72.6 72.3 66.1 65.3 68.5 67.5 86.7 84.6 Anka 72.7 72 69.5 69 75.15 75.50 95 93.5
Tesekkur ederiz kaptanim
Zten onada dikkat etmezsem leslie'le hic kilo verememTmm canım leslie de olur düzenli yapıldıktan sonra sorun değil
senin spordan çok yediklerine dikkat etmen lazım
Canim en guzelini yapmissin bende disiplin seviyorum aslinda ama evdeyken suan yine ablamdayim elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum bugunde sporda yapicam insallah yemek faslina geciyorum simdi daha sonra sporAllahıııımmmm 10 dk tabata yaptım kalbim ağzımdan çıkacakBoğazım kurudu nefesim kesildi resmen
Bunları buraya yazayım ki vücut alışınca ne diyeceğim kıyas yapabileyim
azaydidem sen ne durumdasın? Ben kendime plan program yaptım haftada 1 gün mutlaka baklagil yiyeceğim, 1 gün balık, 1 gün sp+sebze, 1 gün sp, 1 gün çorba salata, 1 gün de sebze+salata şeklinde yapacağım. Dengeli besleneyim baklagil de yiyeyim diye düşündüm. Bunu böyle bir düzene koymayınca bir şeyler eksik kalıyor. Saçlarım inanılmaz dökülüyor... Biotin de aldım onu da kullanacağım artık.
Bende bunu arıyordum :))Kizlar bugun spor gunu cisslari dunde birakalim bugun boool spor yapalim
Evet evet yapildi. Telefon olmayinca benimde if sasti. Bide gunler uzadi. Bahar geldi erken kalkiyoruz artik. Yemek saatleri degisti. Kendime yeni duzen bulmaya calisiyorum.Ay bende sen girmeyince kafamda yazıp durmuştum herhalde evine döndü de evde temizlik yerleşme toplaşma ondan giremiyor
Yapıldı mı bari telefon?
Sen gelince başlarım ife
Ya sana cani gonulden inaniyorum kuzum sen kesin 1kg dan fazla vereceksin cunku 7leri gormenin taking aldim bir kere. Regl fln olup da odem yapip beni nick degistirmeye mecbur etme simdidaha cumaya çoookkk var gider bu artılar inşaAllah 1 günlük dikkat etmeye bakar ama yersem bugün ve yarın biraz zorlar beni
Bide - 1 gelmiyomuşm değişcen mi nickini
Canim ben bu aksam bildigim butun dualari 3er defa okuyacagim senin icin. Allah senin icin hayirlisi neyse onu versin.
Ben topladım,yemek yaptım, supurmeyip uyudum
Ya off ben oturdum ders calistim, islattigim nohut bana bakiyor. Aksama yemek var Allahtan.Ohh mis ben de bugun guya buzdolabi ve kiler dolabi temizleyecektim ama hepsi kaldi. Bi evi topladim bi de yemek yaptim o kadar
Allah razi olsun canimYa sana cani gonulden inaniyorum kuzum sen kesin 1kg dan fazla vereceksin cunku 7leri gormenin taking aldim bir kere. Regl fln olup da odem yapip beni nick degistirmeye mecbur etme simdi
Canim ben bu aksam bildigim butun dualari 3er defa okuyacagim senin icin. Allah senin icin hayirlisi neyse onu versin.
Ya off ben oturdum ders calistim, islattigim nohut bana bakiyor. Aksama yemek var Allahtan.
ORTAKLAR
(05-12 Mart )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
@Amor-a @balpamuk kızlar hafta içi aktif olabilecek misiniz grupta ekleyeyim mi sizleri de listeye ?
Evet kaptanım daha var ama 41 yasini erken bitirirsek hemen peşine başka dua yaparız 29una kadarTamm canım mülakat nezmandı 29 u muydu ben salı ailemin yanına gidiyırum orada vaktim olur diye düşünüyorum daha da fazla alırım inş
Allah razı olsun kuzum
Amin kuzum cümlemizdenBen tutuyorum canım
Kalan: 28 :)
birsevgi yeni ortim selaaaamm :) bu hafta süper geçecek benim için diyetisyen randevusu aldım artık işi sıkı tutacağım inşallah
Evet kaptanım daha var ama 41 yasini erken bitirirsek hemen peşine başka dua yaparız 29una kadar
Allah razı olsun kuzum
Nikinik için yasinleri sayıyorum canım 1 tane mi okudun ona göre kalan sayıdan düşüreyim not tutuyorum
Amin kuzum cümlemizdenaynen 1 adet şu an.
Her cumartesi yasin günüm
O zamaaannn
Kalan: 27
Şimdi haberim oldu. Yasin mi okuyoruz
O zamaaannn
Kalan: 27
Allah razi olsun canimŞimdi haberim oldu. Yasin mi okuyoruz2 tane okudum hemen
Cümlemizden inşaAllahAllah razi olsun canim
Bende her cuma sela ve ezan arası 3 rahman suresi okuyorumHer cumartesi yasin günümadet olmazsam devam ederim cnm
EvetŞimdi haberim oldu. Yasin mi okuyoruz2 tane okudum hemen
Allah kabul etsin kuşumBende her cuma sela ve ezan arası 3 rahman suresi okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?