Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

26 ŞUBAT - 05 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU

Hedefini yakalayan Nikinik belmayne hawar Begonya2 Tempus DeryaOnDiet Mathilda03 @whitetea tebrik ederim kızlar

Önümüzdeki hafta hedefni yakalayan sayımız çoğalsın diye umuyorum :)
Cuma günü için hedefini yazmayan beni etiket yapabilir yeni gelen kızlarımız dahil :)

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
75.9​
75.3​
75​
74.7​
65.6​
65.3​
66.9​
66.3​
81.3​
80.5​
68.9​
68​
52.7​
52.5​
76.25​
75.50​
56.3​
55.5​
64.9​
64​
72.6​
72.3​
66.1​
65.3​
68.5​
67.5​
86.7​
84.6​
72.7​
72​
69.5​
69​
75.15​
75.50​
95​
93.5​

Tesekkur ederiz kaptanim

Tmm canım leslie de olur düzenli yapıldıktan sonra sorun değil
senin spordan çok yediklerine dikkat etmen lazım
Zten onada dikkat etmezsem leslie'le hic kilo veremem
Canim en guzelini yapmissin bende disiplin seviyorum aslinda ama evdeyken suan yine ablamdayim elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum bugunde sporda yapicam insallah yemek faslina geciyorum simdi daha sonra spor tabata fena ya

Ay bende sen girmeyince kafamda yazıp durmuştum herhalde evine döndü de evde temizlik yerleşme toplaşma ondan giremiyor
Yapıldı mı bari telefon?
Sen gelince başlarım ife
Evet evet yapildi. Telefon olmayinca benimde if sasti. Bide gunler uzadi. Bahar geldi erken kalkiyoruz artik. Yemek saatleri degisti. Kendime yeni duzen bulmaya calisiyorum.

daha cumaya çoookkk var gider bu artılar inşaAllah 1 günlük dikkat etmeye bakar ama yersem bugün ve yarın biraz zorlar beni
Bide - 1 gelmiyomuşm değişcen mi nickini
Ya sana cani gonulden inaniyorum kuzum sen kesin 1kg dan fazla vereceksin cunku 7leri gormenin taking aldim bir kere. Regl fln olup da odem yapip beni nick degistirmeye mecbur etme simdi
Allah razi olsun canim dua gruplarindan sorumlu bakanimiz muhursuzpusula
Canim ben bu aksam bildigim butun dualari 3er defa okuyacagim senin icin. Allah senin icin hayirlisi neyse onu versin.
Ben topladım,yemek yaptım, supurmeyip uyudum

Ohh mis ben de bugun guya buzdolabi ve kiler dolabi temizleyecektim ama hepsi kaldi. Bi evi topladim bi de yemek yaptim o kadar
Ya off ben oturdum ders calistim, islattigim nohut bana bakiyor. Aksama yemek var Allahtan.

Allah razi olsun canim

Canım iki yasin de ben alabilirimkimvyaziyor Nikinik

Ben tutuyorum canım

Kalan: 28 :)

birsevgi yeni ortim selaaaamm :) bu hafta süper geçecek benim için diyetisyen randevusu aldım artık işi sıkı tutacağım inşallah

Tamm canım mülakat nezmandı 29 u muydu ben salı ailemin yanına gidiyırum orada vaktim olur diye düşünüyorum daha da fazla alırım inş
Evet kaptanım daha var ama 41 yasini erken bitirirsek hemen peşine başka dua yaparız 29una kadar

Cnm ben de Yasin gönderdim sana
muhursuzpusula ma da dua ettim bi de @Namaria m için
Allah razı olsun kuzum

Nikinik için yasinleri sayıyorum canım 1 tane mi okudun ona göre kalan sayıdan düşüreyim not tutuyorum

Amin kuzum cümlemizden aynen 1 adet şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…