- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.141
Ya beni hep kandiriyorsunuz boyle, cuma en az 1kg eksi gelmezsen nickimi degistiriyorumGünaydııınnn
Nur topu gibi +400 ile uyandımhaftasonu halletmem lazm pazartesiye - ile girmek istiyorum
Ayni sey bende de var, is cok, yemek olur cam silme olur, dolap duzeltme olur, bosver spor yap ev isi bitmez diyor icim, sonra kahve ic ders calis. Ama iste daginik ev beni geriyor.Her hafta sonu dipte olma psikolojisi yaşıyorumsaatlerce bı şey yapmadan durasim var ama durursam içimden sesler su iş var şu iş var diyo hiç olmadı kalk spor yap diyorlar
Ya beni hep kandiriyorsunuz boyle, cuma en az 1kg eksi gelmezsen nickimi degistiriyorum
Canım iki yasin de ben alabilirimYaaa harikasınıızzzCherry Mom kaptanım sana 2 yazmıştım zaten
Şimdi toplam 4 oldu :) Ha gayreettt 41e tamamlıyoruz :)
Kalan: 37 Yasin
Niyet:Nikinik in mülakatının çook güzel geçmesi ve dilediği gibi hayırlı şekilde sonuçlanması için
Başta bende sevmiyordum sonra alıştım tatlı yemekten iyidir diyeAfiyet olsun canımben sevmiyorm ya
Ben topladım,yemek yaptım, supurmeyip uyudumYa beni hep kandiriyorsunuz boyle, cuma en az 1kg eksi gelmezsen nickimi degistiriyorum
Ayni sey bende de var, is cok, yemek olur cam silme olur, dolap duzeltme olur, bosver spor yap ev isi bitmez diyor icim, sonra kahve ic ders calis. Ama iste daginik ev beni geriyor.
Hurma var patetes var lor var bunlardan sorumlu bakanimiz daKızlar bildiğiniz detox tarifi var mı? Kabak detoxu yapmak istiyorum ama becerebilir miyim acaba yapan var mı bu tarz?
Ohh mis ben de bugun guya buzdolabi ve kiler dolabi temizleyecektim ama hepsi kaldi. Bi evi topladim bi de yemek yaptim o kadarBen topladım,yemek yaptım, supurmeyip uyudum
100-200 gram neyse de 700 çok fazla geldiCanım ben kendimden örnek verim gece çok su içersem o suyu wcde atmayınca sabaha + gözüküyorum
Eğer çok su içtiysen akşam onun artısıdır belki çabuk gider inşaAllah üzülme
Tamm canım mülakat nezmandı 29 u muydu ben salı ailemin yanına gidiyırum orada vaktim olur diye düşünüyorum daha da fazla alırım inşYaaa harikasınıızzzCherry Mom kaptanım sana 2 yazmıştım zaten
Şimdi toplam 4 oldu :) Ha gayreettt 41e tamamlıyoruz :)
Kalan: 37 Yasin
Niyet:Nikinik in mülakatının çook güzel geçmesi ve dilediği gibi hayırlı şekilde sonuçlanması için
İnanmıyoruuum bakkk kim var ordaaa bak kim geliyorrrr bu düet ortalığı sallıyorrrr
ORTAKLAR
(05-12 Mart )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Amor-a balpamuk kızlar hafta içi aktif olabilecek misiniz grupta ekleyeyim mi sizleri de listeye ?
ORTAKLAR
(05-12 Mart )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Amor-a balpamuk kızlar hafta içi aktif olabilecek misiniz grupta ekleyeyim mi sizleri de listeye ?
29 u canim. Allah razi olsunTamm canım mülakat nezmandı 29 u muydu ben salı ailemin yanına gidiyırum orada vaktim olur diye düşünüyorum daha da fazla alırım inş
Cnm ben de Yasin gönderdim sana@SanSebastianCheesecake
29 u canim. Allah razi olsun
Hem de nasil listeleri salliyoruz o zman bu cuma
Allah razi olsun canimm
Canlar bahar kaptan tartı bildirimleri için son uyarısını yaptı bundan sonra en ufak bir eksiklikte sormadan etmeden acaba mı demeden bildirimsiz geçilecek bilginiz olsun dikkat edelim olur mu
05 mart yerine 04 mart yazıldı kişi hiç kilo bildirmemiş gibi sayılacak maalesef.Bu sebeple sizden ricam dünde oldu bazen benimde gözümde kaçıyor hepimiz uyanık olalım x arkdaşımız fotoğraf mı paylaşmadı eksik diyelim, tarih mi yanlış hemen uyaralım belki o arada kahvaltı yapmadı vs yeniden tartılma imkanı olur kurtarırız
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Özellikle liste ve deneme sürecindeki arkdaşlar için konu çok önemlidir.
hawar
Nikinik
belmayne
yarimuhendis
DeryaOnDiet
ummhnisa
azaydidem
Hedef60kgolmak
Anka
Kendinin en iyi hali ol
Begonya2
Mathilda03
S Suskunhanim
muhursuzpusula
birsevgi
@whitetea
lotuscicegii
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
balpamuk
Amor-a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?